Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 03. 01. 2010, 11:46

No, to je taky možnost. Taková konzervativní :) Ale v tom případě bych pošou poslal nějaký průvodní dopis :) a odkaz na Google Docs nebo něco takového, kde by ty otázky byly a on mohl elektronicky odpovědět. Nutit ho, aby nám něco psal a ještě posílal poštou, to mi přijde zbytečné.

Andrew » 03. 01. 2010, 11:36

To je mi jasný. Domluvili bychom se na otázkách, to můžeme klidně tady, a někdo mu je pak buď na mail nebo Facebook pošle. S tím, že zvolí nějaký lákavý předmět, aby si toho v těch tisícovkách mailů od fanynek všimnul :) A byl bych rád, kdybych to nakonec nedělal já :) Když si vzpomenu, jak jsem si ještě před měsícem říkal, že na to kašlu a nebudu se chovat jako fanoušek... boha jeho :)

Andrew » 03. 01. 2010, 11:22

Ládínek: Svině bude vždycky svině, ať má legitku jakoukoli. V tom se evidentně shodneme. Ovšem v tom, že ty vidíš svině všude, v tom už ne. Já budu radši narážet, než bych svět viděl tvýma očima. To musí být opravdu smutný pohled.

A tím si to ze své strany dovolím ukončit. Zpět k Mirovi - když na něj teda hudební tisk povýšene dlabe, co kdybychom dali dohromady tak 30 otázek z hudební branže a vybraný dobrovolník mu je pošle?

Andrew » 03. 01. 2010, 11:14

Ládínek: Netuším, kdo ty odpovědi posílá, jestli operátor nebo ta firma, co to technicky řeší. Asi mám protekci. Holt si umím nahrabat, víš co.

Andrew » 03. 01. 2010, 11:08

Ten článek je fajn, ale je to nějaký recyklát, ne? Ten začátek si odněkud pamatuju...

Andrew » 03. 01. 2010, 10:59

Jinak teda abys neřekl, že jsem ošklivej, tak:

"Pokud by bylo všechno v pořádku, tak už ty výsledky jsou dávno zveřejněný" Zveřejnit nebo nezveřejnit výsledky je svaté právo televize. Pokud nechce, nezveřejní. Vypadá to blbě, ale to je málo na to, aby o tom rozumný člověk prohlásil, že to je podvod.

"navíc si nikdo, kdo posílal ty SMS nemůže být jistý, že je vůbec někdo započítal, ani že vůbec dorazily na místo určení" Můžeš mně, obyčejnému IT, vysvělit, jak bys tohle chtěl technicky řešit? Mně na všechny hlasovací SMS přišla odpověď, že za ně děkují (nebo tak něco, už jsem to smazal). Fakt netuším, co víc by měli udělat.

"navíc se všechno posílalo na jedno číslo, takže se s tím mohlo verlice snadno manipulovat už u mobilních operátorů, pokud tam někdo chtěl, mohl klidně nějaký ty SMS v pohodě blokovat, záleží na tom jednotlivci, který to měl na starosti k hlídání" Kdyby měl každý své číslo, šlo by to ještě jednodušeji.

Zbytek nemá cenu komentovat. Jaký si to uděláš, takový to máš.

Andrew » 03. 01. 2010, 10:51

Ladínek: Všichni jsou svině, všechno je zmanipulovaný. Chápu, takže opět jen hospodské kecy. Díky, to mi naprosto stačí :)

Andrew » 03. 01. 2010, 10:38

Tak vem lahev vína, zajdi za nějakým tímhletím... samcem... Ovšem pozor! Musí mít rychlé připojení! A za večer je ruka v rukávě... nebo teda rocker na DVD.

Andrew » 03. 01. 2010, 10:32

Ládínek: V čem přesně spatřuješ podvod? Aha, chápu, v ničem konkrétním nebo by toho bylo hodně :)

Andrew » 03. 01. 2010, 10:18

Já vám dám mrtvé období! http://bit.ly/7YNP5K

Andrew » 03. 01. 2010, 01:08

Oh My God :)

Lilie: Je se mnou něco v nepořádku, když neznám pány Pattisona a Efrona? Toho prvního teda znám, ale ne jménem. Vždycky mi přišel opravdu ošklivej :) A ten druhej... ten je umělej, ne? Po tom, co jsem viděl, se ještě někdy opovažte o Mirovi říct, že je šamponek :)

Andrew » 03. 01. 2010, 00:27

To mi připomnělo, že jsem si přečet ty rozhovory na diva.sk a denniksport.sk a oba byly fajn. U toho prvního mě překvapilo, kolik materiálu už má. Jestli toho má fakt tolik, bylo by fajn, kdyby nějakou mrňavou ukázku vypustil. No a ten druhej rozhovor byl super hlavně proto, že to nebyl bulvár a nezajímaly je pikatnostni z jeho života. Doufám, že se dočkáme i rozhovoru v nějakym hudebním médiu (to se podle mě vyloženě nabízí, tak nevim, na co čekají).

