Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 21. 01. 2010, 11:11

No on Hejma vůbec nepochopil, že jde o verzi od Metallium, zřejmě mu to někdo mudel do druhého dne říct, když vzal zpátečku a omluvil se mu. Mimochodem to zazpíval Miro suprově. Můj syn, který tyhle soutěže ignoruje, stál s pusou otevřenou před televizí a ptal se, jak se ten zpěvák jmenuje, že to je bomba.

Bára » 20. 01. 2010, 23:05

Už jsem to našla, tak Leoně nabídli roli v rockové opeře Antigona a ta se už od prosince hraje. A stejně mám dojem, že je blbost, aby někdo z těch posledních 42 šel so další soutěže. To možná, že uvidíme některé týpky z divadla, kteří neprošli dál.

Bára » 20. 01. 2010, 22:56

Před jedním úchylem prchli už u Bendiga. Tu radost bych mu nedělala. asi mu to málo stačí ke spokojenosti.

Bára » 20. 01. 2010, 22:43

Leoně nabídli roli asi v jiném muzikálu, něco mluvila o nějakém rockovém projektu, tohle to určitě nebylo. Osobně si ji nedokážu představit, ta holka má opravdu chvílema chování jeřábnice, jak napsali na Musicservru. Ale tohle jsou jenom spekulace, nový muzikál píše i David a ten by to potřeboval v ansáblu omladit.

Bára » 20. 01. 2010, 22:36

Lilie, vykašli se na něho, za to ti nestojí, na tyhle duševní chudáky je i sto doktorů krátkejch. K tomu muzikálu. Osvaldová a Soukup jsou autory johanky z Arku, jednoho z nejlepších českých muzikálů a ta soutěž bude na Primě a přihlásilo se asi 1000 uchazečů a hledají dvojici Marianu a Robina pro jesnu ze tří alternací. Teda ti vítězové budou alternovat s dalšími.Réžii má mít snad Bednárik a už během té soutěže budou tihle lidé plnit nějaké úkoly v rámci témat, aby to pak zvládli nazkoušet. Podle mého zlatá Superstar. Jsem zvědavá, kdo tam bude po castingu na Superstar, kde bylo 11000 lidí.

Bára » 20. 01. 2010, 19:51

No do tanečního pořadu by asi nešel, ale včera jsem četla rozhovor o probíhajícím castingu na ten nový muzikál Soukupa a Ovaldové Robin Hood, kde bude snad i soutěž zpěváků a vítězové muž a žena budou zpívat jednu ze tří alternací .Typově hledají mladé, pohybově nadané zpěváky, kteří i výborně vypadají a ve stejný den vyjde článek, že Miro bude mít asi české producenty. Možná to je divoká asociace, ale bojím, bojím. Miro ten muzikál nikdy nezavrhl, nebo o něčem takovém víte?

Bára » 20. 01. 2010, 14:23

arenabardejov.sk

Bára » 20. 01. 2010, 14:04

Díky za info z Bardejova. Je vidět, že zdaleka neoslovil jen pubiny, jak se nám celou dobu někdo snažil vsugerovat, když vystupuje na takových akcích.

Bára » 20. 01. 2010, 00:15

Lilie jenom jukni, je tam mrtvo, stačí poslední dvě stránky a bude jasno. Bavila jsem se náramně. Možná jsme přestárlí a infantilní , ale troufám si tvrdit, že snad duševně zdraví. Ale pozor - Životu nebezbečno - nesmíš tam být dlouho.

Bára » 19. 01. 2010, 20:29

Meg: Má se natáčet 28.januára . Tak já nevím, ale je to leden? Že bych už opravdu byla senilní???

Bára » 19. 01. 2010, 20:21

to Ladeis: Nemušíš ani nikam na okolní diskuse chodit, jenom tehdy, když se budeš chtít od srdce zasmát. Já jsem málem spadla ze židle . Zjistila jsem ale, že Modre z nebe se bude vysílat až v únoru, ale natáčet budou 28.1. v Košicích od 15. hodin v košické Optimě. Půjde o setkání lidí, kteří si přejí v pořadu setkat se a zazpívat s Mirem. Jinak jsem zjistila, že ten moderátor toho pořadu je na Slovensku dost oblíbený. Taky mě zaráží, kolik takových pořadů Markíza produkuje a u nás Nova vůbec nic. I to jejich Teleráno je 100x lepší než ta naše Snídaně s Novou, ktarou občas ráno zapínám ..

