Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Ladeis » 03. 02. 2010, 18:57

Někde to hlasování nemužu najít :-/ Je to o tu nejlepší písničku?

12345: hezký článek, nečetla jsem.

Ladeis » 03. 02. 2010, 18:44

Zdravíčko, dámy :) Společného fota bych se ráda dočkala, ale čím dál víc - tomu - věřím čím dál míň :/ Jinak hloupost a tupost některých závistivců je ku posměchu.. nebo spíš k pláči? K těm šíleným fanynkám.. na autogramiádě v Teplicích jsem to viděla naživo. Něco neskutečného! Jak jsou ty holky se schopný třeba rozkrájet, jen aby se na ně podíval.. Jedním slovem to byl "mazec" v podobě teenek přepadávajících přes zábrany, malých dětí skoro mezi nimi ušlapaných a omdlévajících slečen, které musely být ošetřeny. Jen jsem stála a dívala se na to všechno okolo mlčky, stojíc ve frontě na autogram :) Doufám, že Komíňácká akce bude alespoň trochu mírnějšího kalibru. Ráda bych se ještě někdy dostala domů. Jinak jdu najít ten odkaz na hlasování, někde jsem to viděla a jdu vás podpořit v tom souboji s Chodůrovci :) Jinak jdu najít ten odkaz na hlasování, někde jsem to viděla a jdu vás podpořit v tom souboji s Chodůrovci :)

Ladeis » 02. 02. 2010, 20:08

Lilie: ano, mam tam určitě namířeno :) Nechám, neboj :)) Rous: já si to uvědomuju čím dál tím víc, když si to teda uvědomuju a nejsem jako ve snách :))

Přeju dnešní krásnou noc, pádím se učit.

Ladeis » 02. 02. 2010, 19:27

deppholl: To si piš! Ovšem jestli se z toho někdy vzpamatuju.. :))) Jen mi to trochu vadí to pomyšlení na osazenstvo klubu. Na facebooku se 13-leté slečny ptají, jestli když se tam pouští od patnácti, můžou alespoň s rodiči... Trochu mam z těch mucek strach :) Ono tam právě kolikrát moc lidí nebývá. Podle toho co slyšívám. Ještě jsem tam nebyla, ovšem nikdy jsem ještě nebyla na "disku" nebo v takovémhle zařízení.. mam na to svůj názor :) Ale co bych kvůli Mirískovi neudělala.. klidně se nechám i navléci do těch třpytivých oblečků a úzkých kalhot.. :)))

Ladeis » 02. 02. 2010, 19:09

Ahojte všeci :)

Teda, dva dny tu nejsem a takových nových zpráv, které mi zvedly náladu :) gatla: omlouvám se, že jsem neodepslala, ale ewilyn je dobrá duše, odepověděla ti za mně :) Ale vy tu jste všichni dobré duše, takže by se vždycky někdo našel :)) mari: Nadala mam moooc ráda, je to fakt velkej fešák, řekla bych, ale s Mirem mi taky moc neladí ;) No jinak už počítám dny, asi si udělám třídenní metr, protože slovo pátek ve mně vyvolává nejmíň extázi! A jak tak sleduju Komínovské stránky, doufám že návštěfvnost bude stejná jako vždycky :)

Ladeis » 31. 01. 2010, 22:10

Zdravím všechny a hlavně vrátivší se Kobitku!! :)) Ten Slavík mě vážně hodně rozesmál :D Koukám, že na pokecu je Miro pořád aktivní, alespoň jednou denně se přihlásí. Fotky z MzN byly pěkné. Jinak ta půlhodinka byla URČITĚ využita k úpravě blonďatých vlasových porostů :)))

Ladeis » 31. 01. 2010, 00:01

Vím, že se dělalo DVD pro Mira, ale o vzkazech nevím.. no jo, moje chyba :)

Ladeis » 30. 01. 2010, 23:17

Nejde mi o nic :D To je fakt, uvidim ho, tak mužu pokecat naživo.

Ladeis » 30. 01. 2010, 23:02

Andrew: Na mně taky ne ://

Ladeis » 30. 01. 2010, 21:11

Zdravím všechny :)) Jé, Péťa Poláček, po skončení první řady vystupoval u nás v Duchcově na Casanovských slavnostech, vyžebrala jsem od něj tenkrát k podpisu i pusu :D Ano, bylo mi opravdu málo :D Jinak, taky jsem přemýšlela, co dát Mirovi v pátek na tom vystoupení v Teplicích (jak to hezky zní, už v pátek!). Banány už jsou okoukaný, plyšáka mu dávat nechci, na to tam bude dost slečen a nic originálního mě nějak nenapadá. V kůži šmajdy padlo nějaké vlasové přípravky, tak že snad? :D Nebo koberečky do nového auta? :D Na prosincové autogramiádě v Teplicích jsem mu předala dřevěné korálky na krk. Ty by se mu mohly teď hodit, až zase bude házet do davu, třeba je ještě někdy uvidim :)) Zdravím Rous :))

Ladeis » 29. 01. 2010, 21:26

Ahojte všichni :)) Hned na začátkem musím soihlasit s Leilou a Lenkou: Ševčíkovi jsem taky hodně fandila a moc mě ještě ve finálových kolech mrzelo, že nepostoupil.

