Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 11. 12. 2009, 22:50

Miska, promin, ale nevím jak to tu mám dostat - stačí tak ? http://www.facebook.com/video/video.php?v=10246... to na FC :Videa od Corby SuperstarAgent. Je tam i video z autogramiady , tuším v tom Trenčíně , jak dostal tou flašou. Doufám, že to najdeš.

Macyáš » 11. 12. 2009, 22:30

Teď jsem zkoukla na You-tube video z generálky posledního kola , kdy Miro zpíval Queeny. Ty jo, ať někdo ještě něco řekne proti jeho zpěvu. Mnohem lepší než v nedělním přenosu. Ani z těma výškama žádný problém. A kdyby jste ho viděli - úžasný kaťata a kapuce na hlavě. No... těžce se mi dýchá....

Macyáš » 11. 12. 2009, 19:34

Hellou lidi, prosím o radu. Chtěla jsem se podívat k Mirovi na FC, ale najednou tam nic není. Minulý víkend jsem tam ještě koukla v pohodě a dnes nic. Hodil tam občas nějaký komentář a taky tam bylo hodně fotek. Asi jsem jelito, ale nevíte co s tím ???

Macyáš » 10. 12. 2009, 15:53

ještě pro Sebastian a letím: a to ještě ani nevíš, že už aj svatební šaty máme vybrané a jména pro naše vlasatý bloňdatý dětičky.

Macyáš » 10. 12. 2009, 15:44

for Andrew: o tom studiu architektury jsem taky přemýšlala , když jsem to přečetla. V první chvílí mne to taky zarazilo a zamrzelo. Nemám moc představu co ho čeká, zda by se to dalo zkloubit se studiem.Když šel na casting, asi moc nepočítal s tím, že bude ve finálové trojce. Ale je tam a na druhou stranu, příležitost zkusit to s tím co miluje -hudbou -má zrovna teď a tady, tak by byl hloupý, kdyby ji nechytil za pačesy. Když to nevyjde, může si aspoň říct, udělal jsem pro to maximum a nečekal někde v koutě, až si najdou tě. Studium nemusí ukončit, jen přeruší a když nic, tak se vrátí a bude z něj pan architekt. Je to asi otázka priorit každého jednotlivého člověka. Každý jde za tím svým.

Macyáš » 10. 12. 2009, 15:24

Pavle,myslím že to není jen takhle jednostranné či jednosměrné. Samozřejmě že televize a všichni nabalivší se kolem jdou po zisku a vydělávají na soutěžících - všech - nejen Mira se to týká. Ale na oplátku jim dodá zviditelnění a zkušenosti s tím jak to v showbussinese chodí. Většinu nevyzrálých a nepřipravených "dětí" tam, to semele a vyplivne zpět do reality. Ale právě u Mira a i u Martina, kteří se hudbě věnovali i předtím to má nějaký smysl. Oba podle mně šli do této soutěže s tím, že ví co je čeká. Oba měli kapely a určitě poznali těžkou řeholi tohoto vrtkavého "koníčku". Bez pomoci vlivných médii a producentů, nemá slušný, inteligentní i když krásně zpívající chalan z Košíc žádnou šanci na úspěch. Maximálně si musí vystačit ze značně omezenou regionální popularitou - plesy, místní tancovačky apod. Mirko to podle mně přesně chápe a má už asi i srovnané plány do budoucna. Takže tady to funguje jako v každém jiném obchodě : já na tebe a ty na mně. (a holky - aby jste nemyslely , to nemluvím o sexuální poloze , k tomu se dostanem jindy). A jako v každém jiném obchodě, jen ti schopní uspějí a vytěží pro sebe co nejvíc . A Mirovi budu držet palce, ať to dokáže.

