Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 04. 02. 2010, 19:47

Miriam: Já taky doufám, že je to kachna a taky máš pravdu, že je to tatal poleno, ale znáš Chodúrovce.

Bára » 04. 02. 2010, 19:20

Musím vás pochválit, hezky jste klikali, teprve se zapojuju, celý den za volentem. Mám ale úplně po náladě, Chodúr a LD? To je asi vtip, ráno bylo na topkách, že to bude jeden z dvojice Miro a Ben a docela jsem sázela na Mira. Markíza si chce udržet část diváků z Čech a samozřejmě hodně vydělat, což je ideální kombinace, že jo . Ale prosím Chodúra ne, u nás taky byli netanečníci např herec Vydra a komentátor Bosák, ale to byli neuvěřitelní šoumeni, alespoń se člověk zasmál. Tam by asi nebylo nic k smíchu, a ani těch hlasů by moc nebylo vzhledem k jeho slov. podpoře. Když si na sebe potřebuje vydělat, tak a´t tam trdluje sám, já se na to dívat nebudu, a to se dívám na taneční soutěže vždycky.

Bára » 04. 02. 2010, 10:04

No doufám, že s tou taneční soutěží to není zatím 100%. Myslím, že na Slovensku to šlo taky v sobotu nebo v pátek přímým přenosem, a to by bylo po vystupování po klubících. Navíc ty lidi makají dlouho dopředu a když jsem viděla slovenské soutěžící, tak byli opravdu výborní, daleko lepší než u nás, kde v poslední řadě byla výborná snad jen Norisová. Pokud by nechtěl vyletět mezi prvníma, tak by to byla neuvěřitelná dřina. Na druhé straně v té diskusi se na něho někteří doslova třesou a Markíza mu dává dost prostoru a vlastně ho vytáhla. Pořád je pod hlavičkou Superstar a možná moc na výběr nemá. Já bych ho nasadila do české verze, ta začíná až v listopadu, ale to dělá ČT.

Bára » 03. 02. 2010, 23:35

Podle reakcí na FB usuzuju, že Miro bude mít největší fofr na Den matek a Den dětí. Alespoń ty rozumnější je nechtějí tahat na ty noční diskotéky do kouře a mezi podnapilé . Vůbec nechápu, proč je do těch klubů poštějí a ty rodiče proč je tam tahají.

Bára » 03. 02. 2010, 22:14

Klikáme doma už dva, nikdy jsme se tolik nenasmáli. Syn má největší radost, jak jsme rozhýbali Chodúrovce. Vzpomínám si na tu anketu ze článku po Superkoncertu, kdy nemohli zkousnout, že Miro je ten, komu by lidé šli na koncert nejvíce a klikají dodnes, až nás překlikali. Sice o málo, ale pro ně to je jako vítězství na olympiádě. Jdu klikat, ale na noc si teda budík nedávám, zítra jedu na služebku a chci se ještě dočkat těch reportů z těch víkendových akcí.

Bára » 02. 02. 2010, 23:37

No já si myslím, že si na tom svým východě Slovenska skutečně užil obě strany mince, přeci jen je odtamtud a lidi posilnění alkoholem dokážou hrozný věci a co si budeme namlouvat, hodně lidí nedokáže asi ten jeho katapult vydýchat. Myslím, že jinde to bude klidnější, teda alespon´doufám. Kamarádka byla v O2 aréně a taky byla úplně v šoku, protože tam nějaká skupinka sprostě vykřikovala na Chodůra. Bulvár to navíc ještě přiživuje.

Bára » 02. 02. 2010, 20:01

Tak v tom případě jste v pohodě, já jsem tam možnosti rezervace nehledala, ale nějaká mamina tam jede s dcerou asi dost daleko a oni ji takhle odpálkovali.

Bára » 02. 02. 2010, 19:41

Holky, ted´nevím kam máte namířeno, ale v těch Skořenicích to nemají asi zatím moc podchycené. V tý diskusi se lidi ptají, že jedou dost daleko a jestli se tam pak vejdou a někdo jim odpovídá, že zatím všechny akce zvládli. Tak to je teda bezva. Má se ale přijít co nejdříve(neupřesněno) a pouštět budou od 20.00. Fotografování už vyřešili, takže možno jen s ochrankou.

Bára » 01. 02. 2010, 20:26

Tak jsem se trochu porozhledla. Costner hraje na kyraru a přezpívává něco od Dylana, něco od Simona a Garfunkela, prostě staré osvědčené fláky. Zpěv teda nic moc ale zase si to pan herec docela užívá. S touhle etapou svý kariéry začal asi až vloni, nic staršího jsem nenašla. Ještě k Mirovi. Jak tak sleduju, tak se mu fakt podařila unikátní věc - má hodně fanoušků v obou republikách a myslím si, že je jediný ze soutěžících . Jak to dokázal nedokážu vyhodnotit a je to určitě látka hodná studia. Ted´by se hodil psycholog.

Bára » 01. 02. 2010, 19:45

No jestli takhle nabouchává ty kluby, tak má o práci postaráno a určitě bude i v BA. Já si myslím, že cíleně zatím byl na východě, aby splnil domovskou povinnost. Kdy ale chce dělat na desce, netuším. Jo a ten Costner má být nějaká modernější country a to mně už nejde vůbec dohromady. Já se sice v tehle muzice neorientuju, ale nějakou představu mám. Ještě se pokusím něco vyhledat.

