Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 15. 02. 2010, 22:52

Kašlete na to individuum akorát nás chce vytočit. Na to ale už máme naši Kačenku. Takže kdo ani nemá odvahu podepsat se pod svůj názor ten jako by nebyl. Nazdar všem hrdinům

kobitka » 15. 02. 2010, 22:45

Mio souhlasím: juj tady někomu leží Miro v žaludku. Jdi ho strávit jinak ti hrozí žaludeční vředy. Ha, ha Kobitka do Havířova? Leda tak ve snu.Hernajs kdy konečně kluk jeden střapatá pochopí, že nemám téměř šanci vytáhnou paty z F-M.

kobitka » 15. 02. 2010, 22:16

Dobrý večer. Tak koukám že kauza Kačena je ještě pořád živá. A řeší se Mirové IQ. Já nevím jak vy ale já na výšku IQ nedám a ani tomu moc nevěřím. Já na testech byla vyšel mi průměr, takže nejsem ani tupá ani génius ale jde o to, že větší část testu je zaměřený na matematiku. A ne každý v ni vyniká. Tak jak podle jednoho zbabraného testu může někdo poznat jak moc je chytrý? Znám lidi co mají dvě vysoké školy a jsou to totální vypatlanci ale hlavně, že mají titul a tím se předpokádá, že mají i vysoké IQ. Pro mně je nedůležitější jak se lidi chovají k druhým a nezajímá mně na nich jestli ví kdo byl Einstein a umí odříkat jeho zákon relativity a možná mu i rozumí.K čemu člověk s IQ génia když se chová jako poslední hovado v řadě(sorry za můj slovník) Vy zase chystáte dárečky? Tak jo jen prosím žádné banány.

kobitka » 15. 02. 2010, 10:28

Lilie kašli na ty holky. Jim nikdy nedojde co nám na tom vadí, a že i když ze sebe udělaly"hrdinky" tak se zachovaly dost netaktně. Až holky zjistí co obnáší pojem práce a s ní spojená únava, tak to možná pochopí a zamyslí se nad sebou. Ale je pravda, že nikdo z nás u toho nebyl takže nemáme právo moralizovat. Jen jim tam připiš, že se o tom pořád mluví proto, že ten incident pořád vytahují na světo a chlubí se tím snad úplně všude. Já když někoho zprdnu i když slušně nemám potřebu to dál rozebírat s ostatníma, kterých se to ani netýká. Je to mezi Mirem a těma slečnama tak ať s tím nezamořují skoro všechny diskuze.

kobitka » 15. 02. 2010, 08:58

dobré ránko. Jóóó máme zlato! Martina je holka šikovná, díky za všechny rybníky u nás. Hele asi jdu s křížkem po funuse ale všimli jste si, že při rozhovoru ve Fun rádiu na otázku na českou hudební scénu Miro vyjmenoval všechny zpěváky, které jsme tady probírali. Teda až na Dana Brátu a Michala Penka. Ale co Miro je kluk šikovná on mezery ve vzdělání rychle doplní.

kobitka » 14. 02. 2010, 23:25

Andrew : tak jo nemluv já to beru, je to sice kruté ale dobře mi tak. A psát mi budeš?:-) Tak a já se jdu pro dnešek pokusit o spánek. Kačenka mi tak narušila moji koncentraci, až mi s toho zase začal kolabovat internet. Je zvláštní, že na lidskou blbost dokáže reagovat i technika. Lilie: napsala jsi to tam trefně ale vzhledem ke slečně moc slušně. Tak dobrou noc a hlavně klidný vstup do nového týdne, zoubky ať nebolí a chřipka ať táhne o dům dál.

kobitka » 14. 02. 2010, 23:04

Andrew: takže bude sumo:-)? ou promiň blbý vtip. I ty surovče jeden ty mlátiš holky? Hezky na slečnu vztyč ukazováček a jemným hláskem, řekni: ty, ty ty to se nedělá. fanusicka : neboj mi to došlo. Jen to tak vypadalo, když se tam na něj tak mačkají.