Macyáš » 10. 12. 2009, 12:37

Ženy, jdu jen na skok, ke každému vašemu příspěvku mám plnou hubu slov, ale nestíhám to napsat. Vše co jste tady zmiňovaly se mi na Mirovi líbí a úplně nejvíc mně dostávají ty jeho neplánované gesta a poskoky, takové co použije nevědomky při vystoupení - aspoň myslím že nevědomky. Jak třeba si pomáhá či gestikuluje tou druhou rukou při zpěvu, u Gotta to bylo bomba, ale používá to skoro furt. No na tohle téma by bylo hodně co povídat. Ale jak se to tu dnes takhle od rána rozebírá, úplně šli stranou diskuze o jeho pěveckých kvalitách a chlapi se zjevně lekli a se..ou na naše blbé sexistické řeči. Ani Miro už asi nepozná rozdíl , zda je na FC nebo tady na diskuzi. Ale jak jinak se máme Mirko uspokojit ???

Macyáš » 10. 12. 2009, 09:50

Moc Vás pozdravuji v novém dni. Bóóže, už jsem tu zase. Nemůžu si pomoc. V práci už se mnou nikdo nechce o šmajdíkovi mluvit - jsem z Ostravska - takže jsou to kolem mne samí chodúrovci. Lidi já Vás prostě potřebuju, protože Vy jediní mi rozumíte, Vy mne pochopíte ! Už mi dokonce i říkají, že to mám s Mirem, tak jak páníčkové se svými pejsky - jako, že se jim po čase začnou podobat . (To má Hejma asi doma kokršpaněla, co?) . Přestala jsem si žehlit své dlouhé blond vlasy a chodím střapatá i když look Mira to ještě není, ale já to zdokonalím a navíc ještě každé ráno s pytlíkem zeleniny a ovoce - no já, zarytý masožravec. Tomu se říká správný výchovný efekt. Ten Miro ani netuší, v čem všem je dobrý.

Macyáš » 10. 12. 2009, 00:00

Ještě for Ria: promiň,ale nerozumín na co se ptáš, které slovo tím myslíš.Mé IQ klesá přímou úměrou k mému promile v krvi. Ale přesto se mi ještě hlavou mihla jedna ďábelsky inteligentní myšlenka :)) a to,jaká že je ta medializace sviňa!" O co je teď Miro přitažlivejší než byl kdy před tím (myslím před SS) a kde tehdy byly ty davy ženských co ho znaly před soutěží. Myslím ty kamarádky a spolužačky a sousedky ze sídliště apod. Proč nestály v davu před univerzitou, až půjde Mirko z přednášky ?? Však byl vždycky milý a krásný a hodný a všechno to, pro co ho teď tady obdivujem.Už nemám sílu to nějak kvalitněji vysvětlit, ale chápete co tím myslím?

Macyáš » 09. 12. 2009, 23:36

Iva vďaka . Škúli je dost dobré.

Macyáš » 09. 12. 2009, 23:33

Přeju všem přítomným dobrou noc, odcházím. Z přibývající pozdní hodinou, a s ubývajícím vínkom v mojí skleničce, začínám mít chlupaté myšlenky na Šmajdíka a to stačilo jen malý ťuk od Jany na jeho ruce a dlouhé prsty. Proto radši zatím ve vší počestnosti uzavírám dnešní den. Baby a ženy (teda promiň Dodo, že tě v této otázce neoslovím, hádám, že se tě to netýka ) , ale přiznejte, že nás Miro nalákal v první řadě na svůj rajcovní vzhled a pak jsme zjistili, že díky bohu aj umí nádherně zpívat ??

Iva to Macyáš » 09. 12. 2009, 23:28

šilhá = škúli kráásne, že?

Macyáš » 09. 12. 2009, 23:12

Miska , mne už s tebe mrcne, čím víc to vysvětluješ, tím víc jsem z toho blázen. Ria: využijem internacionální schreiben-most (vypadl mi Englisch výraz pro psaní, tak použiji Deutsch) jak se řekne po slovensky, když někdo šilhá. Jako že někdo se dívá jedním okem do předu a druhým do prava. Nedávno jsme to v práci řešili.