Jinak moje konspirační doupě hlásí, že DVD se pomalu začíná nahrávat a i návod pro vás je připraven. Stay tuned.

Andrew » 03. 01. 2010, 00:04

Macyáš: To slovo v běžné mluvě podle mě nikdo normálně nepoužije. Pouze pokud mu české synonymum smrdí (politici; zdravíme hlavně Hrad) nebo pokud si dělá srandu a mluví takhle schválně (můj případ před pár minutami). No a nebo - jak píše Mag - ve vědě.

já: Věř mi, že jsem v životě utratil větší částky za věci, které měly menší cenu.

Andrew » 02. 01. 2010, 23:39

Macyáš: Já jsem utrpěl i nějaké ekonomické vzdělání. Ale marginální použije každý, kdo chce vypadat chytře a slovo "malé" se mu nehodí do krámu :)

Andrew » 02. 01. 2010, 23:27

Macyáš: Domnívám se, že tato změna daňové politiky státu bude mít dopad vpravdě marginální. Budeme-li předpokládat, že (v ideálním případě) dvojCD našeho mladého talentovaného ambiciózního nadšeného pohledného střapatého umělce se bude prodávat - řekněmě - za tři kilča (omouvám se, ale skoro všechnu hudbu nakupuji na Amazonu a netuším, kolik to u nás tak stává), znamená to, že tato změna se na maloobchodní ceně pro koncového zákazníka projeví cca 2,50 Kč. Což, jak se jistě shodneme, rádi obětujeme pro záchranu naší vlasti před lží a nenávistí.

Zkrácená verze: Je mi to jedno, já si ho koupim i kdyby stálo litr :)

Andrew » 02. 01. 2010, 22:42

Fox: Díky, pro představu mi to stačí. Jsem si jistý, že my dva bychom se neshodli.

Andrew » 02. 01. 2010, 22:07

Aha, takže všechno je špatně, ale nic konkrétně. Ó, jak typické :) A jak vás proboha můžou krmit tím, že se vám skvěle vede? To snad musíte vědět sami, ne? Nechápejte mě špatně, já souhlasím s tím, že člověk by měl zdravě pochybovat o všem, co slyší, jenom mi vadí přesně to, co teď děláte. Napíšete, že to stojí za houby a když se vás člověk zeptá, co konkrétně, tak mlčíte. To je takové to hospodské filozofování, které opravdu nemám rád.

Macyáš: Něco přesně pro tebe. Na Mirův včerejší příspěvek na FB někdo reagoval, jestli by nechtěl zkusit herectví. A on odpověděl, že moc. A pak někdo (mimochodem, kluk) napsal: "a v anejakym pecku hrat nechces myslim ze bys mel docela slusnou sledovanost no priznejte se kdo by to chtel videt.. :D". A mě by zajímalo, jaký na to máš názor :))

Andrew » 02. 01. 2010, 21:47

Fox a Ládínek: Hele, můžete mi dát pár příkladů nějakého cíleného oblbování mládeže? Nemám ti na mysli globální oteplování, kecy v Blesku, atd., ale něco, co je fakt cílené na mládež. Oba se tváříte, že tomu rozumíte, tak se ukažte. Já už jsem z téhle cílové skupiny před pár lety vypad (a děti nemám) a poslední, co si pamatuju, bylo, že v Bravíčku radili, že se sexem začít, až na to bude člověk opravdu připravený. Což mi nepřišlo jako špatná rada :)

Mimochodem, lze posílání zpráv v rámci Youtube považovat za osobní korespondenci? Mi kromě pár poděkování za ta Mirova videa teď přišlo i něco ostřejšího :)

Andrew » 02. 01. 2010, 20:57

kobitka: No, ano. Leona zpívá fantasticky, ale bohužel na mě při každém rozhovoru působí jako hrozně hustá rockerka s ještě mokrou občankou, což ji v mých očích totálně zabíjí. Třeba (snad) se to časem spraví :)

Andrew » 02. 01. 2010, 20:48

Fox: Chtěl jsem to napsat už u tvého prvního příspěvku, ale pak jsem se na to vyprd. No ale že ses tu objevil znovu... Tvoje představa, že si uděláme názor na základě objektivních fakt, mohla fungovat naposledy někdy v pravěku, kdy lidi věřili tomu, co na vlastní oči viděli. Dneska to holt funguje tak, že opravdu drtivou většinu věcí se dozvídáš zprostředkovaně. A vždy to bude nějakým způsobem ovlivněné tím, od koho se to dozvíš. Takže musíš použít hlavu a čím víc zdrojů, tím líp. Co se pana Davida, kterého jsi zmínil, týče, nevím, na koho jsi narážel, ale pokud to bylo na jedno z mých šmajdavých videí, kde je místo jeho jména napsáno "odulá předlistopadová zrůda", pak věz, že za každým z těchto slov si stojím. Netvrdím tím, že pan David byl přisluhovač předchozího režimu, ale že pro mě osobně je symbolem doby před sametem, protože pouze v té době mohly vznikat tak zrůdné sračky, jako chrlil klan Františka Janečka.