Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 07. 02. 2010, 10:06

Holky ahooojky, super, že jste v pořádku zpět a jak je zřejmé z vašich prvních příspěvků, tak plné dojmů.Je to zábávné, jak vás ty pocity přemohly. Jste úžasné, že jste dárek předaly. Je vidět , že lokty máte správně nabroušeny, protože všechny vyslankyně, jak včera , tak i dnes , se propracovaly do předních linií. Těším se podrobnější info, jak jste se k Mirovi dostali, jestli se tam ještě zdržoval po skončení koncertu a hlavně jak zpíval . Už jsem to tu jednou psala, po zhlédnutí těch videí z Komínu, že se mi zdá, že zpívá úplně jinou ligu, strašně se podle mně zlepšil, znělo mi to bohovsky....woou .... a nikdo nic... Tak je to jen můj pocit ?? Leňa: i já jsem si všimla, jak tam mydlil v pravé ruce s tím mikrofonem, strašně mně tím pobavil, na chvilku se mi před očima vybavil Martin CH. :D I to jak běhá po tom malém podiu tam a sem, jak morčátko v kleci . Je to prostě živel. Hrozně mně baví, ty jeho výrazy v obličeji při zpěvu- to jak to zpívání prožívá, to jak si to užívá. To je vončo, to chci na živém koncertu vidět, a to je to co strhne lidi.Co dodat - dobře se poslouchá, dobře se něj dívá. WOOOU. Lilie, gatla : a piště, piště, klidně znovu, klidně podrobněji...

Macyáš » 06. 02. 2010, 22:19

mari, Bára : pšššt, hlavně nejmenovat. Nechci dostat na budku (jak by řek Andrew),až se zítra ráno budu prodírat nepřátelským územím do práce (aby jste rozuměli-pracuju v OVA). Já jsem schválně nikde nezmínila jediný jméno, protože to začíná být nebezpečné. Všechno vidí, všechno slyší. mari: máš pravdu, my jsme sice nezpachtily žádný oduševnělý vzkaz, ale obě tak trochu stojíme u zrodu "žebříku". Takže i my máme na DVD svůj příspěvek :D :D

Macyáš » 06. 02. 2010, 18:12

Jen s tím tričkem mi to příjde trošku záhadný. Který blázen by se ho po takovém boji zase vzdal a ještě k tomu, tahle bezejmenně z davu ?

Macyáš » 06. 02. 2010, 18:10

Ty jo Ladeis, krááásně napsaný.Klobouk dolů. Telenovela hadr. Úplně jsi mně vtáhla do děje a měla jsem pocit , že jsem tam. A epizoda "tričko" mi sevřela žaludek. I na průzkum tedy došlo. A co zpěv ? Zhlédla jsem pár těch videí na youtube, a nemá to chybu. Ječáky, správně dávkované, čisté - zdá se mi to, nebo je co do kvality zpěvu trochu na jiném levlu, než byl v superstar ????? Buď je zakopaný pes v kvalitě zvuku a nebo se nám kluk střapatá bohapustě zlepšuje :D

Macyáš » 06. 02. 2010, 14:05

Myslím, že tu nepíšeme nic, co by se ho dotklo. I když, trošičku, trošičku mi nepřišlo košér téma z modrého koníka - ten způsob , jakým jsme došli k této informaci a taky se nemůžu zbavit pocitu , že toto téma nechce prezentovat před veřejností. Ale nijam mu to podle mně neublížilo.

Macyáš » 06. 02. 2010, 13:42

Nedělala bych si starosti, co si o nás pomyslí. Myslím, že pokud nahlédne, tak jen velmi zřídka. Však diskuze slouží pro nás a ne pro Mirďu. Vypadá to, že Ladeis vystřízlivěla a na nic se nepamatuje. A teď sedí doma na hromadou fotek a videí a snaží se vzpomenout, co tam vlastně vyváděla.

