Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

caballito » 06. 12. 2009, 11:41

No, fíha, Miro, ty jsi tak nad věcí, že to vůbec nedokážu pochopit, mně by přišlo naprosto normální se na toho člověka ze srdce naštvat. Hodit po někom láhev, to může udělat jen primitiv a psychopat a vůbec by mě nenapadlo hledat pro něj omluvy. Já tohle absolutně na koncertech nesnáším, to je prostě naprostý výraz nedostatku respektu k osobě, která ze sebe v tom ideálním případě dostává to nejlepší, ale i pokud to neplatí a kapela nebo zpěvák za moc nestojí (a teď mluvím obecně), tak tohle chování je prostě neomluvitelný. To je totéž, jako ti lidé, co si sem chodí vylívat vztek a frustraci, nevím, čeho tím chtějí dosáhnout kromě toho, že ze sebe udělají hlupáky. Na druhou stranu máš asi pravdu, hloupí a nenávistní lidé budou bohužel vždycky, tak proč se tím negativním nechat zbytečně otrávit? Tak hlavně, že jsi v pořádku, hrozně moc mě mrzí, co se Ti stalo. Ten člověk, pokud to udělal úmyslně a ať už "mířil" na kohokoli z vás, a já si myslím, že to náhoda byla jen stěží, je opravdu ubožák. Máš opravdu obdivuhodnou povahu, že to dokážeš hodit za hlavu, ale to jsi už prokázal v soutěži, že si z negativního moc neděláš, což je fakt osvěžující vlastnost. Tak Ti moc držím palce, ať si to večer užiješ a zvládneš to nejlíp, jak to umíš! Určitě se je na co těšit! ;-)

caballito » 03. 12. 2009, 17:31

Co se týče toho Mirova vzkazu na Mončině a Martinově fóru, myslím, že to tu někdo skvěle vystihnul, když napsal, že to každý vnímá podle toho, jaký má náhled na sebe a ostatní lidi. Pokud vidí za vším nějakou špatnost, pak si to vykládá jako vypočítavost, pokud je pozitivní, vidí to tak, že to byla upřímně míněná obrana kamarádů v soutěži. Je smutný, že někteří lidi jsou už natolik cyničtí, že za vším vidí zlý záměr. I na Mirovo vystupování jsou hodně rozporuplné reakce pravděpodobně proto, že někdo prostě nedokáže vůbec pochopit jeho otevřenou a pozitivní povahu.

caballito » 02. 12. 2009, 01:59

Předně gratuluju k postupu a je moc fajn, že to tu čteš a najdeš si i čas sem napsat. Welcome to the jungle byla skvělá pecka, ale - a budu se opakovat – poněkolikátý poslouchám toho Timberlaka a doteď moc nechápu, proč sis za tím výkonem vůbec nestál, bylo to moc pěkně podaný. Dobře, byly tam chyby, který asi nemusím zmiňovat, protože o nich všichni víme, ale tu písničku jsi uchopil po svým a skvěle. Mně se původní verze nelíbí, tenhle typ muziky vůbec neposlouchám, a navíc je digitálně upravovaná, ani Justin to nezazpívá naživo bez halfplaybacku a mocný podpory vokalistů. Kašli na porotu a řeči o přestárlých rockerech apod., podle mě vůbec nepochopili, o co ses snažil. Nemyslím si ani, že je pro to potřeba nutně soulový cítění, to možná pro to, kdybys z toho chtěl udělat napodobeninu, ale o to v muzice nejde, pak by byla superstar soutěží hlasových imitátorů a pro vlastní hudební kariéru je smrtící, pokud člověk nemůže přijít s něčím, co tu ještě nebylo, jde o to dát do písničky vlastní vklad, což se ti, myslím, zatím dosti daří. Dělej to tak, jak to cítíš a nenech se svázat tím, co si myslí jiní lidé, myslím, že autentický a originální přístup je jediná cesta, jak dlouhodobě upoutat posluchače tím, kdo jsi a ne tím, kdo by tě chtěl jak mít. A já osobně věřím, že ty jsi natolik zajímavej pěvecky i osobnostně, že bys neměl mít potřebu se do něčeho stylizovat, co ti není přirozený. Ještě jednou díky za tvůj nedělní pěvecký výkon a vůbec, že jsi v soutěži. Doufám, že po jejím skončení přijdeš s dobrou muzikou, vím, že sám píšeš, tak ti fakt moc držím palce, aby se ti povedlo prorazit (dobrejch vlastních autorů je tady sakra málo), protože superstar je bohužel jen záležitost chvilkový slávy, kterou se málokomu povede opravdu využít. Tak se drž!

