Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 09. 12. 2009, 18:36

No jak tady pořád říkáte, že je Miro metrosexuál tak s váma nesouhlasím. Podívejte se jak vypadal při castingu nebo v divadle. Úplně normální mladý kluk, to vizážisti z něj začali dělat mladinkou holčičku(sorry Miro). A po pravdě musím říct, že se jim jeho proměna povedla( na mladé holky to zabralo). Vždyď i Martina musí dost vylepšovat a Dominiku taky. A je pořád lepší když chlap vypadá k světu než kdyby byl jako baraba. Smradlavý, zarostlý, špinavý. Všechno je to o vkusu Každopádně není důležitý vzhled ale to jak se dokáže prodat. A to mu jde na jedničku. Takže pro mně by nebyl problém si pouštět jeho CD od rána do večera. Já například k tomu tu krásnou fazónku nepotřebuju. Mně zajímá hlas a ten má hodně zajímavý.

kobitka » 09. 12. 2009, 13:22

RIO : pecka je spisovně pecka i po našem. Kdež to na Moravě je to kostka. Jednou jsem řekla , že jsem spolkla kostku a pražák si myslel, že hrací kostku :-) Kritik: moc hezky napsáno fakt. Jen co se týče toho,že Miro ječí máš pravdu občas ano ale myslím, že kdyby se svěřil do rukou hlasového specialisty, tak by ho to hodně rychle odnaučil. Hold samouci dělají spoustu chyb ale je na nich obdivuhodné jak jsou zarputilí do toho co dělají a dokážou to dotáhnout hodně daleko. Můj kamarád se třeba úplně sám naučil na housle a a dostal se na Ostravskou konzervatoř.

kobitka » 08. 12. 2009, 10:25

Tak výroky poroty nemá cenu řešit. Každý má svůj názor a má právo ho vyjádřit stejně tak Darina. Ale myslím, že zrovna zpěvačka, která bez playbecku nezazpívá čistě snad ani hoří by si měla kritiky ohledně hlasu nehlasu nechat od cesty.

kobitka » 08. 12. 2009, 05:06

Lothlorienn: http://www.tv-online.kvalitne.cz/ceske-televize-on... tady by ti to mělo v pohodě jet. Jinak dobré ránko všem a příjemný den ať už ve škole či v práci

kobitka » 07. 12. 2009, 22:08

Ale no tak nechte Martina Martinem. Né každý má v povaze pořád někoho objímat nebo vy snad jo? Možná že byl tak mimo z toho, že postoupil, že ani nevnímal ,že na něj někdo sahá. Ono napadat někoho jen proto, že něco vídíte je strašně jednoduché. Nevíte jak to přesně bylo nebyli jste u toho.

kobitka » 07. 12. 2009, 21:54

páni tak docela překvapení, že malé holky nepodržely Honzu ale co někdo vypadnout musel a nejdůležitější je, že Mirko postupuje dáááál. Už se těším na neděli. Snad bude mít faj písničky a tentokrát trošku lehčí. A hlavně, že ho režisér nenažene do takové trapárny jako byla při Je to blízko.

kobitka » 07. 12. 2009, 16:13

Miro dneska stopro postoupí. A dost už kritiky ohledně the Quin. Merkury je hold jen jeden a každému se může stát, že má den blbec a je unavený. Já dneska málem v práci vypustila duši a to je teprve pondělí :- (. Takže Mirko odpočiň si jak nejvíc to pujde(pokud vám to tedy produkce dovolí) a v neděli nástup v plné polní! :-)

kobitka » 07. 12. 2009, 10:07

Myslím si, že někteří lidi Mirkova slova ohledně toho, že by byl Fredi dojatý pochopili špatně. On nemyslel, že by byl dojatý z Mirkova zpěvu ale ze skandování fanoušků. Každopádně ať se vám to líbílo nebo ne, Mirko je jediný ze soutěžících, který má opravdu šťávu a umí se prodat. A je vidno, že zaujal spíš starší publikum od 18 výše. Vzhledem ke kaldným komenátřům,které se tady oběvují. Takže pokud se bude i nadále snažit rozhodně po soutěži neupadne v zapomnění narozdíl od takového Honzy, který se líbí především mladším ročníkům a kterému hodně uškodí, pokud se televize rozhodnou udělat další podobnou soutěž. Stačí se podívat na X factor není to tak dlouho co lidi šíleli po Rumlovi, Zonigovi a ALL X a kde je jim teď konec? Stačí aby přišla další soutěž a hned se na ně zapomene. Takže Miro jeď dál a nenech se ovlivnit negativními reakcemi. Už se těším až se tvoje písničky budou hrát v rádiích

