Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kritik » 06. 12. 2009, 23:45

Zavinovacko padej do opery v Hradci nano a nech nas poklesle rvat WE ARE THE CHAMPIONS

kritik » 06. 12. 2009, 23:43

Muj skromny nazor. Tohle neni soutez ani v opernim ani v muzikalovem zpevu. Az bude tak tam povede Chodur na cele care. We are the champions je tak tezka pisnicka, ze by to nedal nikdo z finalistu. Porad nechapu proc si ji Smajdoch vzal a nebo mu ji pridelili? Mercury mel rozsah jako operni zpevak a taky bezne s opernima zpevakama zpival. To neznamena ze kdo to nezapiva nema na hudebni scene co delat, protoze by to tam v tom pripade zelo prazdnotou.

kritik » 06. 12. 2009, 23:18

Mili dementi zavinovaci a luckoviti a jini jestli z neho bude nebo hvezda nastesti nerozhodujete vy. Bezte se prebalit at vam nesmrdi pliny. Lucko ty budes asi fan chodura co. Tak showman ti nevoni Bendig dal druhou lip jak Chodur mimochodem a taky ti nevoni. jestli to nebude smradem z tvych plinek. Jo a porad Chodurovi nejakou masticku na bedary. Rasi mu to pod usima paradne

kritik » 06. 12. 2009, 23:13

jestli chcete taktizovat tak ve fans mu konkuruje Bendig a ne Chodur. Ale hlasy se bohuzel neposilaji negativni. V kazdem pripade bez hlasu to nejde a ted to bude hodne tough. Tipoval bych ze fans bendiga sypou z jednoho mobilu desitky sms a fanaticti fans Chodura citi neuspesne kolo tak asi taky prisypou vic jak obvykle. Maminky a babicky taky budou sypat Chodurovi. Bagarcini fans se castecne presypali na Bendiga. U Dominiky to porad nedokazu odadnout protoze ta holka pro me nema takove charisma jako mela Bagarka a ma desny jecak a skolske podani jak na besidece ale rozsah ma fenomenalni a ma zas takove nevine cosi v sobe co muze lidi pritahovat tak nevim.Takze to asi fakt bude masakr. Je potreba ho podrzet jinak ho neuvidite v unplugged kde by mohl excelovat protoze nebude moct rvat.

kritik » 06. 12. 2009, 22:30

Miro jestli to opravdu ctes. Moc rves a nicis si hlasivky. Na M.Davidovi jsi ukazal ze mas hezky hlas a umis opravdu zpivat. Doufam ze prezijes. Byla by to skoda kdybys vypadnul. Feeling u tebe vynikajici a v nem daleko prevysujes vsechny ostatni ale uz nervi. Aspon v teto soutezi ne. Queen byla desne tezka klada. A ta prvni pisnicka z Queen jeste patri i v ramci Queen k tem nejtezsim. No. Drzim palce. Publikum na tebe reaguje fantasticky tak doufam ze i hlasy poslou

kritik » 06. 12. 2009, 22:21

Tak posilejte hlasy. Nestaci jen rikat ze to vyhraje. Bez hlasu to nejde

kritik » 30. 11. 2009, 14:04

tak vidim ze uz mam na strankach chodura nejakeho imitatora. no jo no jeste jednou k mirovi mne se zdal miruv timberlake dobry.Jeho image behem Timberlakea jedinecna . rozhodne se mi nezdalo ze vypadal jako starnouci rocker.sedelo to do textu. mozna ze nevedomky?:))). treba sam interpret Miro si to ani neuvedomil jak to tam pasuje? ze to trochu zpackal nevadi ve srovnani jak to zpackal bendig. Vlastne ani ve srovnani s nudnou dominikou. Na druhou stranu jsem se FAKTICKY ale FAKTICKY pobavil u jejiho popisovani lumparny ze skoly. To byla SCENKA VECERA hodna nasich prednich komiku.Pri nekterych prupovidkach s moderatory je fakt naivne zlata. Ale asi taky neuvedomele, protoze na recesi je moc detska. zato bendig se nechova pri rozhovorech, s moderatory apod ani tak naivne, ale spis jako chovanec ustavu pro mentalne retardovanou mladez na soutezi "Zpivame pro psychiatry".(na podiu pri zpevu z bendiga ta retardace nastesti zmizi, ale rozhodne bych byl radsi za finalovou dvojku Chodur-Smajdoch).Druha skladba smajdocha byla super a v zadnem pripade to nebylo nic lehkeho. Po aha to byla myslim nejtezsi vec vecera a pro vubec nejake poslouchatelne podani asi nejtezsi. Smajdoch je pro me showman c1 v soutezi. Porad nevim kde ma presne polozeny hlas a to je na to ze je skoro pred finale heroicky vykon.:)) tim se neposmivam. jen porad nedokazu odhadnout jeho rozsah ani jakou prirozenou polohu ma dokonce ani prirozenou barvu hlasu. U gotta mi znel skoro jako gott totiz. a ten mel asi kdysi hlas velmi kvalitni. pri wicked games zase jako gott neznel a barvu mel velmi dobrou a rozpoznatelnou.pri duetu s dominikou (pri solovych partech) mi chvilemi znel jako uz nevim kdo. nejaka ze svetovych rockovych legend. nemohl jsem si vzpomenout, jako kdyz si clovek nemuze vzpomenout na jmeno, ale proste jsem v tom nekoho hrozne znameho slysel.

