Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 28. 01. 2010, 22:37

Já jenom doufám, že má Kobitka momentálně hroznej fofr, protože dle jejího popisu pracuje jeko provozní nebo něco podobného v nějakém rekreačním nebo hotelovém zařízení a vůbec se jí nedivím, že je z toho asi někdy hodně divá. Když jí tam v době největší špičky nasadí pár brigádníků a ještě do toho má plno naprosto nevyzpytatelných hostů, tak klobouk dolů. Bohužel je taková doba, že hodně lidí jen nadává, ale makat se jim moc nechce. Tím ona ale nemyslela určitě Mira, kterej musí mít hroznej fofr a určitě nechtěla rozdělovat mládež ne městské flákače a vesnické permoníky. To nikdy neplatilo a platit nebude.

Bára » 27. 01. 2010, 10:29

Krásné fotky z toho plesu, ta s tou cimbálovkou nemá chybu.

Bára » 26. 01. 2010, 22:25

Není to linka, snad to budou organizovat fanoušci, alespoń tak jsem to pochopila. Není tam možnost nějaké rezervace?

Bára » 26. 01. 2010, 22:13

Vyčetla jsem. že do těch Skořenic se chystá autobus z Hradce Králové. Holky, abyste se tam vešly. A u toho vystoupení v Energy Musichall v Košicích má být snad i Markíza. Sice se mi to moc nezdá, když budou ve čtvrtek natáčet Modré z nebe, ale je to polooficiální informace vypuštěná pořadatelem. Jo Kobitko, vrat´se, včera jsem do 24 hodin odhazovala sníh a to jsem holka z města.

Bára » 25. 01. 2010, 12:00

Proboha, co tu řešíte. Maturitu má a udělal ji v řádném termínu. Prvák na vysoké taky má, tak jak má mít. Víte vůbec, jak se dneska studuje na vysoké? Systém kreditů naprosto neznamená, že dotyčný musí složit všechny zkoušky v předepsaném ročníku a může si je klidně přeložit do dalšího. Dnes to úplně stačí. Ty kredity(body) jsou dost tvrdé. Dnes je ale úplně běžné, že si studenti jeden ročník rozdělují do dvou let, což za našich mladých let nešlo. Tehdy, když jste neudělali zkoušku, tak jste opakovali nebo letěli. Miro podle jeho slov chce letos splnit alespoń polovinu kreditů, tak usuzuji, že si jeden rok rozkládá na dva. Normální věc.

Bára » 24. 01. 2010, 20:48

Opravdu už by to chtělo ty webovky, Fb každému nevyhovuje a měl by o sobě taky už dát více vědět. Brázdí republiku a fanoušci se po tom pídí všemi možnými i nemožnými způsoby. Dívala jsem se na ten Liberec, skutečně VIP budou jen 1000 a s prodejem se čeká, až budou vyrobené náramky. To mě opravdu pobavilo. Jinak to tam vypadá na dobrou akci, která má tradici. Vloni tam byl Desmond a Smatanová. Na druhé straně docela chápu, že v tom asi lítá. Vystoupení min. 2krát týdně, rádia, televize a je měsíc po soutěži, připravuje desku. Nevím, nevím, zkušenosti moc nemá. Mám docela strach

Bára » 24. 01. 2010, 18:23

Když už jsme u té poroty, tak její mimózní hodnocení bilo mnohdy opravdu do očí. Na druhé straně je pravda, že to spousta lidí bere za absolutní pravdu a když jsem potom pročítala ty různé diskuse, tak ty výkřiky proti Mirovi byly vlastně jen papouškování. U Habery to začalo po druhém semifinále, kdy při hodnocení koukal jak vyvoraná myš. Sice hodnotil dobře, jinak se ani nedalo, ale ten pohled "počkej chlapečku, tady je to nějaké podezřelé dobré" byl k pousmání. Prostě měli jednoho favorita a kdyby byl Miro vyletěl ve druhém kole, tak jim to bylo fuk. Habera prý to ale dělal vždycky, že měl favorita a přes toho nejel vlak.

Bára » 24. 01. 2010, 11:01

Plzeń -7, zataženo,tradiční inverze, hodinová procházka se psem v lese spravila náladu. Jinak v té diskusi pod Modrým z nebe prosí Rozboril, aby adresovali skutečně jen žádosti, kde jde o zpěv. Asi se jim to zvrhává v něco úplně jiného. Dokážu si to představit.

Bára » 23. 01. 2010, 20:53

K tomu Slovfestu v dubnu jsem vyčetla, že budou prodávat vstupenky VIP za 1000 Kč, což je vedle ceteringu také společná zóna se zpěváky. Jinak se ještě nic dalšího neví, těch vstupenek VIP bude pouze 40 Já si ale myslím, že cetering už nepotřebujeme, protože jsme několik dní jenom na ovoci a zelenině a pravda někteří na psychofarmakach.