caballito » 30. 11. 2009, 12:52

coballito, jinou přezdívku si asi nešlo vymyslet? :-D Nechceš se psát aspoň s velkým? :-)

caballito » 30. 11. 2009, 02:33

Teda Miro, nevím, co jsi měl s tím Timberlakem v plánu, že jsi říkal, že se ti to nepovedlo, ale podle mě to bylo opravdu zajímavě podaný, škoda jen těch závěrečných výšek, které se nevyvedly, a toho okna uprostřed písničky, jinak se mi to fakt hodně líbilo. Když porovnám Timberlakova vystoupení naživo na youtube (i když většinou se jedná minimálně o poloviční playback), tak mi to tvoje podání přišlo lepší a hlavně mnohem zajímavější. Ten mírnej rockovej nádech tomu dodával šmrnc. Snad jsi z toho nebyl v důsledku zklamanej, jelikož myslím, že mnoha lidem se tvoje interpretace líbila. A máš opravdu krásnej hlas i na lyrický písničky, což tam bylo pěkně vidět. Ale moc se mi na tobě líbí, že ses nenechal srazit a do druhé písničky šel s nasazením sobě vlastním. Jakkoli mi přijdou Guns n Roses těžko zpívatelný, tohle bylo opravdu hodně zdařilý, mně osobně to znělo příjemněji než Axl. Takže když to shrnu, díky za dnešní vystoupení a moc se těším na další kolo, kam, jak doufám, tě všichni tvoji fanoušci zaslouženě pošlou!

caballito » 29. 11. 2009, 19:25

Miro, zlom dnes večer vaz! ;-)

caballito » 26. 11. 2009, 23:58

Ten výběr na další kolo, ať už to vybíral kdokoli, mi přijde teda hodně bláznivej, zvláště pokud se srovnají oba tituly, ale pevně věřím, že to dopadne dobře. Zlom vaz! A všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky a štěstí k zítřejším jednadvacátým narozeninám a upřímně Ti přeju, aby se ti splnilo všechno, co si přeješ a hlavně, aby ses mohl živit tím, co máš nejradši - muzikou! Jsi úžasně pozitivní člověk a je radost sledovat, kolik energie dáváš do každýho vystoupení a co z tebe na jevišti i mimo něj vyzařuje, pro mě jsi zjev letošní superstar v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Nenech se nikdy nikým znechutit a zůstaň pořád tak zlatý, jaký jsi ;-)

caballito pro barracuda » 22. 11. 2009, 16:57

Ale já si vůbec nemyslím, že předminulé kolo byl "propad". Říkám jen, že ho zpražila porota - což pro pozorného čtenáře implikuje, že můj osobní názor je ten, že kritika nebyla vůbec na místě, a pak, že jeho vystoupení bylo kontroverzní, což opět neznamená, že si myslím, že to byl "propad", ale jen to, že vyvolalo rozporuplné reakce. A naopak myslím, že je z toho naprosto zřejmé, že si myslím, že ten výkon považovalo hodně lidí navzdory názoru poroty za dobrý, protože pro něj zahlasovalo - což přesně odporuje té tezi Rozkvetlé Lípy o tom, že se hlasující nechají ovlivnit porotou. Tahle tipování na internetu právě podle mě nemají moc velkou váhu, protože neodrážejí to, jak se ve skutečnosti hlasuje a stejně málo vypovídající je množství fanoušků na facebooku. Ale stejně se pohybujeme v rovině spekulací, konkrétní data nikdo nemá, takže je těžko rozhodnout, kdo z nás má pravdu.

