Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 19. 01. 2010, 17:04

eee: no tak , tak se vymáčkni, co chceš říct ? že by ten hezounký Mirův přítel byl taky Miro ?

Macyáš » 19. 01. 2010, 17:03

Jó, holky, přidávám, se - Mirův kamarád fakt není k zahození. Tak se mi zdá, jestli on to není ten zmiňovaný "nejlepší" Mirův kamarád, a tím pádem ten co ho zná Lucca ? Tak to bych tedy Luccu hned proprala , co ví o "copánkovi". Tam snad nebude uvaleno informační embarbo.

Macyáš » 16. 01. 2010, 19:26

kobitko: taky znám tu teorii , že se mají konzumovat plody , které rostou v oblasti původu člověka. A když se nad tím zamyslím čistě selským rozumem, přijde mi to celkem logické a taky to podporuje filozofie návratů k původním návykům.Podle toho co jsem si na fóru přečetla, předpokládám, že kořeny, ke kterým se vitariáni vrací, sahají až do dob prvopočátku lidstva - vše v syrovém stavu.Tudíž vylučuji možnost, že v této době jakýkoliv pračlověk žijící v oblasti Evropy i přes obrovskou migraci , vůbec kdy mohl ochutnat bohatou nabídku exotických plodů z jiného kontinentu. Tudíž mi z toho vyplývá, že pro Evropana-bělocha není banán nebo pomeranč přirozená prapůvodní potrava.

Macyáš » 16. 01. 2010, 16:27

Pokud tedy pominu tu morální stánku věci, vesměs mu nic, co se na něj vyhrabalo z předsuperstárovské éry neublížilo. Ba bych řekla, že naopak. Je to úplně jiný pohled na něj jako člověka, něž který nám byl nabídnut médii. Vypadá to , že Miro dosud procházel životem nepošpiněn. Já jsem narazila ještě na jiné jeho komenty, a ani tam mně jako člověk nezklamal. Evidentně za se své názory nemusí stydět, a pokud mu nevadí odpovídat novinářům na otázky , týkající se jeho sexuálního života, snad mu nebude vadit , že se objeví na veřejnosti tyto jeho inteligentní příspěvky. Teď koukám, že Andrew mluvil o fotkách a videích. Aha. Tak jsem to nenapsala úplně k tématu, ale už to nechám, když jsem si s tím dala práci.

Macyáš » 16. 01. 2010, 16:01

No, a co dodat, mlíko miluju. Ach jo.

Macyáš » 16. 01. 2010, 15:59

Jo a taky jsem byla příjemně překvapena jeho nearogantním, trpělivým a neagresivním přístupem k oponentce vyskytující se na zmíněném fóru (bylo to v době , kdy jej nikdo neznal). On vám asi vážně je takový vyrovnaný, tolerantní a lidu- a života milovný , jak se prezentoval počas superstar. Takže žádná póza nebo promyšlený kalkul či uměle vytvářený mediální obraz kladného hrdiny. Přeju mu , aby brzo potkal nějakou milou býložravou samičku !!! A dnes si na jeho počas dám večer místo pivíčka a uheráčku - kiwičko a grepíček.

Macyáš » 16. 01. 2010, 15:16

to muz: díky, za ty dosud neobjevené poklady

Macyáš » 16. 01. 2010, 15:11

Taky jsem přelouskala jeho debatu týkající se stravy a taky valím bulvy , Mirec je teda opravdu zvláštní člověk - myslíim to pozitivně. I jeho pisemný projev je fakt na úrovni - velmi inteligentní chlapisko. Nějak mně to přinutilo se zamyslet. Né tedy nad tím, zda přestanu dlabat maso - v žádném případě se nevzdám voňavého grilovaného kolínka nebo do křupava upečeného bůčičku (zatím se to nijak neodrazilo na mé postavě 175/60 a dobře Miro, o zdraví nechci polemizovat) - ale nad ním a tak nejak obecně nad světem. Nějak mi Miro věku nezapadá do mého všeobecného vnímání mladé generace a chlapů. Tak vám mně to ohromilo, že nejsem schopná pokračovat v práci.

Že by ta jeho roční pauza bez vztahu nějak souvisela s tímto ? Že by nehledal jen skromné, obyčejné a charizmatické děvče, ale i konzumentku zdravé stravy ? No takže tímto bohužel vypadávám ze hry, protože takhle radikální přístup k potravě , bych asi ve mně neprobudil ani tento rajcovní a nadmíru inteligentní bloňdáček. Co už nadělám, nezbývá mi než svůj zájem soustředit na Chodúra, ten na první pohled vypadá, že nějakou tou do zlaťoučka upečenou svalovinou taky nepohrdne. Taky mně překvapuje, že jste tady ženský většina podobně naladěni, co se toho nejezení masa týče. Né že bych byla nějaký zhýralec, ale až tak ..... ?

