Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 02. 01. 2010, 23:05

Andrew, k tomu komentu s FC se nemůžu vyjádřit, protože nemůžu na netu najít překladač "svahilštiny", takže vlastně vůbec nevím , vo co go. Předpokládám, že to je svahilština, nebo nějaký dialekt z oblasti Tokia?

odpověd ve verzi pro Nostradama: Andrew, neleží mi to ani u paty, tak se mně na takové přízemní blbosti neptej a radši pojď diskutovat o tom, jak se zvýšení DPH v CZ od 1.1.2010 bude podílet na prodejnosti budoucího Mirova CD ? Lilie : sametová v prváku. A opět, jen kvůli tobě se vrátím ke své přirozené ženské přízemnosti, a svěřím se s tím, že cinkat s klíčema jsme šli jenom proto, protože jsme předpokládali vysokou koncentraci samců.

Macyáš » 02. 01. 2010, 22:23

Já jsem dospívala na přelomu obou režimů. Základku jsem skončila za komančů a na střední v prváku jsme zažili naši sametovou. Můžu Vás ujistit, že v tomto věku - tedy mládežnickém , o kterém je tady řeč - jsme nevnímali rozdíl. Naprosto plynule jsme přešli z obrovských starostí komunistické éry, zda se líbíme našemu vyvolenému z druhé lavice a zda nás dneska úča vytasí a mamka pustí ven do ještě větších starostí v éře demokratické, zda nás pustí rodiče na discotéku a co si vemem na sebe. Jako teeneger jsem vnímala pouze věci mému věku blízké a jakákoliv politika nebo jiné věci veřejné nám byli na hony vzdálené. Pokud tedy mluvíme o věku - teen, myslím, že to bylo, je a bude stejné. Rozhodně je důležité mít povědomí a dobách minulých , ale důležitější je podle mně umět žít a orientovat se v době právě přítomné.

Macyáš » 02. 01. 2010, 21:29

Koukám, že Nostradamus tady kydnul dávku negativismu a vztahovačnosti. Navíc si značně protiřečíš, protože jak sám píšeš, nemusí být tahle diskuze směřovaná jen na hudební směry a Mirovu kariéru. Pak tedy nechápu, že si takhle primitivním způsobem povyšuješ například svůj koment k Mirově brečení nad komentem o jeho FC. Z významu obsahového sdělení , inteligence pisatele nebo přínosnosti pro druhé v tom nevidím žádný rozdíl - je to jen názor jednotlivce a všichni maji stejné právo ho sem napsat. Spíš mi to zavání tvou nelibostí vůči ženským obecně. A to , že se ti mezi nohama blambelá něco, co nám tam chybí, ještě neznamená, že jsi studnice moudrosti. A protože to s tebou myslím dobře, chci tě upozornit že určitě tady ještě někdy dojde na probírání Mirovy zadnice a sexuálních představ ve kterých bude hrát Miro hlavní roli. Takže až se tak stane, v klidu tyto komenty přeskoč a zastav se u jiných , které tě osloví, anebo sám napiš něco úžasně moudrého. Spoustu tvých příspěvků si přečtu ráda, ale dneska jsi mně nasral.

Macyáš » 02. 01. 2010, 02:41

třikrát hurá Andrewovi.... těším, těším ... a dnes už pouze všem ještě přítomným "dobrou noc".

Macyáš » 02. 01. 2010, 01:58

Ty jó, Andrew, když ti odepíše, hoď to plsím na net, jak bych byla z toho úpa hotvá, taky si to zkopčim, a uděláme si takou swinger párty. Cmuk. Haf. :)

Macyáš » 02. 01. 2010, 01:40

Jak to tak vypadá podle některých komentů na FC, tak Mirec asi fakt odepisuje. Mi vysvětlete, co jim může na takové příspěvky odepsat ?? Že se na to radši nevysere. Jedné odepíše, ta to hned na FC oznámí všem ostatním, a už se to zase mele, a holky zostří palbu , aby se jim šance zvýšily, když tu ta naděje je a jiná už měla to štěstí..... no nekonečný příběh .... z toho není cesty ven.Nechápu, proč tak strašně o to stojí, aby jim poslal dvě-tři slova.Počítám, že víc snad tomu nevěnuje, když už to musí bejt.Co pak holky asi dělají z takovou jeho odpovědí? Vytisknou? Zarámujou? Zašijou plyšáčkovi do bříška nebo do kapsičky u kalhotek ? Zvýší se jim tím seběvedomí nebo orgasmus? Kdyby tam raději hodil častěji nějaký všeobecný příspěvek z kterého si každý vezme ten svůj kousek-co chce slyšet, tak by zabil stovky much jednou ranou. Na druhou stranu, nám to vlastně může být jedno, je to jeho čas.....Co to říkám, není to jedno, jsem vlastně dost sobecká na to, abych ho raději viděla makat na sobě, protože jen tak se zvyšují mé šance na to, že ho ještě v budoucnu někde uvidím. Andrew, jsem ráda, že aspoň ty jsi mu ulevil a nežádáš od něj odpověď :)

