Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Nostradamus » 05. 01. 2010, 00:00

asi nebudu nikoho inspirovat. kaslu na to. ja se tu nehodlam boxovat s nejakym starym chlapem. stejne se vhudbe ani v showbiz evidentne nevyznam. i kdyz nevim proc bych mel byt zbabelec.zesi jako nenecham nadavat do curaku nebo co? ten dodo je evidentne zaujaty proti lidem z modelingu a dalval mi to jasnre najevo uz driv tak tyden zept, kdyz jsem se do nej naprosto nenavazel

Nostradamus » 04. 01. 2010, 23:42

dominika show + a půl, kontakt s publikem + monika show +, kontakt s publikem ++ leona show ++, kontakt s publikem + a ůl slovenka co jí nadávali show +, kontakt 0 konvičková to samé chodúr show + a půl , kontakt s publikem + ěmada show +++, kontakt s publikem +++ bendig show ++, kontakt s publikem +++ cristovao show ++, kontakt s publikem ++ puskailer show , 0kontakt s publikem + lacho show 0 kontakt s publikem +

Nostradamus » 04. 01. 2010, 23:36

dominika barva hlasu + a půl ,rozsah +++, síla +++, intonace ++ a půl monika barva hlas +++, rozsah ++ apůl, síla +, intonace + a půl (+++ bez kapely a půl křížku s odposlechy leona barva hlas ++, rozsah +++, síla +++, intonace +++ konvičková barva hlas +++, rozsah +++, síla +++, intonace +++ slovenka co jí nadávali barva hkasu +++, rozsah ++, síla ++, intonace ++ ta kudrnatá nevím neamatuju si chodúr barva hlasu ++ a půl, rozsah ++ a půl , síla +++, intonace +++ šmajda barva hlasu ++, rozsah + a půl, síla ++, intonace + bendig barva hlasu + a půl, rozsah ++ a půl, síla +++, intonace + a půl lacho barva hlasu půl, rozsah ++, síla + a půl, intonace ++ puskailer barva hlasu +, rozsah nevím, síla nevím, intonace nevím cristovao barva +++,rozsah 0 síla +, intonace půl za pink

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:48

Mám radši cukríkové mačičky než dominy s bičem. Mě se fakt líbila. i když já mám všeobecně radši holky se světlýma očima.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:45

dodo tak priznej se kolik ti je roků,.budeš asi opravdu velmi duchaplný tvor když těpři slovních potyčkách napadne pouze slovo čurák. a to by mě zajímalo kolik ti je. tedy jestli si z tebe mám brát příklad jako ze zkušeného pána a nebo jsi nějaký patnáctiletý člověk.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:40

Dodo ty blbánku tím mě zrovna nepoložíš. A klidně mě na něj dej kontakt cukrouši. potřebuju udělat nový book. a jestlipak ty vlasy na dlážku nepopadaly spíš samy než že by je někdo stříhal.Vsadím se že firmu jde reprezentovat i s dlouhým hárem když si ho svážeš do copu chytrolíne.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:31

co to je maznavá.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:24

Sorry ale prostě pro mě charisma měla. Byla stoprocentně nejhezčí ze všech bab tam a měla i charisma. Jestli ne pro tebe je snad jedno.vnímání charisma je subjektivní věc. a nezlob se já si zas myslím, že monika oslnila asi většinu. No ne snad oslnila, ale líbila se. A kdo pro tebe ty génie není tlumič vášní když otevře papulku ha? Tak se vymáčkni která že to známá osoba by to byloa? A kolik ti prosím je let? už jsem zapoměl pokud jsi to říkal.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:01

A jak vypadáte paninky když nemáte pařáty? Vsadím se že u vašich psaní o jeho vzhledu nebo sexappealu se Míra červená jako nějaký školáček No avsadím že Míra nenapíše co si o tom myslí. Myslím že mu to asi lichotí ne? nebo myslíte že ne? Já bych ho přece jen na trošíčku samoráda tipoval. Teda jen co se týče vzhledu. Jinak je to člověk asi pozitivní. Abyste mě tu nelynčovaly.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:56

Ty vogo já se ti divím že jsi nalezlý v mírově diskuzi když nesnášíš rádoby žženětilé chlapy. on taky nění zrovna nějaký sněžný muž co mu roste řepa z uší má hlavu jak obroušený kokos

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:53

Dodo chceš mě urážet? jako baba nebo chlsn? Posluž si. jrednak jsem zvyklý že mě to říkají takový ti vypelichanci často a jednak jsem slovně docela od rány takže můžem začít jestli je libo. Dal jsem dostatečně najevo svou nelibost nebo mám pokračovat?

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:46

Monika charisma +++ Dminika charisma + Bendig charisma ++ Denis charisma 0 Míra charisma +++ Ben charisma +++ Leona charisma ++ puskailer charisma é konvičková charisma 0 chodůr charisma ++ tak kudrnatá dlouhovlasá ani si nepamatuju jméno ta tlustčí charisma 0 ta slovenka co měla špatné reference od táty už si taky nepamaatuju jméno charisma +

Monika vzhled +++ Dominika vzhled ++ a půl Leona vzhled + za xicht jinak by to byla 0 Konvičková vzhled + Tak kudrnatá vzhled + ta co jí nadávali vzhled ++ Míra vzhlked ++ a půl za vxlepšení Ben vzhled ++ a půl od přírody Puskailer vzhled + a půl za zubů plnou hubu Bendig vzhled + a půl Lacho vzhled ++ chodůr vzhled + za nevím za co. Takže nula a basta

už jsem in?

