Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 03. 01. 2010, 16:07

Hele, nechte toho :) To nebyl žádný domácí úkol, to byl jenom můj návrh, co bychom mohli dělat.

Pavel: Hezky sis vybral jednu větu a vytrhnul ji z kontextu :) Tím "potichu" jsem myslel to, že se tu ani jinde o něm nebudeme bavit a budeme prostě sedět v koutě a čekat. A to, co tady děláme, ho určitě k ničemu netlačí, už jenom proto, že si tu nikdo nestěžuje, že by to CD chtěl hned. A napsal mu mail nebo zprávu na FB "kdy už to konečně bude" by si nikdo z nás určitě nedovolil. Z té adresy podle mě děláte větší vědu, než je nutné. Podle mě je posílání čehokoli papírově blbý (třeba proto, že mail si jednoduše nepřečteš, když nechceš, ale dopis radši otevřeš, protože by to mohlo být něco důležitého, navíc se na to blbě odpovídá). Jestli dokážu najít jeho adresu pro mě byla výzva. No a dokázal (nevím to 100% jistě). Tím to pro mě hasne, v peněžence ji nosit nebudu.

Dodo: To je podle mě blbá otázka, protože na ni každej odpoví "to by záleželo na okolnostech". Miro není Sámer a doufám, že nikdy nebude.

A Lilie nebude mystifikovat, třeba já jsem na FB psal o tom, že "počkáme tak dlouho, jak bude potřeba" :)

Andrew » 03. 01. 2010, 14:35

Lilie: Jestli to bez toho DVD ještě tak den, dva vydržíš, tak počkej. Být tebou, vyzkouším, jak rychle ti to půjde z toho megaupload, až to tam bude, protože tohle je fakt na týden.

kobitka: http://bit.ly/7YNP5K

Andrew » 03. 01. 2010, 14:18

Jo, abyste ale nebyli trochu zklamaní. To DVD není HD a obrazová kvalita je místy docela mizerná (třeba v tom C'est la vie, když se kolem něj a tanečnice ta kamera točí), ale nemám jiný zdroj než videa z webového archivu. Takže jestli máte doma dvoumetrovou plazmu, doufám, že od ní sedíta dost daleko :)

Andrew » 03. 01. 2010, 13:35

Lilie: To je dobře, ne? Až to doleze na 120, mělo by to jít zkusit ještě jednou.

Lothlorienn: Těší mě, že jsem tě dokázal překvapit. Nicméně jestli sis nevšiml, já tu nikoho nesoudím. Já se pouze pozastavím nad tím, když někdo evidentně nepoužije elementární logiku (Ládík) nebo se chová z mého pohledu směšně (Facebook) nebo mi říká, co (ne)mám dělat (ty). Peace a měj důvěru v můj zdravý rozum, přestože jsem takový hlupák.

Andrew » 03. 01. 2010, 13:31

To jednoduché, počkáme, až Nova/Markíza po třech měsících ta videa z archivu nenávratně smaže a budeme potichu čekat, až vyjde CD. Hlavně decentně.

Jinak pro vás nešťastníky, kterým RS hlasí, že má obsazeno (i když někomu to jde, vidím, že pár z vás si už něco stáhlo), to někdo nahrává i na megaupload.com. Bude to nějakou dobu trvat a opět je tam omezení pro neplatící zákazníky. Tuším, že spočívá v tom, že si můžete stáhnout jenom 3 soubory denně. Což ale není takový problém, protože tam jde nahrát max. 1GB soubory a tím pádem jich bude jenom 5 + ten kontrolní. Až to tam bude, aktualizuju ten dokument s návodem a dám vědět.

Andrew » 03. 01. 2010, 12:55

A tohle si neodpustím. Člověk, který Mirovi fandil proto, že na něj měl vsazeno, mi nebude kázat o etice.

Andrew » 03. 01. 2010, 12:43

Lothlorienn: Já jsem jeho adresu získal z veřejně dostupných zdrojů. A právě proto, že ctím jeho soukromí, nebudu tady psát, jak jsem to udělal. Nicméně kdybys to věděl, věř mi, že o čmuchání nemůže být řeč.

Andrew » 03. 01. 2010, 12:40

Lilie: Tak to se omlouvám, netušil jsem, že to má i nějaké takovéhle omezení, protože tam mám placený účet. Každopádně ráno to ještě šlo v pohodě, takže to chce zkoušet. Podívám se, kam by to ještě osoba blízká mohla nahrát.

mari » 03. 01. 2010, 11:55

Hlavne,že to divadlo pre nás fanúšikov celkom dobre dopadlo,ved finale je fakt úspech!CD kúpim .Myslím,že bude na nejakých festoch v lete,tak niečo mám celkom blízko,to pôjdem.

