Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Kritik » 07. 11. 2009, 11:39

Hlavne mu musite posilat hlasy a to ne jeden. Psanim sem ho dal neposunete. At pocitam jak pocitam ted bude horkym kandidatem na vyhozeni, pokud nepredvede neco jako s Wicked games, coz bude u Madonny a Jacksona tezke, protoze to myslim neni jeho styl. Ale treba prekvapi? Ma dobry hlas ale neni moc vyzpivany. Porota mu podle meho nazoru nepreje, i kdyz ma na velke podium spis nez treba Bagarova. Bagarova ma moc slaby hlas, coz Miro nema. Drzim mu sice palce a puvodne to byl jeden z mych favoritu, ale bojim se bojim. Hlavne nesmi vyhrat Chodur to je pro me totalni propad moderni hudby. patri bud do opery nebo 40 let zpet.

kritik » 27. 10. 2009, 20:30

Miro opravdu lepsi jak habera bude. Taky mu drzim palce. U nej je potreba , aby hodne peclive vybiral pisnicky, aby to zazpival co nejlip a taky aby se to libilo vsem - i nanynkam, aby si aspon docasne ziskal co nejsirsi pole priznivcu. Tim se posune nejdal. Ja bych byt jim nevybiral extremne rockerske pisnicky, ale neco na pomezi jako bylo wicked games. Mozna by mohl zkusit behind blue eyes, nebo love hurts. Zalezi na tom kolik uzpiva. To nedokazu odhadnout. Doufam ze on sam odhadne co uzpiva a co uz by mohlo delat potize. Miro ma zajimavy hlas, ale neni tak trenovany-vyzpivany jako cunik chodur, coz neni nic neprekonatelneho a gotta by taky normalni clovek nestavel nad jine hvezdy ze (kdyby si sam pan mistr ehm ehm, neposilal hlasy do slavika, kde by byl ??). Nicmene kasparci z poroty na vyzpivanost daji a zbytecne pak svymy kecy ovlivnuji divaky. A miro bohuzel neni zrovna oblibenec starnouciho seladona Habery, ktery v takovem typu muze videt treba nevedome podvedome moznou konkurenci a schvalne ho shazovat.

kritik » 26. 10. 2009, 22:05

Blbost. pokud shodi smajda vlasy uplne vzhledove odejde. Ma prave super vlasy.Jinak nazory cloveka, co sklada takove hruzy, jak predvedl ve spolecne pisnicce finalistu nemuzu brat vazne

kritik » 26. 10. 2009, 21:44

Musite posilat vic sms jestli ho chcete udrzet v soutezi. neni to tuctovy typ a taky se nebude libit tuctovym nanam a tetkam. proto by to chtelo vetsi podporu . Jinak neprijemny habera je podivin. Mimochodem tu sracku co slozil by si asi nikdo nekoupil a v radiu nepustil, kdyby to nebylo spojene se soutezi. A tohle dela porotce? Kdyz to sklada takove hruzy? viz spolecna pisen zpivana dnes na zacatku a jine sragory z jeho repertoaru. Vlastne kdyz to se vezme kolem a kolem jemu muzou v budoucnu slapat na paty zejmena slovaci. Bude to patnactilety lacho co ma detske fanousky a vypada jeste jako beztestosteronove stvoreni ani holka ani kluk? nebude. Ale smajda by mohl. Zeby proto ta averze? heh

kritik » 20. 10. 2009, 00:16

Radim proto, aby zustal co nejdele. pak at si dela co chce a at je svuj. pro zpevaka je dulezite byt svuj, ale aby dostal sanci byt svuj a presvedcit o svem ja hodne lidi a najit si sve posluchace, nebo si je vychovat, musi se nejdriv zalibit momentalne hlasujici vetsine. a neni pravda, ze je jedno, kdy kdo vypadne, jakoze protoze nakonec vypadnou krome jednoho vsichni. Cim dele se v soutezi clovek udrzi, tim ma vetsi sanci. Pokud zustane do posledni trojice je uz to v podstate jedno. nekdy pak ma vyraznejsi karieru ten druhy, treti nez vitez. ale ten kdo vypadne dvanacty, desaty, osmy moc sanci nema.

kritik » 19. 10. 2009, 23:37

Jo tenhle ma jak charisma tak hlas. trochu by mel vic chytracit a vybirat vetsi libivosti. Viz wicked games. Tam mel obrovsky uspech. Docela se umi i chovat na jevisti. jeden z mych favoritu. jestli je rocker ze by zkusil metallicu nebo limp bizkit nebo incubus - ty jejich odrhovacky? aby si i nanynky uzily. tedy aby se vlk nazral a koza zustala cela. doporucil bych min reklam na pivo a trochu, ne moc, ale jemne prejemne lidem brknout na city, coz se mu u wicked games podarilo.