Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Nostradamus » 02. 01. 2010, 14:46

No já bych zas nebyl tak kritický. Proč by někdo nepustil slzy? A myslím, že jestli brečel při vyhození Dominiky tak mohl i nehraně.Ne že by asi byl nějak významně nešťastný, ale někdo nesnáší dobře, když brečí kamarádi. A extroverti si nedělají násilí a prostě to aktuálně pustí taky. Jistě by na kameru v detailu vypadalo lépe a dojemněji potlačované polykání slz. Ale asi nekalkuloval a pustil to no. Ale zdání klame a nikdo nemůže vědět co si kdo myslí. Já jsem sice neviděl všechny vyhazování nějak důkladně, nicméně ronit krokodýlí slzy jsem ho neviděl. Tak ani nevím, o čem se tu a na Chodúrově diskuzi vlastně furt řeční. Stejně je zajímavé jak je důležité jestli někdo brečí nebo nebrečí pro kariéru zpěváka. :D:D Takže příště před soutěží všichni pročistit slzné kanálky a taky se naučit nebrečet a brečet na povel. Může vám to pomoct v kariéře jak je vidět.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 14:25

Kobitko mě přijde spíš zábavné, jak tu rozebíráte, co nějaké kvíčaly píšou na FB a jestli je jim odepsáno a že je to blbost jim odepisovat. Kdybyste to nekomentovali tímto způsobem, tak bych se tak nebavil. Mimochodem není to žádné urážení, je to pouhý popis situace a na drůbeži není nic urážlivého, je to milé oslovení. Pokud se někdo pozastavuje nad poznámkama typu muck muck love u a nezajímá ho to, tak mu neleží ani v patě, jestli si to Šmajda čte a odepisuje a nebo ne

Nostradamus » 02. 01. 2010, 14:16

Jak to vidím tykadlama přes obrazovku: myslím, že neřval protože Dominika vypadla. Tím se vlastně posunul do superfinále, což asi bylo jeho přání. Myslím že řval proto, že brečela ona. Někdo prostě neumí ustát, když jsou přátelé momentálně down a pláčí. A jiným je to fuk... což by asi nemělo...

Nostradamus » 02. 01. 2010, 13:53

Slopa myslím že se tu spíš ukazuje tvoje genialita. Ošetřuj si tu tvou poslední mozkovou buňku velmi pečlivě, musí ti v lebce lítat jak hrášek v sudu a je chudínka celá potlučená. Pokud ti zanikne, nezbude ti nic jiného než k myšlení používat míchu, což jistě uznáš nebude žádný myšlenkový ohňostroj lamo.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 12:50

Slopa nebudeš ty ten fanatik co brázdí internetové stránky blesku a nadává na šmajdu u každého článku? To bude asi posedlost a měl bys to léčit. Jinak špatně skončíš. že ty budeš nějaký propelichaný obtloustlý upocený chlapec s bradou umaštěnou od sádla co má vlasy sesmeklé dozadu jak ženská s blbě připevněnou parukou stojící permanentně za větrákem puštěným na plné obrátky vole.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 12:42

Ty vogo. Vy co tu furt meditujete nad FB a fanynkama. Jestli odepisuje nebo neodepisuje právě jim. a co se tam píše.Nezdá se vám, že tím vlastně odhalujete svou žárlivost?:D:D Třeba tam samy píšete.:D:D Kvoky kvoky kvok kvok kvok. jak vlastně víte komu odepisuje a komu neodepisuje leghornky? Teď jsem se díval na google a hezčí jsou rodajlenky. Nene sry když jsem se dobře podíval lenghornka je o dost vyštíhlenější. Taková sportovní. Takže je hezčí. cs.wikipedia.org/wiki/Plemena_dr%C5%AFbe%C... co teprv ozdobná plemena hrabavé drůbeže: To si nechte udělat na hlavách. drubez.chovzvirat.com/img/druhy/ite_silk... zdar. Mucinky mucinky žárlivé slepinky. papapapapa. Hugs and kisses. kikiriki

Nostradamus » 31. 12. 2009, 01:28

Mně bude 23 a nejsem rocker. Nejsem specificky zaměřený a nemám vlastně žádný oblíbený směr. Mám rád asi jako celek jen Evanescence, Enigmu, Deep Forest, Jarre a Mobyho (z toho jen něco). Nemusím metal, pokud vůbec vím, co to je. Možná jsem hodně tvrdé hudbě nepřišel na chuť prostě proto, že ji neznám. Claptona mám taky docela rád, ale jeho ceda nemám, Pink Floyd ty jo. Teda nemám zrovna celé cd ale něco mám v mixu s něčím jiným. Vlastně všechy CD kromě pár oblíbenců mám namixované jako miš maš všeho možného. Možná tam je i ten teen pop he?:D Určitě ale nikdy na něm nebude klasický jazz. Mám docela rád film music. Vlastně hodně toho, co se mi líbí je součástí soundtracku nějakého filmu, což jsem zjistil většinou až později.

