Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jarka » 01. 02. 2010, 11:11

Zdravím všechny!!! Zase jsem se krásně bavila. Díky za to!! A našla jsem novinku. 25.3 bude koncert v Bratislavě. No zase tak daleko. Kdy už konečně něco bude i na sev.Moravě. Kobitko, my se snad dříve dočkáme toho domova důchodců. Takže nejenom depilace, ale ještě i pohledat zuby a vypucovat brejle. http://www.aktuality.sk/clanok/155761/hol...

Jarka » 28. 01. 2010, 12:55

Gatla - no kolegyně na Šmajdu .... když jsem ji viděla, řekla jsem jen hmmm. Vrabčí hnízdo hadra. K tomu aby to člověku slušelo potřebuješ mít ten správný ksichtík, nebo aspoň šikovnějšího kadeřníka.

Jarka » 28. 01. 2010, 07:37

Deppholl - kalendář by asi ani nestihl oschnout z tiskárny- a vyžaduji na každý týden jinou fotku aspoň 30 x 50

Jarka » 27. 01. 2010, 15:32

Mag, máš pravdu. Kromě blonďaté hřívy nic. A co to z něj proboha vyrostlo!!!

Jarka » 27. 01. 2010, 08:20

Zajímavé sledovat, koho vám Mirko připomíná. Ten Nicholas Rogers je na něj asi fakt trochu podobný. Nikdy jsem ho neviděla, krásný chlap. Mi se vždycky líbili tmavovlasí, lehce zarostlí - můj oblíbený Viggo Mortensen v Ohnivém oceánu nebo jako král Aragorn. Blonďatí chlap šli vždycky mimo mě. Miro je vlastně první blonďák, který mě zaujal. Takže mě první upoutal fakt zpěvem a přirozeným chováním, a tou jeho otevřeností, až pak mě ulovil na úsměv. A další postřeh ze života - kolegyně / mladá holka/ se šla včera učesat " na Šmajdu". Zatím jsem ji neviděla, už se těším.

Jarka » 26. 01. 2010, 10:40

Prima diskuse - začíná to být parádní tradice. Jen mě tak napadá.... Šmajdo, Šmajdo, co jsi to s námi udělal, jak se ti to povedlo nás tak krásně zašmajdit. Od Tvých krásných očí jsme dospěli ke psím hovínkům. Super!!!

Jarka » 25. 01. 2010, 12:51

Omlouvám se!!!!! Samozřejmě Ztrácí!!!

Jarka » 25. 01. 2010, 12:49

Tak jsem se konečně prokousala diskusí od pátečního poledne. Co všechno jste tu semleli, to je teda síla. Chvíli jsem se řehtala až mi tekly slzy a nahlas předčítala kolegyni až po ten boj město versus vesnice. Jsem z malého města - velkoměstského satelitu a rozdíl se tedy hodně stírá. Kobitko, tvou pracovní náplň ti nezávidím, mi stačí jedna čerstvě dospělá slečna trpící chronickou furtnasraností. Pořád někam spěchá, ale na její obranu - postele povlíkat umí a v nouzi si i uvaří. A prokrájeli jste chudinku Mirka s jeho svlečenou košilí - to už nebylo krájení - přímo pasírování. Mi se to líbilo, k písničce se to snad hodilo a hlavně jsem si všimla té rajcovní rýhy, která mu vede od hrudní kosti po pupík. To hned tak každý chlap nemá a s věkem se strácí.

Jarka » 22. 01. 2010, 12:25

Kobitko, tak jsme domluvené! Začnu šetřit na banánech a odkládat na úplatky pro portýra. A Andrewa jasně berem, Miro je prý na starší a 18 už nám bylo, tak ať máme zastání.

Jarka » 22. 01. 2010, 09:46

Jo a zdravé výživě jsem se začala víc věnovat až později, když mi začaly přibývat kila i z vody a přestaly fungovat fyzikální zákony - z desetidekového zákusku mi přibyly dvě kila živé váhy. Tak jsem nad jídlem musela začít přemýšlet, víš, kolik stály ty hadry? Když na jaře neoblíknu kostýmek za tři tácy, co jsem si koupila na podzim, tak raději jím hromady zeleniny než kupovat nový. Nehledě na to, že se člověk cítí mnohem líp.

