Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 29. 12. 2009, 23:07

Tak. A kdybyste to nechtěli stahovat, tak tady: http://www.youtube.com/user/msm175 To snad vydrží i po tom, co to Nova odsud smaže. Komentáře jsou tam zakázané (viz popis videa) :)

Doufám, že jsem toho, kdo tu psal, že má Miro nejpasivnější fanoušky, přesvědčil o opaku :) Ještě ty videa ke stažení, DVD a moje možnosti ale pomalu končí. Nebo teda inspirace by ještě byla, ale to už jsou věci, které by si musel udělat Miro sám.

Andrew » 29. 12. 2009, 22:09

Ale houbelec :)

Andrew » 29. 12. 2009, 16:47

Jo a jestli někdo umíte dobře anglicky, koukněte na last.fm. Příjemně mě překvapilo, že mu tam někdo udělal profil, nepříjemně, že tam byl úplně debilní text. Tak jsem ho přetvořil a dodal jsem i anglickou verzi, kterou by ale radši měl někdo zkontrolovat :)

Andrew » 29. 12. 2009, 16:45

Říkal někdo video? Osoba blízká říká, že jsem opruz, ale nakonec jsem ji přesvědčil nahrát (aspoň podle mě) to nejhezčí, co v SS zaznělo Leteckaposta: http://leteckaposta.cz/430050626 Rapidshare: http://bit.ly/6YZYOy Je to ve formátu mpeg-1, což je dost muzeální věc, ale zase byste to měli všichni bez problémů přehrát. Zbytek časem. I DVD bude, nebojte :)

Andrew » 29. 12. 2009, 15:14

A pak to někdo sem http://leteckaposta.cz/467185490 nahrál po jednotlivých souborech. Dál už se musí každý postarat sám o sebe :)

Andrew » 29. 12. 2009, 14:46

Tak jsem se doslechl, že tu kompletní verzi někdo nahrál i na leteckaposta.cz http://leteckaposta.cz/488282294 A... tuším, že tam to cca po měsíci automaticky smažou.

Andrew » 29. 12. 2009, 14:12

Tak přátelé, doufám, že jste byli celý rok hodní a posílali jste hodně SMS, protože má osoba blízká se pokřižovala a Mirovy mp3 kamsi nahrála.

Je to ZIP (předpokládám, že rozbalit to dovedete), kde jsou audio stopy z jednotlivých videí. To znamená, že kvalita není kdoví jaká, ale obsah to snad vynahradí :) Suverénně nejhorší zvuk má bohužel Wicked Game, ale s tím nic moc nenaděláme, protože to bzučení je už v tom zdrojovém videu.

Existují dvě verze:

http://bit.ly/84ugoZ je archiv jenom toho, co Miro zpívá bez komentáře poroty. Po tom, co dozpíval je to po jeho poděkování publiku střižené. Jediná výjimka je Dirty Diana, tam je toho potlesku víc, protože tam na pozadí zazní dnes již legendární věta Marty Jandové "Ježiš, už mě začíná srát, co to je za póza" :)) Archiv má cca 40 MB.

http://bit.ly/5IVvnH Je to samé, ale navíc je tam vždycky ještě kompletní mp3 vystoupení včetně verdiktu poroty. Má to cca 110 MB.

Oba soubory jsou uložené na rapidshare. Po otevření odkazu vás to tam přesměruje. Pokud nemáte na RS účet, kliknete na tlačítko "free user", asi minutu budete muset počkat a mělo by se to stáhnout.

Blonďákovi zdar! :)

Andrew » 29. 12. 2009, 13:24

Vidíte, tohle je obchodní duch. A já blbec se s tím dělám v úmyslu podělit se s dalšími fanoušky zadarmo :)

Andrew » 29. 12. 2009, 11:38

Macyáš: Sakra, to mě taky nenapadlo. Měl bych se vyprdnout na ryzí nadšení a použít normální kalkul. Nechám si to vylisovat na DVD, zamknu to do bezpečnostní schránky v bance a za 50 let budu milionář :))

Andrew » 29. 12. 2009, 11:34

Existují prográmky na stahování těchhle videí, ale Nova to z nějakého důvodu dělá zbytečně složitě. Z Youtube to jde stáhnout mnohem snáze.

Já jsem ta videa stáhnul, to je zcela legální, stejně jako cokoli si s nimi pro vlastní potřebu dělat. Vystavovat to někam ke stažení pochopitelně bude výhradně osoba mně blízká :) O mě se nebojte, já nejsem na internetu první rok.

Andrew » 29. 12. 2009, 10:10

Proboha ne, já nic prodávat nebudu. Já to dělám z ryzího nadšení bez nároku na odměnu :) A i tak to bude muset udělat moje osoba blízká :) Udělat z toho DVD mě sice nenapadlo, ale technicky to taky není problém... hlavně budu muset vymyslet, kam to pak nahrát. Dám vědět.

Andrew » 29. 12. 2009, 09:51

MP3 ti můžu vyrobit z audio stopy těch videí, to je technicky drobnost.

Andrew » 29. 12. 2009, 09:26

Protože tu někde proběhlo, že Nova nemá práva na publikování videí na internetu nebo co a po 3 měsících je smažou, pokusil jsem se využít to, co mě živí (mozek a klávesnice), a konečně jsem vykoumal, jak odsud ta videa stáhnout. Takže stáhnu všechna videa, na která je odkaz na téhle stránce. Kdybyste chtěli i nějaké jiné, dejte vědět. P.S.: Tohle zamilovaná teenka nedokáže, takže budeme mít aspoň nějakou konkurenční výhodu :)

Andrew » 29. 12. 2009, 00:14

Hele, ty texty kopírujete pěkně, ale můžete mi říct, proč k nim píšete jiný jména?

