Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 15. 02. 2010, 19:18

ewilyn - ano byl to doporučený list. Lilie - sleduju kauzu pipina, mám to taky otevřený, ty holky si fakt myslej že udělaly dobře!!!! Neskutečné!!! A zdravím do postýlky, pěkně se poť!!

deppholl » 15. 02. 2010, 19:12

Rous . tak to jsem celá já, taky by to takhle v tom výtahu dopadlo. Já s ním byla jenom běhat, což je u mě nepravděpodobné. Jo a začátek prý bude upřesněn asi na stránkách Slovfestu. Andrew - dárek od několika z nás dostal, že. Doufám, že až se ho na to zeptáme, tak bude vědět, abyste nemuseli nacvičovat aikido :-)))) Přemýšlala jsem o něčem, ale dál než k sušeným banánům nebo jinému ovoci jsem se nedostala.

deppholl » 15. 02. 2010, 15:53

Už je mááááám doma!!!! Krásné zelené vstupenky do VIP!!! Adélka - díky za postřehy z článku. Vypadá to, že asi dřív o něm něco takového napsali, že je namyšlený atd... Nevíš Adélko kde a co psali??? Že by Kačence Albertové nestačilo prudit na všech fórech a obrátila se i na tisk??? asi se brzo vžije úsloví: Ja blbej jak Kačenka Albertová!! :-))) O Hejmovi jsem věděla že je majitelem jednoho z nejvyšších IQ v Čechách má tuším doktorát u Čínštiny. Já ho mám docela ráda a Žlutýho psa občas poslouchám

deppholl » 15. 02. 2010, 13:23

Gatla - chůůůdě!!! Držím palečky ať už je to lepší. A Lilie na neschopence - to vám to v noci blonďáček moc nepofoukal!!! Asi se vám spíš zdálo o strašidlech, co??? Teď mi volala dcera, že domů dorazil doporučený dopis - tak snad jsou to lístky!! Musím roztáčet kola kapitalismu - připojím se k večeru. Papa.

deppholl » 15. 02. 2010, 12:44

Jarka - to je super!" To bude výprava. Doporučila jsem holkám tento penzion: http://www.penzionumuzea.cz/. Tak snad budete spokojené. S tím blouděním se neboj. Pokud nasedneš na nádraží na tramvaj, tak tě doveze na konečnou Lidové sady a vysype tě před vchodem jediné budovy která tam je. Pokud náhodou zvolíš druhý směr a Ještěd se začne nebezpečně přibližovat, tak na konečné pod Ještědem otočíš a dáš to na druhý pokus :-))))) Lístky by snad měly do zítra dorazit, nejsem ráda když má pořadatel peníze v v hrsti a já lístky na střeše. A ještě bez blonďáka :-)))))

deppholl » 15. 02. 2010, 07:58

Dobré ránko. V Blesku je článek Finalisté Superstar hlavními hvězdami Anno. Tak se nám to splnilo, Mirko zpívá s Martou!!! V těch mých tipech jsem se sekla jenom u Chodúra (s Hejmou) a Leony (s Vondráčkovou). Martině gratuluji, krásný příklad velké vůle a poctivé dřiny. Snad i blonďáčka tyhle vlastnosti katapultují takhle vysoko!!!!

deppholl » 15. 02. 2010, 00:19

Dobrou klidnou noc a všem marodům brzké uzdravení, blonďák vám to ve snu pofouká....

deppholl » 14. 02. 2010, 23:54

Lilie - dobře si to tam dopsala!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 23:46

Jo a Lilie - mě se ta fotka taky líbí.... Je to montáž, myslíš, nebo si přáli k narozkám, nebo co??? K tématu Zkrocená hora, dost výstižné. Podívej se na to, určitě se ti to taky bude líbit. I tyto scény jsou tam dost zajímavý...

deppholl » 14. 02. 2010, 23:27

Fanusicka - http://www.mirosmajda.wgz.cz, sekce já a Miro diskuze, dost dole a ta pipka se tam jmenuje ANONYM

deppholl » 14. 02. 2010, 23:15

Tak joooo - fláknu jí já, ať Andrew nemusí mlátit holky!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 23:12

