Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 16. 01. 2010, 19:01

Doufám, že v tom Liberci už pojede vlastní tvorbu, protože podle té smlouvy prý mohou 3 měsíce po soutěži používat jen věci ze soutěže.

Bára » 16. 01. 2010, 17:36

Na Tn.cz rozhovor s Mirem před koncertem.

Bára » 16. 01. 2010, 09:38

60 kg je opravdu nesmysl. Lach měří 186 cm a Mito je o málo menší, takže opravdu asi těch 181. V mírách 181/69 nevidím nic nenormálního a na zdravém životním stylu (potrava) nevidím nic špatného. Můj syn tohle taky propaguje a přitom vrcholově sportuje ve vzájemné symbióze několik let. Akorát je to finančně náročné i časově náročné. Musíme nakupovat jen ve vybraných prodejnách.

Bára » 16. 01. 2010, 09:30

V jednom rozhovoru uvedl, že měří 181 a váží 69 a to bylo těsně po soutěži a že dříve posiloval a měl více ale zranil si záda a nemohl pokračovat. Chce nyní opět začít.

Bára » 15. 01. 2010, 14:54

Dominika prozradila na chatu, že Miro dorazí do Prahy až zítra ráno, má nějaké povinnosti. Byla po něm mimořádná sháńka. Další poznatek je, že Leona si skutečně nebere servítky a Chodúra teda rozhodně ráda nemá.

Bára » 12. 01. 2010, 20:02

Nerada bych se mýlila, ale myslím, že jich v té Snídani moc nebude, protože určitě nebudou všichni v Praze. V Mira vůbec nedoufám, bůhví, kdy dorazí Slováci do Prahy. Koncert je až v sobotu a generálka bude asi těsně před ním. Spíše to typuju na tu Leonu, protože Ben s Martinem tam už byli a s Honzíkem je těžká komunikace, to musí být černá můra moderátora. Viděla jsem ho na Markýze po vyřazení a ta moderátorka si musela na své otázky odpovídat sama.

Bára » 12. 01. 2010, 12:39

Ty děti budou mít v sobotu opravdu slušnou návštěvu, už otevírají i horní patra. Přeju jim to a doufám, že si to užijou. Hod´te potom někdo info.

Bára » 11. 01. 2010, 23:11

Ani tam nechod´, tam se už nic neděje, jakmile spadla opona Superstar. Jen se jim tam občas namontuje jakýsi Antichodůr a s ním diskutuje jen jedna osoba. Diskuse o ničem, jeden příspěvek za večer. Mám podezření, že Antichodůr je Nostradamus. Doufám, že ho pouhým napsáním jména nepřivolám.

Bára » 11. 01. 2010, 22:49

Ježkovy voči, to snad nemyslíte vážně naklonovat Mirovi Chodůrovskej hlas. Miro má nádhernou barvu hlasu, jenom s ním neumí ještě pořádně pracovat. To až se naučí!!!! Jděte někam s Chodůrem a český Tom Jones - to se jen říká. Byla jsem na Jonesovi v O2 aréně v Praze, lístky jsem dostala jako dárek a nikdy jsem se o něho nezajímala blíže, i když něco jsem nakoukala. Při koncertu mně spadla brada, naprosto dokonalá šou. Ale stále u mně vede Cocker z předlońska. Není prostě nad chraplák, to byla teprve husina.

Bára » 11. 01. 2010, 21:30

Hlavní stránka Superstar - Habera bude zpívat na plesech.

Bára » 11. 01. 2010, 19:32

V novém článku mluví Habera o podiové prezentaci a srovnává Mira s Chodůrem. Prakticky potvrdil to, co o Mirovi řekl Žigo, že tohle bud´máš nebo nemáš vrozené a nedá se to naučit.

Bára » 10. 01. 2010, 22:21

Nostradame, nepohybuješ se náhodou na dvou forech najednou. U Chodůra je jakýsi Antichodůr a taky tam pěkně prudí.

