Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 21. 01. 2010, 22:22

RIA: jo, jo další důkaz, že nejsme jen na blonďáky. :-) Holka zlatá my bychom se asi neměly rači nikdy potkat osobně, jinak bychom si mohly lézt do zelí

kobitka » 21. 01. 2010, 22:13

díval se někdo z vás na koncert SOSHAITI na jedničce?To bylo hudební pošušňáníčko. Moje hudební dušička zaplesala. Jen je škoda, že se tak výborní hudebníci sejdou po hromadě jen, když se někde něco semele :-(.

Jinak koukám, že naší Jituš hodně chyběl pokec s lidma. A její názory na vzhled někoho jsou hodně povrchní. Tahle slečna asi 19 mít nebude. A nebo bude muset ještě hodně dozrát. Nikdo přece nemůže za to jaký má tvar obličeje, nebo očí natož vlasů. A soudit někoho podle toho jak moc koho objímal nebo jak mu holky pod pódiem cpaly ruce pod nos je taky krapet mimo. A jediný kdo se od Mira odtáhl byla co si pamatuju Paulína a ta to udělala jen jednou. Co se týče toho,že prošvihl koncert. Lidi je to taky jen člověk a občas si potřebuje odpočinout. A když dá vědět předem, že nedorazí je to problém organizátorů, že se podle toho nezařídili a neinformovali o tom lidi v čas. Na druhou stranu to od nich byl docela chytrý tah. Nalákali lidi, vybrali vstupné a napakovali se i na prodeji pití.

kobitka » 21. 01. 2010, 21:53

hu tak sem tu. Lekli jste se? Asi ne že. No než tady s váma začnu debatit musím vám sem hodit jeden odkaz. Rokeři mi prominou ale jinak to prostě nejde. Najdetě si na youtobe Maksim Mrkvica jeto umělec s velkým Ú. Nejlpeší skladby jsou Exodus a Wonderland. Je to i pro ty co to tady jen čtou, aby věděli, že jsme zaměření i na jiné věci než jen na rock a Mira.

kobitka » 21. 01. 2010, 16:11

Lilie : klid slečna si chce opravdu jen pokecat. Všimla jsem si, že je na fórech, které jsou aktivní.

kobitka » 21. 01. 2010, 16:07

Jitka: mám pocit, že si prostě jen chceš pokecat ale tak fajn proč ne. Vůbec jsi nepochopila princip superstár pokud si myslíš, že to mělo být jen o zpěvu Ale faj vyvracet ti to nebudu. Co se týče vzhledu každý má hold jiný vkus. Mi se Miro líbí ale můj top je někdo úplně jiný. A že neumí zpívat? To byse přece nedostal tak daleko.Ben byl podle hodně holek taky fešák a nedostal se ani do top 5. Takže ne všichni posílali hlasy někomu jen kvůli tomu, že vypadá dobře. A že mluví divně jsem si taky nevšimla. Spíš na svůj věk až moc vyzrále. A většinou lidi, kteří jsou povrchní filozofii nerozumí a proto se jim zdá, že někdo mluví divně.Jo a co je to vypadat klucky? Když už tak chlapecky. No pokecala bych víc ale mám ječtě nějakou práci. Když budeš chtít stav se tady večer my si s tebu rádi pokecáme.

kobitka » 21. 01. 2010, 15:58

no ať je to jak je to s tím článkem, myslím, že za nedlouho se o tom dočtem i v našem Blesku plesku tak jako dnes o Martinovým honoráři a soukromým letadle. Ve mně tyhle zprávy teda nic nedělají(pokud mají organizátoři pocit, že si celebrity zaslouží takové prachy, tak prosím ať jim je dávají) ale nechápu proč s tím lezou do novin. To chtějí v závistivých lidech vyvolat ještě věčí zlo? Nevím jak to pak bude Mirovi nebo Martinovi příjemné, když se bude psát o tom kolik si kde vydělali a lidi na ně za to na ulici budou nadávat. Finanční příjem je soukromá věc pokud není člověk státní úředník a to naše celebrity rozhodně nejsou.