Macyáš » 01. 01. 2010, 21:27

Nic ve zlém, ale kdyby Gabčos byla bližší známá, asi by ho nekontaktovala, na této diskuzi. Počítám, že by měla jiné možnosti.

Macyáš » 01. 01. 2010, 19:25

Andrew, ty tajnůstkáři, nedivím se, že ti je Mirec tak sympatický, ty si taky zakládáš na momentu překvapení. Taky mi uši hoří od zvědavosti (a taky od šampíčka, co teď z partyjou popíjíme). Jediný jistý zdroj je pro mně Miro či nějaká osoba blízká :) , ale to jsi vyloučil ty, kapelu vyloučili ostatní. Pak už jen pořadatel Košického pokladu, či jak se ta soutěž jmenovala, nebo nějaké regionální rádio, ale to nepředpokládám, že ty bys kontaktoval. No, Andrew, moc se těšíme !!!

Macyáš » 01. 01. 2010, 14:26

Penk i Křížek se skupinou tuším nejdřív Citron a pak Kreyson mé ranné dětství také zasáhli, a můj zájem o ně byl tehdy taky vyprovokován jejich vzhledem (oba dlouhovlasí blonďáci ???? :) - jak si teď uvědomuju a to jsem si myslela, že jsem na tmavé :) . Někdy v té době na naší scéně taky působily Wanastowi wjecy - s R.Kodymem . Mým favoritem -co se čistě hudby týče ovšem byli již v mých - nácti irští U2 a jsem ráda, že jejich tvorba přetrvává dodnes a téměř celá jejich discografie od svých počátků mně dodnes oslovuje. Taky jsem měla ráda australskou skupinu INXS , ale těm nevím, kde je dnes konec. deppholl: přesně vím o čem mluvíš, Kabáti jsou hudba přesně stvořená na akce tohoto druhu. Není to zrovna poslechovka, u kterou si budu pouštět ráda znova a znova, abych si mohla vychutnat zajímavé polohy či netradiční formace,žádné velké umění tam asi nenajdu, ale na pařby jsou bezkonkurenční a pro naši generaci nesmrtelní. Rozhodně mají své místo na hudebním trhu. Přikláním se k názoru, že žádná hudba není špatná nebo dobrá, ale pouze jen oslovuje jiný okruh lidí. V rozmanitosti a možnosti volby je život krásný a to platí i u hudby.

Macyáš » 30. 12. 2009, 19:06

to Macyáš:ještě malé poopravení svého předchozí komentáře, jen ať nejsem za blbce: místo slova "prolog" jsem chtěla použít samozřejmě "epilog", tedy slovo zcela opačného významu. Jinak by to jaksi nemělo smysl, že pane profesore. Zdarec.

Macyáš » 30. 12. 2009, 18:54

Dovolím si ještě krátkou úvahu než odejdu na žúrku, a to na téma proč byl Miro ve finále (věnováno všem těm, kdo si myslí, že to bylo jen díky jeho vzhledu a -náctiletým puboškám). V souvislosti s tím, že tady byl zmíněný Ben , jsem si položila pár otázek: Otázka první:. Byl Ben krásný chlap ? - odpověď : No, ku..rva, že byl. Jako Miro. Otázka druhá: Měl Ben charizma ? - odpověď : No, docela mega sviňské. Jako Miro. Otázka třetí: Měl Ben obrovskou podporu - náctiletých puberťaček? - odpověď : No, to se snad nedalo přeslechnout. Jako u Mira. Otázka čtvrtá: Udržoval si Ben podporu fans podružnými prostředky ? - odpověd : Jéjej, koukněte na jeho FC,spousta děkovaček a příspěvků. Mnohem víc než Miro. Otázka páta: Proč tedy nebyl ve finále Ben ale Miro? PROLOG: Že by to bylo i tím zpěvěm ?????

