Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:48

Když nepoznáš z příspěvku, kdo je za čí stranu, tak opravdu nemůžu už nic dodat. Kam mám asi psát. Tohle jsou jediné živé diskuze a něco se tam děje. Já si s dovolením budu psát kam budu chtít. Předem děkuji za shovívavost.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:38

Píšu sem vlastně podruhé. Prostě si kliknu na tyhle stránky Superstar, které nejsou snad jen o fanoušcích Mira, ale nedá mi nenapsat názor, když se podívám co se děje. Tak jsem si dovolil napsat že mu tím škodíte. Protože mám prostě dojem, že mu tím opravdu škodíte. Já nevím jak vy, ale když někdo jde do soutěže, kde je výhra 100 000 euro nebo kolik to je, a ta je téměř na dosah, tak na tom není nic špatného, že myslí i na ni. A že taktizuje? Co je na tom zlého? Lid si ještě nezvykl na to, že někdo na plnou hubu řekne, že mu jde i o výhru, když už je soutěž dělaná jako soutěž s pěněžní výhrou pro výherce.Nikdo soudný by to proto na kameru neřekl a úplně každý to bude zakrývat. Lidi jsou zvyklí zakrývat i prostý fakt, že chcou vyhrát, protože když řeknou že ano, sesype se na ně houf sršňů, co že si o sobě myslí. A peníze? Ve své podstatě sice může být tato suma směšná ve srovnání s tím, co mu může přinést výhra imidžově, ale výhru má výherce jistou. A může to být taky to jediné, co mu kromě nezapomenutelných vzpomínek ze soutěže zůstane. Ten zbytek je totiž ve hvězdách.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:14

Iva, já kritizuju jen vás, protože jste mi nesympatické. Samozřejmě napíšete ihned jako odpal že jsem vám nesympatický já taky, což je celkem logické, takže se nemusíte namáhat. Už jsem tu jednou psal, že Mirovi fanoušsci ženského pohlaví, je taky téma, které sem patří, tak se vyjadřuju. Nemám rád upištěné frajle. Na Šmajdu jsem neřekl zatím ani slovo. Šmajda je do vyřčení ortelu pro mě z hlediska negativní kritiky hájeným druhem. A to, že říkám, že Šmajda má nejneloyanější fanoušky je prostě tak.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 15:02

Maťka - Rebeka, nemůžeš to přeložit? Není ti rozumět ani slovo.Vůbec nechápu, co tím říkáš. Když tak to přelož buď do češtiny, nebo do angličtiny, nebo to opiš ve slovenštině jinýma slovama.

Nostradamus » 18. 12. 2009, 14:51

Co je vam po tom jestli ty peníze chce nebo ne? Kdo jste, že si osobujete právo kritizovat někoho, kdo do soutěže šel, že na konci trochu taktizuje a pouští jen informace, které uzná za vhodné? Nechcete mu ještě nalinkovat s kým se má kamarádit a s kým ne, s kterou holkou má vlézt do postele a co má studovat a jestli pokračovat ve studiu nebo ne a jestli jíst fazoli nebo se jí vzdát protože nadýmá a jestli si odbarvovat vlasy nebo si je neničit a jestli se dívat přímo do kamery nebo kose?

Nostradamus » 18. 12. 2009, 14:46

Víte já nechápu, proč ke konci soutěže na Mirovi hledáte pořád nějaké mouchy. Zpívá roztřeseně, je moc free a podobně, udělal hroznou botu výběrem apod. Když tak mu to napište osobně někam, kde to ostatní nečtou, jestli máte potřebu mu to sdělit. Mně se zdá, že Chodúrovi fanoušci jsou loyálnější a to je asi důvod, proč to Chodúr vyhraje. Vy jste strašně důležití, pořád na něm chudákovi něco kritizujete a nebo a pouzte obdivujete jeho vzhled. Když to člověk čte, a nezná jeho hlas, pak musí nutně nabýt dojmu, že ho fakt obdivujete jen pro to, jak vypadá. Myslím si to nezaslouží, podle toho, jak jsem slyšel i tady v archívech viděl. Chová se k publiku nejlíp z finalistů a tak aspoň ti jeho fans by do něho nemuseli pořád tak dusat. A zpívat umí dost dobře. Roztřesený hlas ve výškách má spousta zpěváků, když zpívají live. Je to znak buď netrénovaných a nebo unavených hlasivek Nechápu co z toho neustáleho kritizování máte, zejména před finále. Kritizujte si až to skončí. To už mu nebude škodit. Nechápete, že mu tím teď škodíte? Chodúrovci vynášejí rádoby odborné spoudy vždycky jen na podporu Chodúra a při tom si poslechněte např jeho Lady karneval ve výškách. Nejsou zvládnuté, a na výšky viditelně nemá. Ale chodůr je školený hlas. Umí to zakrýt.