Jarka » 22. 01. 2010, 09:38

Kobitko, neboj, dřív nebo později bude i u nás - OV, FM, NJ, jen mám strach, že bude v nějakých malých klubech a nenacpem se tam. A když, tak si dáme scuka - máme to k sobě relativně blízko a budu ti dělat garde, jo?

Jarka » 22. 01. 2010, 08:43

Ahoj po ránu, tak jsem taky při kafi četla posledních 14 stránek, které tu od včerejšího odpoledne přibyly. A zajímavá změna, konečně pokoj od detektivů. Tak já Mira poprvé zaregistrovala až ve 3. semifinále. Do té doby SS šla úplně mimo mně. Žehlila jsem, a Mirko začal věnovat písničku pivu. Jsem si říkala - jakýsi hospodský týpek co pije, kouří, smrdí - takové prostě nemusím. A pak když zazpíval, tak jsem jen seděla s pusou otevřenou, žehličku v ruce a zamilovaná na první poslech. Pustila jsem se do šmajdění na netu, hledala všechno co mi do té doby uniklo. Ale nejvíc mě - samo kromě zpěvu a barvy hlasu dostala ta jeho kultivovanost, šarm, inteligence. V jeho věku to u mladých kluků rozhodně není běžné. Nepřestanu obdivovat, jak dokáže nádherně vybruslit z otázek, na které prostě přímo odpovědět nechce. Líbí se mi, jak se na pódiu chová přirozeně, jak krásně hravě šantí. A jeho životní styl, filozofie, kterou jste našli na modrém koníku mě zaujal tak, že už jsem si už objednala knihu/ trochu už jsem se o to zajímala dříve, jen mi otevřel víc obzor/. Myslím, že tuhle celkovou symbiózu, kterou mu příroda nadělila může pochopit jen člověk, který už má nějaký ten rok za sebou, že mladičké holky vidí opravdu jen vzhled. i Když přiznávám, že když se usměje, tak ve mně tají ledy i kdyby mě naštvalo hned pět klientů za sebou. Ale to prostě k němu patří. Jsem ráda, že k záplavě mých zájmů a koníčků, které mám, přibyl i Miro. Je to takové osvěžující v zimní depresivní době. Každý chodí naštvaný a já se usmívám a broukám si Dream on. Jsem ráda, že Vás tu mám, lidi.

Jarka » 21. 01. 2010, 07:48

Andrew - prosím, FB ne!!

Jarka » 20. 01. 2010, 14:35

Lilie - odznaky? Fuj! U nás je to trochu jinak. Kdo nemá CD a DVD jako by nebyl. Díky Andew a Lucko! Nemůžu se dost naposlouchat. CD v práci potichounku - to jeho kocouří vrnění krásně potichu vynikne a DVD doma a to furt. Už i dcera si klepe na čelo.

Jarka » 20. 01. 2010, 13:58

Byla jsem na stránkách Bardejova - se mnou online ještě 23 dalších. Byl tam někdo z nás? Jaké písničky zpíval? Superstarovské, nebo už své. A ta kapela? To je asi ta jeho nová.

Jarka » 20. 01. 2010, 11:47

Kobitka, vyrvala jsi mi odpověď z klávesnice! Napsala jsi mu to tomu zašívajícímu se studentíkovi dost dobře! Doufám, že rupnul! Jen nevím, jestli by se Mirko v té záplavě textu k tvé výzvě dopátral. Mám co dělat, abych udržela krok. Čtu to vždy při kávě a nic se nemá přehánět. Zas takový kafař nejsem. Mňo, ale větičku by sem Mirko přihodit tedy mohl......

Jarka » 19. 01. 2010, 15:36

Myslím, že slovíčko "hoci" znamená " i když" Je to tak?

Jarka » 19. 01. 2010, 15:26

Díky holky, zase jsem o něco chytřejší

Jarka » 19. 01. 2010, 15:08

Díky Adélko!

Jarka » 19. 01. 2010, 15:07

Gladiator - proč by ti měl někdo protiargumentovat? Každý má právo na svůj názor. prostě se jen ten náš liší od toho tvého. Stačí? Pokud se ti naše diskuse nelíbí, běž na takovou, která ti bude vyhovovat. Třeba na kynologickou, tam můžeš štěkat, jak se ti to bude hodit. Přeji ti hodně lásky v životě, budeš to potřebovat. A my se tady v klidu budeme moci věnovat své manii.