Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jarka » 31. 12. 2009, 08:15

To je nádhera, táhhle diskuze, príma počteníčko k ranní kávě. Bude mi sakra chybět, jestli to tady jednou skončí. Málo přispívám o to pečlivěji čtu. A jeje, jsem tu nejstarší...49. - a odkojena 80. léty poslouchám všechno- kromě těch supermoderních hrůz bez melodie. Asi možná vím, co má Miro to něco navíc. Kolikrát řekl, že je šťastný, že jsou z jeho zpěvu lidi šťastní, že z rozvášněných fanoušků bere energii, kterou jim vrací? Mockrát. Asi to bude to srdce na dlani, které nám nabízí. Ten děsně nakažlivý úsměv, taky se usmíváte, když ho vidíte? Mě osobně, kromě talentu a příjemného vzhledu aspoň v myšlenkách posunul do minulosti. Vzpomínám, jak jsem před třiceti lety s pokleslou čelistí hltala v první řadě na koncertu písničky Jany Kratochvílové, nosila lautr stejné copánky a černé děrované punčocháče/ ze současného pohledu se ještě teď stydím/. Ale asi mě to nějak ovlivnilo. Byla jsem vždycky tak trochu rebel. Pokud se Mirovi podaří tím svým talentem, nakažlivým úsměvem, a hlavně tím vstřícným, šťastným přístupem k životu aspoň trochu ovlivnit ty zástupy náctiletých, tak nám bude o trochu líp. Nemyslíte?

Jarka » 30. 12. 2009, 06:58

Luciine 15:11 29.12.2009 Jarka: jaký máš e-mail..pošlu ti to..

Sice pozdě, nebyla jsem na netu : dvorska.jarka@seznam.cz

Iva to Lilie, Jarka » 29. 12. 2009, 15:59

komu sa ešte nepodarilo stiahnuť mp3 odporúčam: (http://www.mojemp3.sk/home.php) tam je absolútne všetko a v rovnakej kvalite, dajte si len vyhladat šmajda alebo čo chcete

Jarka » 29. 12. 2009, 14:51

Andrew - pomóc, já to neumím!!! Pošli mi to prosím na e-mail

Jarka » 29. 12. 2009, 10:26

Díky za tvé ryzí nadšení. V mých očích si převelice stoupl. Já jsem technický antitalent, ale DVD pustit umím. Už jsem o něj žádala dceru i její kamarády, ale nesetkala jsem se s odezvou. Bude to fantazie, moc děkuji. Jsi lepší než celý Ježíšek.

Jarka » 29. 12. 2009, 10:04

Andrew, já si to DVD určitě od tebe koupím. Dej vědět - dvorska.jarka@seznam.cz

Jarka » 19. 12. 2009, 14:01

Tady se vydáváte za "slušňáky",tak si tu fanděte,to vám nikdo nebere,ale proč chodíte na Martinovo stránky urážet!!! Myslíte,že bychom to my neuměli? Jen jsme slušnější a nemáme potřebu sprostě a uboze nadávat soupeři.Jste opravdu primitivové-ANNA a pod.!!!!!!!!!!!!!

Jarka » 15. 12. 2009, 07:41

Ahoj Mirko. Moc a moc gratuluji a doufám, že se nám tady ozveš a podělíš se se svými dojmy, jak se takové úžasné vítězství prožívá v přímém přenosu. Moc jsem ti držela palce a posílala hlasy, protože si nedokážu představit, že bych tvůj sametový hlas příští neděli neslyšela. Děkuji za nádherný zážitek a těším se na příště. Škoda, že nebudeš v Ostravě tento týden taky ty. Vzala bych si v práci volno a přišla si okouknout na živo, jestli máš opravdu hnědé oči, nebo to jen televize zkresluje.

Jarka » 14. 12. 2009, 13:47

Katica, nejste zde první ..sat+pár roků. O mně se pokouší infark každé vyřazovací pondělí. Takže preventivně něco na uklidnění a po odeslání potřebného počtu SMS pořádně držet pro to naše zlaté děcko palce.

Jarka » 11. 12. 2009, 09:18

Misko, už pozítří večer!

Jarka » 11. 12. 2009, 07:25

Líbí se mi, soudíc podle příspěvků, jak se Mirkovi povedlo v diskusi spojit Čechy a Slováky a zároveň je rozdělit na Chodúrovce a Šmajdovce, ale to už jen naštěstí na krátkou dobu. Je zvláštní, že v mém okolí nikdo nefandí Dominice? Ale ještě ke kritice holčičích řečí. Ženská, aby přežila, se musí neustále na něco těšit. Že si dá večer panáka něčeho fajnovýho, že si cestou z práce koupí kytku nebo nové lodičky. Nebo se celý týden těší, že v neděli večer zapadne u televize a nechá si hladit dušičku krásným zpěvem mladého krásného zpěváka. Jen mě štve, že technika jde hrozně pomalu kupředu a Mirko pro mě zpívá jen z televize a ne trojrozměrně v životní velikosti uprostřed mého obýváku.

Jarka » 10. 12. 2009, 10:13

Macyáši, já jsem taky od Ostravy a nakazila jsem se stejně jako ty. Já jsem superstár nesledovala až do chvíle, kdy se Mirko omlouval za řeči nějaké své kolegyně. Od té doby je pro mě prostě zlaté děcko a hltám ho jako nějaká puberťačka. V práci je to však s fanděním tak půl na půl. Nakažených Mirkom je více! Chodúra si dokážu představit někde v opeře za slušňáka, ale na Mirka si půjdu do Ostravské haly oddechnout, zarelaxovat si, pobavit se. Děsně mě baví, je fantasticky bezprostřední, na nic si nehraje. A všimly jste si dámy, jak krásně krčí nosík, když tak úžasně zařve?

Jarka » 09. 12. 2009, 16:54

Přečetla jsem si posledních pár příspěvků a je mi fakt smutno. Já se na Mirka v neděli děsně těším, protože je to pro mě poslední dobou po celotýdenní blbárně v práci takový nádherný relax a sluníčko, kterému budu střídavě držet palce a posílat hlasy. A vy, místo abyste mu přidali optimismu a energii, tak vedete žabomyší války. Běžte raději na brigádu, dobijte kredit a posílejte a posílejte.

Jarka » 08. 12. 2009, 07:49

Ahoj Mirko. Moc jsem držela palce a srdíčko mi tlouklo stejně divoce jako tobě. A to je pro mě málem infarktový stav - padesátka je prý kritický věk. Tak hodně štěstí pro příště a všichni budem posílat hodně hlasů. Gratuluji a přeji hodně štěstí.

Jarka » 07. 12. 2009, 07:31

Ahoj Miro, rozhodně nejsem z těch tvých typických fanynek, je mi už podstatně víc let, ani podobné soutěže nejsou můj šálek kávy. Ale náhodou jsem tě slyšela před měsícem zpívat a od té doby si nenechám ujít jediné tvé vystoupení. A nejsem sama - vím, že napříč generacemi se ví o tom blonďatém sympaťákovi, který zazpívá Gotta líp než Gott. Včera jsi byl úžasný, umíš to krásně roztočit. A z poroty si nic nedělej, nějak mám pocit, že ti závidí ty v budoucnu vyprodané haly. A to, pokud budeš na sobě makat, nebudeš vymetat večírky a nezpychneš, opravdu mít budeš. Máš krásný hlas, dobře se na tebe kouká a máš moje SMSky. A koupím si tvoje CD, nebo raději DVD - to kvůli tomu koukání. Držím moc palce.