kobitka » 07. 12. 2009, 05:10

Dobré ránko všem. Tak i když se Mirkovi Quin moc nepovedly tak ho můžeme poslat do dalšího kola. Ono se to taky dá chápat, únava prostě zapracovala. Kdyby je celý týden netahali po všech čertech a dali jim tím čas na učení a zkoušení tak by to určitě dopadlo dobře. Já třeba nepochopila ten smysl splněné přání. Sorry ale to bylo trapné a ty čtiři autogramiády v týdnu je taky víc než dost. Takže milá produkce šetřete nám je ještě dva týdnu musí vydržet

kobitka » 06. 12. 2009, 22:43

Tak Miro co by Michal David bomba. S touhle písničkou mi fakt udělal radost. A že mu Queen moc nevyšli to tuší asi i on sám. Není to ale jeho chyba. Na Frediho opravdu nikdo krom Robiho Williamse a Gorge Michala nemá. Ale nebylo to zas aš tak hrozné jak říkala porota. Mně se třeba zrovna we will rock you libila hodně. We are champions byla zase trošku nuda. Takže shrnuto podtrženo průměrně zazpívaná písnička ale žádná katastrofa.

kobitka » 06. 12. 2009, 18:16

Tak dost bylo filozofování. Teď jsem dostala takový pubertální nápad. Když se tady tak dohadujete o to, jestli sem přispívá Miro nebo se za něj někdo vydývá, mám výzvu pro Mira. Jesti sem chodíš tak se třeba při dalším vystoupení nenápadně zatahej za ucho a pochybovači budou mít hned jasno :-))

kobitka » 06. 12. 2009, 18:03

DURO: neomlouvej se pochopil si to dobře. Řešit se to dá a taky se to řeší ale je to běh na dlouhou trať a zákon je bouhužel na jiné straně barikády. Ale co v životě potká člověk tolik primitivu, kteří se mu budou bezdůvodně snažit ublížit, že kdyby se pokažedé z takového setkání začal hroutit tak skončí v blázinci. A proto lidičky mobilizujte všechny svoje síly a poražte to zlo, které k vám ostatní vysílají. Hlavně nikomu neoplácejte stejnou mincí na konec by jste byli stejní jako ti co vám ubližují.

kobitka » 05. 12. 2009, 21:41

Páni na to, že je Miro rocker se to tady začíná topit v medu. Hele holky bacha ať tady z toho neuděláme fanklub Zoufale zamilovaných do Šmajdy.

kobitka » 05. 12. 2009, 09:14

Dobré ránko všem. Tak jsem tak po ránu přemýšlela a mám dotaz. Hele příznejte se kdo se začal zajímat o rock až díky Šmajdovi a kdo ne. Já třeba rock miluju. Nemám sice žádnou oblibenou kapelu ale vyrostla jsem na Vanastovkách(mimochodem docela ráda bych slyšela jejich největší hytovku Tak mi to teda nandej v podání Mira) Lucii, Team, ze zahraničních Nirvana,Deep purple, pubertou mě provázel Bon Jovi a teď jsou u mně v kurzu Nickelback.

kobitka » 04. 12. 2009, 21:52

Zdravím všechny přítomné i nepřítomné. Páni já čučím jak péro z gauče tady je to snad nejslušnější fórum těhle stránek! Jen by mně zajímalo jestli je to tím, že Mirovi fandí, krapet starší lidi než třeba Honzovi a nebo je to tím, jak se Miro prezentuje? Jinak já Mirovi taky moc fandím a to mi náct už nějakou dobu není. Všimla jsem si ho už při castingu ale dostal mě až po druhém semifinále. Nejdřív mi padl do oka jako člověk( svým chováním) a pak až jako zpěvák. SMS mu sice neposílám ale je to čistě z mojí pověrčivosti. Když jsem v předešlých kolech superstár někomu poslala hlas tak vypadl. Proto to nechci riskovat a doufám, že se Miro dostane až do finále, které bude ve formaci Šmajda, CHodúr. Kdo vyhraje je na konec vcelku jedno, důležité je jak se uchytí dál. Pro mně je Miro vítěz už teď. Už jen proto jak ho ze začátku všichni podceňovali a pořád říkali, že tam nemá co dělat ale on se nenechal zdeptat a šel dál jako buldok až se mu nakonec podařilo přesvědčit hodně lidí, že na to fakt má. Takže Miro jen tak dál a jedna maličkost, kterou si nemůžu odpoustit. Víc takových lidiček jako jsi ty a hned by bylo na tom světě krásněji. :-)