Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 07. 02. 2010, 09:54

Ještě omluvte moje překlepy - to víte, ruce se klepou :-)))) Technické údaje jsem zapomněla: výška = odhadem něco přes 180, oči = asi zelené (ale jak jsem mu v tom transu do nich koukala, zdály se mi tmavší), další míry se také zdají v pořádku - prý podle bot (Gatla koukala :-))) Jinak jak vypadá - těžko popsat (v tomto případě bude nejvýstižnější óóóóch a áááách :-)))). Jinak já jsem nefotila, z mobilu fotky byly strašné, ale Gatla ano (nezapomeň prosím na mě).

Lilie » 07. 02. 2010, 09:43

Už jsem vzhůru, nemohla jsem spát a ještě taťka chrápal! Pokračuju: šťastně jsme se dostaly do klubu, kolem 20 hod., lidí zatím málo, chvíli seděly u stolu, ale snad kolem 21 h. (?) se přesunuly dopředu k zábradlí, dobře jsme udělaly - za chvíli za námi plno, i na WC jsme si došly v poslední chvíli.... Chvíli nám pouštěli nějaké diskotékové hity (ze začátku fajn, z našich "mladých" let), pak už to klezlo na nervy a v tom kraválu se nedalo ani si povídat. Kolem 23:15 přišla Adriane Craft (?), na to, že tuhle hudbu nemusím, se nám to docela líbilo, byla fajn. DJ každou chvíli hlásí něco o Superstar (docela mi to vadilo, že má ještě pořád tuhle nálepku, ale asi to jinak nejde). Pak zase pauza (áááá), až kolem 00:15 (?) nastoupila ochranka, chvíli po ní kapela.....a nic :-))) Dal si načas, lidi vřískali, musela jsem si zacpat uši,....a PAK.... Nedá se to popsat (+ roztrhané rifle, takže 1. kolegyně :-)))), pak už to jelo....Je fakt, že to bylo docela krátké a strašně rychle to uteklo, ale super, hezké písničky (neznám všechny podle názvu), úsměv,.....atd. Když byl u nás, strčila jsem mu DVD do ruky - chvíli kouká překvapeně, pak kouká, kdo mu to dal, usměje se (další kolegyně), oplatím úsměv - nos spíš se zašklebím :-)))) Btw: taky jsem si šáhla, ale hned se na mě sápalo spousta dalších - chudák ochrankář, když mu pokaždéí na zádech přistál celý dav :-))) Po Welcome....konec :-(((, koukáme, že DVD tam nechal, aby ho mezitím někdo nevzal, daly jsme ho Adrianě, kterou jsme našly, ať mu ho dá. Jdeme ven, pak, že to obejdeme zezadu. BMW se slovenskou značkou...., tak že se podíváme dovnitř....Ochrankář nechtěl, nevím, asi se ho ptal, jestli nás může pustit a povídá: "Áno, samozrejme". Šla Gatla, vím, že povídala něco o článku v novinách, vím, že já jsem se ptala, jestli má DVD (Áno, ďakujem veľmi pekne), pak už nevím nic, viděla jsem jen oči (fakt asi uhrančivé a úsměv, zaboha nevím, co měl na sobě). Našla jsem se až venku, pozor: s podepsaným plakátem, jen jedním (taky netuším, jak jsem k němu přišla :-))). Míro, jestli to tu fakt čteš, promiň, jestli jsem ti tu ruku nepodala, ze srdce mě to mrzí....

Lilie » 07. 02. 2010, 03:28

Ještě jsem zapomněla: byly jsme úplně vepředu :-))), totálně plno, (i ty nanynky na pokraji hysterie si vynásobte).

Lilie » 07. 02. 2010, 03:25

Ahooj, hlásím šťastný návrat, zítra podrobněji, teď jen stručně: Bylo to......nedá se to popsat, prostě to (charisma,.....) o čem jsme tu kdy mluvili, tak ještě mnohokrát vynásobit (včetně Dodovy kolegyně a vynechat slovo "skoro"). DVD šťastně předáno ("Ďakujem veľmi pekne") :-)))) Jinak kdybych nebyla úplně BLBÁ, mohlo to být ještě lepší, představte si blonďatého rockera kousek od vás, který se VÁM dívá do očí, USMÍVÁ se, děkuje (za DVD), čeká, co asi uděláte, protože ostatní se fotili (Gatla) a vy.....NIC - totálně mimo :-(((( Nadávám si ještě teeeď :-((((

Lilie » 06. 02. 2010, 15:20

gatla: to zvládne....Takže kolem šesté, (popíšu ti v SMS, jaké auto bereme). Ještěže jsi mi připomněla - nabít mobil (i když fotky nic moc a občas mi to nejde, ale aspoň něco). Taky mě napadlo tam vložit lísteček a připsat třeba i to, že to tady má brát s humorem (střecha, pytlíčky,....:-)))), kdyžtak jestli vás napadne, co tam napsat? (Jestli to náhodou četl všechno, aby si tu ochranku ještě neposílil :-))).

Lilie » 06. 02. 2010, 14:42

gatla: nekoupila, nic se mi až tak nelíbilo.....:-(( Ale něco vymyslím.... Já se teprve na poslední přípravy chystám :-))) Jinak taťka nás odveze a zase pro nás přijede (tvrdí, že mu není nejlíp?), takže vlastně osa.ání a ochu.nání nic (?) nebrání :-))) Takže kolem 18 hod., nádraží HK?