Ohledně stylizace Míry. Mě připadá umělý jen když je natupírovaný. To se mi fakt nějak nezdá. Jinak snad je OK. Nedovedu si ho představit s krátkýma vlasama. To by asi vypadal jako Drda (vítěz minulé superstar ).

Co to je teen pop?

Nostradamus » 31. 12. 2009, 00:20

Dodo máš něco proti dlouhovlasým chlapům? nemám rád předsudky, že dlouhé vlasy znamenají ženskou. Většinou to říkají pánové s tonzurou

Nostradamus » 31. 12. 2009, 00:13

Kdyby někdo nebyl vyhraněný hudebník, mohl by si po 2 týdnech visení (já nevím jak se to řekne, od slova viset) na youtube vybrat z největšího počtu clicks styl, který u něj chcou diváci vidět, na pilotní singl. Možná jsem nezkušený hlupák, ale myslel jsem, že pokud se někdo nechce ponořit do vod undergroundu a chce zasáhnout co nejširší skupinu v poměrně krátké době, musí cílit na teens. Aspoň v začátku. A nebo potom na staré hospodyňky jako Eva A Vašek a božský hlas Suzanne Boyle.:D:D Neměl jsem dojem, že má Míra zrovna moc času na rozlety. Musí chytit příležitost za pačesy hned jinak mu proklouzne mezi prstama jako úhoř. Popularita z reality show dlouho bublat nebude:D:D

Tady se nesmí mluvit o ničem jiném než o Mírovi? To je dost blbý. Za chvíli vyschne zdroj ne? Co vy co sem chodíte máte rádi za hudbu? A kolik vám je let (to je možná tajemství?) Vy jste tu všichni rockeři? Teda milovníci rocku?

Nostradamus » 30. 12. 2009, 19:54

XY Objektivně? Ben je hezčí než Míra . Ale jinak je vzhled vnímaný subjektivně a beru, že se někomu a třeba i většině líbí o moc víc Míra. Ale objektivně: Ben má lepší postavu (vyšší,vypracovanější- když říkáte, že ty Mírovy fotky na bulvárních www nejsou aktuální:D:D, užší boky a delší nohy) sry já jsem zvyklý každého sjet jako případnou konkurenci, tak mám chlapy ve voku - profi deformace:D:D a klasičtější xicht. Ale každý je jiná rasa, tak se zrovna xicht nedá moc porovnávat. Míra má zas objektivně lepší vlasy. Benovy jsou jen jako nějaký lišejník. Sakra tak teď to vyznělo jako totální metrosexuální žvást a homo k tomu. Ben má přece jen jednu hlasovou výhodu. Má super barvu hlasu. Ben aspoň co se dá vycítit přes obrazovku, což může být taky úplný klam, ale tedy podle klamného image přes obrazovku mi Ben nepřipadal tak strašně extrovertní jak Míra. Já nevím jak vy, ale tak to tykadlama přes obrazovku cítím. Mně extrémní extroverze a 100% pozitivní myšlení trošku přivádí v úžas, jestli je to tak ?opravdu? Připadal mi taky oblíbenější mezi soutěžícími jak Míra. Ale jak říkám, zdání může sakra klamat.

Nostradamus » 28. 12. 2009, 23:54

A mě zas docela unavuje, když někdo hledá pořád za kalkulem něco špatného a pořád tvrdí že správný charakterní člověk nepoužívá kalkul. Kdo nekalkuluje ohledně kariéry většinou nic nedosáhne. Když má někdo vypracované břicho, proč by ho neukázal? Já snad říkám, že vypadat dobře je něco špatně? Mně vzhled živí, tak bych byl asi blb kdybych to říkal.

Kalkul = intuice + předvídavost + plánování do budoucna

Nostradamus » 28. 12. 2009, 23:35

No já nevím. Asi že se mu líbí jejich zájem. Připadne mi to , že se vám to nelíbí, že se mu líbí. Sakra to je souvětí. Kdyby se mu to nelíbilo, tak by tam asi nepsal.

