Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 10. 02. 2010, 14:12

Adélko, moc děkujeme, asi jsme zapomněly. Díky, díky, jsi moc šikovná a pokud si vzpomínám nebyl to první tvůj odkaz na vystoupení. Omlouvám se za všechny a klidně nás zase navštiv, máme tě tu rádi.

Bára » 10. 02. 2010, 14:03

No já to hlavně napsala, aby konkurence měla taky přehled. Na druhou stranu tohle je šílený tempo klavně kvůli těm přejezdům a protože mám skoro stejně starýho kluka, kterej taky takhle jezdí za každýho počasí za svýma aktivitama tak vím, kolik zažívám strachu a vůbec nechci popsat pocity, když nebere telefon v době, kdy by měl být už na místě. Ani se nedivím, že tady paní Šmajdová občas hledá info. Co já bych za to dala, abych měla nějaké info, když to moje kamikadze sjíždí někde sjezdovku.

Bára » 10. 02. 2010, 13:37

No tak jestli máme dobré informace, tak 12.2 Žilina, 13.2 České Budějovice a 14.2 Trenčín. Dá se to vůbec? Jen aby v pondělí bulvár nepsal že si Miro Šmajda musel vzít zdravotní dovolenou. A helikoptéra by nebyla?

Bára » 10. 02. 2010, 12:08

Heineken tower stage je ta divadelní scéna. kde se hrají i muzikály?

Bára » 10. 02. 2010, 11:29

Taky jsem se přemohla a snažila se něco najít, ale je to slabota. Oni snad nemají žádné informace nebo jsou na tom ještě daleko hůř než my. O vystoupeních v nejbližšší době nic ( snad jen zpívání v Kotvě - nákupní středisko v Praze?). Jinak to loví s křížkem po funuse. To tady jste o mnoho šikovnější, i když taky nadáváme, tak alespoń přehled máme aspoń s týdenním předstihem. No pokud sem koukají, tak se nedivím, že jsou nervozní a provádějí záškodnický akce. Mám Strach, že pokud bude Miro v LD, tak z nich budou i odborníci na tanec.Pochopila jsem správně, že všechny ty stránky jsou neoficiální?

Bára » 10. 02. 2010, 10:34

To jste mě překvapili, jak se Mirovi věnují, v tom halt mám mezery, já tam ještě nebyla a ani mě to neláká. Přidala bych postřeh mojí mámy (skoro 70), která se před finále naučila psát SMS (prasklo na to skoro odpoledne) a posílala "tomu blond´áčkovi z Košic". Ta po finálovém spotu s rodinkou v ostravském bytě prohlásila " Mohli si taky uklidit, když měla přijet natáčet televize"

Bára » 10. 02. 2010, 09:49

Na Novinkách.cz je zpráva z minulého týdne (4.2.). Martin se rozešel se skupinou Robson a nadále s ní nebude spolupracovat, i když dohoda zněla, že po Superstár se k nim vrátí. Členové té skupiny jsou nanejvýš znechucení, protože musí rušit asi 20 vystoupení na festivalech. Dalšího zpěváka zatím nehledají, prý aby ho opět nevytáhli a on jim pak zdrhnul. Budou se každý věnovat svým projektům. Na Martinovy stránky nechodím, stačí, když nám sem někdo občas tu špínu na Mira kydne. Řekněte mi, co je na něm tak irituje?

Bára » 09. 02. 2010, 23:26

Deppholl, V ků... ted´opravdu řvu smíchy. To nemá chybu.

Bára » 09. 02. 2010, 23:13

Kdo se chystáte do té Žiliny, tak bude vystupovat až v 18.30.

Bára » 09. 02. 2010, 22:22

Kobitko, taky jsem to četla. Potom ovšem nechápu, kdy se s těma dalšíma fanouškama fotografoval. když hned po těch koncertech mizel s nejhezčíma slečnama ze sálu. No jedině. že by to měl tak promakaný a na těch fotkách už je vosková figurína. Ani mně to nestálo za komentář.

Bára » 09. 02. 2010, 19:34

Jo a ještě jeden postřeh k předešlé diskusi. Manažera určitě, ale dělá dobře, že se nevrhá ani do tohohle po hlavě a rozmýšlí si s kým spolupracovat. Rozhodně všichni nemají dobrou pověst, musel se zorientovat. Stylistu prosím at´má kdo chce ale Miro je a chce být rocker, má svoji " imidž " , je na naší scéně jedinečnej. Aby nám ho nevystailovali zase do něčeho úplně jinýho, a to přece nechceme. Někdo halt potřebuje stailovat, někomu stačí charisma.