kritik » 29. 11. 2009, 23:14

tak tentokrat jsem neveril ze to miro da. to byl fakt TOUCHDOWN. je jednicka a zustal jsem s pusou dokoran. Neveril jsem ze to da proste proto ze nemam rad az tak moc tvrdou muziku a axelovo podani se mi moc nelibilo a pusobil to dost disharmonicky. miro to podal lip jak on.a verite ze mi to prislo harmonictejsi nez axel? pokud sestavi dobrou kapelu ma na to dostat se ve sve oblasti na vrchol. klobouk dolu a brada mi spadla. mimochodem ani ten timberlake nebyl zadna hruza. mne se to libilo a v prvni polovine programu patril k tomu lepsimu.miro neni prece imitator faltus a superstar neni vecernicek aby zpival jak hurvinek nebo kremilek a vochomurka kdyz ma jinak polozeny hlas jak timberlake(treba bendik byl naprosto priserny v prvni pisnicce. byl furt mimo ton). gratuluju rockere .tentokrat opet touchdown. mas na to a mozna pritahnes na scenu novy vitr.

kritik » 29. 11. 2009, 19:56

miro jsi cerny kun teto souteze ale bojim se o tebe jako o akcie na americke burze. mas na interpretaci jednu z nejtezsich a jinak hrozne zanrove odlisne skladby se kterymi by si ani jediny z poroty neporadil. hlasy do takovych soutezi neposilam. ted hlasy poslu i kdybys tam stal jak solny sloup, protoze to co mas k interpretaci je fakt zahul. DRZIM PESTI. nedejte na porotu. s vysokou pravdepodobnosti ho rozcupuji jako smecka hladovych lvu gazelu nahnanou do kouta..tak jako pri dirty diana. ale je tato porota adekvatni? Nemam ten pocit.uz nekolikrat to ukazali..

kritik » 28. 11. 2009, 14:02

tak co slipky. parodie nebo snad to je dobre podat jako truchlohru nebo jako zaslouzily rocker v extazi ve vsi vaznosti?:)))) To jsem to dostal teda sezrat. ani nevite kdo to pise takze co si tedy vyziram. mnam mnam

kritik » 28. 11. 2009, 14:00

jak by se asi tady dalo zviditelnit ty chytra hlavo?muzu si tady nabrnkat desitky dalsich nicku pokud se budu snazit dle tebe zviditelnit a ne jeden jak to delam. a to do diskuze kazdeho finalistu jiny.proste tahle skladba od GnR se jinak jak parodie podat neda a pokakejte se vy chytre hlavy.

kritik » 28. 11. 2009, 13:00

jestli mu bude porota zitra v primem prenosu trhat jatra zaziva za GnR, pokud se tak stane,mozna by mel smajdoch rict ze to bylo myslene jako P A R O D I E na takovy typ vystoupeni jestli si nahodou nevsimli. ovsem po te u rozhovoru s adelou a maresem by musel vysvetlit co to parodie je, aby to pochopily i jedenactilete holky co evidentne hlasuji jak vztekle a nevi ani poradne pro koho by mely(muj typ ze pro takove je c.1 bendig). V zadnem pripade bych ja nedelal to ze bych zparodoval Timberlaka i kdyz by si to zadal jak koza drbani:))). To by se pak mohlo stat ze by se Timberlakovy fanynky na nej vrhly jak smecka vzteklych hyen co ze si dovoluje amater parodovat jejich milacka. u GnR si to dovolit muze, protoze tahle skladba se ani jinak podat neda a mam dojem ze snad to nemyslel az tak vazne ani samotny original.kazdopadne v dnesni dobe je zkousnutelne udelat z toho parodii

