Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lothlorienn » 08. 12. 2009, 01:17

Rocker diky za radu. Zkusim to a dam vedet

Lothlorienn » 08. 12. 2009, 00:40

Pane Miroslave ze treti pozice uz se uchytite bez problemu, pokud budete mit stesti. Od treti pozice je skoro jedno kdy kdo vypadne a od druhe je to uz zcela fuk. I presto si preju abyste vyhral protze i ja bych si vas vybral do hlavni role, kdybych byl scenaristou filmu zrod superstar v primem prenosu. Jsem opravdu zvedavy jestli se pletu a nebo ne- Jsem opravdu zvedavy na dalsi kolo kde by se to melo ukazat. ale bohuzel budu mimo CR.

BTW NEVI NEKDO JAK SE DA SLEDOVAT TV NOVA NEBO MARKIZA PRES INTERNET bez tv karty? SPUSTIT SI TO PAK Z ARCHIVU NEBUDU MOCI. NESKUTECNE SE MI TO SEKA A NA TO NEMAM NERVY DIVAT SE NA HODINOVY PORAD PUL DNE. ZE JA SI TO NENASTAVIL ABY SE TO NAHRALO. ALE UZ JE POZDE. PROTO NEUMI MI NEDO PORADIT?

caballito » 07. 12. 2009, 02:29

Bohužel souhlasím s nickem "ráno" i s tím konkrétnějším hodnocením druhé písničky. Ti Queeni je fakt jedno z Tvých mála vystoupení, které nemám narozdíl od mnoha jiných potřebu pustit si znovu, i když nasazení bylo maximální. Jinak Tvůj hlas miluju, jak v hardrockovejch věcech, tak těch měkčích, ale tady ses mi opravdu moc nelíbil, navíc mi trochu vadil ten pomotaný text. Chápu ale, že vás přetěžují, což bylo vidět i na hlase, takže to beru víceméně s rezervou. I tak ale myslím, že to bylo nakonec nad Tvoje síly, tak možná někdy pozdějc ;-) Michal David opravdu není můj šálek kávy, ale v té písničce jsi zněl moc pěkně, navíc jsi to podal tak, jak to písnička potřebovala. Každopádně doufám, že postoupíš dál. Držím palce!

caballito » 06. 12. 2009, 11:41

No, fíha, Miro, ty jsi tak nad věcí, že to vůbec nedokážu pochopit, mně by přišlo naprosto normální se na toho člověka ze srdce naštvat. Hodit po někom láhev, to může udělat jen primitiv a psychopat a vůbec by mě nenapadlo hledat pro něj omluvy. Já tohle absolutně na koncertech nesnáším, to je prostě naprostý výraz nedostatku respektu k osobě, která ze sebe v tom ideálním případě dostává to nejlepší, ale i pokud to neplatí a kapela nebo zpěvák za moc nestojí (a teď mluvím obecně), tak tohle chování je prostě neomluvitelný. To je totéž, jako ti lidé, co si sem chodí vylívat vztek a frustraci, nevím, čeho tím chtějí dosáhnout kromě toho, že ze sebe udělají hlupáky. Na druhou stranu máš asi pravdu, hloupí a nenávistní lidé budou bohužel vždycky, tak proč se tím negativním nechat zbytečně otrávit? Tak hlavně, že jsi v pořádku, hrozně moc mě mrzí, co se Ti stalo. Ten člověk, pokud to udělal úmyslně a ať už "mířil" na kohokoli z vás, a já si myslím, že to náhoda byla jen stěží, je opravdu ubožák. Máš opravdu obdivuhodnou povahu, že to dokážeš hodit za hlavu, ale to jsi už prokázal v soutěži, že si z negativního moc neděláš, což je fakt osvěžující vlastnost. Tak Ti moc držím palce, ať si to večer užiješ a zvládneš to nejlíp, jak to umíš! Určitě se je na co těšit! ;-)

12345 to Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:36

To je samozřejmě váš pohled, který třeba já úplně nesdílím, ale trochu mě zaráží, že se u superstar tolik dá na "charakter", na který se mimochodem z toho mála, co o soutěžících víme, zas až tolik usuzovat nedá. Soudit soutěžící na tomhle základě mi proto přijde trochu smělý a myslím, že to lehce může sklouznout k hodně zkreslenýmu pohledu. A myslím, že Miro si tu skutečnost, že účast v superstar kromě momentálního zviditelnění v podstatě nic nepřinese, uvědomuje moc dobře.

Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:10

Ale je pravda, že teď už je jedno, kdy kdo vypadne. Teď ano. Zezačátku určitě ne. I přes to vám přeji, abyste postoupil ještě dál , tedy až do samotného finále už kvůli sobě. Protože se u vašich show opravdu bavím, což se nedá říct o ostatních.I když dva ze zbylých mají dokonalou intonaci. Aspoň jak to slyším já, ten třetí z vašich tří zbylých kolegů není žádný zázrak, jak o něm básní porota a přezpívat se dá. Ty zbylé dva přezpíváte asi zteží, ale ti zas nejsou obdaření tím, co dělá hvězdu hvězdou. I když.Možná to teď rozbalíte tak, že všem vypadnou oči z důlků. Byl by to správný scénář a kdybyste teď dal do zpěvu tolik co do podpisových akcí a povedlo se vám to, tak byste udělal z této řady superstar naprosto neopakovatelnou soutěž hodnou hollywoodu. Z nevýrazného outsidera stojícího v koutě přes nepřehlédnutelného showmana, kterému vyčítají nedefinovatelný hlas a řev přerod v hvězdu s krásným hlasem tak to by byla taková bomba, že by zatočila i s ordinací v růžové zahradě :)) Takže místo podpisu cvičte radši stupnice a hlasivky a ať vám to vyjde.

Lothlorienn » 05. 12. 2009, 01:44

Smajdovi fandím, ale vadí mi na něm to neustálé se vměšování do věcí. Myslím, že psát na diskuzi Chodúra bylo hodné rozumné paní učitelky. Myslím taky, že právě to ho staví do světla vtírky snažící se násilím zalíbit všem a část publika tím odpuzuje. Buď je fakticky tak hodný a nebo blbý a nebo vyčůraný Měl by si víc všímat vlastních skladeb a problémů. Že ty jeho nejsou bez chyby to ví dobře i on sám. Ale možná to byl nějaký fake nick a ne on sám a potom se mu hluboce omlouvám. Tak bacha vážený pane Šmajdo, abyste přežil ten pád po superstar, protože vám garantuju, že takovou slávu už asi nezažijete. Když ano, tak si ji užijte. Jestli si dáte v popularitě repete, tak pouze v případě, že se z vás stane opravdová hvězda. Zatím mi připadá, že se ve slávě koupete jako čachtická paní v krvi krásných panen a že si ji užíváte ze všech nejvíc. No je to celkem pochopitelné. Ale pozor na držkopád. Na 90% přijde u většiny, a proto vám osobně přeji abyste to ustál. Mimochodem jeví se mi, že by vás zpět nahoru na výsluní mohla vytáhnout například kapela, co vás doprovází během soutěže. Ale to byste musel začít tlačit hned po soutěži. Jestli nevyužijete ihned po soutěži halo efekt reklamy a gigantické popularity, která provází celou soutěž, budete se škrábat zpátky velmi těžko. Stigma doprovázející zpěváky této soutěže a vůbec všechny podobné soutěže a reality show je v kruzích showbiz neoddiskutovatelným faktem. Aspoň v česku. Je totální blbost například říkat vypadnutým zpěváků: vy už máte stejně dveře otevřené a toto byl jen start.U většiny případů jsou to jen kecy v kleci. Mohla by to být pravda v případě, že pak do toho návratu na výsluní budete vnášet stejnou energii, jakou teď vnášíte do toho abyste se mimo stage zalíbil. Na pódiu při samotném vystoupení je to v pořádku a je to show téměř na profesionální úrovni a mnohé profíky možná i předčí. Ale mimo stage to moc přeháníte s tím dobrým strýčkem. Když říkám prostý obyčejný hodný hoch, myslím tím prostého obyčejného hodného hocha a ne pana učitele z filmu pro pamětníky. Tak vložte tu samou energii na posuperstarovský comeback a máte půl hotovo.

