Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

12345 » 15. 12. 2009, 15:30

K té diskusi, jestli má Miro vyhrát, nebo ne - peníze se hodí vždycky. Ale výhru přeju oběma, oba kluci by peníze potřebovali jako sůl. Jen doufám, že podmínky výhry nejsou moc omezující. Ale nebojím se, že by se Miro nechal navézt do něčeho, co by sám nechtěl, myslím, že to už dostatečně prokázal v soutěži, že si to dělá po svém. A konečně by si mohl pořídit kvalitní aparaturu, chodit k hlasovému pedagogovi a podobně, prostě si pořídit lehčí cestou věci, na které by jinak dřel roky nebo si je třeba nikdy nemohl dovolit. Vůbec se mi ale nelíbí systém hlasování, férovější by mi přišlo spustit hlasování až o superfinálovém večeru.

12345 » 14. 12. 2009, 17:05

Sakra, tady se opravdu slézá odborníků. Co si tím poukazováním na to, že Miro nezpívá všechno stoprocentně čistě a nemá úplně nejsilnější hlas, chcete dokázat? Že jste něco víc, když vy se bez dokonalé intonace a "tučného" hlasu neobejdete a ostatní jsou hluší hlupáci? Pardon, ale to je tak absurdní chodit někoho poučovat, proč se mu něco má nebo naopak nemá líbit...Muzika není jen o dokonalé intonaci a síle hlasu, je o emocích, energii, je to způsob sebevyjádření a to se nedá jen tak jednoduše objektivně zhodnotit.

12345 » 12. 12. 2009, 17:38

Páni, nevím, jak se dívat na ten nápad s vanou, ale přijde mi to hodně mimózní. Snad je to jen nějaký trik produkce, jak si na neděli zajistit obrovskou sledovanost a nebude nakonec to pravda. Od Mira by se mi tuhle neděli líbilo minimum show a maximum zpěvu a emocí v něm a ne v divadle okolo. A svlékání nebo něco takového vůbec ne! Pokud to tu čteš, Mirko, nerob to!

12345 » 09. 12. 2009, 14:05

Souhlasím s Miškou, kritikův příspěvek byl sice obsáhlý, ale v mnohém mi osobně přišel dost mimo. Ale že v letošním ročníku nemají finalisté hlasového pedagoga a místo toho je televize využívají nebo spíš už vysloveně zneužívají ke všelijakým promo akcím, je hrozná ostuda. Nechápu, co si pak z toho soutěžící odnesou a jak se můžou v pěveckém projevu zlepšit, pokud jim s tím někdo kvalifikovaně neporadí. I když vlastně to potvrzuje tu skutečnost, že produkci na kvalitě zpěvu a jednotlivých soutěžících vůbec nezáleží, ale jde jim o sledovanost, potažmo zisk. Za to, že oběma televizím soutěžící generují ohromné peníze, by si alespoň zasloužili tuhle pomoc, opravdu mám letos pocit, že s nimi zacházejí jak s onucemi.

12345 to Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:36

To je samozřejmě váš pohled, který třeba já úplně nesdílím, ale trochu mě zaráží, že se u superstar tolik dá na "charakter", na který se mimochodem z toho mála, co o soutěžících víme, zas až tolik usuzovat nedá. Soudit soutěžící na tomhle základě mi proto přijde trochu smělý a myslím, že to lehce může sklouznout k hodně zkreslenýmu pohledu. A myslím, že Miro si tu skutečnost, že účast v superstar kromě momentálního zviditelnění v podstatě nic nepřinese, uvědomuje moc dobře.

12345 » 04. 12. 2009, 21:38

Když už se tu bavíte o Mirově hlasu a koho vám připomíná, tak já tam slyším v některých polohách mj. trochu Laynea Staleyho. Netvrdím, že má globálně podobný hlas, to vůbec ne, jen mi ho v některých písničkách připomíná.

12345 » 03. 12. 2009, 20:54

Čte to tu poctivě, takže běda všem, kdo budete psát negativně :D

12345 » 02. 12. 2009, 20:52

Nikush, nesouhlasím, že Nirvanu a Jacksona zazpíval špatně, měly jen kontroverzní interpretaci, ale špatně odzpívaný rozhodně nebyly. Jackson byl v Mirově podání maximum možnýho, nikdo ze soutěžících, kteří zbyli v soutěži, by to takhle dobře nedal, je to šíleně těžká písnička. V Come as you are spíš lidi namíchlo, jak to podal, ale odzpíval to slušně.

12345 » 02. 12. 2009, 15:09

Ondráši, jestli televize manipuluje je věc jedna, ale kdo chce, tak vidí, co tam jednotliví soutěžící předvádějí a rozhodují se na tomhle základě. Pokud by Mirovi fanoušci dali na to, co tam předvádí porota, Miro by tam už pár kol nebyl, vždyť byl hezkých pár kol žhavým kandidátem na vyřazení. Pokud se dostane až do finále, bude to jeho zásluhou. On nemá nad čím popřemýšlet, jelikož s tím stejně nic nenadělá, když podepsal tu super nevýhodnou smlouvu, tahá za kratší konec. Má snad ze soutěže odstoupit, protože si někdo myslí, že je to zmanipulovaný? A takovou účelovou manipulaci jako finále ve třech si klidně dovolit můžou, protože, jak se už ukázalo, pravidla se mohou měnit za pochodu.