Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Miska » 30. 11. 2009, 21:51

Miri moc gratuluju k postupu, ja o tobe absolutne nepochybuju ze to vyhrajes. Tesim se na tve show v nedeli a drzim vsechny pesticky. A jestli budete zpivat Davida tak podle me to bude pro tebe pohoda. Tak trenuj at jim to natres vsem.

Miska » 30. 11. 2009, 14:03

Diky za osvetu vendy, slysim poprve ze Wicked game od Chris Isaaka je rock. A jestli chces tvrdit ze tohle Miro nezazpival tak doporucuji navstevu usniho. Mozna i krcniho a ocniho.

Miska » 30. 11. 2009, 13:14

Osobne si myslim jestli Miro vyhraje Superstar coz bych si moc prala tak pana Haberu trefi slak v primem prenosu. Za to co mu vcera rekl u me hodne klesl protoze tohle je pro me totalni fiasko rict soutezicimu ze ho nezajima co rika. Zajimalo by me jestli by tohle rekl i intelektualovi Chodurovi...asi ne ale rocker snese vsechno...whatever. Habero prober se konecne a prestan zarlit na mladeho kluka ktery ma v sobe to co ty uz ne.

Miska » 30. 11. 2009, 11:09

Tak jsem tady marne az do ted premyslela koho mi pripominas z mych oblibenych kapel a konecne jsem na to prisla ze mas podobny styl zpevu jako Sebastian Bach ze skupiny Skid Row. Rada bych slysela ve tvem podani pisnicku 18 and Life a nebo Youth gone wild...co ty na to?

Miska » 30. 11. 2009, 00:03

Kritiku jeste jsem chtela napsat tobe ze Honza kdyz zpival A-ha tak nebyl mimo ton ale on to proste nemohl zazpivat. Nechapu proc si vybral pisnicku od kapely jejiz zpevak je naprosty genius, ma 5 oktavovy rozsah hlasu a zpiva na zivo tak ciste ze to proste Honza nemuze nikdy dat. To byl jeho totalne spatny vyber a muselo to tak dopadnout.

Miska » 29. 11. 2009, 23:43

Mirko, co nam to delas? Tak toto si si nechaval tech 21 let jen sam pro sebe? Proc uz davno nemas nejakou kapelu a neobrazis svet aby nam nase srdicka stestim bily a my meli o duvod vic byt happy a v pohode? Ja byt tvoje mama tak te zamknu aspon na pul roku do zkusebny s nejakyma dobryma muzikantama a neotevrela bych dokud nenahrajes nejake CD se kterym bys pak mohl koncertovat. Nevim kdo to z tech porotcu dneska rekl ale asi Hejma ze bys mohl z fleku nahradit Axla protoze ty krom toho ze on umi delas show umis i zpivat. Coz musim rict ze mi u GNR moc chybi, Axluv hlas je pro me totiz neposlouchatelny.. Takze drzim pesti a do dalsich kol a posilam hlasy za celou rodinu.

Miska » 29. 11. 2009, 01:25

Tak to su klidna!!!!!! Jestli si to Mirda vybral sam tak vi do ceho jde a mooooc se na tu jeho show tesim. Uz ted jsi pro nas SUPERSTAR!!!!!!

Miska » 26. 11. 2009, 22:44

No Mirdo nevim jestli sis nenalozil tema Gunama, protoze ja jsem sice rockova krev ale Axl je tak ujeceny v teto pisnicce ze si nedovedu predstavit ze tim zaujmes ty ktere jsi do ted moc nenadchl. Leda ze by sis to predelal po svym a zkusil to zazpivat narozdil od Axla. To bys pak mel vyhodu oproti originalu, coz byl mozna puvodne tvuj zamer. A co se tyka Timberlaka tak toho nemusim, to je takovy recitator. Proc zrovna on? No kazdopadne drzim vsechny palce at ti to sedne. GOOD LUCK!!!!

Miska » 26. 11. 2009, 12:52

Na zivo jsem ho nevidela ale nekde jsem cetla ze ma 181cm a zelene oci, tak me opravte jestli to neni pravda. Miru vyhrajes to!!!!!!!!!!!

Miska » 25. 11. 2009, 15:48

Miri, prosimte poradne trenuj at nam udelas v nedeli zase radost a nejen v nedeli. Nenech se rozhodit nekterymi jedinci tady na diskuzi, kteri jeste zrejme nepochopili o cem je zivot a zpivej. Tesim se na tve show, abych zase dobila baterky. Mas mou velikou podporu. Bud svuj a diky za kazdy tvuj usmev.

Miska » 23. 11. 2009, 13:20

Jeste k tomu The Final Countdown...tahle nadcasova pisnicka je hlavne o aranzma a dobrych muzikantech a i dnes si Europe pomahaji na koncertech na zacatku teto pisnicky s hudebnim playbackem bez toho to totiz neni ono a jelikoz tam Miro nema uplne super duper muzikanty tak by to zase nemuselo dopadnout. Me by se osobne libilo v jeho podani cokoliv od Europe prave krom TFC.

Miska » 23. 11. 2009, 13:11

Mirko, super si to zazpival, mas velky talent a uzasnou energii, kterou potrebuji vsichni rockeri. Je videt ze ty pisnicky nejen zpivas ale i zijes. Moc ti fandim. Pro me jsi superstar a doufam ze jim to nandas vsem. Go for it!!!!!