Andrew » 29. 12. 2009, 00:02

Nostradamus: Tomu se říká účel světí prostředky a jsou lidi, kterým to občas trochu vadí. Ale pokud pracuješ v modelingu, chápu, že to asi vidíš jinak. Kdybys byl třeba právník, taky bys tu hranici asi měl... trochu jinde :) Respektuju, že se neshodenem, tak to v životě chodí :)

Andrew » 28. 12. 2009, 23:46

Nostradamus: Se obávám, že v tomhle jsi trochu vedle. Teda za předpokladu, že oba myslíme tu černobílou fotku s pekáčem buchet. V jednom videu Miro říká, že dříve hodně posiloval, ale pak toho kvůli zpěvu a tuším že zranění zad nechal a od té doby dost zhubnul a dávno není taková korba, jako byl. Což je myslím na první pohled vidět. Takže pokud chtěl tohle použít jako zbraň v SS, začal to plánovat s překvapivým předstihem několika let :) Na druhou stranu, co je špatnýho na tom, chtít vypadat dobře a mít nějakou formu? Mě fakt trochu unavuje, když se za naprosto čímkoli hledá kalkul...

Hele, ty kecy z FB sem někdo přepisujete, žejo :) Protože jestli se sem osazenstvo FB přesune, budu minimálně vypadat jako debil, když jsem sliboval, že se tu skoro všichni chováme jako dospělí :)

Andrew » 28. 12. 2009, 23:33

Mag: Ta poslední věta je smutná pravda. Když na mě Facebook při registraci vybafnul, jestli mi může projet e-mailovou schránku, aby podle adres našel moje kamarády, tak jsem si chvíli myslel, jestli si ze mě někdo nedělá dost blbou srandu... protože jestli tohle někdo povolí, měl by okamžitě vrátit občanku.

A i kdyby to byl fakt jeho profil, tak stejně nevím, jestli mu ta zpráva vůbec přijde, třeba má povolené přijímání zpráv jenom od přátel, což já nejsem. A netuším, jestli by mi to FB dal nějak vědět. Já se ve FB extra nevyznám, používám ho hlavně pasivně - sleduju stránky pár hudebníků a když mě v práci štvou, jdu farmařit :) Navíc sem může přijít kdokoli a podepsat se Miro Šmajda, žejo. A to neřeším variantu, že si to přečte, řekne si "idiot" a smaže to :)

Luciinetska: Tak v tom případě jsi krásná ukázka toho, že věk je opravdu jenom číslo a důležité je, co je v hlavě :)

Andrew » 28. 12. 2009, 22:55

Tak jsem se obětoval a na FB jsem mu poslal zprávu. Teda doufám, protože Miroslavů Šmajdů je tam asi 50 (u 20 jsem přestal počítat) a poslal jsem to na profil, o kterym jsem četl, že by měl být jeho osobní. Předpokládám, že tam se k tomu dostane spíš než v mailu, tam to bude peklo :)

Napadlo mě, že bychom mohli založit skupinu něco jako "dospělí fanoušci Mira Šmajdy, kteří neječí" nebo tak něco :) Ale nemám ponětí, kolik takových lidí na FB vůbec je.

Luciinetska: Najdi si u Mira ten post, kde píše o Queenech (že ne všechno se vždycky povede, atd.). Já bych tam měl mít poslední komentář. Myslím, že ho poznáš :) Mám v avataru akustickou kytaru.

Andrew » 28. 12. 2009, 22:35

Jo, o tohle vás nemůžu připravit - ty nejvíc ultras fanynky si jako prostřední jméno na Facebooku dávají "Šmajdová". Prostě paráda :)

Andrew » 28. 12. 2009, 22:32

kobitka: Já Facebook profil mám a jsem i mezi jeho fanoušky. A když jsem mu napsal, že kdyby se mi po těch Queenech dostal do ruky, přerazil bych mu nos, předpokládám, že jsem z davu teenek vystoupil dostatečně :)) Jenže když tam čtu komentáře jako "sice nwm co to znamená ae newa :D:Djinak chybííš mi w telcéé:(wžždycky sem se na tebe kukala:(už se moc teším až wydas cd:) pokud nejake wydas:D tk pájQooO:-*mt♥:D:D♥" nebo "Mmmm ty si to měl vyhrát Chodur byl lepší jen proto že umí zpívat ne že bys neuměl to ne ae prostě tak mno xD", tak prostě nemám nejmenší chuť tam cokoli psát. Teď tam dal odkaz na Youtube na klip Def Leppard: Love Bites a u toho je komentářů výrazně míň. I když kousky jako "ahojky ještě jsem se nekoukla na ten vdeoklip ale ted už vím že bude určitě super" jsou taky super. No ale třeba se tam někdy objeví i nějakej pořádnej nářez, kterej teenky nezkousnou a objeví se tam pár normálních komentářů od dospělých lidí. Vzhledem k tomu, že v těch komentářích Miro občas reaguje, tak je zřejmě, chudák, čte. Ale jestli občas zajde sem... kdo ví. Ale snad jo, aby viděl, že mu fandí i lidi starší než on :)