Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 13. 12. 2009, 14:53

To musíte vidět!!! Podívejte se na článek s videem SuperStar už se třesou na večer- je tam ukázka Mira, jak zpívá a hraje na kytaru. A že mu to jde dokonale ;)) Dneska strčí všechny do kapsy ;)

Leňa » 12. 12. 2009, 10:41

Ondra: Včera jsem tu psala, že si donese kytaru (prý ji bude mít i Chodúr), takže je možný, že si to vzal k srdci a zopákne nám něco jako Wicked Game nebo Home- to by byla dokonalost.

Leňa » 11. 12. 2009, 23:34

Můj youtube je nějaký asi nějaký mimo (nebo spíš já jsem mimo), protože jediná generálka, kterou chytím, jsou ti GNR...Nechce tu dát někdo přímý odkaz na youtube pro mě- tu míň podnětnou??:D Jinak už se to tu rozjíždí...;P

Dodatek ohledně nedělního vystoupení: Miro nám zahraje na kytaru ;)) Četla jsem to na jednom blogu, ten to má prý z cas.sk.

Leňa » 11. 12. 2009, 22:42

Misko, bereš mi slova od pusy- nebo spíš slova od klávesnice ;)

Leňa » 11. 12. 2009, 22:27

No RIO, že váháš!!:D I když lituju ho, oblíbávat celý Československo, věkový kategorie 11-99 let, to by mu dalo zabrat víc než celý Guns dvacetkrát po sobě- fyzicky i psychicky, plus připočti všechny ty opary a vysušený rty k tomu ;) Takže Miro, máš to!!:D Ale mohl by nás pozvat někam na pivo...Není to adrenalinový, ale užili bysme si to taky;)

Leňa » 11. 12. 2009, 20:58

Tak když už se to tady znovu rozjíždí v naše zhýralosti, co takhle představa (na dobrou noc ;)) Mirovy show, kdyby zpíval od Mullera ,,Nahý"? :D

Leňa » 09. 12. 2009, 17:45

Lidi, lidi, v klidu!! Nereagujte na ty primitivy, pohodička...Kdyby sem Miro zaskočil, určitě by radši viděl naše názory, rady a podporu než to osopování.

My fandíme tím, že Mira máme rádi, držíme mu palce a posíláme v neděle a pondělí SMSky. Proto si šetřete svoji bojovnou náladu na později a využijte ji tím, že Mirovi pošlete hlasy...Tento týden to bude potřebovat jak nikdy jindy- nezapomeňte, Chodúr je zničitelný hodně těžko a i Domča má, jak se zdá, obrovský fanclub, ke kterému se přidají Bendigovci (kteří Mirovi vyčítají, že jim vyřadil favorit). Takže klid a Miro, drž se a pilně cvič!!!!:))

Leňa » 06. 12. 2009, 23:32

fanoušek Chodura: Když se ti to nelíbilo, proč sem jdeš?? Tohle je diskuze k Mirovi a nechápu, proč si potřebuješ komentovat věci napsané tady. Jdi pěkně na Chodúra, já vám to tam taky nezamořuju kecama, jak mě nudí už bůhvíkolikátý kolo. Každý má někoho a já vyjádřila svůj názor. Věřím, že se určitě najde aspoň jeden člověk, co má podobný.

Leňa » 06. 12. 2009, 23:10

Miro, Miro, Miro!!! Příští kolo bude unplugged a vzhledem k tomu, že nehodlám umřít nudou, Šmajda má můj hlas... Tímhle chci zmobilizovat všechny lidi, kteří chtějí i příště vidět našeho Šmajdu. STAR 12 na 906 06 13 ;)

Bendig má za svůj šišlavý výkon v profláknutým Discopříběhu hlasy ječících puberťaček, které se později zhroutily u přecukrovanýho Titanicu. Na Chodúra padnou důchody 60-ti letých babiček a dědoušků vzpomínajících na své mládí s Mariou a ,,Dejvidem“. Domča zpívala skvěle a předpokládám, že jakožto poslední holka tam možná ještě to kolo zůstane...

Proto bych řekla, že hlasy pro Mira budou na pravým místě...Rockerové, fanynky, maminy, pivaři, kadeřníci a příznivci anime postaviček s nejrůznějšími účesy, spojme se!!!!!:D Co dodat?

Leňa » 06. 12. 2009, 18:46

Prý má Miro problémy s textem od toho Davida...Držte mu palce a posílejte vnitřní pozitivní energii ;))

Leňa » 06. 12. 2009, 11:24

Miro, jsem moc ráda, že jsi v pořádku- v rámci možností...Hrozně moc držím palce a lidi, POŘÁDNĚ HO PODPOŘME!!!!!!!!! ON SI TO ZASLOUŽÍ!!!!!

Leňa » 05. 12. 2009, 11:54

Souhlasím se všemi fanoušky, Miro je skvělý- nejenom- showman, ale i zpěvák, což už nám dokázal kolikrát...Proto ho musíme tuto neděli pořádně podržet!!!! Je jasné, že v pondělí u vyřazování tam bude stát s Domčou, která určitě má taky obrovskou podporu (plus poslední holka v soutěži) Na youtubu se na jedné stránce zveřejňují výsledky hlasování a Miro minulý pondělí byl POD Dominikou...I kdyby to nebyla pravda, musíte uznat, že fanouškovské základny jsou velké u všech finalistů. Lidi, utraťte za Mira těch pár korun, ať se ve finále nenudíme!!!

Leňa » 02. 12. 2009, 15:04

Ondráš: Určitě máš v tomhle pravdu, když se podíváš na SS, tak je to jedna manipulace vedle druhé...Každý týden vyberou někoho, kdo je na odstřel a toho po tom porota zkritizuje jak to jenom jde...Po tomhle už porotu vůbec neřeším a hodnocení prakticky neposlouchám, protože co týden obrací svoje názory o 180 stupňů...To s tebou souhlasím ;)

Leňa » 02. 12. 2009, 14:36

Ondráš: Jedno je fakt, a to že kdyby byl Miro ve finále, tak má Markíza i Nova mnohem větší sledovanost...I přesto si ale myslím, že by se tam náš Šmajdík měl dostat i bez protekce, protože to co on předvádí, mě zvedá ze židle týden co týden :D A rozhodně nejsem sama...Mirovi fandí snad celá naše rodina (až na babču, pro kterou je No.1 Chodúr- jak jinak u kategorie 60+ :D :D) Miro, jsi jedinej člověk ze SS na jehož koncert bych šla. Upřímně doufám, že budeš pokračovat ve zpěvu i po soutěži, protože máš našlápnuto skvěle!! Ten nedělní Axl byla dokonalost ;)) Lidi, hlasujte pro Mira!!!! Protože pokud nám vypadne, tak u finále usnu nudou...

Lena » 26. 11. 2009, 09:49

Miro jsi už teď superstar! Jsem z ČR, ale fandím jedině tobě. Na tebe se vždy těším ,ty umíš udělat tu správnou show,nejsi nudný!! Tebe chce ve finále a doufám že to vyhraješ a toho namyšleného Chodúra porazíš. Máš na to! Jsi NEJLEPŠÍ!!!! Moc ti fandím,jinak nikomu jinému.

Lena » 03. 11. 2009, 17:01

Stefi:..strejda se jmenuje Kerel...ne keler..:-DDD..Jinak Mirko je supeeeer a urcite se dostane nejdal..:-))) drzimepalecky...Cmuk:-* :-)