Bára » 19. 01. 2010, 19:54

Díky vám všem, mám za sebou služební cestu přes celou republiku a jsem hotová, ale jak človíček zavítá sem - okamžitě úsměv od ucha k uchu. Díky moc. Už si nás začínají všímat i okolní diskuse. Nejvíc mě to pobavilo u Martina, kde nás nazývají přestárlýma, infantilníma fans. Slovo senilní zatím nepadlo. Někdo nás tam ale zoby nehty brání a to vyvolává naprosté běsnění okolí a na Mirovi nenechávají nit suchou.

Bára » 18. 01. 2010, 20:13

No on taky na iDnes psal ten článek Vedral a od toho se nedá nic jiného čekat. Už jsem ho přestala číst, protože chodím často na koncerty a následně ráda čtu recenze, jak se odlišujeme nebo shodujeme v dojmech(nejsem hudební odborník) a Vedrala už nečtu, to se prostě nedá. Kdyby to psal Vlasák, tak je to o něčem jiném. Zajímavé je, že iDnes o letošní Superstar nereferovala skoro vůbec a najednou se pustí do koncertu v O2 arene a nenecha na nich nit suchou.

Bára » 18. 01. 2010, 19:47

To svlékání v O2 aréně má na svědomí Mareš, který ty holky vyhecoval a potom už to jelo. Sám Miro to říkal. Na Mareše to sedí a potřebovali to tam rozproudit, protože bylo dost mrtvo . To se ovšem netýká Mira, ten se pro tohle snad narodil. Myslím, že Mokrému roste na Slovensku konkurence. V Ćechách nevím o nikom, kdo by si na takovou šou troufl. Přečtěte si hodnocení na Musicserver.cz , stačí zadat Superstar a uvidíte, jak se k tomu staví oni a podotýkám, že to není bulvár.

Bára » 17. 01. 2010, 23:49

Musicserver čtu pravidelně a celou šou hodnotili vždy docela spravedlivě, opět trefné. Dobrý článek.

Bára » 17. 01. 2010, 21:17

Jana: Tohle téma už navenek taky neřeším a už jsem psala níže, že na akce ne které Martina tahají by Miro opravdu nebyl vhodná osoba a někdo tu odměnu zaplatit musí. Co si budeme nalhávat, kluby a festivaly by to nebyly. Asi to dopadlo, tak jak mělo. Každý má jiné publikum a vzájemně se potkávat nebudou. Společné turné po Slovensku taky nevidím moc reálně, nějak to utichlo a Dominika se vyjádřila na chatu dost nejistě. Prostě jim vydělali prachy a ted´ budou honit Martina od čerta k d´áblu, aby ještě na něm něco trhli a vydělal si na sebe a ostatní hodí do vody,aby se postarali sami.

Bára » 17. 01. 2010, 19:19

Já jsem to tam dneska snad ani nezaznamenala, nebo mně to poprvé vůbec nevadilo, asi to bylo i tím, že mně poprvé tenhle rozhovor připadal dost nebulvární. Ale každý to vidí asi jinak.

Bára » 17. 01. 2010, 19:10

Tak dneska na Markíze v pořadu Na streche konečně inteligentní rozhovor o něčem. Už teda není v Košicích, ale má podnájem v Bratislavě, protože má spoustu nabídek i z Ćech a z Košic by to nezvládl. Dále něco o nové kapele, kterou postavil v Bratislavě a vystoupeních, která by měla být mix věcí ze soutěže a nových.

Bára » 17. 01. 2010, 11:44

Arabelu vůbec nekomentuju, nemá to cenu a Honzovi přeju, aby se uchytil alespoń v těch muzikálech, kde nakonec stejně skoro všichni skončí. Jinak si myslím, že vzhledem k akcím, na které tahá Nova a spol. vítěze (různé veletrhy a snobské plesy), to dopadlo dobře. Nedokážu si představit, jak Miro zpívá Welcome to Jungle na veletrhu nebo mezi lidma ve smokingu. Nakonec ty kluby a festivaly jsou to, co jsme po něm od začátku chtěli a bud´me rádi, že si za tím stojí.

Bára » 16. 01. 2010, 21:48

Andrew: To o té tříměsíční klauzuli jsem někde četla a další věc je, že první CD musí vydat zřejmě vítěz, ale tady si nejsem jistá, protože to bylo u prvních českých superstár. Pamatuji, že kvůli Anetě nemohli vydat svá alba další soutěžící, protože Aneta neměla hotové. Nakonec ji stejně předběhli, ptotože byli vázáni jen půl roku. Ted´je to teda jen 3 měsíce a ty stoprocentně, asi to někde říkal Bendig, ale nejsem si jistá, že to byl on. K tomu záznamu z koncertu, zdá se mi že Martinovi ta ruka ujíždí porád víc a víc. Nedokážu si představit tenhle pohyb po dobu hodinovýho koncertu, snad mu to nezůstane.