caballito » 03. 12. 2009, 17:31

Co se týče toho Mirova vzkazu na Mončině a Martinově fóru, myslím, že to tu někdo skvěle vystihnul, když napsal, že to každý vnímá podle toho, jaký má náhled na sebe a ostatní lidi. Pokud vidí za vším nějakou špatnost, pak si to vykládá jako vypočítavost, pokud je pozitivní, vidí to tak, že to byla upřímně míněná obrana kamarádů v soutěži. Je smutný, že někteří lidi jsou už natolik cyničtí, že za vším vidí zlý záměr. I na Mirovo vystupování jsou hodně rozporuplné reakce pravděpodobně proto, že někdo prostě nedokáže vůbec pochopit jeho otevřenou a pozitivní povahu.

caballito » 02. 12. 2009, 01:59

Předně gratuluju k postupu a je moc fajn, že to tu čteš a najdeš si i čas sem napsat. Welcome to the jungle byla skvělá pecka, ale - a budu se opakovat – poněkolikátý poslouchám toho Timberlaka a doteď moc nechápu, proč sis za tím výkonem vůbec nestál, bylo to moc pěkně podaný. Dobře, byly tam chyby, který asi nemusím zmiňovat, protože o nich všichni víme, ale tu písničku jsi uchopil po svým a skvěle. Mně se původní verze nelíbí, tenhle typ muziky vůbec neposlouchám, a navíc je digitálně upravovaná, ani Justin to nezazpívá naživo bez halfplaybacku a mocný podpory vokalistů. Kašli na porotu a řeči o přestárlých rockerech apod., podle mě vůbec nepochopili, o co ses snažil. Nemyslím si ani, že je pro to potřeba nutně soulový cítění, to možná pro to, kdybys z toho chtěl udělat napodobeninu, ale o to v muzice nejde, pak by byla superstar soutěží hlasových imitátorů a pro vlastní hudební kariéru je smrtící, pokud člověk nemůže přijít s něčím, co tu ještě nebylo, jde o to dát do písničky vlastní vklad, což se ti, myslím, zatím dosti daří. Dělej to tak, jak to cítíš a nenech se svázat tím, co si myslí jiní lidé, myslím, že autentický a originální přístup je jediná cesta, jak dlouhodobě upoutat posluchače tím, kdo jsi a ne tím, kdo by tě chtěl jak mít. A já osobně věřím, že ty jsi natolik zajímavej pěvecky i osobnostně, že bys neměl mít potřebu se do něčeho stylizovat, co ti není přirozený. Ještě jednou díky za tvůj nedělní pěvecký výkon a vůbec, že jsi v soutěži. Doufám, že po jejím skončení přijdeš s dobrou muzikou, vím, že sám píšeš, tak ti fakt moc držím palce, aby se ti povedlo prorazit (dobrejch vlastních autorů je tady sakra málo), protože superstar je bohužel jen záležitost chvilkový slávy, kterou se málokomu povede opravdu využít. Tak se drž!

caballito » 30. 11. 2009, 12:52

coballito, jinou přezdívku si asi nešlo vymyslet? :-D Nechceš se psát aspoň s velkým? :-)