kobitka » 21. 01. 2010, 15:42

Lila: neodstatek estrogenu bych v tom neviděla. Jen protě čirá závist, že je někdo úspěšnější než její oblíbence. Ale tak aspoň, že slečna poznala, že Ben neumí zpívat už to se považuje za úspěch. Jitko hodně štěstí do dalšího života a dej na mně na kráse nezáleží. I ten nejhezčí chlap na světě může být parchant.

kobitka » 21. 01. 2010, 15:37

Jitka: děkujeme ti za tvůj velmi objektivní názor ale myslím, že spravedlnost si představuje každý jinak. Kdyby bylo na mně tak to pořadí je úplně jiné než jsi tady dala ty. 1. Martin, 2. Miro, 3, Leona, 4. Honza, 5. Dominika, 6. Monika, 7. Makréta, 8. Nikoleta, 9. Paulína, 10. Denis. 11. Ben, 12. Tomas. A spousta dalších by taky dala jiné pořadí. Smiř se s tím, že to dopadlo tak jak to dopadlo a pro příště aby to bylo podle tvých přání budeš muset posílat víc SMS. O tom to totiž je. Leila: je to bulvár tomu bych moc nevěřila a nemyslím si,že by Miro neměl managera. To by nestíhla kdyby si všechno organizoval sám.

kobitka » 21. 01. 2010, 10:50

obré dopoledne. Laco díky za info a neboj my se budeme držet zuby nehty. Agáto neboj sice nejsem skalní fanda Deep Purple ale už když měl Miro zpívat tuhle písničku tak jsem si říkala achich ovej taky mu mohli vybrat něco lepšího. Ale naštěstí hodně mile překvapil. Miro do téhle věci dál víc energie než samotný Lan. Profil na facebooku nemám ale není problém založit a už vůbec není problém krapet pozmněnit údaje co se týče přesného data narození.

kobitka » 20. 01. 2010, 23:18

RIA: jen dodatek a už fakt mizím. No ono je to u těch umělců hodně mylná představa, že se u nás prosadí víc než u vás. Já už ani nepamatuju, kdy se u nás naposledy našel nějaký zpěvák který by se zapsal lidem do paměti a fungoval do teďka jako hvězda mikrofónu. Vždyď jen před loni vystartoval jako raketa Marek Ztracený a kde je ho teď konec. Ani o Petru Bendem už nějak není slyšet, Tomáš Klus to samé, slaďoučký oběv roku(prominentní chlapeček ke všemu) Pepa Vágner a na další už si asi nevzpomenu. A to jsou samí češi jak poleno. Ze slováku tady máme Danielu Šinkorovou taky vystartovala jako raketa a teď oni není ani vidu ani slechu. Zuzana Norisová, ta teď funguje jen díky podřadným seriálům a o dalších ani nevím nebo nejsou.

kobitka » 20. 01. 2010, 23:04

Andrew: a natruc to nedělej. Přece se nenecháme vyhnat jedním zamindrákovaným blbečkem. Takovou radost mu přece neuděláme. Ba naopak vyzrajeme naněj tím, že tady zůstaneme. Bude zuřit, chvíli kolem sebe mlátit ale pak ho to přejde. Jinak já se už chystám do hajan. Takže pěkně debatujte a nezapomeňte buďte nad věcí. Doboru noc

kobitka » 20. 01. 2010, 22:53

No tak muzikály Davida teda zrovna moc nemusím. Je to všechno šité horkou jehlou jen, aby bylo co nejvíce penízků do kasičky ale o kvalitě se tam moc mluvit nedá. Jedině tak Kleopatra ten zbytek už je moc. Navíc furt každý říká jak je obtížné napsat muzikál ale zrovna u nás se ty muzikály nějak kotí či co. Je jich víc než dost.Mezi nejlepší pražské muzikály řadím Drákulu a Johanku z Arku.

kobitka » 20. 01. 2010, 22:49

RIA: no nevím já myslí, že na Slovensku má úplně stené možnosti se prosadit jako u nás. Jde jen o to, že momentálně asi dostal víc nabídek na koncertování od nás než od vás. Což se může časem úplně obrátit. Jde jen o to na jaké lidi bude mít štěstí a jak moc ho budou chtít prosazovat. Jen aby to nebylo za každou cenu. Ale do toho by se Miro uvrtat nedal. Co se týče mzikálu tak proti nim nic nemám. Jen se mi nelíbí, že v Praze se muzikály staví jen na známých tvářích. Kvalita hry ani herců už není tak podstatná. Takže muzikál a Miro ano jen ne do pražských divadel.

