Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leila » 06. 02. 2010, 11:33

Je tam! A naľavo od rebríka nie je to náznak strechy?????????????????????????

Macyáš » 06. 02. 2010, 11:18

Ježiši, holky, já už jsem asi paranoidní, ale já na tom bookletu i "ŽEBŘÍK" vidím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ty gizde, máš pro to nějaké vysvětlení ???????????????????? :D :D :D :D :D :D

Leila » 06. 02. 2010, 11:13

Andrew ... úprimne povedané - naozaj skvelé!!! Ja byť Miro, tak ma to veľmi, ale veľmi poteší! Mimochodom, väčšina ste tu nadmieru talentovaní!!!!

Macyáš » 06. 02. 2010, 11:12

Jůůů, Andrew,hezkýýý!!! To byl výborný nápad - necpat na obal jeho ksichtík přes celou plochu. To cos tam vybral je super !!!! I to, jak se stejný motiv prolíná na dalších listech jako pozadí. Ty jsi náš kluk šikovnej. A zbytek stran jsou už teda ty vzkazy ? To jste byly holky plodný - umělecky. Otázka zní: "No a kde si línej Macyáš válel šunky, když se posílaly příspěvky na DVD ?" Jak ji znám potvoru, zřejmě se někde utápěla v těch svých duševních niterných erotických představách anebo zcela neduševně někde popíjela pivo a cpala se bůčkem. A teď ji mrzí, že se na to vys.....la.

kobitka » 06. 02. 2010, 11:07

hele pěkně prosím, smutně koukám, hodtě tady odkaz na ten článek celý. Nějak to nemůžu najít a Facebook taky nějak stávkuje. Nechce mě pustit na druhou stránku. :-(. Jen ať Ladeis pěkně spinká, nemám odpoledne čas tady brouzdat, tak ať nejsem jediná až dovečera naptnutá jako struna. Jinak Lilie a Gatl pořádně si to večer užijte.

Lenka » 06. 02. 2010, 10:50

Andrew-je to naprosto úžasný sice jsem ti to psala v mejlu ale napíšu to i sem.Moc se ti to povedlo a uvidíme jaký to bude mít úspěch u toho nejdůležitějšího:-D

Andrew » 06. 02. 2010, 10:36

Hola hola. Ten náš tajuplný výtvor vypadá takhle: http://yfrog.com/5z98566716jx Má to 8 stránek - můj dojemný prolog, obsah DVD a vzkazy od nás. Na obalu je schválně univerzální fotka, protože jsme se dohodli, že všude ten jeho ksicht být nemusí :) Přes svou vrozenou skromnost :) se musím pochválit - na živo to vypadá fakt pěkně (k tomu by se mohla vyjádřit Lilie, já jsem jako autor neobjektivní :). Akorát mě hrozně štve, že jsem neměl polepku na to DVD. Bohužel jsem měl na ten tisk v pondělí hrozně málo času a pak až do odeslání Lilii jsem se nedostal k barevné tiskárně.

Leila » 06. 02. 2010, 10:34

Dobré dopoludnie všetkým! No, Macyáš, boha jeho, ja mať taký talent ako ty, tak som už dávno spisovateľkou!!!! Skladám pred tvojim umením pomyselný klobúk!!! Už len pre toto by mi chýbali tieto stránky! Vítam aj krytonku na lodi! Vidím, že čítate poctivo všelijaké stránky, kde by sa mohlo písať o Mirkovi, práve som vám chcela povedať o tom Korzári, lebo máme doma noviny, ale už ma predbehli šikovnejšie!!! Naozaj by to chcelo zobudiť Ladeis, som taká zvedavá.... HALÓÓÓÓÓ LADEIS, BUDÍÍÍÍČÉÉÉÉK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deppholl » 06. 02. 2010, 10:30

Krásné ránko přeji. Článek jsem přečetla a dýchnul na mě něčím - nevím - negativním. Jako takový povzdech, na střapáče dolehl život plnou silou. Odcizili se mu něktěří lidé, je uběhaný, už se okolo něj začínají hemžit vyžírkové..... Moc mu přeju, aby to všechno ustál, nebude to teď mít lehké. Ladeis - moc se těším na reportáž!!! Kampak nám ty fotky a videa asi dá??? Čekání si zpříjemníme klikáním, že?? Teď je tam příznivé skóre!