kobitka » 14. 02. 2010, 22:48

deppholl: to mi byly rovnou podávány kapesníčky. Já teda nejsem nijak velká romantická duše ale na romantické filmy se ráda podívám. Beru to jako takovou oddechovku. Většinou to jsou totální kraviny, u kterých už od začátku víš o čem je řeč a jak to dopadne. Ale tenhle film mně opravdu dostal a můžu na něj koukat pořád dokola. Hele a že ta co hrála jeho manželku a byla i je oficiální přítelkyni hrála v seriálu Dovsnuv svět? 12345 : no tak hlavně, že se s tim slečna nechce chlubit ale vytrubuje to do světa ještě i po týdnu.Juj kdo sprdne Mira příště, dostane metál za odvahu! Takže holky do toho jdu lít železo. Jestli zbydou prachy tak ho i pozlatím.

kobitka » 14. 02. 2010, 22:30

Teda co se týče Andrewova objevu, tak jestli bude kráska i v Liberci, doporučuju vzít si sebou boxerské rukavice. Co když je Miro žárlivý a majetnický typ, takže se o slečnu kytaristku nebude chtít dělit byť by šlo jen o foto? Miro odjede i s kytaristkou a Andrew bude mít na památku místo podpisu krásného moncla. Holky výzva pro vás: Andrew bude hlídat vás a vy Andrewa.

kobitka » 14. 02. 2010, 22:16

Dobrý večer: deppholl: jo jo taky jsem koukala. Byl to fešák škoda ho. Ale mně se nejvíc líbíl ve Zkrocené hoře. To byl asi jediný film, který mně kdy rozbrečel když nepočítám Diskopříběh při písničce Máma. Bára : taky jsem to tak pochopila ale stejně bych byla rači kdyby se soutředil nejdřív na jedno a pak až za nějaký čas si přibíral další projekty. Ono mít víc rozdělaných věcí je někdy pěkně na hoby. Pokud chceš něco opravdu pořádně dodělat musíš ošidit to druhé. Ale už se moc těším až ho v sobutu uvidím na Nově. Je to poprvé a naposledy co se na tu ubohost na Nově jménem zábava budu koukat. Kam až ta Šmajdománie míní pokračovat fakt netuším.

kobitka » 14. 02. 2010, 19:01

nazdárek. Já vám k Valentýnu nepopřeju. Patřím k těm kdo ho mají každý den byť zrovna s nikým nerandí takže k lásce nepotřebují jen jeden den v roce. Luciinetska : díky zarozhovor. Jsi šikula jako vždy Kritik: já teda nevidím nic špatného na tom jak ty říkáš"obraz nalinkovaného spořádaného rodinneho života. Proč by si měl Miro hrát na pana záhadného a dělat ze sebe něco co není? Já si spíš naopak myslím, že holky přitahuje to jak je klidný a vyrovnaný a práskne na sebe skoro všechno(tím prakticky zavře hubu všem bulvárním plátkům protože o něm nebudou mít šanci napsat něco ohromujícího. K lidem se to přes Mira dostane mnohem dřív než redaktoři vůbec šáhnou na klávesnici). Fanynky nepotřebují nějakého pomatence, který začne větu a už ji nedopoví. A jestli myslíš to, že pořád tvrdí, že nemá přítelkyni(to je snad jediná jeho záhada, kterou pořád někdo řeší) tak s tím souhlasím(souhlasím s tím, aby pořád říkal, že žádnou nemá. Ale ne kvůli své tajemnosti ale ochraně soukromí. Co je komu do toho kdo s kým chodí nebo nechodí).Ale i kdyby ji měl a veřejně se k ni přiznal tak na žádanosti mu to neubere. Holky budou dál na koncertech pištět Šmajda, Šmajda i když bude ženatý. O žádných jeho dalších tajemstvích nevím. Že lidem a bulváru neříká jak přesně bude vypadat jeho CD a kdo bude jeho managerem to je snad normální. Nemluví o věcech, které jsou v jednání. Ale tohle dělá taky dost lidí, protože když se většinou o nějakém plánu mluví hodně dopředu tak nakonec nevyjde. A nemyslím si stejně jako Andrew, že by měl bulvár Martina míň rád než Mira. Ono jde spíš o to, že Miro je pro mladé slečny ve věku 12-18 mnohem atraktivnější téma než Martin a tím, že o něm píšou zvyšují svoji prodejnost. A Agáta, že to umí s bulvárem? No to si sand dělaš srandu.Kdyby to uměla tak by ze sebe nemusela dělat před celým národem blbečka. Neměla by to za potřebí.