Macyáš » 30. 12. 2009, 18:16

Ty Slopa, a co, jak ji vyšly psycho-testy? Už máš diagnózu ?? Co takhle "hlupozis-schizofrenicum-dementoza-definitiv... ? Lidi,chci na Vás apelovat -nevyhánějte ho vodsuď!! Já si ho chci nechat. V každém kolektivu musí být nějaký šašek, pro pobavení ostatních. (tipuju, že i on se ale dobře baví, že?)

Macyáš » 30. 12. 2009, 17:31

Teď jsem se náhodou dostala přes odkaz na Mirově FC na FC Bena Cristovao. Vím, že to tady nepatří, ale neodpustím si říct, že jsem byla hodně překvapena . Tak tomu se říká kontakt s fanoušky. Má tam několik vzkazů denně a popisuje snad vše co dělá, vkládá své soukromé fota i videa, upozorňuje na svá vystoupení i program do budoucna. Tak ten tím rozhodně žije a chopil se toho. Jeho fans musí být rozhodně ukojeni a nadmíru spokojeni. Doufám, že Mirec do budoucna taky bude místo "keep smiling" upozorňovat na to, kde ho budem moci vidět či slyšet a pojme FC spíše jako místo své propagace a reklamy.

Macyáš » 30. 12. 2009, 16:56

viz. článek v Blesk.cz (Šmajda oslaví Silvestr s přáteli!) Ty jo, může se to takhle kopčit články ?? :)

"„V posledních dnech jsem skoro nespal,“ přiznal Šmajda. „Mám už domluvené nějaké kšefty na leden i na únor. Jsou to různé plesy a taky nějaké festivaly,“ pokračoval. Přesto, že měl svátky vyčerpávající, stihl i začít skládat písničky na své připravované album. „Vstával jsem brzo a hned od rána jsem hrál na novou kytaru. A složil jsem už několik písniček,“ řekl s úsměvem Miro, který elektrickou kytaru dostal od Česko Slovenské SuperStar ke svému druhému místu v soutěži. „Jsem hudební workoholik. Teď už jen schází dopsat k té hudbě texty a Česko Slovenská deska, kterou plánuji, už se začne rýsovat,“ dodal se smíchem Miro."


Macyáš » 29. 12. 2009, 18:35

jeden spešl odkaz z jiného soudku pro Slopa neboli boble: http://www.psychotesty.psyx.cz/ Velký test psychických poruch osobnosti

Macyáš » 29. 12. 2009, 16:12

Mag souhlasím. Já jsem totiž tuhle píseň v originále do té doby vůbec neslyšela, tudíž jsem neměla s čím srovnávat, a tudíž se mi to líbilo velmi.

Macyáš » 29. 12. 2009, 14:24

to Slopa: No vida na něj, kluka jednoho ušatýho. Jen trochu pošťouchnout, a ono to dá dohromady i slušnou větu. Pokud chceš tady diskutovat a jsi oponent šmajdy, budiž vítán se svými postřehy a klidně se zapoj, ale s výrazy "VY TUPCI DEBILNÍ DRŽTE TADY HUBY NEBO BUDE ZLE ŠMAJDA JE HNUSÁK CO NEUMÍ ZPÍVAT " běž řiti. (a už je to tu zas, nepustilo mně to přes prdel).

Macyáš » 29. 12. 2009, 14:03

SLOPA, Boble - anebo je libo radši Richard či Novak Djokovič ??? Je to jedno, protože je to furt ten jeden a ten samej debil. Nemá cenu měnit nicky, protože prázdno v palici tím nezměníš.

Macyáš » 29. 12. 2009, 11:14

Andrew, pár dní tomu jsme v kruhu kamarádském hovořili o tom, jestli si to Miro všechno někdě zaznamenává a ukládá - všechny ty videa, články, tisíce fotek apod. Jednou to bude zajímavá vzpomínka pro něj, ženu,děti a vnoučata.... :) - ať už jako záznam začátku úspěšné kariéry žádaného sexi umělce, anebo jen jako vzdálená vzpomínka seriózního sexi architekta. No a úplně nejzajímavější by bylo, kdyby šly uložit všechny komentáře z netu - to by teprv bylo něco. Tak pokud Mirec podcení archivaci, má se aspoň kde obrátit. Ty Andrew, pokud to bude ten první případ, tak máš v rukou národní ba co - mezinárodní bohatství :)

Macyáš » 28. 12. 2009, 23:48

dodo jsi borec bo aj "kurva" ti přešla. A to mně to kdysi nepustilo přes "prdel" !!! :)