kritik » 26. 11. 2009, 22:10

omluva mate rebecce, smajdoch ma vrazednou kombinaci.mozna je fakt vizionarka. jestli tohle smajdoch da tak smekam. GnR je tak nemelodicke ze nerockery asi ztezi zaujme - fakt nechapu proc ne november rain.. a timberlakuv hlas v te pisnicce je tak zelektronizovany ze z ni ani poradne nevysortuje melodii pro normalni hlas a mimo to obe skladby jsou moc vysoko a tak. jestli mu to vybirala produkce tak ho chcou pohrbit a jestli si to vybral sam tak nevim co tim sleduje. tady se musi pocitat s tim ze aby se posouval dal, tak pro nej musi hlasovat nejen ortodoxni rockeri, coz jsou jedini, kteri by takovou skladbu ocenili.a timberlake ma desne divne polozeny hlas.zblaznil se nebo to bude dalsi bombasticke prekvapeni? kez by..

kritik » 26. 11. 2009, 18:44

matko rebecco, muzes vysvetlit proc tady kvakas ty nesmysly? bez do pryc. tyhle lidi nesnasim.Bez si radsi meditovat o konci sveta ty vizionarska slipko. zacni balit, mas ho uz za 3 roky ..tedy se zaobirej necim jinym

kritik » 23. 11. 2009, 13:02

erika: Smajdoch nemel ani nejlehci pisnicku ani nejtezsi vlastne tentoktart mel poprve vyrazne melodickou a rytmickou pisnicku (a ty mivali chodur a bendig skoro porad) a rozhodne v jinych kolech jeho pisnicky patrily k tem vyrazne nejtezsim. A mit tanecnici na podiu nezvladne kazdy a pochybuju ze nekdo jiny ze zbylych by si tanecnici pral a hlavne zvladnul, protoze vsimat si tanecnice, tancit v mezich, aby nezakopnul - tezsi je tancit s nekym nez sam, a zpivat pisnicku co nema poradne v krvi dlouhodobou rutinou je mnohem tezsi nez stat, cumet dodavu nebo reflektoru a zpivat.IMHO final countdown si nejsem jisty ze by to zatim dal. ale nevyvracim ze jo. Mohl by si na tom vytriskat zuby a nebo by ho to hodilo az do finale. ale byl by to hrozny risk. Porad se neda poznat poradne cely jeho hlasovy rozsah kvuli tem rockovym hlasovym manyram, kdy ma tendence vysky desne skrtit .Na finalcountdown by musel mit vyzpivany hlas ve vyskach.viz horvath a pozor cesi si horvathovu produkci budou pamatovat a on v ni byl fenomenalni. takze dle meho nazoru by to byl dost velky risk.

Kritik » 22. 11. 2009, 22:18

tak Smajdoch v Cést la vie byl F E N O M E N A L N I. Jak zpev, tak image tak celkovy projev. proste bomba. Jestli se nedostane dal bude to obrovska skoda. Myslim od Dirty Diana nabira obratky a je lepsi a lepsi. tak hlasujte a myslete na to ze opicky typu lacho a podobne maji hodne fanynek.

kritik » 17. 11. 2009, 12:17

ja si myslim ze to, ze smajda neumi zpivat, je z velkem casti manipulace poroty, ktere kecy divaci zerou, i kdyz rikaji ze ne. jiste smajda nema hlas vyskoleny jak chodur, ale hlas ma. a pisen c1 ve final a vlastne zadnou nezazpival nejak spatne, ale protste divaci musi kdakat co rika porota. a i kopiruji jejich(poroty) vyrazy.. treba bendik ok. queen zazpival jakz takz ale chyb tam bylo jak maku a jestli to ostatni neslysi tak jim asi v uchu sedi chodur se svym vibratem. bendig zazpival queen jakz takz , stejne jak smajdoch zapival dirty diana jakz takz a k tomu s velkou show - sice exaltovanou, ale to jacksonovi patri..a vlastne vsechno zazpival uchazejicne a rozhodne ne nejhur.v rockovem kole uz rict nemohli ze to neni dobre tak proste uznali ze to dobre bylo.. monika napr zpiva hur i kdyz je to krasavice a rekl bych ze i lacho zpiva hur a navic nema smrnc. Miro by si mel dat pozor a zkusit zpivat obcas nerockove...myslim ze to dokaze. Aspon jedno kolo. mel by jim to natrit. jinak je mi cim dal tim vic sympatictejsi. zejmena po te co se do nej navazi jaky je narcis a samoliby metrosexual a ze vypada jak holka...s tim mam zkusenosti tudiz muzu poskytnout rady a taky se tomu jen smat, protoze vim asi jake typy tohle rikavaji.... :))) HLAVNE SE NENECH ZNEJISTET A NENECH SE OSTRIHAT. ZAVIDI TI SPIS NEZ ZE SE JIM TO NELIBI. vetsinou to ze vykrikuji nekteri fans chodura ze ti co nemaji chodura radi mu zavidi,..hmmm...projektuji jen a jen sve pocity..tzn spis bych rekl ze zavidi ti, co se navazi do vzhledu tech vizualne obdarenejsich v tom smyslu, ze nekoho tahne nahoru jen jeho vzhled a na vic nema. tady byva zavist pricinou takovych kecu spis nez co jineho...protze napr smajdoch ma i hlas i kdyz neskoleny. a nadto je showman coz v showbiz je dar. a jeste neco... ma charisma...a ted vim co to je. on totiz smajdoch neni zadny dokonale krasny adonis, ale hodne lidi si mysli ze je...nebo ho tak vnimaji...,a to je TO CHARISMA. neda se presne rict co to je ale prave je to TO.a neda se to naucit ..