Kdyby nechtěl být sexsymbolem, tak by se nefotil jak se fotil, pokud by nebyl profi model a neporučili by mu to. Což není a neporučili, protože jsou to evidentně amatérské fotky z domácího pokoje. Ať už to ulítlo do bulváru nechtěně, nebo to inicioval. Každopádně pokud se tak někdo fotí sám doma, asi mu jde o to, jestli by vypadal dobře na takových záběrech. Když jde někomu o to, jestli vypadá dobře na takových záběrech, dělá mu zpravidla dobře i pozitivní ohlas na jeho sexappeal. Každý nemusí dělat kariéru, aniž by obcházel lidské pudy, které mají ostatně nejširší záběr.

Nostradamus » 28. 12. 2009, 22:39

Že vy na ty holky na facebooku žárlíte?:D:D

Nostradamus » 28. 12. 2009, 22:35

Juj tady a u Chodúra se to najednou hemží samýma tenistama. Je vidět, že Míra spolu s bulvárem nezaháleli.:D:D Je vidět, že měl vždycky rád své tělo:D:D. Dámy, Míra má jiné ambice, než debatovat o hudbě a rozebírat své možnosti. On už má o své kariéře přece jasno.:D:D http://www.cas.sk/superstar Příště by to chtělo luxusnější prádlo, když už se ukazuje.:D:D V tomhle radit můžu.V modelingu jsem doma. V hudbě si samozřejmě tady netroufám na sbor učených hlav. Jen občas lípnu skromný příspěvek hloupého amatéra a na ničem netrvám nijak tvrdohlavě. O tom, že Míra posral finále blbým výběrem skladeb, jsem psal já. A zatím si stojím. Míra mívá trému? Ten Míra snad bude introvert co si hraje na showmana? Mně přišel jakoby se na pódiu cítil jak ryba ve vodě. Ale zdání asi často klame. Hlavně u introvertů s hereckými schopnostmi.

Nostradamus » 28. 12. 2009, 15:14

Pomohla by mu spíš ponuka na autorskou spolupráci. Tzn měl by začít s CD a hlavně najít si pilotní singl, který by pustili do rádií. Podle mě první singl rozhoduje u většiny o bytí či nebytí. Buď se chytí a nebo nechytí Druhou šanci už pak dostane málokdo.

Nostradamus » 28. 12. 2009, 15:11

Mně teda Ševčík byl velmi nesympatický i když hlas měl možná lepší jak Chodúr-ale to by se poznalo jenom kdyby ho nechali jít na velkou stage. Byl to opravdu psychotik a s takovými se špatně spolupracuje. Mohl jim taky úplně rozvrátit skupinu zpívajících. Ale zas by to pak byl ten správný realitoshowácký fičák. Mohl to třeba být takový ten "Zvěřina z Václaváku" nebo "Vladko" této reality show. Nedokážu si ale tohoto hysterika představit ve stadiu, kdy by už mu fanynky vřískaly pod nohama. Když dělal takový tyátr tehdy, co by pak dělal jako známý? Asi by ho museli potom tišit sedativy jinak by si přál zlatá nosítka a vodu z himalájských ledovců. Svým způsobem mu tím předčasným odstřelem udělali dobrou službu. Kdyby byl šikovný image maker a budovatel kariéry jako váš Míra, tak by na tom postavil image.Jestli je tak dobrý, jak si myslí tolik lidí co ho vlastně jinde jak na castingu neslyšelo, tak se třeba prosadí. Pokud je ovšem normální a dá se sním spolupracovat. A jestli má aspoň bazální buňky na kšeft v showbiz. Je to typ, u kterého producenti čichají atraktivitu aspoň v začátcích. Kdyby moc chtěl , tak se vsadím, že by se prosadil i bez postupu. Nebo má aspoň vyšší šance než např. čtyřka prvních vypadnutých z finálové 12. Je pro producenty totiž mnohem atraktivnější tahák. Kdyby postoupil, mohl taky dopadnout jak Monika, tzn nezvládnout sluchátka a zpěv na velké stagi. P.S. Doufám, že tím ševčíkem myslíte toho copatého brejláče, co zazpíval dobře na castingu