Macyáš » 06. 02. 2010, 11:54

Lilie, ahooooj ! Je fajn, že sis rozumně udělala zásoby spánku. Moc vám přeju, ať si to dneska užijete. Jen tě varuju (:D) , jestli i zítra budu čekat do oběda na info, tak si tě najdu a budeš odsouzená k několika hodinám strávených se mnou a zajistíš mi privátní detailní popisy. Je zajímavé, jak dokážou ženský strávit dlouhé hodiny tlacháním o chlapech apod... Já, to tak třeba mám. Jdu na akci s kamarádkami, strávíme spolu několik hodin u pivíčka, a když se pak vrátím domů, tak na otázku : "Co nového" ? - odpovím : "Já ani nevím, my jsme si nestačili skoro nic říct" .

Macyáš » 06. 02. 2010, 11:18

Ježiši, holky, já už jsem asi paranoidní, ale já na tom bookletu i "ŽEBŘÍK" vidím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ty gizde, máš pro to nějaké vysvětlení ???????????????????? :D :D :D :D :D :D

Macyáš » 06. 02. 2010, 11:12

Jůůů, Andrew,hezkýýý!!! To byl výborný nápad - necpat na obal jeho ksichtík přes celou plochu. To cos tam vybral je super !!!! I to, jak se stejný motiv prolíná na dalších listech jako pozadí. Ty jsi náš kluk šikovnej. A zbytek stran jsou už teda ty vzkazy ? To jste byly holky plodný - umělecky. Otázka zní: "No a kde si línej Macyáš válel šunky, když se posílaly příspěvky na DVD ?" Jak ji znám potvoru, zřejmě se někde utápěla v těch svých duševních niterných erotických představách anebo zcela neduševně někde popíjela pivo a cpala se bůčkem. A teď ji mrzí, že se na to vys.....la.

Macyáš » 06. 02. 2010, 10:00

hele, nechci prudit, ale to by se v tajné organizaci z "druhého břehu" určitě nestalo. Agent vyslaný do teránu, na takhle důležitou a náročnou akci, by si v žádném případě nedovolil zalehnout bez toho, aniž by podal podrobné hlášení. Šmajdí bando líná, chybí vám tu disciplína !!!!! :D :D

Macyáš » 06. 02. 2010, 09:56

krytonka: ahojky, nová ? Vítej. U tebe je to teda úplně zřejmé, že "Trpaslík" patří mezi tvé oblíbené seriály :D "Kryton" - porouchaný android, je zase mým nejoblíběnějším členem posádky. - odtud tvůj nick ??

Ladeis: no tááák, šup, šup z pelechu. Jsme napnutý jak kšandy. Jestli se jí budou zdát šmajdí sny, což asi budou , po takovým zážitku, tak počítejme , že se z takový divočiny nebude chtít hned tak probudit. Chtělo by to nějakého "budíčkáře" , který naši dřímající Ladeis pošťouchne a zaktivuje.

Macyáš » 06. 02. 2010, 00:48

deppholl: ajj, už vím, LOST můj oblíbený seriál , a taky Red Dwarf :)) Pro dnešek všem GN.

Macyáš » 06. 02. 2010, 00:43

Vidím, že jsem přišla s křížkem po funuse, a všichni už jsou v hajanech. Tak taky jdu. Floydi - trochu zklamání - hudba super, scéna super, jen mi přišla dost zamrzlá atmosféra.Na živých vystoupeních miluju právě tu živelnost. Přišla jsem si spíše jako v divadle než na koncertě. A přece jen - revival - jen pro vyvolání vzpomínky, než na srovnání s originálem. Jo a Andrew, jestli to pude, a ty budeš taký zlatý, přidávám mail, pokial nie, něbuděm sa hněvať. macyas@seznam.cz

Macyáš » 06. 02. 2010, 00:35

deppholl: furt ti nad tím přemýšlím, ale furt nevím, kdo je tím tvým druhým oblíbencem krom Deppa ???