kritik » 17. 11. 2009, 10:37

pro Nicky mezi Karla a gay z karpat.. Jsi tak blby/a ze si myslis ze neni poznat, ze to pise jeden clovek lamo? Smajdoch ti nedal autogram nebo sis snupnul/la na dobrou noc koksu? Nebo ze bys byl opelichany rozklizeny lojzo co si nevrzne ani se soudedovic ovci, protoze jak vstoupi do chliva, vsichni beci hruzou a hnusem?

kritik » 16. 11. 2009, 18:47

dejte uz pokoj s tim chodurem. na chodura nema v imitaci toma jonese to je fakt. chodur zas nema na smajdocha v rockovych pisnickach. tak co jako. kazdy je uplne jiny a jeden je showman co mu to obcas ulitne kdyz nezpiva rock, protoze proste neni vyskoleny a meda beda chodurny je hotovy zpevak to je fakt, ale kdyby sem vypustili absolventy konzervatori , tak by takovi hotovi zpevaci zaplavili scenu.... a ze se to nestava? cim to asi bude???co ja vim...chodur prijde temer bezchybne da gotta ala tom jones, michela jacksona ala tom jones, aerosmith ala tom jones uklnoni se a odejde.Porota rekne uzasne a tim to zhasne...opravdu zajimave a napinave...festival o zlatou notu a diamantovy zpevnik hadra.... jo je to hotovy zpevak ale mel by si najit cervi diru do minuleho stoleti. Hlavne je ale stejne potreba posilat hlasy. smajdoch ma sice vyrazne navrch v tomto kole nicmene v postupu mu pomuze jen hlasovani. takze tak...

Kritik » 08. 11. 2009, 13:34

Laco vis ze me to uz taky napadalo? Minimalne z muzske casti osazenstva miva Miro bezkonkurencne nejtezsi pisnicky. A Chodur miva pomerne hodne melodicke a intonacne dost jednoduche pisnicky. ted taky. O intonacne jednoduchym pisnich oslavovaneho chodura uz jsem psal v semifinalovych kolech.treba v prvnim final kole mel Smajda neporovnatelne tezsi pisnicku jak Chodur a podle me ji zvladnul docela dobre. Jinak jeste upozornuju ze Chodur ma sest let skoleny hlas na konzervatori, a kdyby tuhle prilezitost mel Miro, chodur by si vedle nej ani nekviknul. Drzim taky smajdovi palce a je dulezite poslat co nejvic sms. Budte si vedomi toho ze takovi ti divaci, co nemaji vyhraneny nazor, kterych je velky pocet, daji vetsinou na nazor poroty a POROTA JE PODLE ME DOST ZAUJATA a prochodurovsky zamerena (coz nechapu, protoze ten je naprosty nehvezdny tip jakehokoliv zanru v 21.stoleti) a pororota bude mit zas blbe kecy. Sami asi vidite ze Miro se svym charismatem a osobitym stylem nemuze prochodurovsky stredneproudove zamerenou jednoduchou porotu dostat na svou stranu. Bojim se tohohle kola, ale kdyby Miro neujel intonacne, coz se mu obcas stava(coz je logicke protoze nemel tu moznost letiteho hlasoveho treningu u skolenych profesoru jako tlustochodur) tak by mohl zapusobit. DRZIM PALCE!