Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Ladeis » 22. 01. 2010, 23:18

Taky se mi moc líbilo jak měl podmalované oči :)

Ladeis » 22. 01. 2010, 23:04

deppholl: Palec nahoru - asi nejvíc se mi líbily dredíky a Pokemon :) jinak, roztomilé názvy :))

Palec dolu... ani nevím. Pokaždé byl jiný. Možná Cukrová vata a Hvězda. A co tobě? =)

Ladeis » 22. 01. 2010, 21:03

LuCCa: velké díky tobě :)

Autíčko je pěkný a moc mu ho přeju, aspoň se mu to pendlování usnadní :)

Ladeis » 22. 01. 2010, 20:33

Jejej, jsou nějaké fotky nebo článek o novém autě nebo tak nějak? Asi mi to uniklo. Prosím, prosím, smutně koukám, dá sem někdo odkaz, jestli už nebyl zveřejněn?

Ladeis » 22. 01. 2010, 18:11

Čaute všici v poklidný páteční večer a víkendu zdar!

Vítám Tanulku :) Andrew a Lilie byli rychlejší, taky jsem to na FB vysledovala :) Tu panenku už jsem někde viděla a její fotky jsem dávala na Facebook pro pobavení. No, Barbie má konkurenci, ale to Voodoo mě teda dostalo..

..., já chci taky analýzu. Ráda se o sobě dozvídám nové věci :)) BTW kde máme RIU?

Ladeis » 21. 01. 2010, 20:14

Pěknej večer vinšuju a koukám, že se to tady pěkně rozjelo. Zdravím všechny i nově příchozí.

RIA: mě Miro zaujal, přiznám se, ač nerada.. při Dirty Dianě. Ale určitě ne jako ostatní teenky kvůli tomu, že si rozepnul košili a choval se jako "afektovanej úchyl" :)) Ale mělo to energii, nebylo to tradiční vystoupení při stojení u mikrofonu, mělo to grády, pořádný koule :)) Bylo vidět, jak si to užívá, jak se do toho vžil.. a uplně mě tím výkonem strhl. To jsem si ho hlavně všimla. Ale na "stopro" u mě zabodoval při Welcome to the jungle, to jsem doslova čuměla s otevřenou pusou a normálně začala u televize tleskat :)) A skok do lidí mě málem přivedl na psychiatrii. To byl ten dokonalý okamžik, při kterém to bylo jasný :) Jinak, Facebook mám. A H&W > ignorace, přesně tak.

Ladeis » 20. 01. 2010, 21:22

http://bit.ly/613Tvy

někdo si pohrál :)) No nevím nevím...

Ladeis » 20. 01. 2010, 20:47

RIA: mě taky..

Ladeis » 20. 01. 2010, 20:37

TakyPrvní řadou Vyvolených jsem si prošla, asi jako většina, byli jsme zvědaví, co to bude. Stejně jako první čada Superstar, další dvě řady už jsem nesledovala, vím jen že vyhrál Vlasta Horváth a potom snad Zbyněk Drda..?

HW, když už chceš spamovat, ať z toho něco máme, co řikáš? :)

Ladeis » 20. 01. 2010, 20:15

Hezký večer, no uf (nebo spíš fůůha? :), asi přes půl hodiny mi trvalo, než jsem to tu přelouskala :)

agáta: Na Facebooku jsem si všimla, že jak má být ten Mirův koncert v Teplicích 5. února, ozvalo se dost děvčat s otázkou, od kolika pouštějí do klubu, že prý jim je 13... tak to jsem se opravdu lekla! Pořád doufám, že i když je to v prostorách diskotéky, že to bude celkem solidní a že se obejdu bez řvoucích slečen. Do klubu pouštějí od 15-ti, to je sice taky taková "hrozba", ale ty 12/13teens mě celkem ohromily. No, doufám že to bude snesitelné a snad se nepovolí nějaká výjimka ohledně věkové hranice. Toho Johna Meyera si musím pustit, abych byla také v obraze, ale zatím slyším vesměs jen pozitivní ohlasy od vás. Rovněž diskuzi MCH musím letem světem zkouknout, abych se taky pobavila. Článek v Blesku byl hezký, ale řekla bych, že mu vlasy určitě pouze upravili v programu (Znáte to: Možná se tak narodila, možná je to Photoshop), protože Miro by si na svůj střapatý a zlatý poklad nenechal dát něco takového, toho se nebojím. I když víme jak to bylo se sázkou s černou barvou, kvůli jedné fotce by to asi nepodstoupil, řekla bych. Řešila se tu i slovenština. No tak i mně se tento jazyk velmi velmi líbí a po každém vysílání Superstar jsem tak trochu byla "nakažena", že jsem si tak doma broukala nějaká ta slovíčka pod vousy :) Někdy si doma, když trpím samomluvou (psychiatr, máš další námět, však si posluž) tak hezky povídám slovensky, nikdo mě nekárá, že to przním a mě to působí radost :) Mirova čeština se mi taky líbí.

