Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 30. 01. 2010, 21:09

Leňa: tak to jsi mi neměla dělat. Jsem ztracená. DPC. - ale rychle se učím , když je třeba :) , viz první výraz pod písmenem "D"

Macyáš » 30. 01. 2010, 20:52

Lenka: svého času jsem přirovnala Mira, právě k Petru Poláčkovi. Ale nesetkalo se to se souhlasným přitakáním.

Macyáš » 30. 01. 2010, 20:49

Andrew: bóóže můj, jaký má toto smysl? Náhodou vím co znamená btw, a již sem byla poučena co značí omg. Ha. Koukáš co, jak jdu s dobou? Existují ještě nějaké zcela zásadní news výrazy, které bych měla znát a jejichž znalostí Miríska ohromím ???

Macyáš » 30. 01. 2010, 20:40

Lenka, nebuď takový tajnůstkář , jako náš sexy idol ! Jaký oblíbenec ????

Macyáš » 30. 01. 2010, 20:34

gatla: to "Jj " něco znamená, nebo ti jen ujela na klávesnici, tvá stařecká artritidní třesoucí se ruka ? Ptám se, protože i na FB jsou k vidění takovéhle různé zkratky a slovní patvary, v kterých se jen špatně orientuju.

Macyáš » 30. 01. 2010, 19:55

Andrew : :DDD , no když to řekneš takhle, tak možná .....??????

Macyáš » 30. 01. 2010, 19:32

Andrew, u tebe není absolutně žádný předpoklad, že by takovou oběť Miro jakkoliv ocenil. A proto klidně zůstaň u svého přirozeného porostu :)

Macyáš » 30. 01. 2010, 18:27

v kůži šmajdy : my nechcem žádný starý vypelichaný zpěváky. My jsme totiž mladé, perspektivní ženy. A kdo nevypadá jako mimozemšťan ? Záleží přece jen na úhlu pohledu. Z toho mého, vypadají jako mimoňi třeba ty omdlévající dívčiny, na pokraji nervového kolapsu z pouhého pomyšlení na Mirovu přítomnost. Z pohledu mnohých 20-letých hochů, je takovým mimozemštanem například zrovna Miro, který se svým zdravým životním stylem, pohledem na svět a zálibou ve starší rockové muzice, dosti vymyká jejich vnímání toho, co je dneska cool. No a z pohledu tvého, jsme to zase my, Mirovy fanynky nejrůznějšího věku, schopny i po měsíci udržovat vzájemný a příjemný kontakt. Btw.nevím kolik si představuješ , že nám je, ale menopauzu, ještě skutečně v dohlednu nemáme. Takže v konečném důsledku je vše v pořádku, protože na koncertě se sejdou samí mimozemšťané. Tudíž nepředpokládám žádné potíže.

A uvítáme každého nově přichozího "Marťánka" - i tebe Rous, i tebe "v kůži šmajdy"

Macyáš » 30. 01. 2010, 18:08

Mílo - Cvikov - Lužické hory? Pak jedině banány. Než dojedeš na běžkách do Liberce - brambůrky by vystydly. :)

Macyáš » 30. 01. 2010, 17:29

Leňa: a na co tam berou ty svý chlapy ? Ti snad něco poberou, žebřík přidrží, s metrem je naučí zacházet ..... a pak si je štastný a vyšmajdovaný odvezou domů.

Macyáš » 30. 01. 2010, 17:26

gatla :DDD ale vážně, umíš si představit takovou situaci v reálu? Vážně si myslím, že by jste byli jediné, a že by neodmítl.

Macyáš » 30. 01. 2010, 16:52

gatla, s těma banánama si to myslím taky. Hlad je sviňa. Je takový hubeňoučký, chtělo by to trošku dovykrmit. Holky, vzhledem k vašemu věku, by už jste neměli jeho pozornost strhnout pištěním před WC , odhaleným pupíkem s piercingem a vyčuhujícími půlkami , v lepším případě tangy . Šla bych na to chytřeji, od lesa. Využijte své životní zkušenosti a originálně vyčouhněte z davu. Z reportáží jsem vypozorovala , že je vždycky po koncertu vyhladovělý. Nepronásledujte ho s žádostí o fotku či podpis , ale zkuste mu zamávat před nosem kastrůlkem s nějakou voňavou zdravou baštou, vsadila bych na jeho zmiňované oblíbené opečené brambůrky, a jsem si jista, že i bez pepřáku necháte mladé holčiny daleko za sebou. A víte jak to chodí. Přímou úměrou se s uspokojeným chlapským žaludkem zvyšuje šance na vaše vlastní uspokojení a zúročení pracné depilace. Co si myslíte o mém plánu? Určitě tam budete s ešusama k nepřehlédnutí.