JUJ - zase nebudu spát, Tak Kačenka, Lucinka a Andrejka - tři slípky. Hlavně že jsou tam fotky od té Andrey, jak se Miro s každým ochotně fotí. A těsně před tím než sedl do auta!! To se mu asi muselo, chudákovi, odjíždět špatně, když po celovečerním snažení mu někdo "vyčistil žaludek" (a ještě měl pocit že to potřeboval) Jsem znovu znechucená!!

deppholl » 14. 02. 2010, 22:32

Kobitka - jsi moje krev!!! U Zkrocené hory jsem vzlykala nahlas. Hned jsem zadala rodině stáhnout mi ten film (ještě jsem neměla notebook) a koukali na mě asi jako teď když šmajdomaniačím! Co prý mám na filmu o dvou teplých. Ale to jak nemohli být spolu, celej život ve lži..... Strašně mě to dostalo!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 22:03

Liberečandám - doporučuji spíš ten penzion, párkrát jsem tam spala a je moc příjemnej. Tašky se k nám vejdou a kdyby něco nedejbože vybouchlo tak se k nám taky nějak poskládáme. Tož se nebojte :-))) Asi ste nekoukli na tu skupinu na konci toho filmu, jak jsem psala. Já to zkusím vyšmajdit podle názvu písničky. Gatla, Lilie - holky přeju ať už je vám líp!!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 20:52

Jupí, odkazy na muziku!! Podoba tu je. Ale je to můj dojem, nebo v té době se všichni dlouhovlasí blonďáci rozhodli že budou hrát rock?? A nebo - chceš hrát rock - šup ke kadeřníkovi a odbarvit!!! Moji rockoví šmajdokamarádi mohli byste mi pomoct?? Koukám na Deset důvodů proč tě nenávidím ( s mým oblíbencem Heathem Ledgarem) a na hlavní hrdinka tam má oblíbenou kapelu s blonďatou zpěvačkou. Zpívají někde na konci na plese a na úplném konci na štřeše :-). Vždycky se mi ty písničky moc líbily ale jako rockový neznaboh bez možnosti se někoho zeptat - jsem to nikdy nezjistila. Teď tam jsou taky!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 19:41

Před chvilkou se mi vrátil puberťák z valentýnských toulek a říkal že u nás byla Minika Bagárová v obchoďáku. Já jsem tak ráda, že Miro v obchodních centrech nahraje... nebo víme, že by tam po skončení SS vystupoval? V podstatě o nic nejde, ale o superstaristech se při soutěži mluvilo posměšně jako o "hvézdách obchoďáků". Raději ty kluby, plesy, i třeba venkovní estrády.... Co vy na to???

deppholl » 14. 02. 2010, 16:16

Tak co už víme: Lacho - Farná Konvičková - Klus Tak tipujeme další, jo? Moje typy: Miro - Marta Jandová Cristovao - Rollins Bendik - Czáková Šenková - Hejma Stará - Bende Chodúr - Vondráčková

deppholl » 14. 02. 2010, 15:53

Rous - můj příspěvek k ubytování - oboje je blízko Lidových sadů, kde Slovfest bude: http://www.hotelujezirka.cz/, http://www.penzionumuzea.cz/. Vtom penzionu je i dobré zabezpečení pro auta.... Cesta z Liďáků je na krásnou procházku jarní nocí parkem a alejí vilovou čtvrtí. A nebo tramvají (hotel jedna a penzion dvě zastávky). Taky mě napadlo, že blonďák musí taky někde bydlet, třeba zrovna s vámi (tom případě nejdu domů a bydlím u vás!!!!)

deppholl » 14. 02. 2010, 15:11

Rous - já ti za chviličku pošlu co jsem vyšmajdila pro Lilii a Gatlu. Mám nějakou prekérku v kuchyni....

deppholl » 14. 02. 2010, 15:01

Rous - mě to asi nějak uniklo, moje chyba. Sorry že jsem tě vyděsila :-)))