kobitka » 14. 02. 2010, 11:33

dobér skoro poledne. Díky za fotky. Ten kabát mu moc sluší a ta fotka u auta mi přišla jako, že páni policajti Mira do toho auta tlačí skoro násilím(asi už chtěli mít po šichtě a on jim to kazil).Tak koukám, že se díky Ivy a Mag dočkáme dalšího reportu už teď se těším. Deppholl neboj se olimpiády. Nás to tady nerozhádá stejně víc fandíme Mirovi než sportovcům. I když na Pluščenka(hernajs zas nevím jak se to píše) se těším. Je to blonďák, stejně starý jako já, rusky něco žbleptnu tak že by jsem i pokecali a to že je ženatý je jen nepodstatný detail. Lilie ty se nacpi vitamínama ať si co nejdřív jako rybička. Já du kuchtit něco k jídlu snad se mi rodinka neotráví.

kobitka » 13. 02. 2010, 23:50

No nic já se pro dnešek loučím. Radujte se ze zlata, radujte se ze Šamjdy, Andrew s fota sličné blondýnky a krásnou dobrou noc.

kobitka » 13. 02. 2010, 23:39

Lilie : tak já prubla kyvadlo, takže jsem taky věděla a byla jsem naprosto v klidu(dokonce jsem se vykašlala i na SMS). Poslala jsem mu v tom finále jen tři. Takže holky je to venku. Díky mně nebyl Miro první! Achich ovej ty kameny bolí neházejte jich tolik. Na hokej jsem to už taky zkusila ale kyvadlo není zas tak spolehlivé jako karty, tak je lepší mít to ověřené z více zdrojů, i když sázet nebudu.

kobitka » 13. 02. 2010, 23:29

mari : jo jo je to přesně tam(docela blizoučko). Taky tam mám familii ale my jsme rozlezlí po celé republice až mám někdy strach, že až přivedu domů nějakého zajímavého pána tak mi řeknou "jo holka máš smůlu to je tvůj bratranec" :-( Vy máte zlato? Sakra zase slováci vedou. Ale my vám to v hokeji natřem jako vždy ha, ha, ha

kobitka » 13. 02. 2010, 23:19

Lilie : tak té nálepky SS se už asi niky nezbaví. Se podívej na Anetu ta se tomu bránila zuby nechty a stejně v každým rozhovoru s ní je narážka na SS. A kupodivu dneska jsem s ní četla rozhovor v Právu a konečně uznala, že je vlastně ráda, že v té soutěži byla a už se za to ani nestydí. Jinak já na SS koukala jen díky Mirovi a vždycky po tom co dospíval tak jsem přepla, takže ani jednou jsem to neviděla do konce(ani vyhlašování). Nikdo jiný mně tam hold nezaujal. A ani pondělky jsem moc nesledovala. Za ty nervy jak pořád do Mira porota šila mi to nestálo. Vždycky sem jen pak rychle koukla na net abych věděla jestli se nám hoch udrřžel a když jsem zjistila, že jo tak se mi ulevilo na srdíčku a těšila se na další neděli

kobitka » 13. 02. 2010, 23:04

Lilie nezkoušela jsis vyložit karty na to jak dopadnou naši hokejisti na olipiádě? Já jen abych věděla jestli se další měsíc nevyspím jen kvůli Mirovi nebo budu moct svést ty svoje pytle pod očima i na Jágra a spol. To byl tež nápad dát Olipiádu do takové ďury jako je Vencouvr. Kdo se jim má na to nočni vysílání koukat. A chystat si budíka na pět ráno když nemusím do práce je taky na dvě věci.Už Nagano mi dalo zabrat a to jsem byla o dost mladší ne tak teď.

kobitka » 13. 02. 2010, 22:57

Lilie : díky jsi šikula. Takže dámy hodit se do pucu a směr Slovensko. Andrew nás rád doprovodí a očihne slečnu kytaristku ještě před Libercem. No ještě, že už jsou zrušené hranice. To by byl pohled pro celníky " Pasáček a jeho stádo senilních důchodkyň"

kobitka » 13. 02. 2010, 22:45

Andrew : kritik tady ale vážně byl dřív než Nostradamus. A jestli je to jeden a tentýž tak má náš manekýn pěknou schízu

kobitka » 13. 02. 2010, 22:38

fanusicka: Nic nemaž vem si dlohý rukáv a je po problému. Chodúrovce utlučeš argumentama. Lilie: prosím hoď sem odkaz na ten článek nemůžu ho vyšmajdit a v hlavě mám dnes pusto prázdno tak ať se tam aspoň na chvilku usadí Miro.