caballito » 30. 11. 2009, 02:33

Teda Miro, nevím, co jsi měl s tím Timberlakem v plánu, že jsi říkal, že se ti to nepovedlo, ale podle mě to bylo opravdu zajímavě podaný, škoda jen těch závěrečných výšek, které se nevyvedly, a toho okna uprostřed písničky, jinak se mi to fakt hodně líbilo. Když porovnám Timberlakova vystoupení naživo na youtube (i když většinou se jedná minimálně o poloviční playback), tak mi to tvoje podání přišlo lepší a hlavně mnohem zajímavější. Ten mírnej rockovej nádech tomu dodával šmrnc. Snad jsi z toho nebyl v důsledku zklamanej, jelikož myslím, že mnoha lidem se tvoje interpretace líbila. A máš opravdu krásnej hlas i na lyrický písničky, což tam bylo pěkně vidět. Ale moc se mi na tobě líbí, že ses nenechal srazit a do druhé písničky šel s nasazením sobě vlastním. Jakkoli mi přijdou Guns n Roses těžko zpívatelný, tohle bylo opravdu hodně zdařilý, mně osobně to znělo příjemněji než Axl. Takže když to shrnu, díky za dnešní vystoupení a moc se těším na další kolo, kam, jak doufám, tě všichni tvoji fanoušci zaslouženě pošlou!

caballito » 29. 11. 2009, 19:25

Miro, zlom dnes večer vaz! ;-)

caballito » 26. 11. 2009, 23:58

Ten výběr na další kolo, ať už to vybíral kdokoli, mi přijde teda hodně bláznivej, zvláště pokud se srovnají oba tituly, ale pevně věřím, že to dopadne dobře. Zlom vaz! A všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky a štěstí k zítřejším jednadvacátým narozeninám a upřímně Ti přeju, aby se ti splnilo všechno, co si přeješ a hlavně, aby ses mohl živit tím, co máš nejradši - muzikou! Jsi úžasně pozitivní člověk a je radost sledovat, kolik energie dáváš do každýho vystoupení a co z tebe na jevišti i mimo něj vyzařuje, pro mě jsi zjev letošní superstar v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Nenech se nikdy nikým znechutit a zůstaň pořád tak zlatý, jaký jsi ;-)

caballito pro barracuda » 22. 11. 2009, 16:57

Ale já si vůbec nemyslím, že předminulé kolo byl "propad". Říkám jen, že ho zpražila porota - což pro pozorného čtenáře implikuje, že můj osobní názor je ten, že kritika nebyla vůbec na místě, a pak, že jeho vystoupení bylo kontroverzní, což opět neznamená, že si myslím, že to byl "propad", ale jen to, že vyvolalo rozporuplné reakce. A naopak myslím, že je z toho naprosto zřejmé, že si myslím, že ten výkon považovalo hodně lidí navzdory názoru poroty za dobrý, protože pro něj zahlasovalo - což přesně odporuje té tezi Rozkvetlé Lípy o tom, že se hlasující nechají ovlivnit porotou. Tahle tipování na internetu právě podle mě nemají moc velkou váhu, protože neodrážejí to, jak se ve skutečnosti hlasuje a stejně málo vypovídající je množství fanoušků na facebooku. Ale stejně se pohybujeme v rovině spekulací, konkrétní data nikdo nemá, takže je těžko rozhodnout, kdo z nás má pravdu.

Barracuda pro caballito » 22. 11. 2009, 14:46

Já trochu souhlasím s Lípou. Myslím, že Miro má velkou většinu takových nepřesvědčených fanoušků. Já třeba mu budu hlasy posílat vždycky dokud nevypadne, a to proto, že se mi líbí jako zpěvák a přeju si, aby takových bylo víc na hudební scéně, ale vsadím se, že hodně hlasujících je takových, co posílá a neposílá, tzn posílají všem. Třeba je dost podpásovka o některých jeho tzv fanoušků říct, že ted vypadne, protože na to nemá a Gott mu nebude sedět, protože aspoň já věřím, že jako rocker má svůj styl a Gott sice není jeho styl ale že to je naprosto pochopitelné a není to důvod k vyhození že prostě celkem kvalitní zpěvák je a nebo může v brzké době být. Velká většina pro něho hlasujících je takových, že mu nevěří a že , jen proto posílají, že se jim zrovna líbí jeho účes. Aspoň mám z toho takový pocit. Měli byste se chytnout za nos. Vzkazy typu doufám, že aspoň na 4 místo prolezeš. teda pokud si někdo myslí, že je horší jak Lacho nebo Bagárová tak se pak člověk nemůže divit, že je jeho hlasovací skóre takové jako je/bylo. Po suprovním výkonu minule a vlastně i předminule a tady je ten rozdíl-já si myslím že předminulý výkon byl jeden z nejlepších v tom kole , pěvecky nejtěžší a po stránce show nejlepší- a ty si myslíš, že to byl propad, protože to říkala porota a vlastně teda nevěříš a přebíráš hodnocení většiny.teda i po takových výkonech je pořád v tipovacích soutěžích mezi horkými favority na vyhození a nikoliv na vítězství a to, nezlobte se, nesvědčí o přesvědčených fanoušcích co budou hlasovat pro něj. Souhlas s Lípou.

