Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ewilyn » 17. 02. 2010, 18:13

deppholl: to vies ze Ta vyfotime... i ja sa obavam, ci sa k nam Andrew bude hlasit.. a este viac sa obavam, ze ak si to tu Mirko cita, sa tak nezlakne hufu "vilnych staren", co sa nanho chystaju vo VIP "ochutnavat ouska", ze radsej zrusi ucast a nam potom zostane len ten Nagy:-)

MIRKO, ak mas trochu casu a sem tam si to tu citas, tak dufam ze vies, ze vsetko je myslene iba v srande a s nadsazkou...jedine o co nam ide, je vidiet Ta spievat a uzit si spolu skvely koncert a nabit sa trochu tou pozitivnou energiou, co vyzarujes..

míla » 17. 02. 2010, 18:10

EVILYN: DÍKY ZA INFORMACI,UŽ JSEM MYSLELA ,ŽE POČÍTAČ JE V HÁJI.ASI TO JE PŘETÍŽENÝ.TAK AHOJ MÍLA

12345 » 17. 02. 2010, 18:08

Pěkný večer přeju! To s tím albem mi nepřijde vůbec jako mlžení, spíš si podle mě Miro teprv ujasňuje, jak to album pojme. Myslím, že je v jednání, jak to album bude vypadat, takže od doby před Vánoci, kdy ještě neměl pravděpodobně ani podepsanou nahrávací smlouvu, se nejspíš jeho představa mohla docela výrazným způsobem změnit. Jednak do toho má co mluvit nahrávací společnost, předpokládám, a pak to nejspíš bude korigovat i podle představ kapely. A těmi nepříliš tvrdými rockovými písničkami může myslet právě ten pop-rock. Nevidím v tom rozpor.

fanusicka » 17. 02. 2010, 18:06

ewilyn: lenže nás odtiaľto len tak ľahko nevypudia..my sa bez boja nevzdáme :-)

fanusicka » 17. 02. 2010, 18:03

Martina: predsa ma len niečo napadlo..ak chodíš na facebook, mohla by som ti dať tip na osobu, ktorá by mohla mať na Mira kontakt :-)

Martina » 17. 02. 2010, 18:01

fanusicka: ano, to jsem posílala:)) ewilyn: děkuji moc za radu. Už kontakt mám. Tak doufám, že je správný. :)

ewilyn » 17. 02. 2010, 18:01

Míla: ano, vsetkym nam to tu uz blbne asi 2.den a neda sa poriadne listovat spat, niektore prispevky sa nezobrazuju a podobne..."chyba neni ve Tvem prijimaci".- v Tvojom pocitaci, ale tu u prevadzovatela aministratora stranky... ..mozno nas chce takto vypudit, aby to tu mohli zavriet:-)

Lilie » 17. 02. 2010, 17:59

Martina: nedovolila bych si dát nějaký kontakt a už vůbec ne sem, kam chodí kdekdo.... Jestli to moc nespěchá, vyřídíme, až se s ním uvidíme, vezmu si to klidně na starost (a vy se nesmějte!! - už mám natrénováno :-)))).

ewilyn » 17. 02. 2010, 17:53

Martina: tu Ti asi nepomozeme-mame iba mail. Uz som si vsimla i na FB, ze sa tam obracaju rozni ludia so ziadostou o kontakt kvoli akciam - je to takto tazke. Byt Tebou skusila by som to mozno Jara Ziga a ludi okolo neho- niekedy totiz s nimi vystupuje ( napr. Zilina- s Andreou Zimaniovou a jej Andante band alebo v LM s gitaristkou tej skupiny)..

fanusicka » 17. 02. 2010, 17:52

Martina: skus poslat sms STAR 12 na 9060613 :-) ale nie..robim si srandu..neviem, ako by som ti mohla poradit :(

deppholl » 17. 02. 2010, 17:49

Tak už vím jak chutná závislost!! Dneska jsem musela nechat svůj (no vlastně pracovní) notebook v práci. Teď visím na PC mé dcery, která na chvíli odešla se slovy, ale až přijdu, tak se na něm musím učit!!! Tedy rychle píšu, aby se na mě nezapomělo! Mě nepřišly ty odpovědi tak rozdílné, pochopila jsem to takm že jí potkaly před klubem a svezli domů.... S tím CD, znáte to - tajemný hrad v Karpatech. Jo a myslíte, že se k nám Andrew bude hlásit, když tady na něj šijete ty fotící orgie? Btw (juch to umím od vás) já nemám foťák, že mě, prosím někdo s Mirem (pokud to klapne) vyblejsknete??? Já teda tu fotku chci, i podpis i kdybych se měla za dveřmi sesypat a pak týden chodit kanálama:-))))

Leila » 17. 02. 2010, 17:49

míla ... vám všetkým to začalo štrajkovať ešte len včera, ale mne to robí už niekoľko dní a dokonca som asi jediná odtiaľ, ktorá ešte nevidela fotky Mirka z Trenčína, pretože mi nejdú otvoriť tie linky od fanusicky a Andrewa!!!!!