Bára » 01. 02. 2010, 15:05

to Jarka: Já si myslím, že hlavní důvod je ten sál prostě naplnit, a proto je tam Miro a Martin. Ta omladina na Kostnera prostě nepůjde, taky bych nešla, protože neznám nic z toho, co zpívá a zase ho tolik nemiluju. Odhaduju to na dost nesourodé publikum s převahou mladých a nevím, jak ta mládež bude na Costnera reagovat.

Bára » 01. 02. 2010, 12:04

Článek na cas.sk z natáčení Modrého z nebe. Tak si ani nechci představovat, co se děje po 24.hodině v těch klubech. Holky, asi budete muset do svý výbavy přidat i ostrý lohty. Někde jsem četla v diskusi, jak se tam chystaly nějaké třináctky a to zklamání, že to je až od 15 na mě teklo i přes obrazovku počítače.

Bára » 31. 01. 2010, 23:54

Tak jsem ted´v mírném šoku. Trochu jsem se porochala v těch rockových klubech a zhruba to vypadá tak, že několik hodin po otevření tam je diskotéka a hlavní hvězda večera vystupuje až kolem 24 hodiny. To musí být dílo. Půlka osazenstva je nalitá pod obraz a nejvytrvalejší fans tak zmordované tím čekáním na Mira, že jsou na pokraji omdlení. Na druhou stranu chápu, že nemůže vystoupit na začátku, pak by se to vyprázdnilo. Nějak mi to hlava nebere. Ale pořád lepší než zpívat v supermarketu.

Bára » 31. 01. 2010, 19:46

Kobitko, chyba sem, chyba tam, kdo ji neudělá. Mám doma stejný případ, studuje dneska v pohodě vysokou (techniku) a v první třídě jsem fakt měla strach, že ho snad nevezmou ani do zvláštní školy. Naštěstí dostal dobrou učitelku a všichni jsme to přetrpěli. Jeho SMS zprávy, které ještě dnes posílá by se hodily do pořadu Tomu neuvěříš.

Bára » 31. 01. 2010, 16:52

Na FB jsou fotky z natáčení Modrého z nebe.

Bára » 29. 01. 2010, 21:13

No ono s tím prvním Cd u těch dětí je to těžké. Vlastní tvorba je dost velký risk, pokud se tomu nevěnují léta a rychlá deska je vždycky kompromis. Pamatuju si, že Aneta vydala první Cd snad rok možná více po soutěži a nebyla tam ani jedna její písnička, ale Cd bylo docela pěkné. Vlastně ji předběhl Sámer i Savka. Tři měsíce je hrozně málo a málo je i půl roku, pak je to samozřejmě otextovaná zahraniční tvorba. Takže já to z hlediska perspektivy vidím tak na podzim nebo před vánoci, možná předtím nějaký singl. Jinak to vidím na šití horkou jehlou a možnou katastrofu, což Martinovi ani Mirovi nepřeju.

Bára » 29. 01. 2010, 19:20

Já si skoro troufám předpovědět, že Chodůr to album ani v dubnu nebude mít hotové, pokud nemá materiál, tak je to jistota. Nevím jestli si píše něco sám a když vidím ty snahy jeho manažera (hrníčky,propisky) tak je mi ho líto. Z kluka, který je naprostý introvert si někdo dělá dojnou krávu. Trapas. Viděla jsem nějaké video z toho veletrhu, kde zpíval pro zevlující hlouček asi 10 lidí a pohyboval se mezi kavárenskýma stolkama - něco strašného. Doufám, že Miro takové akce neobráží. U Martina jsem ze tímhle vystoupením viděla akci Novy. Přesně dochází na slova lidí z branže, že bude problém, kdo mu napíše repertoár.

Bára » 29. 01. 2010, 10:34

Něco jsem našla na korzár.sk v článku Šmajda si hledal partnerku a musel to být blázinec, protože Vilo dělal casting a vítězka asi zpívala s Mirem. Zítra tam prý bude obsáhlejší článek. Asi dobrej blázinec jako při každým natáčení. Taky jsem pochopila, že byl v náladě, ale z jednoho příspěvku zklamaného rodiče se nedá usuzovat. Ale nedivila bych se.

Bára » 28. 01. 2010, 23:58

Jo, jo informační šum, já jsem byla v pondělí v Praze. Také doufám, že festíky už bude dávat v plné síle bez toho superstářího repertoáru. Alespoń v tom rozhovoru na Fun rádiu to sliboval. Asi bude jedinej z té sestavy, který bude festivaly obrážet. Jinak ty Floydi budou asi ohromnej vizuální zážitek, co jsem ted´stačila najít.

Bára » 28. 01. 2010, 23:25

Macyáš, pozor, já myslím, že jsou v Tesla aréně v Holešovicích. Snad tě moje informace nerozhodí. Já jsem pořád lámána na Eltona Johna, ale asi to oželím, četla jsem blbé recenze a za 1800 na osobu se mně nechce. To už raději pojedu na ten Slovfest, i když je to přes celou republiku. To mě láká víc.