Bára » 09. 02. 2010, 19:24

Já bych také už přivítala nějaké webovky, ale na druhou stranu mám pochopení pro to, že zatím asi všechno nezvládá. Vlastně jako jediný z finalistů postavil novou kapelu a jezdí s z jednoho vystoupení na druhé a to určitě nevíme o všem, protože spousta akcí je soukromých a o těch nic nevíme (třeba ten večírek Novy). Tyhle akce rozhodně nestojí o povykující pubiny, ty jsou přísně uzavřené. Zatím má asi tolik práce, že nějakou propagaci nepotřebuje, práce jde za ním. Postupně určitě bude mít manažera i webovky, kde bude informovat o akcích a současně svou tvorbu nabízet. Takhle to dělá většina umělců.

Bára » 08. 02. 2010, 22:20

Ještě jednou jsem zkoukla ty fotky ze Skořenic, tam muselo bejt strašně lidí. Oni neuveřejnili počet, jenom že ta akce byla nadmíru úspěšná. Gatlo, nedokážeš ani typnout? Já jsem byla v takovým klubu jen jednou a to v Plzni na Katapultech a ten dav byl podobnej.

Bára » 08. 02. 2010, 21:44

Jsem ráda, že v té taneční soutěži nebudou oba, to by ta řežba nikdy nepřestala. Je to už nechutný a já si vzpomínám na Gorille byla taky jedna taková pod nickem Jenifer, která nezapomněla na Mira hodit v každém příspěvku jedovatou slinu. Nejhorší bylo, že nešlo nikdy v podstatě o zpěv, ale vyloženě jí vytáčel úspěch u publika. Naštěstí jsou kluci tak rozdílní, že i to publikum bude úplně jiné a my tu prostě nejsme zvědavé na tu komornější atmosféru. Jo a já mám také syna, bude mu 21, studuje vysokou, sportuje. Na to, že jsem ho měla v 18 (stane se) a před sebou pět let školy, je docela v pohodě a nemusí to nikde vytrubovat, ale tohle srovnání mě naštvalo.

Bára » 08. 02. 2010, 20:16

Děvčata, prosím snažme se nereagovat na ty, co sem plivou jedovaté sliny nebo se jich nezbavíme. Jenom závidí. Přeci si nebudeme kazit den.Oni vždycky vylezou z nor a zase zalezou.

Bára » 08. 02. 2010, 12:20

Holky, vůbec bych to anonymku neřešila:Ta dotyčná tím zaplevelila úplně všechna fóra a víte o mně, že jsem takový skrytý detektiv. Zcela evidentně je to dítě nebo osoba mdlejšího rozumu a tohle si vycucala z prstu. Nedokážu si totiž představit, že když obě akce byly tak hlídané a Miro se nehnul bez ochranky, tak se někdy k ránu vypravil sám samotinký k autu, kde trpělivě čekala v podobě rampouchu tato osoba. Opravdu úsměvné. Jinak 20. 2. přímý přenos předávání cen ANNO - Miro, Martin atd.Takže ta akce, o které psal Andrew v sobotu byl soukromý večírek Novy, kde vystupoval Miro a Matěj Rupert.

Bára » 07. 02. 2010, 21:39

Holky a kmotr by mohl být Habera, to by nemělo chybu.

Bára » 07. 02. 2010, 21:31

Nová zpráva:První Mirovo album by se mělo křtít v Roxetu. Někdy začátkem léta. Je to přímo zpáva z toho jejich vzkazníku. Jejich FB moc nesleduju, jsou tam vzkazy jako na Mirově FB, ale ten vzkazník je dobrej, mají docela slušný fanoušky, protože jinde už dávno takové kontakty zrušily.

Bára » 07. 02. 2010, 19:29

Roxet´ácké forum je přetížený, ted´jsem to dokoukala, nádhera. A vůbec mi nepřipadá, že by tam bylo hodně pubin, spíš takovej sympatickej mix. Holky závidím, snad vyjde ten Liberec.

Bára » 07. 02. 2010, 16:16

Andrew: No, jestli takhle lítá z vystoupení na vystoupení, tak to už není ani na to BMW ale na helikopteru!!!!!!