Bára » 23. 01. 2010, 18:41

Jo, jo díky LuCCo, našla jsem ale nic moc. Je tam video z nějaké akce a stále písně ze Superstar a bez kapely jen s hudebním podkresem, ani klavírek a klarinet tam nebyl. Jsem zvědavá, kdy stvoří desku , ale na těch vystoupeních by teda alespoń s tím klavírem mahl fungovat. Asi to nemá ve své moci. Nebylo na něm vidět zvláštní nadšení, mně připadal i v té O2 aréně nějakej přešlej.

Bára » 23. 01. 2010, 17:55

Ještě mně vrtá hlavou, kam zmizeli všichni Chodůrovci. Zkoušela jsem něco vysledovat, ale pusto prázdno. Žije to jenom tady a u Honzíka. Trochu divné, měsíc po soutěži a ani jsem nenašla žádný program vystoupení, a to nadáváme na Mira, že FB není moc vhodná forma propagace.Asi mu to zatím organizuje Nova, a tak to budou asi takové akce o 2 - 3 písničkách.

Bára » 23. 01. 2010, 16:37

Lidi vy mě zničíte, já dodnes ty Lifehouse neznala. Paráda, kluk už mi to stahuje, abych mohla poslouchat v autě, kde mám největší klid. Sice nadával, protože v pondělí dělá zkoušku ze statistické analýzy, ale naštěstí kolem mě nikde široko daleko žádnej psychiatr, takže se s nima v pohodě domlouvám. Barák budu muset asi svěřit úklidové firmě, a to je víc než měsíc po Superstar!!!!

Bára » 22. 01. 2010, 19:55

Ria: To auto mu přeju, vždyt´křižuje celou republiku/ vlastně dvě/ tak at´má alespoń trochu bezpečný. Jinak jsem dneska zjistila, že asi zdaleka ne všechny mé SMS doputovaly. Mám měsíční vyúčtování a i když je to pálka, tak jsem asi celý týden před finále posílala naprázdno. Jo když to nepotvrzujou. Nebo T- mobil stávkoval.

Bára. » 22. 01. 2010, 19:28

Nechci Mira obhajovat kvůli té akci v Bratislavě, ale mezi námi upřímně řečeno pokud to měl ten majitel na plakátech a do klubu se mu narvalo hafo lidí, tak je mu to fuk, že si to ten kluk potom sežere. Nemělo by to tak být, ale stejně to byl asi pro něho dobrej kšeft. Tyhle podniky nežijou ze vstupu, ale z útraty na barech.

Bára » 22. 01. 2010, 10:48

No já si ale myslím, že o manažerovi a babách se moc šířit nebude, i kdyby už nějaké měl. Moc nevěřím, že si všechno stačí organizovat sám, to by snad ani nezvlád. Zatím je to všechno takové zamlžené, ale uvědomte si, že je ještě minimálně dva měsíce pod hlavičkou Superstar a moc mluvit nemůže. Stejně asi nebude nikdy pan velkohubý jako někteří jiní z te party.

Bára » 22. 01. 2010, 10:31

A další článek na Plus.sk - Miro Śmajda zachycený v bavoráku. Ty mu teda nedají pokoj.

Bára. » 21. 01. 2010, 23:09

Ještě k té Nirváně v NY vám poskytnu trochu drbů. Natáčelo se to v době, kdy měl Kurt už strašně těžké deprese a žil sám daleko od civilizace na nějaké chatě, kde ho navštěvoval jeho kamarád Michael Stipe z R.E.M (též doporučuji, výborná muzika). Stipe popisuje, že před tímhle koncertem žádal Kurt po produkci, aby kolem pódia rozmístili bílé liliea že tehdy pochopil, že se blíží konec, přesto prý je to nejlepší zpěv Kurta, co kdy slyšel. Uvedl také, že dodnes trpí tím, že mu nedokázal pomoci. Dokonce prý se mu pokoušel navrhnout, že spolu odjedou a udělají konečně spolešný projekt, ale bylo pozdě.

Bára » 21. 01. 2010, 22:31

Lilie, tem článek prostě nikde není a tím to pro mě hasne. Musel by být staršího data, protože v pátek zpíval v Košicích na plese, v sobotu byl v Praze a v pondělí v Bardejově. Tahle informace by bulváru neutekla.

Bára » 21. 01. 2010, 20:43

RIA:Ta zpráva se to dnes objevila někdy po 13. hodině, že Miro nedorazil na objednané vystoupení do gay klubu v Bratislavě, který byl plný až po střechu. Neměla jsem čas až večer a na news. sk nic takového není. Mělo to být na Plus 7 dní, také to tam není. Bylo to bez odkazu a bez názvu klubu. Udělej si názor sama. Ještě tam byl dovětek, že mu to dělá špatné jméno ve slovenském šoubyznysu. Že by už i tady mezi námi fungoval bulvár?

Bára » 21. 01. 2010, 20:03

Tu zprávu, kterou tady začala šířit Leila, jsem taky nikde nenašla. Asi je to nesmysl, na Mira mi to nesedí. Nakonec i tady to bylo bez odkazu, nějaké celé divné.