Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 08. 02. 2010, 18:37

Deppholl: Chodúrovci dneska ani spát nebudou...Už jsou jenom pár kliků od nás, ty musí být rozrušení na nejvyšší míru- doufám, že pak žádnýho staříčka nebo stařenku nebudeme mít na svědomí...

Leňa » 08. 02. 2010, 16:34

Anóó, Mirko je tam!!!!Předpokládám, že o té anketě nemá ani potuchy, ale ten dobrý pocit...:)

Leňa » 08. 02. 2010, 16:12

Posledních pět kliků, do toho!!!

Leňa » 08. 02. 2010, 14:29

No jo, osmset stránek!! A doháníme s klikáním Chodúrovce, takže na oslavu našich kulatin zabrat...:)

Leňa » 08. 02. 2010, 13:50

Jak vidím, tak tu máme opět návštěvu...Ach jo, trochu elementární slušnosti, aspoň co se Mirovy mamky týče. Když se podíváš, jak Mira dovedla vychovat a porovnáš ho s některým z tvých vrstevníků, tak hned uvidíš ten rozdíl- a myslím si, že za to patří paní Šmajdové pořádný obdiv...Já sama bych spočítala na prstech jedné ruky těch pár jedinců, kteří jsou v chování Mirovi podobní. Na vilné stařeny už si tu zvykáme, tohle škatulkování tu rozhodně není poprvé, ale do Mirkovy mamky už se nenavážej...Ať už jsi měla dětství jakékoliv (a že z komentářů moc pozitivně nepůsobíš), tak svoje případné kompexy bych na tvém místě řešila jiným způsobem, než urážením zdejších diskutujících. Jinak iii: Obrovská gratulace!!:) Pořádně se nacpi, zasloužíš si to ;)

Leňa » 08. 02. 2010, 07:53

Zdravím všechny... Rous, ty žádný podceňování, každý je něčím hezký a jsem si jistá, že i ty jsi sympatická ženská...Rozhodně mu budeš milionkrát milejší než ta ,,fanynka" z Teplic, Andrewe, to jsi tu ani neměl dávat- hned po ránu jsem se pěkně rozzuřila...Chudák Mirko mele z posledního, musí stíhat jednu akcí za druhou, hodinu se rozdává na pódiu pro svoje fanoušky a nějaká malá sobecká pubinka mu pak vyčte, že ji zklamal! Proboha, já ji dostat do ruky, tak se neznám- a její rodiče, to taky myslím bude zážitek, když tak krásně svou dceru vychovali...Ani se nedivím, že stál jako opařený, na jeho místě bych nevěřila svým uším... Já sama bych dala cokoliv za to slyšet jeho hudbu, a slečinka si stěžuje,,že s ní aspoň minutu nepokecal“. Vážně, té holce je úplně fuk, jak se člověk cítí, jestli je unavený, hlavně když ona dostane, co chce. Tohle je absolutní vrchol, Mirovi takových fanynek co nejmíň. Omlouvám se, že to tak rozepisuju, ale naštvalo mě to neuvěřitelně...Jinak kobitko, to s tím pobytem je skvělý nápad, můžeš si být jistá, že vám zabereme všechny pokoje ;) Jdu si poslechnout pár písniček od Jany a pak už povinnosti...Krásný pondělí :)

Leňa » 07. 02. 2010, 21:46

Krytonka, oprava ;) S vidinou celýho týdne přede mnou už ani neumím správně psát :)

Leňa » 07. 02. 2010, 21:45

kyronka: Vypravíme speciálně pro nás autobus ;))

Leňa » 07. 02. 2010, 20:41

Ahoj všichni, poctivě načítám a prohlížím fotky z Roxetu (i když internet se teda vleče pořádně). Pokud jsem vás na těch fotkách, holky, poznala správně, tak musím říct, že i po vizuální stránce jste nás reprezentovaly perfektně ;) Jediná věc, která omlouvá Mirovu neaktivitu ohledně střechy, je jeho únava- když ho vidím na těch fotkách, mám pocit, že mele z posledního...Doufám, že paní Šmajdová (kterou tu vítám a zdravím :)) rychle ohodnotí situaci a vezme si ho aspoň chvilku do parády, nebo z našeho střapáče za chvilku bude stín...

Leňa » 07. 02. 2010, 13:13

Lilie a Gatlo, gratuluju vám k úspěšné akci a obdivuju vás za to, že jste ze sebe vůbec něco dostaly, já bych byla tuhá jak špalek (ještě že tu máme na další koncerty Andrewa, který si nás pěkně povede na provázku a bude nám dělat mluvčího). Lilie, nenadávej si, nacpala jsi mu to do ruky, a to si zaslouží pochvalu- stejně tak Gatla a její krátký rozhovor, holky, závidím vám :) Každopádně reprezentovaly jste nás skvěle, DVDčko předaný (snad mu udělá aspoň trochu radost) a zážitek, který vám vydrží až do toho domova důchodců... Macyáš: Jako obvykle, už po ránu jedeš ;) Oběd mám za sebou, ale i tak se mi ta ryba v břiše nebezpečně houpe...