Andrew » 03. 01. 2010, 11:52

Kdybychom to posílali papírově, tak na 95 % mám kompletní adresu :)

Andrew » 03. 01. 2010, 11:46

No, to je taky možnost. Taková konzervativní :) Ale v tom případě bych pošou poslal nějaký průvodní dopis :) a odkaz na Google Docs nebo něco takového, kde by ty otázky byly a on mohl elektronicky odpovědět. Nutit ho, aby nám něco psal a ještě posílal poštou, to mi přijde zbytečné.

mari » 03. 01. 2010, 11:36

Ten článok mi príde ako montáž všetkého, čo už bolo napísane + ešte niečo vymyslené k tomu... Nikdy mi neprišla spätná sms... Zaujímalo by ma,do akej miery to bolo účelovo zrežírované,či teda bolo?Myslím ako celok:trebárs výroky poroty,ked Mira stále potápali,fakt sa im to zdalo zlé,?Alebo chceli ludí namotivovať,aby mu posielali hlasy?Ved zo začiatku boli z neho nadšení,Palo sa v divadle vyjadril:Smajda-ten je geniálny,a zrazu mu nevedel prísť na chuť...

Andrew » 03. 01. 2010, 11:36

To je mi jasný. Domluvili bychom se na otázkách, to můžeme klidně tady, a někdo mu je pak buď na mail nebo Facebook pošle. S tím, že zvolí nějaký lákavý předmět, aby si toho v těch tisícovkách mailů od fanynek všimnul :) A byl bych rád, kdybych to nakonec nedělal já :) Když si vzpomenu, jak jsem si ještě před měsícem říkal, že na to kašlu a nebudu se chovat jako fanoušek... boha jeho :)

Andrew » 03. 01. 2010, 11:22

Ládínek: Svině bude vždycky svině, ať má legitku jakoukoli. V tom se evidentně shodneme. Ovšem v tom, že ty vidíš svině všude, v tom už ne. Já budu radši narážet, než bych svět viděl tvýma očima. To musí být opravdu smutný pohled.

A tím si to ze své strany dovolím ukončit. Zpět k Mirovi - když na něj teda hudební tisk povýšene dlabe, co kdybychom dali dohromady tak 30 otázek z hudební branže a vybraný dobrovolník mu je pošle?

Andrew » 03. 01. 2010, 11:14

Ládínek: Netuším, kdo ty odpovědi posílá, jestli operátor nebo ta firma, co to technicky řeší. Asi mám protekci. Holt si umím nahrabat, víš co.

Andrew » 03. 01. 2010, 11:08

Ten článek je fajn, ale je to nějaký recyklát, ne? Ten začátek si odněkud pamatuju...

Andrew » 03. 01. 2010, 10:59

Jinak teda abys neřekl, že jsem ošklivej, tak:

"Pokud by bylo všechno v pořádku, tak už ty výsledky jsou dávno zveřejněný" Zveřejnit nebo nezveřejnit výsledky je svaté právo televize. Pokud nechce, nezveřejní. Vypadá to blbě, ale to je málo na to, aby o tom rozumný člověk prohlásil, že to je podvod.

"navíc si nikdo, kdo posílal ty SMS nemůže být jistý, že je vůbec někdo započítal, ani že vůbec dorazily na místo určení" Můžeš mně, obyčejnému IT, vysvělit, jak bys tohle chtěl technicky řešit? Mně na všechny hlasovací SMS přišla odpověď, že za ně děkují (nebo tak něco, už jsem to smazal). Fakt netuším, co víc by měli udělat.

"navíc se všechno posílalo na jedno číslo, takže se s tím mohlo verlice snadno manipulovat už u mobilních operátorů, pokud tam někdo chtěl, mohl klidně nějaký ty SMS v pohodě blokovat, záleží na tom jednotlivci, který to měl na starosti k hlídání" Kdyby měl každý své číslo, šlo by to ještě jednodušeji.

Zbytek nemá cenu komentovat. Jaký si to uděláš, takový to máš.

Andrew » 03. 01. 2010, 10:51

Ladínek: Všichni jsou svině, všechno je zmanipulovaný. Chápu, takže opět jen hospodské kecy. Díky, to mi naprosto stačí :)

Andrew » 03. 01. 2010, 10:38

Tak vem lahev vína, zajdi za nějakým tímhletím... samcem... Ovšem pozor! Musí mít rychlé připojení! A za večer je ruka v rukávě... nebo teda rocker na DVD.

Andrew » 03. 01. 2010, 10:32

Ládínek: V čem přesně spatřuješ podvod? Aha, chápu, v ničem konkrétním nebo by toho bylo hodně :)