Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 11. 01. 2010, 19:27

Proboha - fotku nevím vůbec to asi budu muset vyřešit jinak. A hlavně s tím moc nespěchejte, už takhle nebudu spát jak budu vymýšlet krátké, úderné a neblbé poselství

deppholl » 11. 01. 2010, 19:05

Na tu střechu by to chtělo ty ohřívače co měli v Košicích. Gitarku bude mít Miro, ale nebude mít čas na ní hrát :-))))))))

deppholl » 11. 01. 2010, 17:32

Přidat - ano!!! Ale nevím jestli pochopí tu první část s visícíma prdelema bez nějakého uvedení do problému. Tu druhou pak ale zcela jistě. Macyáš - je to příspěvek hlavně pro holky!!!! Kluky asi Miro opřenej o komín nerozpálí, ale myslím že naše tlachání je bavilo taky, aspoň Andrew nás sem tam povzbudil ať diskutujeme o střeše (eventuelně sklepě, kam se přesunuly ty se závratí) :-)))))

deppholl » 11. 01. 2010, 16:13

Macyáš - to nevadí, byl to touchdown, jak ba se řeklo u Mira!!!!!! Dneska jsem cestou domů prohlížela střechy, kde by to šlo. A máme tu kousek takovou pěknou, plochou střechu s pevným komínem uprostřed, i ten žebřík tam je!!!! Majitelé asi nechápali, proč se tak divně culím na jejich barák!!!!!

deppholl » 11. 01. 2010, 14:23

Dobrý nápad, ale jak říkal Andrew,nevím zda to není nějakým způsobem napadnutelné (aby nebylo dobré úsilí po zásluze potrestáno). V tom se fakt nevyznám - vysílací práva, autorská práva apod. Ale chtělo by to udělat přesně jedno DVD, právě jenom pro Míru....Pak by to asi šlo... A co s náma Miro dělá - to víme všechny, jak jsem psala včera, kromě toho že kupuju bulvár a každou tiskovinu kde se objeví, tak by mě nikdy nenapadlo, že budu aktivně přispívat do nějaké diskuze a taky jsem byla prvně na chatu s osobností (i když mi Mirko neodpověděl )

deppholl » 11. 01. 2010, 12:27

Ráno jsem přišla pozdě do práce, protože jsem zhlédla skoro celou Snídani s Novou, z nějaké upoutávky jsem mylně usoudila že tam budou finalisti Superstar- Jestli nebyli v první půlhodině tak nic, jenom se losovaly lístky do O2 arény. A ta blondýnka co hlásí s Krejčířem (nevím jméno) je evidentní Šmajdovka. V tom vstupu řekla něco jako - já bych hned šla za superstáristy - hmmm Miro Šmajda... a málem oblízla kameru... Musela jsem se smát co nás po světě (tedy 2 republikách běhá :-)))))

deppholl » 11. 01. 2010, 10:18

Dobré ránko!!! A hele Robert Downey Jr. a Jude Law nás navštívili, tak pártejte kluci, jsme zvědavý co vyšmajdíte......

deppholl » 11. 01. 2010, 00:16

Já se nikdy nevzdávám!!!! Šplhám co to dá, ale jenom jestli už nesedí s ostatníma babama ve sklepě!??? Obhlídnu to a kdyžtak frčím za nima.... Teď už dobou noc a krásné sny na střeše, ve sklepě, nebo mezi svými čtyřmi stěnami. A nazapomeňte: " Jaký si to uděláš, takový to máš". Největší moudro do života!!

deppholl » 10. 01. 2010, 22:44

Klíííd Andrew, je to jen moje zkušenost a ...vždycky se najde vyjímka, která potvrzuje pravidlo :-))))))))

deppholl » 10. 01. 2010, 22:31

Mě výška okolo 180 plně vyhovuje, mám 161 a pokud chodím s někým vysokým tak mu koukám do knoflíku od poklopce. Ale 180tce dohlédnu i na obličej. A kromě toho mám zkušenost, že čím větší kluk tím menší...... Já nevím, proč ale je to tak. A 180 jsou akorát v každém směru....

deppholl » 10. 01. 2010, 22:18

Supéér, tak to už jsem skoro nahoře, když jste všechny odpadly!!!!! Ale spíš to dopadne jako v druhé části Macyášova příspěvku.......Moc dobrý, musela jsem si ho zkopírovat. Macyáš by měla také psát do ženských časopisů a dělat Nostradamovi konkurenci. Nostradamus, proč zase prudíš???? Že jsme tě vychválili a pochopili, už zase musíš dělat velký ramena. Myslím že jsi v jádru dobrej chlap. Ale ty nás vlastně studuješ když jsme rozčílený..... Tak do toho, cos zjistil???

