Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 21. 01. 2010, 23:15

Bože, on je to navíc 4. pád. Ach jo :))

Andrew » 21. 01. 2010, 23:10

http://www.slovfest.eu/

Andrew » 21. 01. 2010, 23:09

kobitka: Ne, kamarád ví, kam jdeme (a dokonce se snad i těší nebo co :). A na tom Slovfestu bude Nagy, Kenchtová a Šmajda. Je to sice za dlouho, ale zase by to mělo být po tom jejich smluvním omezení, takže se snad dočkáme i něčeho jiného než SS hitů

Andrew » 21. 01. 2010, 22:53

Koukám, o Jitku víc, o detektivy míň. Díky bohu za to. A na Jitku nebuďte hnusní, protože je to poprvé po hoooooodně dlouhé době, kdy tu je někdo, kdo Mira nemusí a umí to napsat slušně. Uznávám, že Miro není macho, kterému stříká testosteron z uší, ale proboha... snad ho nebudete zrovnávat s tou vyzáblou šišlajících parodií na kluka :)

Jinak k tomu odtahování. Mi (opět) přijde, že se vezme ojedinělý případ a začne se strašlivě řešit, jako by to bylo pravidlo. To je jako s tím brečením při vyřazování. Podle toho, jak hrozně se to tu řešilo, se to asi někdy stalo. No, rozhodně ne často, protože já jsem to nějak nezachytil, ale v diskusi to vypadalo, že Miro je nějaká labilní ubrečená troska. Takže klid, jestli se to Paulíně nelíbilo, příště už na ni asi šahat nebude.

A k tomu koncertu - jestli "gay klub pro celebrity" je pro zvířátka jako Zdeněk Troška, tak tam bych se bál i já, a to jsem starší, vyšší, těžší a ošklivější :)

P.S. Už mám garde na koncert. Oficiální verze je, že jdeme na Petera Nagyho (jak se píše 2. pád od Nagy?) :)

Andrew » 20. 01. 2010, 23:45

Ten Facebook jsem nadhodil pro případ, že byste ho všichni měli. Pak by bylo nejjednodušší se prostě přesunout tam. Ale jestli ne, tak si ho zbytečně nezakládejte.

Andrew » 20. 01. 2010, 23:22

A tohle znáte? :) http://www.e-slovensko.cz/slovnik/

Andrew » 20. 01. 2010, 23:18

Tak fórum existuje. Je to nouzovka, ale zase to bylo vytvořené asi za 45 sekund :) Kdyby bylo nehůř, dám sem adresu a budeme v krasojízdě pokračovat tam. Mimochodem, Facebook asi všichni nemáte, žejo?

Andrew » 20. 01. 2010, 22:46

Andrew vylovil notebook z krbu a kouká, co tu ten kokůtek vyrábí. Vzhledem k tomu, že pro Andrewa je zprovoznění diskusního fóra někde jinde otázka tak 5 minut, se ptá, jestli to má udělat.

Andrew » 20. 01. 2010, 11:12

Áááááá, to je ozajstný priekak! Tři tečky mi otevřely oči! Notebook jsem spálil v krbu, DVD taky a od teď budu fandit výhradně Tomu Jonesovi! Je vidět, že z vás něco bude, když takhle napravujete lidi k lepšímu už během studia. Lilie: Rádo sa urobilo... teda, stalo :)

Andrew » 19. 01. 2010, 21:53

RIA: To chce asi praxi a zkoušet. I já v mládí chodil na logopedii :) Si zkoušim rozdíl mezi "ř" a "ž" a je to asi v postavení jazyka. Jako když říkáš "r" a "ž" zároveň :) Špička jazyka ti musí kmitat jako u "r", zbytek jako u "ž". Já zas určitě řikám blbě ľ a vůbec celá moje Slovenská výslovnost (o psaní nemluvě) je masakr :)

Já na Slovensku mluvim zásadě Česky, protože Slovensky sice docela umim, ale musim u toho hrozně přemejšlet. Tak ten jazyk neznásilňuju. Miro mluví Česky dost dobře a ten jeho Slovenský přízvuk tomu jenom dodává trochu tej východniarskej exotiky (pardon) :)

Andrew » 19. 01. 2010, 21:37

RIA: Mirovo C'est la vie asi překvapilo každého - myslím češtinou. Ale věř, že Čech pozná, že to zpívá Slovák, protože i když to Miro dal fakt dobře, tak typicky "š" a "č" má prostě takový... slovenský. Já nevím, jak to popsat, je to takový zvláštní přízvuk. Prostě je to poznat, ale nevadí to.

