Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 14. 12. 2009, 19:56

Posílala jsem od včera 20SMS a bez problému tak jsme teď posílala ještě jednu a v pohodě tak nevím kde je problém.Jinak fakt doufám že nám Miro nevypadne protože si finále bez něho neumím představit ale je to opravdu na fanoušcích.A i když skončí na 3.místě myslím že se neztratí.Pro mě bude stejně Superstar.

Lenka » 13. 12. 2009, 16:47

ttp://superstarcz.nova.cz/clanek/novinky/kauza-van... máte možná vysvětlení k tý vaně:-D

Lenka » 13. 12. 2009, 15:03

to Léňa-teď jsem na to koukala a fakt teda s tou kytarou nádhera.A ta kapuce nemá chybu.Miro držím pěstičky ale ty to zase všem natřeš.Užij si to a samozřejmě posílám hlasy ať tě máme v tom velkém finále protože ty tam prostě patříš:-)DRŽ SE ŠMAJDÍKU:-))

Lenka » 12. 12. 2009, 16:08

Vím, který tanečnice myslíš, ale nedovedu si představit, PROČ by měl mít v takové písničce polonahý holky. A pokud si vyžádal vanu, tak ta by mu měla stačit, protože vana plus tanečnice k tomu by už tu pozornost odvedly úplně...No, nechme se překvapit ;) Kopřivo, já to asi beru trochu jinak. Jasně, je to krásnej kluk, ale věci typu chodit s ním mě ani nenapadly. Já se vždycky těším na neděli, na jeho hlas, pozitivní energii a vystoupení- takové moje osobní televizní sluníčko. Ať si to klidně rozdává s Domčou na pokoji celý dny, já chci vidět v televizi jeho dokonalý výkon, a téměř nikdy mě nezklamal. Vím, žes to asi myslela jinak, ale já jsem si napsala, jak to cítím já ;)

Lenka » 12. 12. 2009, 15:49

kobitko, neboj se ;) Čím víc si to nechávám rozležet v hlavě, tím míň mi přijde pravděpodobný, že by se tam s tou vanou dělo něco závažného. Produkce by v životě neschválila něco, kde by byl Miro víc odhalený než u ,,Dajány" a co chcete dělat jinýho? Leda že by v ní byl oblečený, to snad. Taky má možná pravdu hanah, že tam nastrčí nějakou holku, aby to oživila- písničku Nebude to ľahké zpívá chlap, kterýho opustila žena, našla si náhradního...Tak že by v té vaně ležela holka plus nějaký kluk s ní a Miro u nich zpíval??

Lenka » 12. 12. 2009, 12:46

Podle gramatiky a vyjadřování bych řekla, že sama Pudilová na tom s tou vyspělostí a chytrostí nebude nijak valně, ale budiž. Jinak když tomu podle někoho chybí pořádné téma, jak pro chlapi, tak pro ženský, co takhle: KTERÝ SONG se vám od Mira NEJVÍC LÍBIL a proč?

U mě teda vede Wicked Game- barevnost, jemnost a krása Mirova hlasu se tam projevila nejvíc; z rockových pak miluju GNR, to byla jedna obrovská show a dokonalost.

Lenka » 11. 12. 2009, 23:54

to Macyáš-moje děti taky spí a manžel je na flámu:-D

Lenka » 11. 12. 2009, 23:21

to Macyáš díky za odkaz super video a fakt měl Miro skvělej vohoz:-D

Lenka » 09. 12. 2009, 22:21

Třesk-plesk on line: Zasmála jsem se, jak už dlouho ne ;) Věř mi, za chvilku překonáš i Blesk a Aha, a že je to silná konkurence...Těším se na další číslo!!:D :D

Lenka » 09. 12. 2009, 20:18

to Macyáš naprosto s tebou souhlasím.Jako vy co sem chodíte a nadáváte na Mira že vyřadil Honzu zamyslete se nad sebou a popřemýšlejte kolikpak jste mu poslali hlasů co?Asi hodně málo když vypadl.A ať mi nikdo neříká že je Miro namyšlenej.Zkuste se vžít do jejich situace chtěla bych vidět vás jak byste se během 5 dnů museli naučit texty teď už tří písniček a do toho všeho absolvovat to co po nich žádá.Třeba minulý týden 3 autogramky z toho v sobotu dvě a ještě tam Miro zažil tu nepříjemnost ale bylo mu líto lidí co nedostali podpis a chtěl tam zůstat?Já před ním teda smekám.Pro mě je prostě nejlepší.