deppholl » 10. 01. 2010, 20:51

RIA - já bulvár i kupuju!!!!! Nikdy bych do sebe neřekla, že budu kupovat Blesk, Aha a dokonce SPY!!!! A dneska jsem se v marketu styděla do morku kosti když mi v košíku přistálo Bravíčko. Ale potřebovala jsem fotky na výzdobu obalů DVDček, pro sebe, mamku a kamarádku. Nebojte, nešířím to masově. A navíc mám potřebu jaksi archivovat všechno co se o Mirovi napíše, tak to zatím shromažďuji všechno a pak se rozhodnu co z toho ponechat. Moje kamarádka takhle ujíždí na Tomášovi Berdychovi a ta si dokonce všechny články lepí do šanonů.... Já to zatím házím do šuplíku.... Ale uvidíme kdy propukne další stádium Šmajdové choroby.....

deppholl » 10. 01. 2010, 15:35

Macyáš - Fůůůůha, hodně dobrý, tady to je teď lepší než leckdy před půlnocí. Už se nikdy nepodívám na jakoukoli střechu obyčejnýma očima. Vždyv tam bude pomyslně vlát blonďatá hříva....

deppholl » 10. 01. 2010, 14:26

Nostradamus - tak teď jsi mě fakt dostal!! Z trošku nepříjemného týpka se vyklubal citlivej kluk. Docela začínám chápat, že nás opravdu chceš poznat, tak tady je moje tetkovské hledisko. To že se mužům běžně líbí ženy o generaci mladší (a nejen líbí - navazují s nimi veřejně vztahy a jdou třeba do nového manželství) společnost přijímá úplně v pohodě. Když si toto dovolí žena a vezme si kluka o 16, 18, 20 let mladšího (Demi Moorová), je z toho poprask na vsi. Ale ono to tak funguje, ti mladí kluci se nám líbí. Ale většina z nás jediné co pro to udělá, je že si přijde se na fórum pokecat se stejně postiženými osobami. A protože se mi líbí nejen Mirův vzhled, ale velmi i jeho zpěv, rozhodla jsem se sledovat jeho kariéru i dále. Charisma přes obrazovku má obrovské a protože e se s ním pravděpodobně nesetká jinak, tak mi plně dostačuje. A věř, že pokud bych se s ním setkala, nebudu hoo ani tahat za vlasy, ani štípat do zadku, ale budu s ním mluvit jako s dospělým, chytrým člověkem. A ty noční úlety si nechám právě sem.....

deppholl » 10. 01. 2010, 09:39

Dobré ránko!! Iva - mě to dělá to samý, proto mi tady Andrew včera (dneska popůlnoci :-)) to poselství odtajnil. Ale jsem ráda, že chyba není na mém přehrávači, ani to moc nevadí, jinak všechno šlape tak jak má. Když jsme u Mirova "vieš čo?" právě jsem si uvědomila, že všude cpu "jinak". Asi máme opravdu každý nějakou "akustickou konstantu" jak praví klasik (Cimrman).

deppholl » 10. 01. 2010, 00:55

Jééééé, to je dobrý, vůbec nejem zklamaná, krásný závěr. Můžu jít klidně spát. Jojo, obličky jsou ledviny, ale jsou mnohem výš než je to znamínko. Sakra taky sbalím Dream on (jak najedou ty smyčce, tak je to jasný) a jdu spát. Dobrou krásné sny!!!!

deppholl » 10. 01. 2010, 00:38

Iva, prý když si pustíš v základní nabídce "Přehrát vše" tak na konci se objeví to tajné poselství. A já ho ještě neviděla, kurňa, protože se mi seká přístroj DVD.

deppholl » 10. 01. 2010, 00:36

Tak jsem se zakoukala na archívu, musela jsem si pustit čtvrté vyřazování, jak se Hejma omlouvá Mirovi, že to s hodnocením přehnal a sprdla ho manželka. Podobný pocit jako když Habera řekl že by rád viděl Mira ve finále....A tak jsem shlédla na Youtube Šmajdové znamínko, ať mám hezké sny.....

deppholl » 09. 01. 2010, 23:43

Jenom dotaz, na Slovensku jsou ještě prázdniny??? My už od pondělka makáme jako tříbarevný králové :-)))). Že Mirko přeje poslední prázdninový víkend...... RIA - už se ti taky houpe klávesnice????? :-))))))

deppholl » 09. 01. 2010, 23:04

Jo East 17 mě taky nevadili - stay another day christamas virsion, hned jsem si to musela pustit a zavzpomínat, běželo to v hitparádách.....