Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Honza » 17. 12. 2009, 13:09

A teď už fakt mizim. Mějte se.

Honza » 17. 12. 2009, 13:09

Miska: Jasně, ale na 100% se tomu (bohužel) vyhnout nelze.

Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak to, že Miro má vždycky ty "pecky" a ostatní zpívají ty zbylé méně známé? Produkce mu musí jít na ruku jak prase, vzhledem k tomu, že každému dají jen pár skladeb na výběr a on vždycky zpívá ty atraktivnější písně, hitovky jak prase... Trochu podezřelý, ne? Btw. jsem někde zachytil, že vedení si přeje slováka jako Superstar, takže mi to tak nějak pomalu začíná zapadávat do sebe, včetně toho, že měl ve vystoupení už x-krát nějakou hromadnou šou (taneční skupiny, tanečnice atd. atd.), párkrát i sám (!!) kterou někdo pochopitelně musí cálovat a jen tak z plezíru to asi dělat nebude...

Honza » 17. 12. 2009, 12:58

Jan: U Martina ovšem nemůžu vyjádřit negativní postoj ke Šmajdovi nebo resp. můžu, ale nedočkám se diskuze, jen přitakání. Jak ale vidím, tady taky moc diskuze nefrčí. Takže mizim. P.S.: Beru názor Fans, to je podle mě nosnej názor a proti němu absolutně nic nemám. Schovávat ale vlhnutí za to, že Šmajda krásně (wtf) zpívá nebo že snad je univerzální (ještě větší wtf) a vymezovat to všechno proti Chodúrovi je IMHO pokrytecký.

Honza » 17. 12. 2009, 12:41

Pro Honzu: oprava - traumboy

Honza » 17. 12. 2009, 12:40

Luciinetska: OK, ono stejně "falešnej" není přesně to pravý slovo. Správný - jak to já cejtím - je spíš "vypočítavej". Ale fajn, o tom nemá smysl se bavit, to buďto vidíš nebo ne a přesvědčování je k ničemu. Ahoj. K účesu - někde v průběhu soutěže (moc jsem to nesledoval, protože jsem dřív, když zpíval Miro a nějací další moji neoblíbenci, pepínal) jsem zaznamenal, že se stříhá aby vypadal jak Morrison a že kvůli tomu chodí asi čtyřikrát do měsíce ke kadeřníkovi (kolikrát si nejsem přesně jistej, ale vim, že to bylo takový nějaký úchylně častý číslo). A myslím, že jsem fakt slyšel dobře - nemám potřebu si to vymejšlet.

Pro Honzu: S tímhle naštěstí nemám problém, i když třídní taumboy jsem v dětství nebyl, to ne, ale teď si rozhodně stěžovat nemůžu ;-)

Honza » 17. 12. 2009, 12:06

Luciinetska: No už hned po castingu (nebo možná hned na něm, už si přesně nepamatuju), o něm říkali, že pravidelně á týden chodí ke kadeřníkovi. A bohužel - to na něm už i na tom castingu bylo vidět (sotva jsem viděl prvně to jeho páčo, tak jsem se zhrozil). Takže pěkně díky za takového "obyčejného kluka", já mám teda o "normálu" trochu jinou představu... No a jak tehdy stripoval do půl těla (ne, že by se měl za co stydět, to ani náhodou), tak to už jsem se šel poblejt úplně - nesnáším exhibicionisty, metrosexuály a falešný lidi - a to se mi zdá Šmajda vším být a dost těžko to ovlivním (viz. jeho odpovědi, zda myslí na ty peníze, co může vyhrát "Vieš čo /tak začíná skoro každou větu/, ani nie.." Proč jsem mu to ani za mák nevěřil?? Viz. jeho odpovědi, že tady, že nemá idoly - a proč teda skučí jak Tyler? Proč je ostříhanej jak Morrisson /což mám pocit i říkal/? Proč přejímá stereotypy pohybů a projevů po slavnejch rockovejch muzikantech? Nevěřím mu ani slovo!)

Miska: Protože se to bude odevšad linout - z rádií, z televize - což mě dost těžko mine. Tomu už ale stejně nejde zabránit (beztak si právě z něj udělá Markíza s Novou cvičenou opičku, ať už to dopadne, jak dopadne), takže teď aspoň z principu chci, aby to Martin aspoň vyhrál...

