Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 08. 02. 2010, 23:27

Rous: už jsi utopená!:-) Je to severovýchod Moravy. Znáš písničku O kolo Frýdku cestička? Tak tam to je. Na tu naši akci asi volno dostanu ale Miro tam nebude což, je horší. Ale mám záložní plán. Budu šetřit a až budu mít hodně penízků( do důchodu to snad zvládnu) tak si uspořádám soukromý večírek, kde mi bude hrát Miro. Samozřejmně nejsem škrt, takže vás srdečně zvu pokud se toho dožiju. Ekonomická krize si furt nechce udělat prázdniny. :-( Jo a nejsou to spluobčané ale rekreanti( ale to je prašť jako uhoď) Pracháči až to hezké není a tuzera ti nedají, i kdyby ses před nima plazila na kolenou.

Já se pro dnešek taky loučím. Mějte se krásně a blonďaté sny

kobitka » 08. 02. 2010, 23:00

No jak to tak pozoruju tak Rous, Maciáš, Jarka a já budeme snad jediné, které Mira snad nikdy neuvidí. Tak ho za nás osahejte, ochutnejte a pozdravujte. Popřípadě pomozte bodygárdům odhánět od něj zlé lidičky jako spráné mamičky.

kobitka » 08. 02. 2010, 22:43

fanusicka: tak to si pořádně užij. Máš rozkaz fotit o stošest a pak podat podrobné info. Hlavně aby jste nám tam nezmrzli. Radost a láska sice hřeje v každým věku ale mráz je většinou přemůže.

kobitka » 08. 02. 2010, 22:25

dobrý večer. Jejda jeda tady se to pořád mele. Je zajímavé jak jedna slečna dokáže nebořit jednu pohodovou diskuzi a ostatní přicmrndovači se okamžitě přidají. Milí zlatí opakovaný vtip není vtipem to ví už i malé dítě. Tak se nechovejte jako malí spratkové na které rodiče zapoměli a jděte si hrát na jiný píseček. Jinak vítej Ria spátky mezi nás. Už si tu chyběla. Něco mi uniklo nebo jste se z Dodem dali do hromady? Jestli jo tak gratuluju a pozdravuj ho od nás.

kobitka » 08. 02. 2010, 16:01

Tak koukám, že to tady žije stejně jako dopoledne. Tu slečnu bych už neřešila, zřejmně neměla moc dobré dětství(myslím, že takových je víc a nemámjí potřebu to někde ventilovat) a jen chtěla aby ji někdo politoval a my se na ni slétli jako supi na mršinu.Vrchol všeho ale bylo když napadla Gatl a Mirkovu maminku to už není o litování ale kolosální drzost.Hol zlí lidé mají radost s toho když můžou někomu ublížit. Řešením je nedat jim na jevo, že vás zranili a tvářit se jako by se nic nestalo. To je teprv dožere. Jinak o jakém článku to tu mluvíte? iii: moc gratuluju ke zkoušce jsi šikula. Jdu si zaklikat a konečně se najíst mám hlad jak vlk. Ono po hodně dlouhé vycházce člověku vytráví, vzlášť když blbne z pětiletým svištěm. Tak se tu zatím mějte a večer čau

kobitka » 08. 02. 2010, 09:56

Drahý neznámy(á) i vetché stařenky mají nárok na zábavu. Nejen vy mladí. A ještě nejsme tak staré abychom trsaly na Evu a Vaška nebo abychom seděly u stolu. Nohy nám ještě slouží. Že ty budeš ten uražený anonym, když se nepodepíšeš ani tady? No nic teď už jdu vážně provětrat ty svoje staré unavené hnáty ale já se vrátím. :-)

