Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 10. 12. 2009, 15:21

Pavel: Tohle nevyřešíme :) Ty si myslíš, že není prozíravý a že až superstar mánie opadne, zraní ho to. Já si myslím, že si to užívá a vzhledem k tomu, jakou hudbu má rád, ty ječící holčičky snad ani za svoje publikum považovat nemůže. Vždyť kolik z jeho fanynek někdy slyšelo o GNR nebo LZ? Ale pravdu zná jenom on. My se můžeme maximálně dohadovat na základě toho, jak se chová v televizi (předpokládám, že ho osobně neznáš; já ne).

Pokud bych mu já měl něco vytknout (pokud je teda pravda to, co jsem kdesi četl), tak jestli nechá architektury, aby se mohl věnovat hudbě, bude to největší chyba v jeho životě. I když talent evidentně má a dává do toho všechno, nevěřím, že se hudbou uživí, byť by se mu povedlo občas vydat nějaké CD. To je na našem federálním písečku utopie.

Andrew » 10. 12. 2009, 13:40

Pavle, tohle je jasné každému, kdo má v hlavě mozek. Superstar není charita, kde dvě televize splní sen skromnému klukovi z Košického sídliště. Superstar je jen další způsob, jak může Nova a Markíza vydělat prachy. Taky těch 100.000 EUR není na ruku, ale je to roční smlouva s televizí. Takže výherce bude rok dělat cvičenou opičku a těch 2,5 mega dostane za to. A myslím, že je nám všem jasné, kdo televzi přiráhne víc lidí (a tedy peněz) - jestli Martin, který sice zpívá jiný level, ale jinak působí jako ledový král, nebo Miro, který se má ještě hodně co učit, ale je charismatický šoumen.

A o Mirovi si můžeš myslet co chceš, ale rozhodně není hloupý. Tohle se z jeho pohledu nedá brát jinak než že účel světí prostředky. On chce, aby ho lidi znali, chce fanoušky a chce je bavit. A takhle je získá. Sice jsou nejvíc vidět a slyšet ječící pubošky, ale jinak to prostě nejde. Nebýt superstar, já ho neznám a věř mi, že mám do ječící pubošky fakt daleko :)) A věřím (doufám), že takových je hodně.

Jinak dámy, musím říct, že vaše noční snění se čte opravdu hezky a směju se tomu, co dokáže jeden blonďatý zajíc :) A věřte mi, že být na jeho místě (jsem o 4 roky starší), napřed se červenám až na zadku a pak mi narostou ramena, že neprojdu dveřma :)