Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 07. 01. 2010, 11:23

Snad to tady ještě nezavřou. bude Superkoncert a jarní tour po Slovensku. Takhle si hraje někdo průběžně, pamatuju dobu, kdy Mirovi nešla tuším po Dirthy Dianě diskuse 14 dní a Honzíkovi později také podobně dlouho.

Bára » 07. 01. 2010, 10:36

Kopřivo, já bych k němu tak přísná nebyla. Uvědomte si, že do té doby s mediii nepracoval a ten mediální obraz si vlastně musel naráz vytvářet sám bez pomoci poradců. Navíc v té sestavě finalistů se stal snad médii nejvíce vyhledávaným pro svou komunikativnost a inteligenci. Občas to sice trochu přepískl, ale vždycky to mělo hlavu a patu. Tohle se všechno naučí, už včera v Teleránu se mi zdál umírněnější, ale to charisma tam pochopitelně zůstává. Nakonec i jeho vyjádření pro tisk po soutěži (pokud jsou autentická) považuji za velmi dobrá. Źádné velkohubé výroky. Celkově ale považuji za velmi dobré mít média na své straně, a to se mu podařilo.

Bára » 06. 01. 2010, 23:33

Už si du raději taky číst, Nostradame, s tebou se to někdy nedá vůbec prodýchat, meleš v pravidelných intervalech to samé a bohužel jsme tu už zbyli jen my u Mira. Jen pro inspiraci, dnes byl na chatu v Blesku Honzík Bendig a vřele ti doporučuji. To pro tebe bude inspirativní čtení a možná tě někdo u Honzíka bude dělat spoleČnost.

Bára » 06. 01. 2010, 22:49

Nostradamus a Pavel - Chlapci, opravdu jste nám tu chyběli a náramně se tím bavím. Vaše vzájemná podpora nemá chybu. Jsem tu asi po týdnu a tady to opravdu žije. Asi na tom Mirovi něco bude.

Bára » 06. 01. 2010, 22:23

No ona ta samostatnost je také o tom, že Miro žil od 5let jen s matkou, která navíc pracuje ve zdravotnictví. Rodiče se rozvedli a vztahy s otcem byly podle jeho slov nějakou dobu na bodu mrazu. Takové děti bývají poměrně dost samostatné a spolehlivé, jak ho popisuje jeho matka. Když přidáme ještě vysokou inteligenci ( někde v rozhovoru uváděl přes 140), tak je nad slunce jasné, proč se zdá , že to má v hlavě srovnané a působí dospěleji. Doufám,že to s ním nezamává a že mu vyjde ta spolupráce s Martou, která je zavedená v Německu. Pracovitost a odhodlání mu i podle lidí z branže nechybí.

Bára » 06. 01. 2010, 21:11

Bohužel jsem musela pracovat, což je takový dost nutný způsob obživy a ve14.50 tam byl jen nadpis, ale článek se nezobrazil. Domnívala jsem se, že to zde bude večer, ale nebylo. Nechápu to. Vyhoděj nadpis, který vzápětí zmizí.

Bára » 06. 01. 2010, 19:19

Dnes ve 14.50 se objevil v rubrice Ze zákulisí na této stránce článek "Chcete znát výsledky vašeho favorita- výsledky Superstar. Ted´ tam není nic, takže to opět nezveřejnili a můžeme nadále jen spekulovat. Byla jsem jen hodně zvědavá, jak se to liší od těch výsledků na Gorille.

Bára » 06. 01. 2010, 11:26

V archívu Markízy je to asi s jednodenním zpožděním.

Bára » 06. 01. 2010, 09:51

Další info: Miro vypadal odpočatě a docela spokojeně a zcela vážně na sobě pracuje, tvrdší metody a tlak asi zvládá docela v pohodě. Celé to vyznělo tak, že Žigo vidí obrovský pěvecký potenciál, který je samozřejmě podpořen tou prezentací na podiu, kterou prý nelze neučit, ta tam prostě musí být. Navíc uvedl, že oproti zavedenému názoru, že poprockový zpěvák nemusí být technicky dokonalý a nemusí mít obrovský rozsah, on s tím nesouhlasí a chtějí to pilovat. Celkově bylo vidět, že Miro opravdu jde správnou cestou, chce zřejmě dokonalejší prezentaci a vidí dlouhodobější cíle, než vytřískat z momentální slávy, co se dá.