Macyáš » 06. 02. 2010, 10:00

hele, nechci prudit, ale to by se v tajné organizaci z "druhého břehu" určitě nestalo. Agent vyslaný do teránu, na takhle důležitou a náročnou akci, by si v žádném případě nedovolil zalehnout bez toho, aniž by podal podrobné hlášení. Šmajdí bando líná, chybí vám tu disciplína !!!!! :D :D

Macyáš » 06. 02. 2010, 09:56

krytonka: ahojky, nová ? Vítej. U tebe je to teda úplně zřejmé, že "Trpaslík" patří mezi tvé oblíbené seriály :D "Kryton" - porouchaný android, je zase mým nejoblíběnějším členem posádky. - odtud tvůj nick ??

Ladeis: no tááák, šup, šup z pelechu. Jsme napnutý jak kšandy. Jestli se jí budou zdát šmajdí sny, což asi budou , po takovým zážitku, tak počítejme , že se z takový divočiny nebude chtít hned tak probudit. Chtělo by to nějakého "budíčkáře" , který naši dřímající Ladeis pošťouchne a zaktivuje.

gatla » 06. 02. 2010, 09:23

Já jsem se do růžova moc nevyspala,nějak mě dostal přechod z čisté přírody do špinavého města :o(( Ale....Hodlám to dohnat po obědě,takže se tu pak odmlčím a budu chytat jiskru v oku :o))) Jáá si taky závidím :o)) Už mi lezou mravenečci v briše :o))

krytonka » 06. 02. 2010, 09:14

Dobré ráno! Macyáš a deppholl: Red Dwarf je super seriál, miluje ho celá naše rodina, to jsem netušila, že by se mohl někomu z vás taky líbit :) Lilie a Gatla: budu držet palce, ať vám to dnes večer vyjde a pořádně si to užijete. Tiše závidím, ale v dobrým :)

kobitka » 06. 02. 2010, 09:09

Dobré ránko všem. Doufám, že jste se vyspali pěkně do růžova. Hlavně Gatla a Lilie ať jsou na Mirkové vystoupení krásné nejen fyzicky ale i duševně. Ono čarodějnice v růžovým nepůsobí moc hezky. :-( Blue: ano to je to šmajdění o kterém mluvíme:). Ale jak tak sleduju jsi hodně počestné děvče.Taková Maciáš je o proti tobě dračice(máš ještě co dohánět) Miro na Valentýna? Tak to je u něj asi to jediné vystupení co mně nechává v klidu. Valentýna neuznávám. Já mám lidi ráda celý rok ne jenom jeden den.

gatla » 06. 02. 2010, 08:36

Dobré ráno všem! Macyáš,hurá jsi tu zase,zas musím leštit monitor :o))) Ladies,vstávat a psát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem napnutá.....no už se nám to blíží.....Už brzo..... Lilie,teď už nám zbývají jen ty "lokny" a jsme neodolatelné :o))

Blue » 06. 02. 2010, 08:21

Včerejší noční účast v této diskusi mě semlela natolik, že se mi úplně poprvé zdálo o Mirovi. Sice trochu pubertální námět - procházka ruku v ruce po náměstí, ale krásný. Jak nerada jsem se probouzela !!!! Holky, to je to "šmajdění", o kterém tu pořád píšete ?

Lenka » 06. 02. 2010, 08:04

Přeji všem krásné sobotní ranko.Teda vy jste toho za večer nakecali to je děsný ale aspoň jsme se hned po ránu pobavila.Vítám zpět Macyáše a nově příchozí. Ladeis-super tak až se vyspinkáš tak honem sem a napsat zážitky. deppholl-taky jsme nad tím přemýšlela že jestli bude fakt Miro v tom LD tak máme asi v Liberci smůlu no uvidíme jak to nakonec dopadne,doufám že dorazí.Jo a Sawyer ze tracených je fakt krásnej chlap to máš dobrej vkus. Jinak ten článek v Korzáru jsem taky teď ráno vyšmajdila ale ewilyn mě předběhla no:-D

ewilyn » 06. 02. 2010, 06:26

Ladeis: som rada, ze si si to uzila, uz horim nedockavostou

odkaz z korzar.sk www.news.sk/rss/clanok/2010/02/272138/s... v Trencine na Valentina?zatial som raz videla zmienku 1 fanusicky na FB , ale neviem nic viac...

Ladeis » 06. 02. 2010, 02:19

Nějak to blbne, omlouvám se :D

Ladeis » 06. 02. 2010, 02:18

Hot news, Ladeis se právě vrátila z teplického Komína!!! Jsem totálně vycuclá, takže se musim hlavně vyspat, pak vše napíšu!! A tešte se, bude toho hodně. Super fotky, videa, zážitky. Ale teď GN.