Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Misa » 18. 01. 2010, 10:04

Ještě často říká v podstatě, ale jinak to moc neřeším, jaký slovíčko říká častěji :-) Mira beru i s jeho vieš čo a fíha. Je to takový milý :-) Byl to moc hezký rozhovor a padlo tam hodně témat. Miro přišel asi o 15-20 minut později kvůli počasí, o to dýl tam zase zůstal, takže posluchači o nic nepřišli. Pobavil mě jeho sen, jak dělal v supermarketu reklamu na pistácie v modrým oblečku...hezký začátek rozhovoru:-) Potěšilo mě hodně, že chce album vydat ještě před létem kvůli festivalům, naštěstí není nijak smluvně vázán, kdy má vyjít. Nepřiznal, že je vitarián...docela to chápu, tohle se nedá vysvětlit několika slovy, ale řekl, že maso nejí, hlavně dává přednost zelenině a ovoci. Jak jsem řekla, probíraly se tam různá témata např. jeho meditování, žehlička na vlasy (ráno vypadá jako kuře a po použití žehličky jako upravené kuře :-) setkání s osobnostmi showbyznysu např.na jednom plese se setkal s No Name, sportování atd.

Misa » 18. 01. 2010, 08:00

Fun radio jde pustit na internetu on line úplně v pohodě :-) Stačí zadat fun radio on line. Za chvilku ho jdu poslouchat...už se těším :-)

Misa » 16. 01. 2010, 13:14

Omlouvám se za nesmysly viz níže :-) Samozřejmě jsem myslela 181 cm a ne 170 cm. Je těžký se soustředit, když po mně poskakuje čtyřletý syn. V tý diskuzi na Modrým koníkovi mě pobavilo, když Miro nevěděl a pak zjistil, že debatuje s těhotnými maminkami :-)

Misa » 16. 01. 2010, 08:40

Další oprava :-) Teda ne vegetarián, ale vitarián :-)

Misa » 16. 01. 2010, 08:29

Opravuji...přibral 10 kg :-) Trochu mám v hlavě jednu (falešnou?) jeho stránku execlaw, na kterou jsem kdysi narazila, kde má uvedeno u výšky 170 cm 61 kg :-)

Misa » 16. 01. 2010, 08:22

Miro tvrdí na fóru na Modrém koníku, že má 60 kg...já bych tomu i věřila, protože mi vždycky přišel v divadle a pak po shlédnutí jednoho videa s ním před 1.semifinále až moc vychrtlý! Pak když ho vidím už v průběhu finále, mám pocit, že přibral, tak je dost možný, že těch 9 kg později nabral :-) A jinak ta diskuse na Modrém koníku je hodně zajímavá :-) Vypadá to, že Miro je skutečně vegetarián :-)

Misa » 15. 01. 2010, 20:51

Teď by o tu písničku byl velký zájem :-) Asi to nebyla špatná skladba, jinak by ji tenkrát ten novinář neoznačil za skvělou. Co se týká masa, Miro je na tom jako jedna moje kamarádka. Není to vegetariánka, ale maso nemusí. Vzpomínám si, jak v jednom článku řekla maminka Dominiky Starý o Mirovi, že je živ jenom z ovoce a zeleniny a jak se ho snaží dávat Dominice za příklad, aby se taky stravovala zdravěji :-)

Misa » 15. 01. 2010, 14:29

Miro asi nebude takový ten přísný vegetarián, ale docela jsem přesvědčená, že maso nejí a že se mu vyhýbá. Hlavně potom, co tady běžela jedna vánoční anketa, kde uvedl, že nedokáže mít doma živý stromeček a že dává přednost umělému, právě z důvodu, že je to něco živého :-) Po takový odpovědi si nedovedu představit, jak si jde koupit nějaké maso a pak ho konzumuje :-)

Misa » 12. 01. 2010, 03:17

Ani Martin nebyl, co se týká zpěvu dokonalý :-) Dřív jsem fandila víc dokonce Martinovi, ale pak jsem postupně přesedlala na Mira, který se mi zalíbil na castingu a už od začátku patřil do skupinky mých favoritů. Vzpomínám si, jak sice porota vychválila Martina jako vždy kvůli Lady Karneval a já jako jeho velká fanynka jsem ji rozdejchávala, vůbec se mi jeho verze nelíbila :-(

Misa » 11. 01. 2010, 18:51

Pokud ještě nevíte, moc pěkný rozhovor s Mirem v AHA :-)

Misa » 11. 01. 2010, 11:19

to Holmes and Watson: nevím, proč urážíš tinu :-( Sledovala víc Mira, než Chodúra, tak si udělala představu, že je Miro o hlavu větší :-) Jinak Chodúr je skutečně vyšší, ale jeho postava je nic moc. Ne že by byl silný, jak někteří tvrdí, ale asi moc nesportuje :-)

Misa » 11. 01. 2010, 07:35

Je to tak, 181 cm výška vyhovuje i mě. Sama měřím 164 cm a můj manžel má 178 cm, takže je vysoký akorát ke mně. Bratr má 184 cm a přijde mi už hodně vysokej :-) Myslím, že Mirovi tahle výška sluší a jemu příroda nadělila naštěstí i jinde...k čemu obrovský chlap, když se na něj nedá koukat :-)

Misa » 10. 01. 2010, 22:16

Šmajda a prcek ? Vždyť měří 181 cm, to už je podle mě vysoký člověk. Můj tchán měří 164 cm, to je ve skutečnosti prcek!