Bára » 09. 01. 2010, 23:15

Jinak Žigo nějakou dobu učil i Dominiku, ale nakonec to prý skončilo, protože si nesedli s paní Starou, měl prý vysoké nároky a Dominika by nestíhala školu.Učitelé zpěvu měla ale mnoho let a tady bych viděla ten rozdíl mezi ní a Martinem a Mirem, který prostě nikdy tím drilem neprošel a s hlasem absolutně neuměl pracovat. Ono bude něco jiného, až bude mít vlastní repertoár, zažije si ho a bude současně se učit s ním pracovat a šetřit ho, tak se budeme divit. Ono naučit se týdně dvě písničky a přitom zpívat někde venku v mrazu a vůvec netušit, co ten hlas vydrží a jak se o něj starat, tak se dávám do kupoy půl roku.

Bára. » 09. 01. 2010, 22:52

Ted´jsem dokoukala druhé semifinále a vlastně to s hodnocením poroty vidím poprvé, protože jsem semifinále ještě moc nesledovala. Všimla jsem si, že Habera byl úplně mimo z Mirova výkonu a asi už tušil, že mu někdo pomáhá, protože za Źigem šel po prvním semifinále, kdy dostal kartáč, jak sám říkal v Teleránu a měl strach, že ty falzety nedá. Vůbec to celé na mně dělalo dojem, že ho porota měla v kolonce na odstřel a vzdali to prakticky až po Dirthy Dianě, kdy se opravdu snažili, ale lidi ho poslali dál. Po rockovým kole a Gottovi už museli držet huby, zvlášt´když se Haberovi rozsypal Lacho, kterej dokázal zazpívat jen to, co měl naučený dávno dopředu.

Bára » 08. 01. 2010, 11:54

Celá tahle rošáda s uveřejněním výsledků tři týdny po soutěži je spíše směšná. To je opravdu fiasko a měli už to nechat ležet u ledu, podporuje to jen spekulace a bulvár má žně. Mně tam jenom hrozně překvapila ta nízká podpora Bendiga. U sázkových kanceláří byl pořád za Chodůrem a to ještě asi tři kola před koncem , porota ho vychvalovala a najednou se ukazuje, že byl na odpis. To jsem nepochopila.

Bára » 07. 01. 2010, 21:44

On už píše asi delší dobu, vždyt´ta píseń z Košického pokladu je 4 roky stará. Někde se psalo, že už se snažil něco nabídnout, ale co si budeme nalhávat, jakou šanci mohl asi mít bez známostí, peněz a kontaktů a ještě navíc takhle mladinkej. Proto asi do tehle strašné soutěže šel, možná ani netušil, že je zpěvák a něco v něm skutečně je, protože v jednom rozhovoru říkal, že zpívání na něho v té jeho garážové(nemyslím nijak zle) vlastně zbylo.Co je zatím jediné jasné je, že chce dělat vlastní tvorbu.

Bára » 07. 01. 2010, 20:42

Miro byl v Teleráně v poslední půlhodině, po 8.00

Bára » 07. 01. 2010, 14:23

Taky si myslím, že další Superstar hned tak nebude, tohle byl experiment, který se mohl úplně rozsypat, naštěstí soutěžící to utáhli, a to myslím doslova. Nova zpackala, co se dalo a některá finálová témata byla úděsná. Opravdu obdivuju, co všechno ty děti musely vydržet. Na přípravu jednotlivých kol snad den nebo dva, hlasové poradce si sehnaly samy a pokoutně a neustále honění po celé republice chtělo opravdu silný žaludek. Druhá věc, kterou jsem nepochopila, byly ty 15 leté děti, které pustili dál, když mají sedět v základce. Celé to byl chaos s cílem ždímat prachy, co to půjde a mám dojem, že to má trvat ještě půl roku.

Bára » 07. 01. 2010, 11:52

Opravdu se tam bohužel projevil vliv v počtu obyvatel a tohle odtajnění je snad nejhorší možné, protože to pak Slováci měli opravdu těžké a správně měla být tedy slovenská i česká superstar. Proboha, to to nemohli zveřejnit procentuálně na jednotlivá kola jako vždycky. Takhle to o to víc působí nespravedlivě.

Bára » 07. 01. 2010, 11:35

To snad nemyslí vážně, takhle vypadají odtajněné výsledky, tak to jim opravdu moc práce nedalo. Tohle vyprodukovat po 3. týdnech je teda opravdu trefa. Vůbec se mi to nezdá, protože vždycky byly alespoń procenta v jednotlivých kolech. Ty gorrilí více odpovídaly anketám.