Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 07. 02. 2010, 16:13

Poslechla jsem na visea z Komína, ten jeho hlas nemá chybu. Je vidět, že poslední tři kola byl zřejmě nastydlej jako prase a jak je honili v tom mrazu, tak to prostě nevyléčil.

Bára » 07. 02. 2010, 12:19

Andrew, na Michelinech už se pracuje, dnes byly k obědu zapékané těstoviny s brokolicí (komentáře nic moc, padalo často slovo maso) ale slyším do patra cinkání do talíře, takže žaludky se plní a z mé strany spokojenost. Ty Skořetice se asi budou pro velký úspěch opakovat, alespoń z toho jejich vzkazníku je vidět, že spokojenost byla oboustranná a Miro si zřejmě v Ćechách "rochní".Jen tak dál, holky zapůsobily jste fantasticky.

Bára » 07. 02. 2010, 10:09

Holky, jste prostě nejlepší a mise úspěšně dokončena. Na Roxetu píšou, že to bylo bezvadné a panuje nadšení a Miro tam prý s celou kapelou přespáváa chtěl vzbudit v 9. hodin, ale nepodařilo se. Asi toho má dost, at´odpočívá. Jinak si myslím, že on sám to tady nečte, na to nemá čas, ale vzpomíním si, že po autogramiádě v Trenčíně, když dostal tou lahví a začala se ta zpráva šířit, tak potom sem napsal, že mu o našem strachu říkala mamka, která to tu četla. Možná, že ona sem spíše občas nakoukne a Mira informuje jako tehdy, jak tady tlacháme. Pokud je to pravda(možná není) tak ji zdravíme.

Bára » 06. 02. 2010, 22:23

Děvčata, rozdíl je 600 hlasů, ještě to zkusíme i za ty naše dnešní velvyslankyně. Ty mají štěstí, podle toho programu je tam už od 22. hodin, takže už by měly být v jámě lvové.

Bára » 06. 02. 2010, 21:55

Macyáš měla pravdu, jsou rozlezlí jako kobylky. Ty to snad dělají jako hlavní pracovní poměr, nebo jsou nezaměstnaní, jinak tomu nerozumím. A stéle nás někdo sleduje, nemáte ten dojem?

Bára » 06. 02. 2010, 19:48

Jsem pro, jak se to bude realizovat? Teda doma ze mě odpadnou. Dnes jsem ale uklidila barák, protože mě hnal strach, že by na mě vlastní manžel a syn mohli poslat sociálku, a tak mám plusové body a chvíli klid.

Bára » 06. 02. 2010, 19:02

To triko mě taky dostalo, takhle mají vypadat fandové. V O2 aréně ho k tomu vyprovokoval Mareš a v tom pištícím davu Mirovi halt nic jiného nezbylo. Až potom ale řekl, že to bylo jeho nejoblíbenější, a tak mu ho holky vrátily. Klobouk dolů. Ted´jsem přečetla ten článek v MF pozorněji a s jediným nesouhlasím a to se srovnáním se Sámerem. To nebyl snad hloupý kluk, ale Mirovi nesahal ani po kotníky a navíc mu bylo jen 18 a binec dělal hned po Superstar. Prostě večírkovej král. A taky doufám, že opravdu v těch klubech Mira pořádně hlídají , protože některý lidi jsou dobytek a vzpomínám, co udělali Savkovi po první sérii v Ćechách.

Bára » 06. 02. 2010, 12:21

Ten Liberec vychází na sobotu a my ještě nevíme, kdy to budou vysílat. Prý na Slovensku to šlo v neděli. Sice by měl hońku, ale vždycky to tak bylo, že se ti soutěžící nevzdávali svých aktivit. Většinou mají nacvičené tance dopředu, protože trénují měsíc až měsíc a půl dopředu před začátkem soutěže a ten týden před přenosem jen ladí. Soutěž by měla být na začátku a to tancují jen jeden tanec. Zase když ho mají už na programu , tak tam snad bude. Na FB se organizovaly celé skupiny na ten Liberec. Taky mám dojem, že se dnes bude vyhýbat všem žebříkům.