Lenka » 09. 12. 2009, 18:11

Iva: Podívala jsem se na to hned ráno, Miro je tam zlatý :) A bere to naprosto v pohodě, přesně jak tu napsal...Ten, co to udělal, to musí mít v hlavě trochu v nepořádku, řekla bych...Zasloužil by si tou flaškou do hlavy praštit on, aby se mu třeba rozsvítilo.

Lenka » 09. 12. 2009, 13:28

Kritiku, super recenze ;) Já mám Mirův chraplák (nebo řev, záleží na úhlu pohledu) moc ráda, je ale jasný, že si tím časem může odrovnat hlasivky...V unplugged by měl zpívat něco, kde předvede svůj hlas (který je podle mě nejlepší ze zbývajících soutěžících)- třebaže show od něho miluju a těším se na ně, k unplugged písničce se nehodí a uřvat to sám by sice zvládl, ale myslím, že k tomu to nejde. Měl by přijít s kytarou, sednout a zopáknout si něco jako Wicked Game nebo Home- nejenom že dostane svoje fanoušky (a fanynky), ale ukáže i svou nádhernou barvu hlasu a dostane kritiky, kteří mu vyčítají, že sází spíš na show. Co bych mu taky doporučila, je vynechat závěrečnou fistuli (jak už jsem psala, mě se sice líbí, ale každé kolo se to stává něčím očekávaným- přitom je to něco, co nikdo ze soutěžících krom Mira neumí). Takže v neděli s kytarou, pomalejší písničkou a úsměvem. Moc držím palce!!!! (Po přenosu pouštím, abych mohla ťukat SMSky ;))

Jinak zajímalo by mě, kdy se tu Miro staví...;)


Lenka » 07. 12. 2009, 22:20

Miro, jsi náš!!!!:D Neboj, my tě do toho finále dostaneme, ať se všichni Bendigovci staví na hlavu!!!!! Ten uspávač hadů Chodúr nemá šanci ;)) Ať žije Slovensko a Slováci!!!!!!!:))

Lenka » 07. 12. 2009, 21:21

Miro velká GRATULACE k postupu:-))

Lenka » 07. 12. 2009, 14:54

Nedáme tě, Miro, nedáme!!! Já posílám hlasy jak divá :D A jsem moc ráda, že ses ozval...Za tohle máš další SMSky ;)

Lenka » 07. 12. 2009, 11:08

Ivčo, zlepšila jsi mi náladu :)) Dík (a závidím, vidět Mira naživo ;)

Lenka » 07. 12. 2009, 10:53

For alenka: Hejmovi samotnýmu by nepomohlo ani celý stádo...Jak někdo řekl, ti praví zpěváci nahrávají písničky, a nesedí v porotě...Mě jeho vystoupení baví a myslím, že nejsem sama. Nikdo nezazpívá jak Queeni a on to ví, proto to pojal, jak to pojal.Nidko z těch, co tam teď jsou, by to nedal, ani Chodúr.

Lenka » 07. 12. 2009, 10:44

Dneska Miro bude potřebovat naše hlasy jako nikdy jindy. David byl skvělý, ale Queeni už moc nedopadli. PŘESTO !! Cokoliv lepší než kolo unplugged bez Mira. Lidi, hlasujte pro něho. STAR 12 Za prvé: Ti, co zpívají první, se lidem spíš vykouří z paměti- diváci u televizí se teprve usazují, vaří čaj, chystají jídlo, vrací se záchoda. Za druhé: Nevim nevim, kdo z ,,neutrálních" bude hlasovat pro Queeny. Důchodci se zhrozí nad jeho ,,chuligánským" účesem a SMSky radši pošlou slušňákovi Chodúrovi. Za třetí: Jak jsem psala, nechceme nudu. Pošleme ho do té TOP 3!! Apeluji na všechny, co si myslí, že stačí fandit u televize- pošlete i mu nějaký ty hlasy...Vždyť to, co předvádí, je plnohodnotný koncert, a na ten taky nejdete zadarmo ;)

Lenka » 06. 12. 2009, 20:48

Já ani nepochybovala že by to neměl psát Miro.Jinak Davida zvládnul skvěle a ty jeho vlasy v čelence nemají chybu.

Lenka » 06. 12. 2009, 11:05

Miro-tak to jsme teda mocinko rádi že si v pořádku.Večer se drž a držíme všechny pěstičky:-))