Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ráno » 30. 11. 2009, 00:20

Teda Miro, ty seš živel. Když jsi odzpíval Timberlaka, měls ve tváři napsáno, jak se sebou nejsi spokojen, až jsem měla o tebe strach aby tě to moc nerozložilo. Teď jsem si to pustila znovu do sluchátek a nebylo to vůbec špatný. Ona je to hodně uměle dotvořená věc, naživo obtížně odzpívatelné a muzikanti v porotě to dobře ví. Ovšem GNR, tak to mi spadla brada, bombastické, skvělá šou. A líbila se mi tvoje odpověď Haberovi ("presně toto som povedal"), jo... nedej se, máš na to. Díky za zážitek a těším se na další kolo.

ráno » 29. 11. 2009, 09:35

Jediný, kdo mě přinutil poslat sms je Miro a to už za Wicked game. Ať skončí na jakémkoliv místě, myslím, že o něm ještě uslyšíme. Dnes má těžké písničky. Timberlaka si vůbec neumím představit naživo odehrát a zazpívat, je to hodně uměle dotvořené, o to víc se těším a můj hlas má už teď za výběr, GNR budou super.

ráno » 29. 11. 2009, 09:29

Pro El, Dorian a ostatní: Nemyslím, že Nova může za to, že je Martin tak úspěšný. Pokud to celé vyhraje, je to zásluhou sms od lidí dvou států, kterým se prostě Martin líbí, žádná Nova. Můj favorit to taky není, ale uznávám, že opravdu umí zpívat a pokud vyhraje, beru to jako fakt a přeju mu to. Je spousta lidí, kteří sem vůbec nechodí prezentovat svoje názory a mají Martina prostě rádi, místo urážek vezmou mobil a pošlou sms.

ráno » 26. 11. 2009, 16:22

to maťka-rebeka: jej, ten konec jsi sem neměla psát. Doufám, že se strýc tentokrát spletl. Miro i Dominika jsou moji favorité a moc si přeju, aby to dotáhli aspoň do poslední trojky.