Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jarka » 10. 02. 2010, 13:30

Kobitko, v tom se musíme spoléhat na něj. Víme, že má pod střapatou kšticí sakra dobrý potenciál, a umí ho používat. Jen potřebujeme, aby organizátoři věděli, že fanouškům stojí za to, aby volali, mejlíkovali. A dál jim už půjde o kšeft.

Jarka » 10. 02. 2010, 12:44

Sidney - já o něm nemám skoro žádný přehled. Vždycky jsem čekala na Mira a když odzpíval a už nehrozilo že se v přenosu víc objeví, tak jsem vypínala televizi. Pak jsem si ho v klidu užívala na netu a o ostatních toho vím pramálo. Víc jsem viděla pondělky, to jsem sledovala až do konce.

Ale vymyslely jsme s kámoškou, protože zatím nehrozí, že by zpíval v Ostravě, že budeme vznášet dotazy na různá kulturní zařízení : Kdy bude vystupovat Šmajda? My chceme Šmajdu! Proto vyzývám i ostatní severomoravačky. Přidejte se. Nápad se dá ovšem využít i v jiných zapadlých koutech ČR a SR. Není možné, když organizátoři uvidí mejlíky, uslyší dotazy, že aspoň nad tím nezačnou přemýšlet a nechytí se.

Jarka » 10. 02. 2010, 12:16

Když se zmiňujete o Martinovi. Nedávno jsem byla u doktorky, v čekárně se linula hudba a hráli Paparazzi - Lady Gaga - snad jsem to napsala správně. No nic moc, pomyslela jsem si. Chodůr to zazpíval daleko líp, fakt dost dobře a to jsem ho slyšela asi jen 2x.

Jarka » 10. 02. 2010, 12:10

Tak vás zdravím milé dámy! Mirko mi včera večer pěkně zavařil. Byla jsem doma sama, Miro zpíval až se okna třásla a já uklízela kuchyň. Při odvážné taneční kreaci jsem hlavou nabrala dvířka skříňky, mám bouli přes celou hlavu a rozbité dvě skleničky. Takže milé senilní stařenky z toho plyne poučení: Při Last Christmas zásadně neuklízet, hlavně talíře po babičce, jinak dopadnete jako já.

Jarka » 09. 02. 2010, 10:24

Jsem si prohlídla všechny fotky z posledních odkazů - a jeden postřeh. Nějak se mi zdá, že Mirko se víc tulí ke "starším" dámám. Asi tuší, že od nich mu nic nehrozí. Takže máme taky šanci, co vetché stařenky? K těm mladým holčinám se sice usmívá,nakloní, ale objetí se nekoná. A ještě jeden postřeh - z toho věčného úsměvu už musí mít chudák křeče v čelistech / strašné slovo - než jsem ho vyskloňovala správně česky/ tak raději po našemu - bo mu mjet křeče v cele hubě. Je to správně Kobitko?

Jarka » 08. 02. 2010, 14:19

Tak jsem se prokousala 50!! stránkami od pátku, kdy jsem tu byla naposled. Takže jubilejní 800 stránka!! A jen jeden psychiatr - na to se dá napsat jen - ach jo. Mějte prosím soucit s vetchou stařenou. Smrt udušením smíchem při počítači si ještě nezasloužím. Jsem se viděla, jak mě Andrew vede tupě zírající, neschopnou inteligentní myšlenky na koncert se stejně vypadajícími a rozmazala jsem si make-up až na temeno. To fakt nemůžete dělat! Moc mile překvapila Mirkova mamka. Jsem se představila na jejím místě, mno, číst si některé střešní pasáže o svém dítěti musí být síla. I když posledních 300 stran už jsme někde trochu jinde. A naše velvyslankyně - jste super!!!! Ani nevíte, jak jsem vám držela palce - a ta fotka s DVD je fantastická. Vás bando nemít, tak se utopím v nudě. Tak budu sedět až do večera v práci z rozmazanýma očima a mdle se usmívat. No nemám se krásně?

Jarka » 05. 02. 2010, 09:25

V Super.cz je už zase článek, že Mirko shání spolubydlící. Už vidím ty fronty střechychtivých pubinek. Snad se neproflákne adresa, jinak by to už hraničilo s omezováním osobní svobody. A pak by musel nosit kapucu až na bradu.

Jinak Lilie - holky držím palce, ať vám to v sobotu vyjde. Nasávejte atmosféru a všechno si pamatujte. Na váš referát budeme čekat jak na druhého ježíška.

Jarka » 04. 02. 2010, 13:51

V cas.sk vyšlo, že by měl v Let´s dance tančit Miro a Martin. Prý Mirka oslovili, ale netušil, že i Martina. Začíná to být napínavé.