Nostradamus » 17. 12. 2009, 14:11

To Kopřiva, tak to nestraš. Takže mi promiňte že jsem řekl svůj názor, který není pozitivní. kdyby existovaly pouze pozitivní názory, nebylo by diskuzí, ale pouze pochlebování a stačil by nám jen jeden krční obratel na kývání hlavou. Tahle diskuze je možná určena Mirovi, ale nikde není psáno, že fanoušci Mira nejsou téma s tím spojené. Dřív , než se fanynky Bena, Lacha Bendiga přelily na Mira tu bývaly vidět zajímavější diskuze a komenty. K těm lichotivým erotickým snům. Mně se aspoň zdá nepříjemné, když se mnou ženy jednají jak s plyšovým medvídkem na hraní, jak s toy boy. Nevím proč by to mělo být u jiného kluka jinak.Pro to neustálé chichotání, pusinkování, tahání za uši, kštici , plácání po zadku a pročesávání mých vlasů jejich drápatými prsty jsem se stal bisexuál, i když jsem od přírody heterák. Jak slyším mucinky muck už jsem zježený jak dikobraz. Prostě tajemných nedostupných éterický krásek je míň jak podobných chlapů, vypadá to. Vlastně sexual harassment ze strany ženských je daleko horší, protože se člověk nemůže bránit formou jak ženská chlapovi. Musí jen zatnout zuby a jako lék vyhledat chlapa.

Nostradamus » 17. 12. 2009, 09:46

Tady se nikdo nenaváží do Mirova vzhledu. Tady se naváží do slepic. Nevšimla sis toho? Přestaň už zobat zrní a začni přemýšlet. Právě pro typ fanynek je Miro braný s despektem. Kdyby mu pod podiem neječely desetileté až panáctileté fanynky, ale tleskali normální lidi, byl by asi míň negativně propíraný. A vzhled mu nezávidím. Leda tak hlas bych mohl. Dělám totiž v modelingu. Nicméně skřehotám místo zpěvu, tudíž bych si netroufl ho kritizovat stran hlasu. Stran zjevu bych snad i mohl, ale celkem nemám proč. Vypadá dobře.

Iva to Nostradamus a Jan » 17. 12. 2009, 09:00

vaše ženy zjavne fantáziu nemajú

Nostradamus » 17. 12. 2009, 03:24

Teda to jsou kvočny. Nejsem si jistý, jestli tyhle slepice neodrazují normální lidi od hlasování pro Mira. Totiž když si to tu člověk přečte, může pak zapochybovat, jestli je normální, když se mu líbí ten samý zpěvák jako této drůbeži. A je pravda že se mi Miro líbí jako zpěvák a je mi i sympatický jako člověk i když trochu kalkuluje. Nebo právě proto? Jsem taky zvyklý. Jen mám strach, abych se těmi sympatiemi nevyprofiloval do takovéto kvokárny. Mon dieu, pour qua. A to jsem ke všemu ještě mužského pohlaví.Svůj hlas, pokud vůbec zašlu, budu muset tajit jako heslo ke svému kontu, jinak se znemožním. Hlavně kvůli tomu co Mirovi piští pod podiem a v diskuzi. Ale jo hlas pošlu, protože Miro za to nemůže. Ale tajně. Všiml jsem si, že sem občas i zavítal. Už to nedělá. Proč asi. Kokodák kvoky kvok:)))