kobitka » 08. 02. 2010, 09:18

Dobré dopoledne všem.Ewelin ne nemyslela jsem Třinec tam je to sice bezva ale je to město. Já myslela dědinku u F-M ale název nikomu nic neřekne. gatla : jůů supr už se těším až tvůj Matýsek nazpívá písničku z Mirem a bude opsypaný plyšáky, (kalhotky si rači nechám na sobě)¨ Rous: já se tě nebojím na mě by sis vylámala všechny zoubky :-) Kauza zhrzená fanynka: slečna je vážně mimoň, který si myslí, že všichni tady jsou jen pro ni a především Miro. A jestli to bylo tak, jako to napsala tak doufám, že si z toho Miro nic nedělá (My ho máme rádi i bez podpisu a fota)Holky mohly být zklamané, že se na ně nedostalo z podpisem a fotem(ale přece se kvůli nim Miro nerozkrájí. Je jen jeden a navíc je to obyčejný člověk žádný Bůh) ale myslím, že nejdůležitější je jestli si užily koncert. A podle všech ohlasů si ho užily maximálně. A navíc 13 leté slečny mají už o půnoci spát a ne trajdat po diskotékách.A když někdo nemá ani odvahu se pod svůj názor podepsat tak to taky dost vypovídá o osobnosti dané osoby. Vlastně se za svůj názor stydí. Takže Mirko hlavu vzhůru a nepřipouštěj si k tělu takové nesmyslné názory.Bohužel se s podomnými lidmi ještě určitě setkáš. Lidská blbost nezná meze. klik, klik jdu něco dělat tak se tu mějte fajn a buďte vždy s úsměvem na tváři :-)

kobitka » 07. 02. 2010, 23:19

tak jsem si přelouskala report na wg.cz a slečna, která tam byla asi není moc znalá hudby, když tvrdí, že většina písní byla Mirové tvorby a nebo nás Lilie a Gatl šulily. Jinak fičím spát tak dobrou noc všem a sladké sny.

kobitka » 07. 02. 2010, 23:05

Andrewa nasrala fanynka mně nasere Rous, jestli bude pořád takhle psát. Do kultáráku Rous půjde a Miro ji dá podpis sám a ještě z radostí a úsměvem. A nesekne to sní protože ostatní ji psychicky podpoří.

kobitka » 07. 02. 2010, 22:59

Tak si vemte černé odznaky, když je teď Miro pořád man in black. Andrew si přibalí deštník a bude s ním máchat nad hlavou, aby se mu to jeho stádo senilních matek v davu neztratilo.

kobitka » 07. 02. 2010, 22:45

Andrew: no to rači ne. Převážná část klietů jsou rusi. Ještě by se jim Miro na tolik zalíbíl, že by ho zbalili do kufru a nadobro si ho odvezli do Moskvy. :-( Ale máme tady jednu akcičku na kterou by se hodil jenže vedení obce raději zve starší umělce aby si užily spíš střední generace. Takže letos to zase bude někdo typu David, Nagy, Bartošová... A ve vedlešjí vesnici mají pravidelně rockfest tak tam by to taky šlo. Jenže na to já jsem hodně malý pán. Tak mi nezbývá než snít.

kobitka » 07. 02. 2010, 22:36

Rous,Macyáš: hele vy dvě co to jsou za řeči? Všichni jsem krásní ale každý trošku jinak. Někdo to má ve vzhledu někdo v dušičce a nakaždým člověku se najde aspoň něco hezkého. Někdo oči, někdo tvář, někdo nos, ...Takže dost nesmyslů a depresivních řečí. Jste kočky a basta! Nikdo nikomu ostudu neudělá a už vůbec ne vzhledem. Nikdo není dokonalý ani ten náš střapáč

kobitka » 07. 02. 2010, 22:26

gatla: dají jednou za 14 dní ale to jsem tak zbitá a mám lidi plné zuby, že zalezu do pelechu a spím a spím. Asi jako teď Mirko, takže z koncertu bych vůbec nic neměla. No kažodpádně do léta je ještě daleko tak uvidíme jak se to vyvrbí. A já bych měla nápad jak si užít Mira. Až bude vymýšlet dovlenou mohl by přijet k nám do střediska. Příroda nádherná, všude kolem lesy, borůvky, maliny, hříbky, ostružiny (hlady by tam neumřel), bazén, masáže, solná jeskyně... Jen ty pokoje jsou z roku raz dva.