Jarka » 04. 02. 2010, 08:31

Jsem na tom s tou jeho nominací stejně jako vy - poznali by jej i lidé, co superstar nesledovali. Ale my nechytíme Markizu, tak by to pro mě bylo nanic. Raději ať maká na CD. A už jste všichni hlasovali ? http://www.tyty.cz/nominace/formular/ Doufám že jo. A jestli ne, tak se do toho pusťte. Kdyby se umístil, to by byla větší reklama.

Jarka » 03. 02. 2010, 16:58

Já si myslím, že mlčí schválně. Nechce odvádět od zpěvu. Diskuze o tom je pro velkou většinu populace jednak nepředstavitelná a dost nepochopitelná. Už jsme se mockrát přesvědčili, že má všechno promyšlené a načasované, tak ho absolutně nepodceňuju.

Jarka » 03. 02. 2010, 16:50

Asi fakt všechny čtete. Nedá se od toho odtrhnout, že? Tak zase zítra, ahoj

Jarka » 03. 02. 2010, 15:40

Aha - k tomu jsem se dopracovala až po přečtení - Co Vám doktoři neřeknou. Tohle je na průkopníka toho všeho - http://zdravinadlani.cz/. Stáhla jsem si všechno, nejlepší je Omládněte a Zdraví a salát - v ostatních se dost opakuje ale vždy je tam spousta nových informací.

Jarka » 03. 02. 2010, 15:32

Taky si myslím, že kapuce nosí schválně, aby nebyl tak nápadný. Ruku na srdce - když do tramvaje přistoupí někdo blonďatý, střapatý, taky spozorním. Kde jsou ti psychiatři!!!

Jarka » 03. 02. 2010, 15:28

http://bit.ly/7YJY75 začíná na stánce 99 někdy kolem vánoc jsem podle videí - jak se krásně vykroutil z dotazu kapr nebo řízek hodila dotaz, zda někdo neví jestli je vegetarián. A někdo chytrý našel tohle - já ne, já jsem po technické stránce kromobyčejně tupohlavá. Vytiskla jsem si všechny jeho příspěvky a dál už to jelo samo. A teď už vím, proč všechny dotazy na jídlo zahraje do nerozhodna. Kdyby začal mluvit, tak by upoutal pozornost úplně jiným směrem a to on nechce. I když na druhou stranu. Kdyby ty davy pubinek aspoň trochu odvedl od hranolek a hambáčů, tak by bylo určitě fajn.

Jarka » 03. 02. 2010, 15:10

Ještě jsem chtěla dodat, že vitarián a vegetarián je něco úplně jiného. Ani já ho nepodezírám z anorexie. Ani náhodou - po tom co už vím.

jarka » 03. 02. 2010, 14:45

Kobitko, objednala jsem si knihu, kterou Miro přečetl o vitariánství jako první, stáhla jsem si z netu i jiné, na které zase odkazují v této knize a už jsem je taky přehltala a další mám objednané. Je to neuvěřitelné, i když jsem už hodně věcí věděla, nikdy jsem si to nedávala do souvislostí a neuměla jsem to pojmenovat. Kdyby porušil své zaběhlé zvyklosti masem, tak by právě svou vitalitu ztratil. Tu přemíru energie má právě proto, že maso nejí - a ještě spoustu dalšího. tohle nemá s anorexií vůbec nic společného.

Jarka » 03. 02. 2010, 12:15

Holky, bude to fakt dřina. A jsem rozhodně pro průsvitný obal. Je tu ale i další riziko - aby to někde nepoložil, nezapomněl, někdo mu to nečmajz. Jak se dozvíme, že to doma v klidu rozbalil a zaslzel dojetím. Napište mu pod obal lísteček, aby nám tu dal vědět. Všechny nadskočíme radostí a dušička bude v klidu spočívat.

Jarka » 01. 02. 2010, 15:19

Si představ - odzpívá Mirko, obrovský aplaus, a když ho po půl hodině konečně propustí do zákulisí, tak se zvedne polovina nadšeného sálu a odkráčí. To by se hvězda večera divila!

Jarka » 01. 02. 2010, 14:53

Tak mě napadá, jestli tam ty davy půjdou na Mira a ne na Costnera -/ jak bych to např. udělala já/, tak by se taky mohlo stát, že hollywoodská hvězda bude zpívat pro poloprázdný sál. To by asi byla další slovenská ostuda. Nechtěla bych být v jeho kůži, když by měl Mirko větší aplaus.

Jarka » 01. 02. 2010, 11:12

/hollywoodska-hviezda-kevin-costner-s-finalistami-...