Macyáš » 06. 02. 2010, 00:27

deppholl: D)) za mně - už jsi to nemusela upřesňovat. Spokojila bych se i s touto verzí. :)

Macyáš » 06. 02. 2010, 00:00

Andrew: já su hrozně zvědavá, je nějaká možnost vidět tvůj bezesporu podařený výtvor - teda aspoň ten booklet, nebo to není možno, buďto technicky nebo s ohledem na osobní obsah ?????

Macyáš » 05. 02. 2010, 23:49

Všechny moc zdravím. Už se mi stýskalo, no celý týden nebylo možné sem kouknout.Boha, vy jste baby ukecaný. Tolik stránek nazpět dneska nedám, tak jsem to vzala jen o pár zpět a vidím že zase dochází k bojům. Od začátku mi přišlo úsměvná rivalita mezi „oběmi břehy“ . Brala jsem to jako vedlejší produkt probíhající soutěže, ale ani teď víc jak měsíc po skončení, se nic nemění. Ba naopak. Jednu z těchto skupin podezřívám, že s postupem času, získává na síle a zdokonalují techniky boje. Zdá se mi, že kdekoliv se objeví nějaká narážka nebo zmínka týkající se jejich modly, téměř v tom samém okamžiku se ozvou a začnou s obhajobou , popřípadě hned přejdou do útoku. To už přece není samo sebou. Nechci strašit, ale vypadá to na organizovanou skupinu. Centrála musí být v nejmenovaném městě, které prozrazují siluety industriální výstavby rýsující se proti ocelovému nebi. Zšeřelou ulicí na periferii se potichu šourá robustní postava , jejíž černý oblek splývá s přicházející nocí a poskytuje tak žádoucí mimikry. Zasvěceným však lecos může naznačit občasný nekoordinovaný pohyb pravou rukou a rytmická chůze nápadně připomínající „moonwalk“. Cíl je jasný. S nastávajícím novým pracovním týdnem, je třeba rozdělit služby do jasně stanovených funkcí. A proto nejvyšší agent s krycím jménem „Jons“ – „Tom Jons“ usedá v utajovaných prostorech bývalé těžební věže před obrazovku počítače, aby nám neznámým klíčem určil z bezmála 12.000 oddaných přisluhovačů ty šťastlivce, kteří zastanou své úkoly v dalších dnech. I přes všechny snahy dosáhnout maximálního utajení , na veřejnost pronikly konkrétní krycí jména jednotlivých osob : Funkce : 1. špión I. třídy se zaměřením na okruh fans - diskuze Šmajda : „ IVA“ 2. špión s nejvyšším stupněm utajení nasazený do vlastních řad : „ HANKA“ 3. prudič s aktivním přístupem na obou frontách ,který je díky tomu v zájmu vlastní bezpečnosti nucec často měnit svá krycí jména: Nostradamus, V kůži šmajdy atd. 4. klikači - bezejmenní účastníci udržující svého guru na nejvyšších příčkách všemožných hlasování 5. budíčkáři –mají za úkol aktivovat v pravidelných intervalech dřímající a utuchající klikače.

Macyáš » 30. 01. 2010, 22:48

Taky přeju všem GN !! Budu se těšit v pondělí. Zítra se tu nedostanu - ráno lyže, večer Pink Floyd. Pa.

Macyáš » 30. 01. 2010, 21:32

ježiši, a "FU" není Finanční úřad, ale "fuck you" ?

Macyáš » 30. 01. 2010, 21:23

Leňa, studuju , studuju, a jsem u vytržení. "FM " - tak ono to není Frýdek-Místek, ale "fuck me" !!!!! Jestli pak to kobitka tuší? a "OC" není obchodní centrum, ale "of course" . KOPR však znám už několik let. Leňa, změnila jsi mi život.