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:29

Teda dámy. Já myslím, že pokud vás Míra někdy čte tak se musí červenat až za ušima. mně připadal jako takový stydlavý. jestli vy neste takové ty jedubaby co člověkovi kudlají vlasy pařátama štípou ho do zadku

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:25

Vy jste fakt divné. Já jsem neříkal aby se neřešil vzhled. Já jsem říkal žre je mi divné že pomlouváte FB krásky s vaším náhledem na věc. Mě je úplně jedno jestli se řeší vzhled sex nebo hlas. ostatně vzhledu rozumím daleko líp. I sexu myslím . než hlasu. To tu říkala ta důra jedna kdesi vzadu. Koho vzhked se tu probírá ?mě se nejvíc líbila Bagárka. Ta by modelku dělat mohla. teda myslím byla ale dost malá.což zas je furt lepší než když je to nějaká klánice přerostlá

Nostradamus » 03. 01. 2010, 20:40

Znamená to, že tam máte líp propláchnuté uši? Slopo pusinko papapapa

Nostradamus » 02. 01. 2010, 19:59

Mag Ty jsi tak chytrá a tak se vyznáš. Navíc když můj vkus přirovnáváš k nějaké malé neteři.No? No ale když to řekla taková kapacita, tak sklápím hlavu a uši mám až u země.

Sry mám dnes fakt blbou náladu. Už se nebudu vměšovat.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 17:49

Slopa cukrouši já tě přehlídl. promiň. Víš, že jsi mi trochu povědomý odjinud? a to mi vnucuje myšlenku, že jsi posedlý dlouhovlasými blonďáky. Dál to nehodlám rozpatlávat.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 17:45

Mag porota ovlivňuje asi diváky potud, pokud nemají vlastní tip a hlavu. pro příští tipování. Větší šanci má kluk/chlap Větší šanci má ten, kdo má charisma Větší šanci má exhibicionista Větší šanci má ten kdo vypadá úplně jinak jak ostatní Větší šanci má otloukánek, pokud není výrazně nesympatický Větší šanci má ten za nímž se dá čekat nějaká gradace příběhu superstar - teda ten u kterého lidi pořád na něco čekají že ukáže nového. Větší šanci má ten kdo vzbuzuje u diváků zvědavost V primárním sítu má u diváků větší šanci kontraverzní typ než ten co je snášen všemi porotci ale nezaujme (konvičková) A když se měří charisma a to tam sice může i být pak: Menší šanci má ten kdo je arogantní a to je přesně místo, kde se vysekala ta leona. A k tomu vzhled. No u holek, kde jsou dvě jak krásky ze žurnálu aspoň v xichtě, a zbytek jde upravit taky do podobné podoby je potom obtloustlost těžký handicap a říkejte si o povrchnosti co chcete. Aroganci s nepřitažlivým vzhledem nepřebije ani její hlas. U nás nikdy tlus´toška nevyhrála a já si byl jistý, že leona se pro to do trojky finalistů nedostane. Tedy větší šanci má hezoun / krasavice než typ opačný. A nic z toho neplatí stoprocentně - viz chodúr. proto je tipování tak vzrušující a těžké.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 17:24

V kole s Gottem tak zabodoval proto, že poprvé ve finálových kolech zazpíval relativně čistě a do té doby nejlíp (hlasově).Teda více méně. A že zpíval normálním hlasem. Aspoň předpokládám. Ne proto, že zpíval Gotta. Gotta zpívali všichni.

Mag To superfinálové kolo- výsledky- je z jednoho serveru slovenského který se zabývá hlasováním a statistikou. A to tam ještě někdo plácnul do diskuze, ne že by to bylo v nějakém článku. A pak to přebraly i nějaké bulvární cancy. Nejdřív a to skoro ihned po superfinále, to bylo na tom statistickém serveru v diskuzi. Ve sledování slzení a jiných behaviorálních dovedností finalistů nejsem takový odborník, protože nemáme obrazovku o úhlopříčce 2 metry a pokud by člověk neměl pohled zapíchnutý přesně do oka postiženého finalisty tak by asi ty krůpěje u mnohých nezaznamenal. Mimo to jsem si dovolil občas i odskočit.Ale počty hlasů jsem sledoval OPRAVDU nesmírně pečlivě.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 15:26

Bagárová je holka a patnáctiletá k tomu. bagárová spíš asi brečela pořád proto, že se bála že vypadne a pak už to jelo samo. Dokážu pochopit, když někdo brečí ze strachu že vypadne a když se dozví že ne, tak už pak slzy z uvonění padají samy ani neví jak. Dodo vy si fakt zasloužíte označení šmajdovy suchohlavy. To je tu opravdu povolené mluvit jen o hudebních směrech spojených se Šmajdou a podnětných připomínkách k Mírově kariéře? pokud jo, tak to řekněte na rovinu a teda se budu držet. Slibuju.Jak jsem zjistil vyznám se pouze v teenpopu (což jsem ani doteď netušil) a newage. Nejsem bohužel hlasový poradce, abych mohl něco podnětného Mírovi poradit. Snad jen aby neřval jak pavián jinak si zničí hlas a bude sípat jak tuberák. "Koutek rady a porady mírovi". Myslíš si snad, že to tu čte? Jediní kdo to tu čtou jsou lidi co sem píšou.