Macyáš » 09. 12. 2009, 22:44

Vážení lidé - Ria,Dodo,Třesk-plesk, Miska atd. - já z vás škytám. Sranda musí být . Je to radost číst vtipné připomínky. Spešl to Ria : tak co bude s tou "kockou" , kdy padne rozuzlení záhady. Jinak jsem úplně nemocná z tej slovenštiny - sexy, sexy, sexy reč. A ty výrazy co tu padaj :o

Macyáš » 09. 12. 2009, 19:25

Tak vám někdy přemýšlím, jestli by to nebylo pro soutěžící , tedy pro Mira jednoduchší bez těchto diskuzí. Houby by věděl o různých nenávistných projevech a hnusech co se tu píšou, protože v tom superstárovském shonu se asi nemá moc šanci dostat ke konfrontaci s lidma z venku.Prožíval by si jen a jen svou totální rockovou euforii - ječící davy fanynek , kde se jen objeví - na koncertech, autogramiádách a finálových přenosech - těžko by mu někdo hodil na papírku, to co tady kydne na fórum , takže by zaznamenával jen ty pozitivní ohlasy a energii z davu . Když vidím ty kladné reakce lidí na jeho vystoupení, už snad by ani víc vědět nepotřeboval. A že by přišel o názory nás fanoušků co za ním stojíme ?? Však v našich očích je stejně dokonalý i se svými chybičkami, tak co mu budem radit. Však on ví moc dobře ,co má dělat a co si publikum žádá, proto je přece ve finále. Je prostě The best. A po soutěži stejně pobuřovači přejdou na aktuálnější témata a skalní fanoušci zůstavájí.

Macyáš » 09. 12. 2009, 18:15

Co se to tu najednou k večeru zasypalo zamindrákovanýma poznámka. Dopoledne je tady na fóru celkem klid, normálně inteligentní příspěvky nás pracujících :) a odpoledne se vrátí puboši ze školy a už to tu mlátí ty svoje výlevy, či jak si to mám vysvětlit???? Kdyby radši psali úkoly a věnovali se studiu, protože to co předvádějí v těchto diskuzích a na FC je do nebe volající. Cvičte děcka gramatiku, cvičte !!!! Koukli jste někdy na Mirkův FC ? Ty příspěvky, kterými to tam má Mirďa zaplaven,jsou fakt plny závažných a konstruktivních sdělení : Miro cmuk a pac a haf. Proč má někdo potřebu toto sdělit, chci to pochopit. Zajímalo by mne jestli to ještě Mira baví . Ale pokud mu holky pošlou společně s polibkem a vyznáním lásky i hlas, pak tedy budiž.

Macyáš » 09. 12. 2009, 13:23

for kobitka: ty jsi z Ostravska?

Macyáš » 09. 12. 2009, 10:54

kritikův názor je naprosto vyčerpávající a úplně se s ním ztotožňuju - co se týká Mirova zpěvu i nepochopitelných antipatií poroty. Přesně, přesně, přesně. Ani už se k tvému názoru nemá smysl vyjadřovat, řekl si vše !!

Macyáš » 08. 12. 2009, 15:59

V podstatě nic nemám proti negativním ohlasům na Mira. Jsem toho názoru, že tyto posměšky se v konečném důsledku obrátí v jeho prospěch, protože o to víc zmobilizujou Mirovi fanoušci své sympatie a o to víc ho podpoří. A proto tuto zbraň zásadně nevyužívám na fórech Mirových protivníků.

Macyáš » 08. 12. 2009, 15:48

to alena: Miro by z Vás měl určitě radost, je vidět že Vás nenechal chladnou a zanechal ve Vás dojem - jakýkoliv ať už negativní. Nejhorší pro popularitu zpěváka je, když ho nikdo nezaregistruje.