Martina » 17. 02. 2010, 17:41

E-mail mám i já, jenže ten je přehlcený zprávami, od věrných fanynek s obsahem Miluji tě, jsi krásný. :(:( Teda jestli myslíte ten, co zveřejnil na chatu.

fanusicka » 17. 02. 2010, 17:23

ewilyn: vyjadrenie, ze CD by malo byt pop-rockove som akosi nepostrehla, ale bola by som rada, keby to bola "vsehochut". Mozno jeho odpovede zavisia od toho, s akym producentom naposledy riesil tuto temu. Uz sa tesim na april, ked by sme sa mali dozvediet aky bude producentsky tym a dufam, ze bude aj manazer a webovka :-) leila: mexicka telenovela s Domcou sa urcite nepreziva a pravdepodobne ani prezivat nebude, kedze Domca je moc mlada, iba ak by si Miro na nu pockal :-)) ale dost bolo na tutu temu! Presne ako pises, dufam, ze sa nam nebude zamotavat do vlastnych odpoedi! :(

míla » 17. 02. 2010, 17:20

AHOJKY VŠEM.PROSÍM VÁS NAPIŠTE MĚ, JESTLI VÁM TAKY UKAZUJE PŘI LISTOVÁNÍ STRÁNEK DO ZADU,NEMŮŽEME UKÁZAT TUTO STRÁNKU.NĚJAKÁ JDE A NĚJAKÁ NE.JINAK VIDEA JSOU SUPER JAKO TEN MIRO.ZDRAVÍM MIRA. AHOJ MÍLA

Lilie » 17. 02. 2010, 17:10

Lenka: díky, už o hodně líp :-))) debbie: náš taťka taky radši Mansona, AC/DC, Metallicu atd., "starou klasiku", než takové dítě, ale nebrání se tomu.... Na Nagym (Nagyovi?) jsem taky byla, není špatný :-)) A ti příbuzní - musí spát u vás? O hlasování víme, ale čert a druhý břeh nikdy nespí! Martina: máme mail....

Leila » 17. 02. 2010, 17:10

fanusicka ... len aby sa nám Mirko nezačal postupne zamotávať viac a viac do vlastných odpovedí! Dúfajme, že to bolo prvý a poslednykrát, čo sa takto "nepamätá" !!!!! Nechceme predsa, aby stratil kredit dôveryhodnosti! Alebo, žeby prežíval tú mexickú telenovelu s Dominikou???? ((:DDD Ej, huncút jeden, nech nám to nerobíííííííí ........

ewilyn » 17. 02. 2010, 17:08

Dievcata, kauzu Dominika a Miro by som uz neriesila- nech to bolo, ako chcelo ( najskor Miro a jeho rodicia pribrali Domcu na hotel) ,vsetci vieme, ze boli len kamarati a ziadna "horuca noc" na hoteli sa nekonala... Inak Miro vazne odpoveda casto rozne ...napr- mna osobne to stve ohladne albumu..samozrejme stale tajuplne zahmlieva, ale...najskor to ma byt rozmanita "vsehochut", kde si kazdy najde to svoje, potom pop-rock, potom rockove album a z vyjadrenia .."nie prilis tvrde" tiez nie som mudra ( a nemyslim ziadne dvojzmysly)... Mna osobne tiez trosku stve taka ta "hrdinskost"- v rozhovore na Fun by pomaly so Sajfom bezal maraton (ved pohodicka , ne ?), v rozhovore z LM i v tom Teplickom deniku sa tvari,akoby na casting siel len tak si zaspievat.( ako k ohnicku) Verim , ze to siel skusit, nemal asi velke ocakavania, ale urcite sa pripravoval- mal presne premyslene, co zaspieva...

btw...uz sa nam Miro na FB akosi dlho neozval...a vypada to, ze sa uz asi tyzden ani nedostal na net (sudim podla posled. prihlasenia z pokecu)...chuda nase pretazene...

Arabela » 17. 02. 2010, 16:59

Tak. Aj dnes mi to trochu blblo. Pozrela som si to video a myslím, že všetci odpovedali dobre. Macyáš - si vtipná =o) Pozrela so msi ten link, čo tam bol itie príbehy. No sú pekné, aj mňa baví písať príbehy. =o) Dephol - U nás Modré z neba bývalo vždy v stredu. 3.marca je prvý diel, naozaj neviem, či práve v tom bude náš strapúšik.. Ale tri dni predtým bývajú ukážky, takže keby niečo, hneď vám to sem napíšem. A kde pôjdeme, keď toto fórum zmizne?

fanusicka » 17. 02. 2010, 16:36

Leila: tiež som si všimla rozdielne odpovede, ale táto z Teplického denníka mi príde divná, že cestou na hotel narazili na Dominiku, lebo Domča by určite nešla po Blave večer sama, alebo ju mohli ešte stretnúť v bare, kde sa kobala rozlúčková party a už odtiaľ išli spolu. Je to zamotané ako mexická telenovela :-)