Leňa » 06. 02. 2010, 23:46

Blue: Tady to najdeš i s přesným návodem od našeho počítačového génia Andrewa ;) http://url.googluj.cz/q7

Leňa » 06. 02. 2010, 23:28

Ha, takže jsem se poctivě podívala na všechny videa ze včerejška a musím říct, že ten náš střapáč se od SS neskutečně zlepšil...Výběr písniček skvělý, ta Katy mě dost překvapila, ale dal to s přehledem- a co se týče srovnání všech Gottů v jeho podání, včerejší verze u mě vede na plné čáře...Jinak všimli jste si toho drobnýho gesta s pravačkou, ve které má mikrofon?;) K vdávání, tak na to mám snad ve svých dvaceti ještě pár let času, teď je z nás v pořadníku na blonďatého prince na bílém koni Kobitka :) No nic, jdu taky do hajan, ať jsem zítra v plné síle na další várku novinek od Lilie a Gatly...Buď už mají holky předání za sebou a užívají si někde na střeše s Mirovými bodyguardy za zadkem nebo teprve čekají...Takže jdu za ně ještě párkrát kliknout, GN :)

Leňa » 06. 02. 2010, 20:03

Ladeis, ten tvůj článek mě naprosto dostal!! Jako kdybych tam byla, popsala jsi to skvěle...To tričko ho asi muselo pořádně překvapit (a potěšit :)) Jdu se podívat na videa a zlepšit si náladu, už mi ten střapáčův hlas vážně chybí... Rous, já jsem taky pro- plán je to sice šílený (v tom nejlepším slova smyslu), ale tím spíš by se měl podpořit ;) Jinak držme Lilii a Gatle palce, už jim to tam začíná- živě si dovedu představit, jak odpočítávají čas do půlnoci...Takže parkrát zaklikáme, ať jim to tam rychleji uteče...;)

Leňa » 06. 02. 2010, 13:30

No kdo by to čekal, až do novin se dostaneme- naposledy jsem byla v týdeníku tak v páté třídě v rámci recitační soutěže...S tím ,,kroucením hlavou“ mám takový pocit, že tu narazil buď na naše doktory nebo střechu- snad mu ten dnešní dárek trochu poopraví mínění o naší diskuzi ;) Adélka: Tak to jsme rádi, že se tu aspoň někomu líbí :) Klidně se občas ozvi a díky za ten odkaz, pěkně jsem si početla ;)

Leňa » 06. 02. 2010, 11:48

Všechny zdravím takhle brzo po ránu, včetně Macyáše- holka, už jsi nám tu chyběla ;) Tvůj komentář mě dostal jako obvykle a směju se na celý kolo...A rozhodně paranoidní nejsi, protože ten žebřík tam JE!!! Andrewe, každopádně skvělá práce, je to perfektní!:) Jinak Lilie a Gatlo, už se vám to blíží, takže rychle do pucu, poslední úpravy, opilovat lokty a lokny do ostra, DVDčko do trezoru s prvním stupněm ostrahy, žebřík a kastrůlky do ruky a nejsvůdnější úsměv...Máte naši plnou důvěru a podporu, takže ať vám to vyjde...Do večera se tu už asi moc neukážu, čeká mě víkendový úklid, takže už se loučím teď ;) A Ladeis, co to je?? Čekala jsem články se sálodlouhými popisy, videama a fotkama, a ty si zatím vyspáváš!! Vstávat a šmajdit, holka!! Už jsme tu napnutí k prasknutí ;)

Leňa » 05. 02. 2010, 23:10

Kobitko, s vystaveným Mirem v baráku máš dvě možnosti- udělat si múúzeum a pěkně vydělávat eura, nebo si nainstalovat do obýváku kamery a za drobný poplatek vysílat celých 24 hodin pikantnosti ze života našeho střapáče... Jinak článek o Mirovi na odhaleno.cz, možná už ho znáte: http://url.googluj.cz/q5

Leňa » 05. 02. 2010, 21:59

Gatlo, řekla bych, že byste Mirovi měly zabavit celý podepsaný štos autogramů a plakátů, aby to pro nás všechny vystačilo ;) Andrewe, už jsem se mrkla na to ,,nouzové řešení" a je super...Uloženo v oblíbených pro případ nouze- my tě nemít...;)

Leňa » 05. 02. 2010, 20:06

Nějak mi to tu blbne, vůbec mi nešla načíst stránka- zdá se, že se schyluje k nejhoršímu...Kam se podějeme, kde se sejdeme??? Kdysi tu bylo zveřejněno několik stránek, tak ráda bych si nějakou uložila, kdyby se nás rozhodli zrušit...:-/ Má někdo nějaký SOS tip, kam jít?

Leňa » 05. 02. 2010, 18:44

Hlásím se, pěkný páteční večer :) Ladeis už asi někde nervózní stepuje před klubem, uši i oči nastřažený- tak našemu ,,předvoji“ držme palce :) Lilie s Gatlou předpokládám provádí jeden kosmetický rituál za druhým, holky, máte to už taky za chvilku...

Leňa » 05. 02. 2010, 11:13

Všechny články, včetně našeho zpomaleného super.cz jsem přečetla, a dost mě udivil s tím manažerem...Je sice pěkný, že má šikovnou asistentku, ale chtělo by to někoho, kdo by mu to pořádně naplánoval- potom nebude docházet k takovým nepříjemnostem jako s tím Gay Klubem...No a album mě potěšilo dvojnásob, vždyť už je to skoro ,,za rohem"...:) Pár týdnů se nám to čekání ještě zkrátí Let´s Dance, to bude nových témat ke kvokání ...;)