Barracuda pro caballito » 22. 11. 2009, 14:46

Já trochu souhlasím s Lípou. Myslím, že Miro má velkou většinu takových nepřesvědčených fanoušků. Já třeba mu budu hlasy posílat vždycky dokud nevypadne, a to proto, že se mi líbí jako zpěvák a přeju si, aby takových bylo víc na hudební scéně, ale vsadím se, že hodně hlasujících je takových, co posílá a neposílá, tzn posílají všem. Třeba je dost podpásovka o některých jeho tzv fanoušků říct, že ted vypadne, protože na to nemá a Gott mu nebude sedět, protože aspoň já věřím, že jako rocker má svůj styl a Gott sice není jeho styl ale že to je naprosto pochopitelné a není to důvod k vyhození že prostě celkem kvalitní zpěvák je a nebo může v brzké době být. Velká většina pro něho hlasujících je takových, že mu nevěří a že , jen proto posílají, že se jim zrovna líbí jeho účes. Aspoň mám z toho takový pocit. Měli byste se chytnout za nos. Vzkazy typu doufám, že aspoň na 4 místo prolezeš. teda pokud si někdo myslí, že je horší jak Lacho nebo Bagárová tak se pak člověk nemůže divit, že je jeho hlasovací skóre takové jako je/bylo. Po suprovním výkonu minule a vlastně i předminule a tady je ten rozdíl-já si myslím že předminulý výkon byl jeden z nejlepších v tom kole , pěvecky nejtěžší a po stránce show nejlepší- a ty si myslíš, že to byl propad, protože to říkala porota a vlastně teda nevěříš a přebíráš hodnocení většiny.teda i po takových výkonech je pořád v tipovacích soutěžích mezi horkými favority na vyhození a nikoliv na vítězství a to, nezlobte se, nesvědčí o přesvědčených fanoušcích co budou hlasovat pro něj. Souhlas s Lípou.

caballito » 22. 11. 2009, 14:05

Miro, zlom dnes večer vaz!

to rozkvetlá lípa: to je teda velmi odvážná teorie, pokud nemáte k dispozici výsledky hlasování a seriozní průzkumy popularity, tak opravdu nechápu, podle čeho tak usuzujete. Miro je pořád v soutěži, takže hlasující fanoušky musí mít logicky aktivní, pokud už vypadnul Ben, který měl na facebooku kolem 90 000 fanoušků, což je zhruba čtyřikrát až pětkrát tolik, co má aktuálně Miro, a přesto mu to nebylo moc platné. Takže si myslím, že je ta vaše teorie postavená na vodě. A pokud by byli jeho fanoušci ovlivnitelní, nepostoupil by rozhodně dál než za kolo s Jacksonem a Madonnou, kde ho porota neskutečně zpražila. Myslím, že ti, kdo hlasují pro Mira, k tomu mají důvod, který nezávisí na aktuálním hodnocení poroty, ale jednak na sympatiích k němu (ti hlasují stabilně) a pak - a to je ta pohyblivá složka - na aktuálním výkonu a v tomhle ohledu se dá souhlasit, že ti nepatří ke stabilní hlasující základně a u Mira je tahle složka větší než třeba u toho zmíněného Denise. Ale s hodnocením poroty to má máloco společného, protože tahle skupina hlasujících ho podržela po kontroverzním vystoupení v Jacksonově kole.

caballito » 20. 11. 2009, 17:05

Já se nestačím divit, jak tu někteří útočí proti Dominice. Jednak o tom nemohli soutěžící rozhodovat, s kým je vyberou do duetu a druhak Dominika je vynikající zpěvačka a působí jako velice sympatická a milá dívka. Pokud fandíte Mirovi, držte v neděli palce oběma a pokud nemůžete napsat nic pozitivního nebo konstruktivního, ale jen urážky, tak radši nic nepište. Takhle jednoduchý to je...

caballito » 05. 11. 2009, 12:32

Podepisuju to, co napsal DURO níže. Miro má hodně zajímavý hlas a dobrý projev a mně osobně je už relativně jedno, jestli už příště vypadne - i když mu samozřejmě přeju, aby se dostal co nejdál - protože tahle soutěž je spíš o tom, jak jsou soutěžící schopní se vyrovnat s tím, co jim dramaturgie naloží. Takže pro mě byla nejlepší Mirova semifinálová vystoupení, kde si ještě vybírali sami a projevili vlastní vkus a hudební zaměření a mám trochu obavu, že ty písničky v dalších kolech, jejichž výběr už nemůžou tak moc ovlivnit, mu moc nesednou a chápu to. Důležitější ale je to, co přijde po soutěži a věřím, že pokud Miro přijde se zajímavou vlastní muzikou, svoje posluchače si najde. Myslím, že by ani nebylo od věci, aby svoje písničky hodil už teď třeba na facebook nebo na youtube tak, hádám, že dost lidí by si je rádo poslechlo a proč nekout železo, dokud je ještě žhavé? Držím palce! D