Honza » 17. 12. 2009, 11:06

No neodpustím si ještě jednu poznámku - to vážně nevidíte, že všechno, co říká, má vykalkulovaný jak prase?? Tak o jaké upřímnosti se tu pak bavíme? Na mě právě působí maximálně neupřímně (a to mám, myslím, na lidi odhad) a i díky tomu (nejen kvůli tomu, že mě odjakživa iritujou všichni metrosexuálové a šampónci) je mi krajně nesympatickej. No a ve finále, když OBJEKTIVNĚ zpívá hůř, než Martin, u mě není nad čím váhat a doufám, že Martin vyhraje. Třeba i proto, že naše scéna spíš nahrává tomu, aby někdo něco solidního napsal právě pro něj - nějaký pseudopoprockový hrůzy s děsivě stupidníma textama, co může (při absolutním deficitu schopnejch tvůrců v rockový hudbě) Šmajda v budoucnu zpívat, mě už teď děsí.

12345 to Honza » 17. 12. 2009, 01:19

Kdy? Co třeba taková Wicked Game? A v mnoha dalších vystoupeních. Co se týče hlasu, Miro nemá zrovna monumentální hlas jako třeba Martin, ale má zase skvělou, proměnlivou, uším lahodící barvu hlasu, i když tohle každý vnímá subjektivně, každému se líbí něco jiného. Ale není to jen o barvě, je to o podání a tady se prostě sešli lidi, kterým Mirův zpěv něco dává, stejně jako vám zpěv Martinův. Co je na tom k nepochopení?

Honza » 17. 12. 2009, 00:47

Jen by mě zajímalo, kdy podle vás Šmajda nějak super zpíval... Já bych ještě i pochopil, že jste z něho tak vydřený kvůli vizáži (holky maj holt pro tyhle zženštilý typy odjakživa slabost, vim). Na zpěvákovi mě (a vás by měl IMHO taky) zajímá hlavně hlas a zpěv - a to má obojí Chodúr lepší. Když si pustím zvuk do sluchátek, může mi bejt úplně putna, jak ten kterej člověk vypadá (potažmo jestli je chladnější nebo emocionálnější) a jediný o co jde, je jen a pouze ten hlas - a to by mi po těch Šmajdovejch falešnejch fistulkách pravděpodobně explodoval mozek... No a nakonec - i když vezmu v potaz argument šoumenství, tak já jsem se teda v celý soutěži nepobavil NIKDY líp, než u Chodúrova Elvise, což bylo suverénně NEJLEPŠÍ vystoupení v soutěžích tohoto typu u nás, ještě spolu s Don't worry, be happy od Ondřeje Rumla v X-Factoru!!!

Honza » 16. 12. 2009, 14:46

Martin Chodúr, Martin Chodúr, Martin Chodúr FOREVER!!!!! ;-)

Honza » 16. 12. 2009, 13:32

Lothlorienn: Hele, tobě už ze zadnice "pana Miroslava" (bléééé!!) koukaj jen boty :-))) ****************Aneta: Jo, ze Šmajdy ta upřímnost úplně sálá... A jak se vždycky snaží lízt divákům i porotě do e, to je taky moc příjemný... Pro mě ho dokonale vystihnul hejma - ty jsi taky afektovanej úchyl, jako Jackson. IMHO je Šmajda křivák, co něco jinýho říká a něco jinýho si myslí.A že je Chodúr trošku flegmatik? No a co? Mě je to teda osobně MNOHEM sympatičtější, než nějakej nervově labilní fiflena - nota bene když ještě (Chodúr) MNOHEM líp zpívá (je to úplně jinej level).

Honza » 16. 12. 2009, 12:06

Tenhle afektovanej metrosexuálek s falešnou fistulkou mě pěkně pije krev - doufám, že ho Martin převálcuje - Šmajda na něj totiž nemá - ani pěvecky, ani jinak!!! ;-)

Honza » 15. 12. 2009, 21:51

Doručenky nikdy nechodí u nikoho.

Honza » 14. 12. 2009, 20:35

Potvrzení nikdy u nikoho nechodí.

honza » 14. 12. 2009, 15:46

CHODUR JE NEJLEPŠÍ TY SI ŠAŠEK