Ladeis » 19. 01. 2010, 20:05

Děkuji dámy všem, ačkoliv, budu si to pamatovat :)

Kamaráda už si nepamatuju moc, ale shlídnu video, které jsem ještě neviděla a posoudím.

RIA: Ty nejsi slovenka? eee: Ta tvoje zajímavá informace mi nedá spát. Co tím chtěl asi básník říci..?? Bára: Vážně? Na okolní diskuze nezavítám, takže nějak nevím :)) Co se povídá?

Mějte se tu pěkně, já jdu radši už ulehnout na lože, nebo to dopadne jako včera a 4 hodiny mi dneska nestačily. Půvabnou noc :))

Ladeis » 19. 01. 2010, 15:45

Já bych taky právě řekla, že v každé větě to znamená něco jiného. RIA nebo Mag nám to určitě objasní :)) (jestli jsem zapomněla na nějaké slováky, velmi se omlouvám)

Ladeis » 19. 01. 2010, 15:29

Zdravím všechny a přeji příjemné zasněžené úterní odpoledne :)

Člověk je chvíli ve škole, hned po příchodu zapne diskuzi a už má několik stránek co číst :) To je dobře. Taky bych byla nerada, kdyby tahle diskuze s příjemnými diskutéry zanikla, Liliinu stránku jsem si dala do oblíbených do zásoby. Tak o muzikálech bych se vyjádřila taktéž v tom smyslu, že by s tím mohl počkat. Jen ať se vydovádí, jak bylo napsáno níže. Jinak to video na funradiu se mi seká, vždycky když si Miro začne povytahovat tričko, vrátí se mi na začátek :((( Vám to jde v pohodě? Ten horoskop je moc pěkný a myslím že to také sedí :)) Článek o Martinově (ne)štěstí byl úsměvný, to jo :) Když už jsme o tom rozšiřování obzorů slovenštiny, taky by mě zajímalo, co přesně znamená "hoci". V souvislosti v nějaké větě si to dám vždycky nějak dohromady, ale určitě mi někdo z vás poradí, jak si to mám vyložit.

Ladeis » 18. 01. 2010, 23:56

Andrew: Naprostý souhlas. Bena beru z televize taky jako docela pohodového člověka, ale Issa na mně působí jako "namyšlenej fracek" a jeho aféry s Agátou v bulváru tomu taky moc nepřidají (jak bulváru nevěřím a nečtu ho, titulky na seznamu se kolikrát nedaly přehlédnout). Jeho zpěv mě nikdy moc neuchvátil (popravdě vůbec), ale taky si myslím, že je na tom lépe než Ben.

Zatím přeju poklidnou Šmajdavou noc, jdu si na čtyři hodiny lehnout a už se těším jak budu zítra přelouskávat další příspěvky ;) Půvabnou noc.

Ladeis » 18. 01. 2010, 23:34

No a já mám ještě sladčích 17 :)

Mag: Asi bych nepochodila, že? :))

RIA: Ani se nemusíš stydět že to nevíš, o nic nepřicházíš a možná i dobře děláš :)) Nevím, možná bych Sámera přirovnala výkonem v Superstar k Benovi? - poraďte (neurážím ani jednoho z nich!), ale podotýkám, že opravdu jen výkonem v Superstar, dle zaměření stylu hudby apod.

Ladeis » 18. 01. 2010, 23:05

kobitka: no, zajímavý (ne)poměr :)))) Spíš "Taky vám někdy půjčíme Chodúra.." :)))))) Nebo ho rovnou za Mira vyměníme :)))

Ladeis » 18. 01. 2010, 23:01

ewilyn: Tak teď mi mluvíte z duše, slečno. Na Facebooku už mi přijde docela hloupé samé "Miluji Tě" a tomu podobné příspěvky.. Taky mi tahle diskuze přijde inteligentní, proto jsem se ráda zapojila.

RIA: Já nic, já jen kopírovala :-/ No jo, práce a práce, ale docela tě chápu, být v té situaci.. dokážu si to představit :-/

Ladeis » 18. 01. 2010, 22:46

RIA: mně se taky moc líbí. A líbí se mi hlavně klip k té písničce.

Měla bych takovou otázku stranou.. jaké je věkové rozmezí většiny tady přítomných diskutujících? Jestli teda otázka není nevhodná. Mám takový pocit, že jsem tu nejmaldší :))

Ladeis » 18. 01. 2010, 22:20

http://www. cas.sk/clanok /147177/fesak- miro-smajda- stahuje-sa-do- ceska-je-tam- o-neho-bitka.html

RIA: podle názvu je to ta "vyřazovací" písnička?

Ladeis » 18. 01. 2010, 17:19

Tak teď poslouchám ten rozhovor na funradiu a myslím, že se zase žádná perla neobjevila, ale je příjemné si ho poslechnout, ten jeho "ženský" smích je strašně zlatý :)) A nemužu než souhlasit: vieš čo a fíha už je legračním pravidlem :)

Želám pekný večer ;)