kobitka » 07. 02. 2010, 22:18

Tak koukám na fotky. Jujky Miro z naším DVD a holky Lilie a Gatl jste kočky :-)

kobitka » 07. 02. 2010, 22:10

Dobrý večer všem. Tak v létě si to užijte pokud vyrazíte na nějaký Mirkuv koncert. Já mám smůlu. To nejlepší se děje vždycky v létě a já mám léto čistě pracovní bez možnosti volna. Kruciš proč na dovolené jezdí lidi zrovna v létě? Díky nim mi unikají ty nejlepší akce v okolí. :-(

kobitka » 07. 02. 2010, 17:50

Mirkova mamka : Vítáme Vás mezi náma a děkujeme za vzkaz od Mira a zároveň se omlouváme za to jestli jste se tady občas dočetla nějaké pikantnosti. Ale všechno bylo myšleno ve srandě. Mějte se krásně a pozdravujte Mirka od pár šílenců, kteří teď flákají všechno, jen ne tyhle stránky.

kobitka » 07. 02. 2010, 17:42

Pěkné fotečky, díky všem angažovaným. S rádiem to není marné ale asi se ten vzkaz k Mirovi nedostane. Tak čiňte jak myslíte. Jen prosím ne Mirískovi ale Mirovi, nebo Mirkovi.(nesnáším Miríska fuj!) Miro vypadá dost unveně ale co, je to mladý klučina, ten se z toho vyspí a hned zas bude dobře. Navíc měl vystoupení už v pátek, takže toho asi moc nenaspal(nevím jak daleko jsou Teplice od Skořenic).Takže milá Arabelko neboj se on to dá. A na ošetřování má maminku u té se přece stoná vždycky nejlíp. A nemyslím si, že by ho nějak moc trápilo, že nemá žádnou slečnu. Kdyby jo tak se po nějaké poohlídne, i když má teď hodně práce. Láska práci nebrání.

kobitka » 07. 02. 2010, 13:27

Macyáš: to jsem ráda, že v názoru na tanga až ke krku, polonahá prdýlka, sedací část kalhot pod kolenama a roztékající bříško ala těhotná v úplém triku nejsem sama. Sice taky nevypadám jako modelka ale naštěstí mám soudnost, která v dnešní době některým děvčatům a klukům opravdu chybí.

Hlásím, že už nemůžu zvýšit počet klikání. Dneska se mi o tom už dokonce zdálo. A moje nejoblíbenější slovo začíná být klik, klik. Jestli ty Chodůrovce brzo neporazíme tak budu chodit po ulici s šíleným výrazem v obličeji, pěnou u pusy a řvát na celé kolo klik, klik, klik.....

kobitka » 07. 02. 2010, 10:15

Dobré dopoledne. Vítám mezi nás Ivetku, moc krásné vyznání Ivet. Jinak Lilie a Gatlo díky za info pukám závistí a tentokrát už je to vážné. Jestli co nejdřív nepřijede do F-M, tak Kobitka definitivně zmizí z povrchu zemského a bude se na vás dívat z hora, popřípadě vás bude ponocích strašít. Bu, bu, bu, bu, bu bojte se! Ale já bych si stejně rači než na diskotéku zašla na jeho koncert, který bude dvouhodinový než jen půlhodinové vystoupení a ještě k tomu s převzatou tvorbou a vřískajícími holkami. Hele říkal, že CD vydá v Juni není to náhodou po našem červen? To já mám totiž narozky takže o dárek od mého okolí by bylo postaráno.

kobitka » 06. 02. 2010, 23:30

Ladeis: nádávám ti, nádávám ti, nadávám ti... Stačí? :-) Jinak já se pro dnešek loučím nějak mi to tu furt kolabuje a už nemám nervy na to furt restartovat počítač. Tak dobrou noc a blonďaté sny