Andrew » 19. 01. 2010, 17:36

Ještě trochu flejmu na téma Miro×Sámer.

Sámer tedy skončil třetí (prý - zaznělo to tu, já si to nepamatuju). V tom případě je Miro rozhodně lepší. Demagog by řekl, že mnohem lepší, protože za svůj národ vyhrál.

Je měsíc po SS. Takže těžko můžeme srovnávat, co dokázal Miro za měsíc, a to co dokázal Sámer za několik let. Nicméně by mě zajímalo, co teda ten Sámer za jeden měsíc po SS ve své době dokázal.

No a k tomu obnažování. Vy už si nepamatujete ten Sámerův medailonek, který jako jediný sebevědomě natočil v bazénu? :) Já si z něj pamatuju bohužel jenom to, že jsem si říkal, že být Sámerem, vyberu si jné prostředí :)

Andrew » 19. 01. 2010, 00:23

Když to by to vaše pokrytectví tak hezky nevyniklo :) No nic, pobavili jste a ukázali jste, že i z té vaší strojové masky umíste vystoupit. Krásný zbytek večera.

Andrew » 19. 01. 2010, 00:11

Ježíš Je to snad vaše diskuze? Když bude chtít Luciinetska psát, že tu otravujete, tak to bude psát. Ledaže by jí to zatrhla Nova. Je to totiž její diskuze. Pokud vám to vadí, tak jděte jinam. Jednoduché řešení.

Andrew » 19. 01. 2010, 00:06

No, muzikály... to se tu bere jako "umění pro peníze". A problém je v tom - nebo aspoň já mám ten pocit - že v poslední době jsou ty muzikály jako přes kopírák. Doby Jesus Christ Superstar už jsou holt pryč. Pamatuju si na rozhovor s Langmajerem, kde se samozřejmě řešila ORZ. A ptali se ho, jestli ho lidi poznávaj. A on říkal, že ano, i když by byl mnohem radši, kdyby ho znali z divadla (kde taky hraje), ale že ty prachy za ORZ prostě nešly odmítnout. A o tom to je. Proto muzikály nezatracuju. Budu radši, když bude Miro alternovat v nějakym muzikálu a umožní mu to dělat hudbu takovou, jakou sám chce, než aby musel ve vlastní tvorbě dělat ústupky, aby se tím uživil.

Andrew » 18. 01. 2010, 23:48

Hudebně je Sámerovi asi fakt nejbližší Ben. A říkám to nerad (viz dál), ale myslím si, že Sámer zpívá líp. Na druhou stranu, Ben na mě z jeho videí a FB působí jako hrozně fajn kluk, kdežto Sámer mi vždycky připadal jako takovej českej wannabe Eminem, ze kterýho se stal vymetač klubů. (Ale tenhle dojem je čistě z médií, osobně neznám ani jednoho.)

Andrew » 18. 01. 2010, 23:25

Jojo, Sámer... to je celej Miro. Inteligentní, upřímnej, hezky zpívá... ten se vám bude líbit. Ani rozdíl nepoznáte :) Ne, promiňte, pro mě je Sámer pravý opak Mira. Zkuste si zagooglit na téma Sámer Issa.

Andrew » 18. 01. 2010, 23:23

Já jsem mezi kobitkou a LuCCou, o rok blíž kobitce. Nejmladší tu co vím bývala Luciinetska (asi se to píše trochu jinak; omlouvám se). Tuším, že jí bylo 16 nebo 17, ale už jsem ji tu neviděl, ani nepamatuju.

Andrew » 18. 01. 2010, 23:04

Sámera za Šmajdu beru! Klidně vám ho do Bratislavy ještě teď odvezu :)

Andrew » 18. 01. 2010, 22:51

Už jsem tu nadhodil výšku i váhu a tentokrát by mě zajímalo, jestli taky umíte nazpaměť reklamu na Calgonit, Dermacol a Korunní? :)