Macyáš » 12. 01. 2010, 20:03

to dodo: vysvětlení k fotkám nalezneš na straně 14 viz odkaz: kobitka 13:49 11.01.2010

Macyáš » 12. 01. 2010, 19:46

to Lenka: počítám, že v té Snídani s Novou budou všichni finalisté. Určitě už všichni budou v Praze, a bude se to točit kolem toho sobotního koncertu. Jestli to tak bude, tak se toho asi moc nedovíme.

Macyáš » 12. 01. 2010, 19:36

Souhlasím Ria, taky nepotřebuju vidět všech dvanáct pěvců, rozhodně si taky počkám na Mirův samostatný. Tento víkend ale pěl na našem firemním plese Martin Chodůr, dokonce se pro něj speciálně letělo do BA, kde měl taky nějaké vystoupení. Takže je na roztrhání, a sklidil obrovský úspěch - před ním ještě trdlovala Kernlová, ale nikdo o ni nejevil zájem, všichni čekali na superhvězdu. Zajímalo by mně jestli i Miro vystupuje po takových akcích.

Macyáš » 12. 01. 2010, 19:29

pro Iva : K té tvé otázce, jestli ty fotky mají být v plavkách ? No, nebláááázni !!!! Rozhodně, bez !!!! A to platí i pro doda a Andrewa.

Macyáš » 11. 01. 2010, 20:40

Jéééé, srovnání kritik a nostradamus jsem napsala nezávisle na našich detektivech, no uvidím jaký závěr vypadne z nich. Ale v souvislosti s tím , bych to možná doplnila: KRITIK = NOSTRADAMUS = HOLMES and WATSON

Macyáš » 11. 01. 2010, 20:36

Taky mám jeden tip po vzoru našich detektivů a to, že Nostradamus = kritik vzpomínáte na něj ?

Macyáš » 11. 01. 2010, 17:10

Teda holky, spíš jsem myslela, že se chytne nějaký chlap, ale ty to nechalo evidentně chladnými. Leňa: v nějakém rozhovoru Miro řek, že co se týká zodpovězení sexuálních otázech, je spíše on k dispozici mamince..... asi už dneska klasika

Macyáš » 11. 01. 2010, 16:04

Jéjej, vidím, že jdu právě včas, zrovna je o mně řeč. To jsem netušila, že se můj příspěvek setká s takovým ohlasem. Musím říct, že mně inspiroval koment " mari" , tímto děkuji, zároveň si mi i moc líbil její následný dovětek , kde efektně ztvárnila průřez touto diskuzí. Takovouto kokotinu jsem zplodila pod časovým nátlakem. Stála jsem u notase v bundě - po zádech mi stékal čůrkem pot a dole vytrvale na mně vyzváněla banda- šli jsme na pivko. Bohužel už ode mně asi nic tak duchaplného nečekejte, myslím, že to bylo kouzlo okamžiku a tímto jsem se zřejmě intelektuálně vyčerpala.

Macyáš » 10. 01. 2010, 15:16

Stojím pod žebříkem, střecha v nedohlednu, koukám nahoru a nade mnou desítky prdelí stovek znásilněnichtivých. Přemýšlím, co udělat, jakmile vlezu na první šprušli - není cesty zpět, za mnou jsou davy dalších, musím se rozhodnout , běží poslední vteřiny - teď přišla ta rozhodující chvíle , realistické myšlení zvítězilo nad mou zcela utopistickou touhou !!!! - seru na to, jdu domů - je zima - a dneska už na mně stejně nepříjde řada.

Však už si nějak poradím sama ........ jsem doma, v teple, tlumené blikající světlo svíček se odráží v abstraktních stínech na nepřátelsky vyhlížejících zdech a já sama v mém malém soukromém světě, ve své nejlidštější podobě, oproštěna od všech civilizačních zábran, vím, že za pár chvil mně má fantazie přenese, na místa mnou vyvolená a zhmotní se osoba, do této chvíle tak fiktivní . Mé nenaplněné touhy se stanou skutečností. Pouštím se Wicket Game….. jen teď a tady může utopie plynule přejít v realitu….. .... takže Šmajdo jdem na to - opři se o komín, zapři se o krytinu ...a ...začínáme....... :D

Macyáš » 10. 01. 2010, 15:09

Nostradamus: zaměstnala bych tě v nějakém ženském periodiku. Tak takovým způsobem, by jsi určitě oslovil duši nejedné a zvýšil prodejnost.Tohle byl moc hezký citový výlev. I když mi nevadí ani tvé negativní postoje,jen ten způsob prezentace, protože i já má v sobě dvě osobnosti , které ale bohužel nežijou v symbioze.

Macyáš » 10. 01. 2010, 00:10

protože pracuju pro slovenskou firmu, tak mám srovnání, a oni bratia , vám tam mají i více státních svátků - mají do nich zahrnuty i různé křesťanské svátky , které tady nejsou. Ale o těch vánočních prázdninách jsem nevěděla. Já být školou povinná, migruju na východ. Nejspíš do KOŠIC :D

Macyáš » 09. 01. 2010, 23:52

a to je co za zhovadilost , vánoční prázdniny v lednu-januári?