Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 08. 12. 2009, 14:38

Kde jsi na to přišla , že je SS čistě pěvecká soutěž ?Pro mne byla Superstar pěveckou soutěží jen do okamžiku,pokud vybrala porota semifinalisty. A je přece jasné, že od chvíle, kdy do pořadí začne zasahovat široká veřejnost hlasovaním, dojde na posuzování dalších aspektů, jakými jsou sympatie, vzhled, emoce apod. A díky bohu za to. Díky tomu se přece těší tato soutěž takovéto sledovanosti, díky tomu jsme tady na tomto fóru a díky tomu je to zajímavé. K čemu by to pak celé bylo, kdyby všichni sdíleli stejný názor. Tak to už měli cca před 7 týdny ošerpovat Chodúra , šoupnout ho na stupínek vítězů a celé to ukončit jen proto, že má ze soutěžících nejprofesionálnější hlas , jak je všude vyzdvihováno?? I když se mu kvalita hlasu nedá v žádném případě upřít,pro mne to byla hlasově nej Leona Šenková. Ale právě díky tomu, že mám i JÁ možnost rozhodovat, ráda zohledním nejen zpěv , ale i celkový dojem a HLASUJU PRO MIRA !!!

Macyáš » 08. 12. 2009, 10:50

Výsledky se podle mne nezveřejňují z čistě zištných důvodů. Pokud nevíte, jak na tom kdo je, tak se posílají hlasy jako o závod, aby se ten váš favorit udržel. Pokud bych však zjistila, že např. Mirďa svými hlasy výrazně převyšuje všechny ostatní, asi je investuju jinde.A to pro pořádající této soutěže asi není žádoucí. A vo peníze jde tady především. Ale co se dá dělat, Šmajdík osídlil mé srdce a hrozně mu výhru přeju, takže opět v neděli pustím tzv.chlup a pošlu hlasy, a kajícně přiznávám, že i bez ohledu na to, jak zaspívá. Je to ale řošťák - jak umí zmanipulovat lidi :)

Macyáš » 08. 12. 2009, 09:58

to DURO: souhlasila bych s tebou, ať Mirko tentokrát ječák vynechá. Je to už sice součástí jeho pěvěcké image, takový jeho podpis a identifikace na závěr - když mu to vyjde je to pořádná Šmajdovina - v překladu - je to boží :) Na koncertě si to rádá dám s ním. Škoda jen, že u těch Queenu to tak zařezalo. Budíž mu však odpuštěno, protože Mirko ty nepovedené části, mnohonásobně odčiní jinými přednostmi.

Macyáš » 08. 12. 2009, 09:35

Při včerejším vyřazování mne zamrzel názor Dary, že Mirko postrádá hlas. Vlastně se už v tomhle duchu vyjádřili povícero.Smířila bych se s kritikou k danému konkretnímu výkonu, co se zrovna nepovedlo apod. , což určitě i sám Miro uzná a ví, ale taková destruktivní kritika mi nepříjde vhodná, vzhledem k tomu, že do finále jej vybrali a poslali právě poradci. Rozhodně ho tam neposlali kvůli jeho šoumenství, protože po tom ještě v té době nebylo ani stopy.Pro mne má nejpříjemnější a nejrozpoznatelnější barvu hlasu z poslední dvanáctky. Miro je úžásný v tom, že v každé poloze mu hlas zní jinak a stále mne umí překvapit.

Macyáš » 07. 12. 2009, 23:08

Mirko, moc gratuluji k postupu !! Strašně ti fandíme ! Dneska jsem se teda o tebe hodně bála. Je to poprvé v historii SS, kdy jsem se zapojila do hlasování, ale nemůžu si pomoci, zkrátka jsi mne dostal svou komplexní osobností. Dokážeš zaujmout jak na podiu (aaoouuuu), tak v mluveném i psaném projevu.Líbí se mi tvůj příjemný a inteligentní projev. Jsi pro mne srdeční záležitost. Nikdy bych nevěřila, že se nechám strhnout někým, v takovém typu soutěže, minulé dva ročníky mne nechaly chladnou, ale pak si vběhne na jevišti polonahý "chalan" (Dirty Diana) a vzbudí EMOCE !!! A to byl podle mne rozhodující okamžik pro spoustu lidí.Upozornil jsi na sebe a byl to výborný tah. Tvá vystoupení mne vždy nabijí energií a hrozně si je užívám společně s tebou. A to je pro mne důležitější, než bezchybný zpěv, zproštěn citů. Jen nerozumím nenávisti některých lidí, kteří vás uráží a útočí na vás. Život je přece možný jen díky tomu, že každému se líbí něco jiného a někdo jiný a v případě takovéto soutěže jde přece o zábavu pro lidi a není nutná konfrontace "fanoušků" v různých drsných formách, kterými se bohužel projevujou. Přeji ti spoustu síly vše ustát a nemůžu se dočkat příštího kola a tvého sexy hlasu i vzhledu.