kobitka » 20. 01. 2010, 22:41

Holmes & Watson. tak mi dej jeden jediný rozumný důvod, proč chceš abychom odešli. Toužíš po tom, aby jediná funkční diskuze byla Martinova? Nebo o co ti jde? Fórum je přece od toho aby se tam psalo a lidi se mohli vyjdářit k tomu co je zajímá. Ovšem co zajímá tebe to jsme zatím nějak nepostřehli. Jinak debatu s tebou ukončuji je to vlastně o ničem a nás od tud tímto stylem nedostaneš. Na to musíš být krapet mazanější. A navíc už jsem se dneska z jedním magorem tvého typu střetla. Takže ty už mně rozhodně z míry nevyvedeš. Tak se měj krásně a míň zloby v srdci a hned ti bude na tom světě líp :)

kobitka » 20. 01. 2010, 22:28

RIA : ač češka tak toho bych se nebála. Ani tak nějak moc nevěřím tomu infu v novinách, že se hodlá přestěhovat do Čech. Tomu uvěřím až tady bude. A co Meky Žbirka taky žije v Praze už několik let ale na Slovensko nezapomíná, dokonce zůstal věrný i svoji mateřčině narozdíl od jiných. Je jedno kde bude žít, hlavě ať dělá to co ho baví. Jezdit bude tam kde o něj budou stát. Takže to záleží taky dost na nás, jaká bude poptávka ať už v Čechách nebo na Slovensku

Kobitka » 20. 01. 2010, 22:19

Holmes & Watson : proč nelezeš jinak ty? My tady byli dřív. A stejně se obávám, že kdybychom šli jinam, tak by jsi slídil za náma. Koho jiného by jsi pak asi tak otravoval. Je mi tě fakt líto, že nemáš žádné kamarády ale z nás si je teda rozhodně takovým způsobem neuděláš

kobitka » 20. 01. 2010, 22:16

Lilie: spálil comp takže nemá příjem. Od teď fandí poute Martinovi :-(. Škoda, že jsem po tom raním přízpěvku neprozřela jako on. Zatím si tady musím užívat diskuzi s váma ale kdybych prozřela, tak bych teď zírala na Martinovo fórum a četla si přízpěvky našeho HW. Teda ale musím říct, že ta schýza je teda hrozná věc. Debatit sám se sebou to se jen tak nevidí. Jinak Miro by se hodil co by princ do pohádek typu Sedmero krkavců (Michal Dlouhý), nebo Což takhle svatba princi a Ať přiletí čáp královno (Mirek Vladyka). V těch posedních dvou jsou hezké písničky

kobitka » 20. 01. 2010, 22:00

RIA: no tyhle filmy patří do kategorie nesmrtelných ale dneska už by to asi moc lidí do kin nenalákalo, i kdyby tam hrál samotný Johny Deep. A Miro by byl asi dobrý herec ale mám obavy, že by zapadl jen do škatulky hezounků a stěmi se moc kvalitní filmy netočí.

kobitka » 20. 01. 2010, 21:54

Miro do Lets Dance? Lidi neblněte. Jsou u toho dost náročné tréningy, takže by se nemohl soustředit na svou hudbu. Stačí jaký měl zápřah při superstár. A dodo kašli na toho prudiče chce se akorát pohádat a strhnout na sebe pozornost. A očividně se mu to bohužel i daří. Takže ignorovat a ten blbeček nakonec vypadne.

kobitka » 20. 01. 2010, 21:41

Holmes & Watson : Kobitka vás má strašně moc ráda a rozhodla se, že vám najde úžasnou prartičku přátel, se kterými budete mít společné zájmy a budete si moci povídat o úspěšných pátracích akcích. Proto pátrala, pátrala až je konečně našla a tady jsou http://www.youtube.com/watch?_v=JYDxu_DnghZM... Zrušte mezery a přeju vám spoustu spoelčně prohýřených nocí