Bára » 06. 02. 2010, 11:59

Velký článek o Mirovi v dnešní příloze Víkend MF DNES. Psal to Vlasák a tak trochu se pokouší o pohled do budoucna. Nenašla jsem to na internetu, ještě se pokusím, jinak děvčata to jistí nejbližší benzínka nebo supermarket. Jo a je to součást novin . Nejvíc mě zaujalo, jak se o nás ví. Snad nás nezruší, když jsme tak slavné fórum. Někdy se ovšem musí královsky bavit. o to přece jde!!!!!!!

Bára » 05. 02. 2010, 20:48

Leila: Já mám dojem, že je totožný novácký s markízáckým, právě proto se bojím, že to zruší. Na druhé straně na Markíze videa prý nemažou a Nova jo. Co bychom taky mohli čekat, že?

Bára » 05. 02. 2010, 20:22

Chtělo by to opravdu už nutně nějaké záložní řešení, protože u toho LD , pokud si vzpomínám, nebyla diskuse k párům ale jen jedna pro všechny dohromady a upřímně už mě ty žabomyší války s kýmkoliv nebaví a nemám chut´číst nějaké infantilní příspěvky. Jinak holky v těch Skořenicích to fakt nepodceńujou, v tom vzkazníku píšou, že se na to chystají jako nikdy a bude to asi velký. Jen aby to ukočírovali, budou i plakáty a autogramiáda.

Bára » 05. 02. 2010, 19:43

Ve Skořenicích postavili pro Mira zbrusu nové podium, děvčata připravte se na šou.

Bára » 05. 02. 2010, 19:25

Tak děvčata, v e Skořenicích postavili dnes nové podium pro Mira, tak se připravte na šou.

Bára » 05. 02. 2010, 15:23

Tak ted´jsem se zasmála a mohu jet pracovat.

Bára » 05. 02. 2010, 15:07

Mně se zdá, že Miro taky trochu mlží a že mu někdo musí radit nebo je mimořádně schopný, což nevylučuji. Když si ale vezmete jenom ta vystoupení, natáčení a i to auto, tak to vše by měl mít smluvně ošetřeno, ted´ještě ta taneční soutěž, jestli tam teda bude a to není kolem dokola žádná legrace, jde o jeho prachy. Ale už jsme si trochu zvykli na to, že on je opravdu tajemný jako hrad v Karpatech. Pokud chtějí tu taneční soutěž spustit v dubnu, tak máme podle mě seznam soutěžících párů do 14 dnů, protože u nás trenovali před soutěží skoro dva měsíce.

Bára » 04. 02. 2010, 23:47

Jo,jo ještě zahlasuju, vezmu léky a jdu se uložit. Dobrou a holky, zítra a v sobotu držím palce vám i Mirovi, at´to ve zdraví přežijete.

Bára » 04. 02. 2010, 23:32

Já jsem celkem pečlivě sledovala na Markíze poslední sérii LD, kde tancovala Banášová, která byla výborná a nakonec skončili třetí. Vyhrál to Mokrý(doufám, že to nekomolím) a ten byl první tři kola doslova tragickej a uhrál to právě na tu šou. Ve finále byl s Polnišovou a ta taky vyváděla psí kusy. Tady jde hlavně o to, aby se lidi bavili a nejlepší tanečníci většinou nevyhrávají. Jestli opravdu bude tancovat Marta Jandová a Miro, tak se určitě pobavíme. Markízu už máme, vlastně se převážně díváme na ni, když už teda pouštíme televizi.

Bára » 04. 02. 2010, 22:54

Ted´mě pobavili v diskusi pod tím článkem, aby k Mirovi vzali i Haberu a že by se těšili na to finále. To by byla bomba.

Bára » 04. 02. 2010, 22:27

Tak na www.mirosmajda.vgz.cz je okopírovanej ten článek o novém autě. Kdyby nevyšlo to předávání, tak to na parkovišti jistí stříbrnej bavorák. Myslíte si, že tohle si zařizuje fakt sám nebo má už manažera? Na nějakých slovenských stránkách jsem četla, že to má jako protiúčet za vystupování na promo akcích té firmy. Kluk šikovná (to myslím jen v dobrým)

Bára » 04. 02. 2010, 20:00

No děvčata, copak asi provede s vlasama u takového valčíku ? Sázím na čelenku.