Jinak Mirova CD se doufám dočkáme do prázdnin. Z jeho výkonů ze SS se mi líbí vše, ale Alter Bridge a výšky v něm byly i na mně moc..

U nás je ale sněhu...

Ladeis » 28. 01. 2010, 22:11

Přeji všem hezký večer :) 12345: duper video. Jen se mi zdálo, že z něho slečna redaktorka udělala s tou školou trošku hlupáka..? Vítám ;-))) Smajlíka :) Také postrádám Kobitku ?:-/ S tím kalendářem jsem už přemýšlela taky, kdo má Zoner Photo Studio, je tam možnost výroby kalendáře, ten si můžete vytisknout, nebo poslat do nějaké tiskárny, kde vám to i svážou.. Asi něco zkusím sesmolit :)

Ladeis » 26. 01. 2010, 23:39

Ahojte všici psychopati :)) Tak nedá mi sem nenahlédnout, i když už bych měla být na streche, kde mě nečeká Miro, ani nikdo jiný, snad jen sešit pedagogiky :)) Macyáš.. trefné a vtipné přéspěvky, jen co je pravda, několikrát jsem se nahlas rozřehtala :))) Až bude víc času, musím "očekovat" ty vaše nové názvy kapel, odkazy a tak, teď to nějak nevychází, ale nakouknout musím každý den, i kdyby mi za patama hořelo :) No, vesele diskutujte a mějte se půvabně :))

Už příští pátek... to to ale krásně zní :))

Ladeis » 25. 01. 2010, 22:55

Lilie: Ano ano, a potom jsou to oni, kteří si nejvíce stěžují, že do toho šlápli... :-// Taky mam psa a nic mi neudělá, když se po vykonání jeho potřeby sehnu a vyhodím "to" v sáčku do koše. Pro někoho je to ale strašný problém...

Ladeis » 25. 01. 2010, 22:41

Teda, nedalo mi to, diskuze je jako magnet, dokonce předčila i sešit specializace výtvarné výchovy. No, jsem sice typický měšťák, možná hůř, panelákový dítě :)) ale na vesnici jsem vyrůstala u svojí tety a i když neměla krávy, kozy a koně, vystačila jsem si s nutriemi, slepicemi, husami a prasátkem a vytvořila si tak nádherný vztah k přírodě. Celých 17 let bydlím ve smradlavém městě plném kouře a uspěchaných lidí a vždy se těším na vesnici na prázdniny, jak si odpočinu, projdu se nádhernou neponičenou a ničím netknutou přírodou. Možná mě i tím pádem o to víc rozčiluje, když někdo před panelákem na chodník odhodí papír, když má dva kroky od sebe poplenici, nebo když někdo chodí přes čerstvě zasazený trávník. Nadevše miluji přírodu a trhá mi srdce, když vidím jak trpí tím, že nějaký hulvát nepřiměřeně zasáhne do jejího vývoje. Ale hlavně že si pak lidé stěžují, že je všude špinavo, bordel a odpadky.. ale už si neuvědomují, že si sami vlastním přičiněním určují, v čem chtějí žít. Jsem se nějak rozohnila, ale muselo to ven :)) Kdo by občas neflákal školu? :)) A myslím že Miro není flákač, nezahálí jen proto, že by byl líný nebo rozmaezlený, zrovna on mi přijde jako úplný opak. Taky bych mohla jen přijít za rodiči a natáhnout ruku, ale mám snahu si na brigádách přivydělat, už proto, že si těch peněz více vážím a dvakrát přemýšlím, za co je utratím. Přitom taky chodím po městě, sedávám na lavičkách až do večera, domácí práce odflákávám, protože mě nebaví, ba jsou mi odporné :D Ale to už je nedostatkem motivace. Jéje, to už je trochu od tématu, no veď já už končím :))

Tak a jdu spát, zítra mě čeká dodělání neklasifikace, protože jsem přece jen trochu flákač se školou :))

Ladeis » 25. 01. 2010, 21:11

Zdravím všechny, dneska nestíhám číst všechny nové příspěvky, doháním hodně školy, takže se to pokusim přelouskat zítra.. jen jsem vás chtěla pozdravit a popřát pěkný večer a klidnou noc :))

Ladeis » 24. 01. 2010, 10:35

Pěkný poslední víkendový den, když už se ta meteorologie prolíná všude, v Duchcově je bezvětří, už ani nemrholí, obloha je zářivě bílá, po sluníčku ani stopy, teplota však zatím -1,1 °C! Takže já taky půjdu provětrat údy rozmazlené teplem domova. Tak se těším, co budu večer číst :)) Užívejte neděle!

Ladeis » 23. 01. 2010, 22:36

A do Teplic se někdo 5. chystá? Nemám doprovod :-/

Ladeis » 23. 01. 2010, 20:52

Ahoj všem v sobotu večer. Vítám Gatlu a Mílu :))

Na ty Lifehouse tu slyším jen samou velkou chválu, takže si taky budu muset rozšířit hudební znalosti.

S mými znalosti z oboru pedagogika - psychologie vám tady začnu dávat domácí úkoly, aby vám ty prášky spolehlivě zabíraly.

Ladeis » 23. 01. 2010, 00:10

Velmi se mi líbí, když má ty vlasy nakoby na jednom rameni. Určitě jste si všimli toho gesta :)) Už to trochu odchytávám, přiznám se.. :)))

Muck přišlo z americkejch komiksů, ne? Myslim...