caballito » 22. 11. 2009, 14:05

Miro, zlom dnes večer vaz!

to rozkvetlá lípa: to je teda velmi odvážná teorie, pokud nemáte k dispozici výsledky hlasování a seriozní průzkumy popularity, tak opravdu nechápu, podle čeho tak usuzujete. Miro je pořád v soutěži, takže hlasující fanoušky musí mít logicky aktivní, pokud už vypadnul Ben, který měl na facebooku kolem 90 000 fanoušků, což je zhruba čtyřikrát až pětkrát tolik, co má aktuálně Miro, a přesto mu to nebylo moc platné. Takže si myslím, že je ta vaše teorie postavená na vodě. A pokud by byli jeho fanoušci ovlivnitelní, nepostoupil by rozhodně dál než za kolo s Jacksonem a Madonnou, kde ho porota neskutečně zpražila. Myslím, že ti, kdo hlasují pro Mira, k tomu mají důvod, který nezávisí na aktuálním hodnocení poroty, ale jednak na sympatiích k němu (ti hlasují stabilně) a pak - a to je ta pohyblivá složka - na aktuálním výkonu a v tomhle ohledu se dá souhlasit, že ti nepatří ke stabilní hlasující základně a u Mira je tahle složka větší než třeba u toho zmíněného Denise. Ale s hodnocením poroty to má máloco společného, protože tahle skupina hlasujících ho podržela po kontroverzním vystoupení v Jacksonově kole.

Lothlorienn » 20. 11. 2009, 23:36

Proc prosim pekne nesmerujete sve namitky na to, ze zpiva Dominika s mirem, na produkci?proc to smerujete na smajdu? Jinak s kym se kdo kamaradi at uz je to smajda ze superstar nebo franta z koliby,je nebo aspon vzdycky byla zcela jeho soukroma vec a ne vec nejakych pubertalnich holek z prvni tridy. nebo je on snad dite skolou povinne a vy jste neprejicne tetky odpovedne za jeho vychovu??? Asi dominice zavidite jednak vzhled jednak slavu jednak co dal? Hm???

caballito » 20. 11. 2009, 17:05

Já se nestačím divit, jak tu někteří útočí proti Dominice. Jednak o tom nemohli soutěžící rozhodovat, s kým je vyberou do duetu a druhak Dominika je vynikající zpěvačka a působí jako velice sympatická a milá dívka. Pokud fandíte Mirovi, držte v neděli palce oběma a pokud nemůžete napsat nic pozitivního nebo konstruktivního, ale jen urážky, tak radši nic nepište. Takhle jednoduchý to je...

Souhlasim s Lothlorienn » 19. 11. 2009, 12:43

Nemam co dodat uplne si to vychytala 8-)) Nechapu proc se celkove do nekterych superstar lidi navazi...jsou to tez jenom lidi!!!je to jenom hnusna zavist!!tihle to nekam dotahli a neco dokazali...Meli by sme jim to prat a ne porad neco resit inac fandim vsem kazdy je jednou dole a jednou hore...Majte sa cuus Tekkilla

Lothlorienn » 18. 11. 2009, 22:50

Boddah ty trubko ale stoji ti za kliknout na jeho diskuzi kruto:)))) To uz na neco ukazuje. Ze by nejaky obrovsky mindrak ty chudaku?:)))