Bára » 06. 01. 2010, 09:40

Info z Telerána. Miro tam byl skutečně s Jurom Žigom, takže spolupráce pokračuje. Setkání bylo snad na doporučení společného známeho hned po prvním semifinále, kdy dostal Miro podle svých slov kartáč a Žigo ho hned vzal, i když to nemá ve zvyku. Podle jeho slov proto, že mu trochu připomínal jeho před mnoha lety a fotka to potvrdila a navíc u Mira viděl obrovský potenciál pěvecký a hlavně schopnost prezentovat se na podiu, což podle něho u nás nikdo nemá. V tomto směru mluvil jen v superlativech. Vlastně ta hlasová pomoc byla jen v nějakých ukradených chvílích během Superstar a navíc na úkor spánku.

Bára » 04. 01. 2010, 23:59

Slopo, my tě už máme docela rádi a nechceme o tebe přijít.

Bára » 27. 12. 2009, 23:43

Ještě jeden postřeh v tomhle duchu, protože jsem to měla možnost vidět až dnes a ještě to ve mně vře. Proboha to měl být jako vrchol celé soutěže? Naprosto nezvládnuté vyhlašování vítěze, tady máš kytaru a nazdar a kde mohl proboha poděkovat svým fanouškům? Tu možnost měli snad i semifinalisté. Chápu to zděšení, když je odecenstvo v hale naklońeno jinak než na stranu vítěze, ale tohle byl průšvih jako hrom. Celý dojem pro mě je obrovským zklamáním a tohle už raději neopakovat a bylo vidět, že i Leoš a Adéla byli úplně mimo.

Bára » 27. 12. 2009, 23:31

to EVELIN Od začátku tvrdím. že tyhle názory vznikají jen a jen proto, že tam Habera a spol. pouští lidi z konzervatoří a ty potom tlačí a berou jako vzor. Je to tragédie a strašně mně to štve. To potom takoví Šmajdové a Bendigové vypadají jako blbci a řekněme si na rovinu, že je pořád strašně moc lidí, které názor poroty ovlivńuje. Vždyt´i většina těch výkřiků proti Mirovi byly vlastně jen přetlumočené názory poroty. Nemám moc velký přehled, ale tohle dělal Habera prý i u Cmoríka, i když to byl proti Chodůrovi dospělej chlap s hudebním vzděláním a vlastní tvorbou. Proto tvrdím, že nejspravedlivější byla Superstar 1, kdy tam Osvaldová a Soukup konzervatoristy nepustili.

Bára » 27. 12. 2009, 16:29

No v těch muzikálech se živí skoro všichni na české scéně a mnoho Slováků. Je tam pořád poptávka a mladých je zoufale málo. Zpívá tam i Foret, a ten byl jo zoufalej. Myslím, že taková nabídka už leží na stole, tenhle typ by se Davidovi hodil, když mu role mladých kluků zpívají Hůlka a Vojtek, kteří jsou hluboko za čtyřicítkou. Na druhé straně na vyzpívání, které Miro potřebuje, to špatné není a pozor u každého muzikálu funguje hlasový poradce, většinou Klezla. Toho kdyby měli v soutěži, možná bychom se u Mira dočkali ještě daleko většího posunu, protože opravdu potřebuje poradit, jak se svým potenciálem nakládat.

Bára » 14. 12. 2009, 21:13

A je to tam. Díky,lidi.

Bára » 09. 12. 2009, 19:34

Já nemám vůbec strach, že by tyhle diskuse a ty ubohé nenávistné výkřiky mohly Mira rozhodit. Je inteligentní a na ten mediální masakr asi dost připravenej. Podívejte se na video a jeho následnou reakci po tom Trenčíně, to nemá chybu. Tímto tam odkazuju i přítomné nenávistné zoufalce, kteří jsou zalezlí i u Martina, možná vás to přestane bavit.

bára » 09. 12. 2009, 12:51

Smajdoch musí z kola pryč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bára » 04. 12. 2009, 16:43

Ahoj Miro, moc se mi líbí jak zpíváš ( a ne jenom to - to jak si byl bez trička bylo super).Pozdrav mě v nedeli do kamery, je to moje posledni přaní před tim než umřu strachem z 5.prosince jo a taky jako dárek k dnešnímu svátku.Čau

Bára » 02. 12. 2009, 10:41

Neboj, nepoletí, nedáme ho.

Bara » 16. 11. 2009, 16:02

Mirko je uplne uzasny vcera nanho nemal nikdo bol fakt genialny som myslela ze spadnem zo stolicky fakt uzasne ani chodur nanho nemal fakt bol perfektny dufam ze nevypadne