2 Nostradamus » 27. 12. 2009, 21:06

Paměť, to je to! Opravdu si ta vystoupení pusť, jelikož zjistíš, že v těch předchozích ročnících bylo těch výkonů, které teď označuješ u Šmajdy za průšvih, většina nebo dokonce patřily k nadprůměrným. Miro opravdu není úplně uvážlivý, pokud jde o jeho schopnosti a výběr skladeb, ale na tom je aspoň vidět, že to dělá s nadšením a skutečně NEKALKULUJE, jak se mu tolikrát vyčítalo. Neprohrál si to sám, Martin měl prostě víc fanoušků po celou dobu soutěže. Vůbec si nemyslím, že by Alter Bridge byl špatný výběr, i když to nebylo úplně zvládnuté, je to skvělá písnička. Kdyby hrál na jistotu nebo bylo očividné, že si vybral tak, aby zabodoval známými peckami, vadilo by mi to a moje hlasy by neměl, ne to, že si vybral písničku, kterou má očividně rád, akorát se mu trochu nevyvedla. A ještě něco - ty potíže s hlasem se dají možná přičíst laryngitidě nebo dlouhodobě neléčenému nachlazení. Není divu potom, na jakých akcích je všude protáhli.

Nostradamus » 27. 12. 2009, 19:48

Svým způsobem s vámi souhlasím-částečně.Opravdu nejde srovnávat starého zkušeného profesionála se samoukem. Třeba v něm je opravdu něco zakutáno, zatím obalené charismatem a atraktivním vzhledem poprockové hvězdy - vzhled určitě není na škodu, právě naopak je to plus. Předpokládám, že vzhled a charisma je to, co lidi tlačí do rozhodnutí daleko častěji než vyzpívané trylky.

Taky si přiznejte, že to, že ho berete, je především dané Mírovým charismatem nebo vzhledem. Třeba takto. Co kdyby zpíval tak jak Míra nehezký Chodúr a nedělal při tom ani show. He? Já oceňuju show i charisma a snad i vzhled. Je to Mírova velká zbraň. Ale hlas není jeho hlavní trumf. Teda ZATÍM, no. To jsem vlastně chtěl celým tím vším říct. A taky to, že si celkovou výhru posral výběrem písniček v superfinále. To jsou dvě hlavní sdělení, které jsem tím chtěl říct. Jo a ještě, že mě jeho výběr naštval. Kdyby mu něco přidělili a on to nevyzpíval no tak co se by se dalo dělat. Ale vybral si to sám. Tak nač to okecávat. Naštval mě. Ale za svýma kecama, co jsem tu napsal, si stojím. Jdu jíst. Bye

Nostradamus » 27. 12. 2009, 18:52

Ok. Ty dva jmenované si nevybavuju. Ale totální průser bych si zapamatoval. Ale opravdu si nemyslím, že je nějaké hrdinství vybrat si těžké skladby, které neuzpívám. No neva. Prohrál poslední kolo, ale nikdo mě nepřesvědčí o tom, že to kolo neprohrál vlastní blbostí nebo fanfarónstvím. A ztěží to udělal schválně, aby prohrál a nemusel dělat tajtrlíka pro Markízu a Novu. Kdybych měl vsadit na to jestli chtěl být první nebo druhý, klidně bez mrknutí oka vsadím 500 000 na to, že chtěl být první. Taky si myslím, že kdyby si vybral jiné skladby, tak by asi vyhrál i přes poloviční sílu slovenských hlasů. Kdyby dal místo Alter bridge něco lehčího nebo vypustil tu část s výškama aspoň. Není to známá skladba a nikomu by to nevadilo. Kdyby jako vánoční dal tu od Johna Lennona bylo by to asi taky vhodnější. I když u té nejsem přesvědčený o tom, jestli by ji vyzpíval. U něho se to opravdu nedá odhadnout ani náhodou. To je taky to, co mě na něm bavilo. Každé kolo byla taková ruská ruleta. Naštěstí měl ke konci už tak výraznou image a jeho charisma mu dělalo štít jako neprůstřelná vesta, takže ani rána mezi oči ho nezabila. A že ji párkrát dostal přímo jako na porážce to je fakt.:D:D

2 Nostradamus/Lothlorienn » 27. 12. 2009, 18:16

Foret byl v superstar pěvecky větší tragéd, pusť si některá jeho vystoupení. Teď je ale jistě už jinde i díky tomu, že mu někdo poradil a radí, jak s hlasem pracovat. Amiri totéž, navíc si v soutěži nikdy nevzali takovou kládu jako Šmajda. Zas z něho nedělej tak mizerného zpěváka. Třeba Dream on by ani jeden z tebou jmenovaných nedali ani omylem. A jak píše Lilie, Miro má naopak rozsah velice slušný.