Lilie » 06. 02. 2010, 12:03

A sakra, právě jsem vytáhla noviny ze schránky (MF Dnes, Víkend), článek na tři strany, a to nejdůležitější, (opisuju doslova): Na web Superstar lidé stále píšou, ačkoliv ostatním finalistům diskuse dávno umlkla. "Řeší moje druhé místo, koncerty, kdy vydám cédéčko." (O střeše kupodivu nic :-)))) Jinak ho tam srovnávají se Sámerem Issou :-)))

Lilie » 06. 02. 2010, 11:35

Před chvílí jsem se vzbudila (děti nemám doma) - vyspaná fakt do růžova :-)))) Andrew: nevím, jestli jsem to už psala, ale musím říct, že jsi to udělal SKVĚLE :-))) Doufááááám, že se vzbudí včas, v 18 h. jedeméééé!

Lilie » 06. 02. 2010, 00:05

Macyáš: už jsem chtěla jít spát, ale z "robustní postavy" fakt nemůžu....:-))))) Iva: jepičí = strašně krátký, s minimální životností..... Tak už fakt jdu spát (jestli vůbec usnu :-))), už jsem i "vnitřně krásná" (zasvěcení vědí :-)))).

Lilie » 05. 02. 2010, 20:31

Konečně doma, zkrášlování jsem ještě nestihla :-)))) Koukám, že tu jsou příspěvky několikrát - snad to neblbne, nebo se neruší?? Jo, ta stránka kdyžtak snad půjde, nebo i Andrew nějakou vytvořil - kde jsi? Toho stopa bych nezavrhovala....:-))) (Pořád stříbrné BMW, nebo zase nějaká změna? :-)))). Iva (ne naše, ta druhá): říct někomu, že je hloupý a zlý - trochu "silné kafe", ne? Snad ještě můžeme na téhle "naší" stránce napsat, kdo se nám třeba nelíbí a kvůli tomu ještě samy nemusíme být šeredné a závistivé, nemyslíš? (Já teda mindráky netrpím).

Lilie » 04. 02. 2010, 21:18

Gatla: AHOOOJ! Už jsi zpátky? Nahodím Skype, jestli můžeš, ozvi se!

Lilie » 04. 02. 2010, 18:52

tanula: taky děkuju za odkaz na Europe :-)))) Rous: jj, máš pravdu, ale my jedeme až v sobotu, do těch Skořenic....No uvidíme :-))) Andrew (kdepak je?): mááááááám DVD!!!!

Lilie » 04. 02. 2010, 14:47

Sice to nebude přímo v "obývačke" :-))), ale už pozítřííí!!!! (Už mě chytá tréma, hlavně co říct....a jestli to vůbec půjde....).

Lilie » 04. 02. 2010, 14:41

Misa: jestli to bylo na mě, tak jsem od začátku na tomhle břehu :-)) Jen koukám, že jsem tam nedopsala jména - poleno samozřejmě patří Chodúrovi, Mirískovi druhá část :-)))

Lilie » 04. 02. 2010, 14:32

Jinak děvčata, pokud se Vám ještě chce vyplňovat nějaké ankety, mám tu jednu: http://www.bravo.cz/zlaty-otto/hlasovani/ (Upřít pozornost na kategorii Objev roku).

Lilie » 04. 02. 2010, 14:25

To je nad vtip....Neškodilo by mu trochu soudnosti....Ale jestli bude mít dobrou partnerku, i z takového polena se dá něco udělat. Aspoň to bude sranda, ale když já ho nějak vidět nemusím (ještě tak možná slyšet). I jeho vystoupení v SS jsem využívala jako "čurací" pauzu..... Každopádně ať tam klidně jde, pohled to bude určitě hezký :-)))) (ačkoliv my Markízu tak možná z archívu :-(((), ale ať taky kouká makat na hudbě!! (Jinak je mi jedno, jak úžasnou má r.ť a fakt ho tam už kopnu :-)))).

Lilie » 04. 02. 2010, 09:44

Koukla jsem na tu anketu na Blesku.....Že jsem to dělala.....Chodúrova fotka....O tom se mi bude nejspíš zdát....(Třeba není špatný, nic proti němu, ale prostě tohle.....). Ale říkaly jsme si s holkama, že na jeho koncert bychom klidně šly - klídek, všichni podřimují....Žádná hysterie a omdlívání :-)))) Jinak to má jako být rockerská anketa? Když tam je i jakýsi Klus (to je zase jaký rocker?) už se nedivím ničemu.....

Lilie » 04. 02. 2010, 09:24

No.....Nepřijde mi to jako ten nejlepší nápad.....Pohled to bude určitě dobrý, ale co si dám do sluchátek? :-(((( Koukám, že si ještě pamatujete ten můj výklad :-)))) (Je to tak).

Lilie » 03. 02. 2010, 23:42

Néééé....:-((( Ale přímo na stránce klubu je: Vstup do podniku od 15 let! (s občankou) - doufááám, že se toho budou držet.....

Lilie » 03. 02. 2010, 23:19

kobitka: jestli to nebude tím, že Chodúrovci sem chodí nakukovat a také zvýšili úsilí :-)))))