Misa » 10. 01. 2010, 03:24

Měla jsem při psaní komentáře trochu problém (viz níže) a nějak mi to odskočilo :-)

Misa » 10. 01. 2010, 03:18

Řešili jste to tady už dřív, jestli došlo u Mira ke zlepšení, když tajně trénoval s p. Žigem. Myslím, že některé písničky by tak neodzpíval, kdyby za ním nechodil :-) Nejvíc to vnímám u písniček Nebude to l´ahké drahá, Srdce jako kníže Rohan, Je to blízko, C´est la vie nebo Dream on. Škoda Queenů, kdyby neměl problém s odposlechem, věřím, že by to bylo o něčem jiným...prý na generálce je dal perfektně. A ještě jedna zajímavost k p.Žigovi. Kdysi jsem na internetu narazila, jak hodnotí všech 12 finalistů a jejich šance na výhru. V tý době už pracoval užužspolu









s Mirem :-) Tvrdí o něm, že je to velmi talentovaný zpěvák s progresivním rockovým projevem a jedinečnou barvou hlasu, že má rezervy a to mu umožňuje šáhnout po nejvyšších metách. Přirovnává ho k Nagyovi a jeho dřívější tvorbě. Šanci na vítězství mu dal 60%, pod ním byli už jenom Thomas Puskailer a Ištvancová :-) Rozhodně neodkryl svý karty :-)

Misa » 09. 01. 2010, 07:49

Někdo tady zmínil, že na Wikidepii k Mirovi je uvedeno, že chce pomáhat chudým lidem v Asii a pak si pořídit potomka :-) To mě pobavilo, je to trochu vytrženo z kontextu. Stačí si tady pustit video o chalanských snech, kde kluci mluví, o čem sní. Miro tam ohledně tohoto říká, že jeho snem je jednou se podívat do Asie-Číny, Japonska, Tibetu a pokud by se stal slavným a měl tu moc, chtěl by tam pomáhat chudým lidem. Jedním z jeho snů je mít krásnou rodinu a děti. Taky si chce vydobít pevné místo na česko slovenské scéně a pak by chtěl dělat hudbu i v zahraničí pro široké spektrum lidí. Sny má krásný :-)

Misa » 08. 01. 2010, 18:25

to iii: Možná je pan Žigo kontroverzní, ale v Teleráně byl moc příjemný a s Mirem se stali velkými přáteli. Navštěvují se apod. Bylo vidět, že si rozumějí a myslím, že pan Žigo má Mira rád jako člověka. A já v něm vidím pro Mira spíš přínos, protože má kontakty atd.

Misa » 08. 01. 2010, 18:17

Taky jsem viděla Teleráno na Markíze s Mirem a jeho hlasovým pedagogem Jaroslavem Žigem, což je mimochodem skutečný odborník a talent rozezná na první pohled, třeba jak dotyčný mluví, jak se pohybuje...Nesouhlasím s tím, že to bylo tlachání, naopak, bylo to hodně zajímavý a Miro byl moc milej. Zajímavý taky bylo jejich seznámení, kdy si okamžitě potykali a ostatní žáci prý z toho měli smrt v očích, co si to Miro dovoluje a čekali kdy Žigo vybuchne :-) Ten si totiž jen tak s někým nepotyká. Taky mě pobavilo, že to vlastně Miro všem tajil a tajně odcházel za ním ve volnu a po nocích, aby trénovali :-) Pan Žigo mimo jiné řekl, že má ve škole spoustu vynikajících žáků, kteří výborně zpívají, ale on se v poslední době dostal do stavu, že vlastně hledal něco jiného, zpěváka kreativního jací jsou v zahraničí a přišel Miro. Myslím, že ti dva se hledali, až se našli. A věřím, že tenhle pán Mirovi hodně pomůže v jeho kariéře a hlavně ho naučí správně zpívat, aby se přestali ostatní na Mira dívat jako na někoho, kdo se ve finále octnul omylem.

Misa » 04. 01. 2010, 16:41

to mari: mně vždycky vadilo, jak Habera protěžoval Denisa Lacha, který je podle mě nezajímavý a tuctový. Možná, že Habera vidí v Mirovi sám sebe před x lety, když byl mladej :-) A někde jsem četla, že Habera v jednom rozhovoru pro nějaké rádio přiznal, že Šmajdu zbožňuje jeho dcera. Že by otcovská žárlivost?

Misa » 02. 01. 2010, 05:29

Ten článek na diva.sk jsem četla taky a Miro se tam vlastně přesněji vyjadřuje o svých plánech na nové CD. Chtěl by vydat dvojcédečko najednou, jedno české a druhé slovenské. Jenom neví, jestli se mu to takhle na začátku podaří. Další CD už bude jenom v angličtině, nejvíc materiálu má na anglické album.