Macyáš » 30. 01. 2010, 15:07

no, nevím, gatla, tím, že sympatizuje s mými stravovacími návyky a bezesporu sama nepohrdne nějakou tou pečenou kejtou, si podřezala větev vedoucí na Mirovu střechu (gatla víš o jeho vitariánství?). A co se mně týče, já už delší dobu sedím pod stromem , v hubě kost a mastný pysky , závistivě vzhlížejíc vzhůru ke komínu. Jsem s tím však smířená, protože vyměnit Šmajdíka za grilované koleno, je nad mé síly.

Macyáš » 30. 01. 2010, 14:29

Jóó a když jsme ještě u tohohle tématu , musím vás ještě trochu proškolit: vono když se řekne " ženský zbraně " , tak tím není myšlen pepřový sprej či dokonce bazuka, že Leňa :) :)

Macyáš » 30. 01. 2010, 14:07

gatla : ty potvůrka :) Upřímně- ono je mnohem pohodlnější závidět než vyběhnout. A já teď momentálně řeším dilema s předem jasným výsledkem, a to : KEJTA versus KEJTA. V ruce totiž třímám teploučké voňavé zlaťoučké upečené kuřecí stehýnko a zcela neandrtálským způsobem si to užívám. Gatla, a ty taky marš , ať Lilie doženeš, beztak už má slušný náskok. A holky, kromě kadeřníka, kosmetiky, manikůry a podobných povrchních záležitostí, patrných na první pohled , nepodceňte i ostatní zbraně. Vždyť jistě víte , že pro muže (teda aspoň podle toho jak to prezentují) není prioritní to jak vypadáme, ale to, co skrýváme uvnitř. Dle tohoto usuzuji a zároveň vám doporučuji : nepodcenit depilaci !!!!! A to kompletní. Jak říká staré české přísloví :"Nikdy nevíš na které střeše skončíš".

Macyáš » 30. 01. 2010, 13:17

mílo, ty nemusíš psát sáhodlouhé románové příspěvky, a stejně mně pobavíš s těma tvýma běžkama. To ty tak jako furt a pořád? Už vím , ty musíš bejt zanickovaná Kateřina Neumannová. Mé povadlé celulitidní hubeňoučké pozadí teď nezakrytě závidí tvým bezpochyby výstavním vypracovaným kejtám. Né, že bych jen pasivně a odevzdaně přihlížela, co na těch mejch páchá za zločin matka příroda , zemská gravitace a labužnická strava ( včera lyže , zítra lyže, přes týden tenis) , ale protivníci jsou v přesile !!!!

Macyáš » 28. 01. 2010, 23:38

Bára: je to v neděli v Ostravě, ale možná se to nejmenuje O2 Aréna, ale ČEZ Aréna nebo taky Vítkovice Aréna. Co já vím, komu to zrovna teď říká "pane". A rozradostnila mně vaše informace, nebo pouhý předpoklad,že by mohla být v létě nějaká akce s Mirek na Duchoňce. Tak jestli jó, rozhodně jedu s váma.

Macyáš » 28. 01. 2010, 23:10

Jó, a tím, že nevím, co mně čeká, jsem nemyslela, že neznám Pink Floydy, ale že nevím co mám čekat od té show.

Macyáš » 28. 01. 2010, 23:05

Přidávám se k vám a za 1. zdravím příjemného "smajlíka" a za 2. vyzývám kobitku k návratu. Absence v době trvání delší než jeden šmajdotýden , bude "potřestaná" . Celé to podle mně vzniklo jen nepochopením jejího vyjádření. Musím se vám pochlubit, že dnes jsem obdržela takovou malou náplast na mou bolístku - že nebudu s váma na Mirově koncíku - lístky na Pink Floyd show v O2 Aréně. Nevím teda, co mám čekat, ale snad to bude stát za něco.

Macyáš » 27. 01. 2010, 09:41

Všechny holky tady: moc mně teší, že tak kladně reagujete na moje komenty. Jste všechny zlaté a je super, že jsme tady stejná krevní skupina.