Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ewilyn » 04. 02. 2010, 06:48

Dobre rano,

novinka na topky.sk- zverejnili "tajny zoznam" ucastnikov Let´s dance a je medzi nimi i Mirko- okrem neho z CSS i Ben a Marta- neviem, ci sa z tho tesim...

Iva » 04. 02. 2010, 00:39

Kobitka tiež som sa naplakala, aj nejaký čas po...pri každej správe a spomienke v TV alebo rádiu, trvalo to dosť dlho kým to prešlo. Sviečky horeli a jediné čím som sa utešovala bolo, že mu už snáď všetci dajú konečne pokoj. Ale neboj, sme úplne v poriadku :), plakal celý svet, bratranec bol v tej dobe v Španielsku, mali aj tam verejnú rozlúčku a tisíce ľudí posielali plávajúce sviečky, keď mi to opisoval do telefónu....plakali sme obaja. Ja som plakala ešte, keď umrela princezna Diana, varila som nedeľný obed, správy a bum, rozbitý hrnček. Bola som ale vtedy tehotná a celá nejaká precitlivelá, tak neviem či sa to ráta :) Každopádne aj vtedy prišiel svet o dobrú dušičku.

Mag: Livin a celé Slipery presne :) bola som piatačka? šiestačka? a dodnes ich počúvam a mám úplne všetko. Aj keď už nerobia veľké hity, hudba mi sedí a na Jonovom hlase som jednoducho odchovaná :) No a Daughtry...sú pre mňa akýmisi následníkmi, žeriem ich skoro tak isto, len s rozdielom, že Chris sa mi nepáči :) zato Jon áno :) ale hudba a Chrisov hlas je bomba a neviem sa tých dvoch albumov, čo zatiaľ majú nabažiť

Kukám, že už je doba pokročilá, tak idem do hajan, krásne sny všetkým

Mag » 04. 02. 2010, 00:00

Ahojte :) No začnem od veci, vždy keď sa spomenie klikárna tak sa mi vybaví seriál IT Crowd a hviezdna hláška : Clicking, double clicking :) (Neviem či to poznáte) Ale k veci :Andrew: veľmi pekné.. No baby želám vám aby ste si to tam poriadne vychutnali, k netu sa asi cez víkend nedostanem mám teraz trošku rušno :( , ale na vaše správičky sa teším. Tak registrujem, že konečne Bratislava, no ale Costner? Tak neviem, ale aspoň porozmýšľam či by som to riskla. Trošku mi je ľúto, že som zmeškala debatu Bon Jovi (Iva zdieľam tvoje nadšenie)- nevedela by som si vybrať, ktorú mám od nich najradšej, ale ešte ako dieťa ma dostala Livin´on a prayer, to bol prvý dotyk s BJ

LuCCa » 03. 02. 2010, 23:49

všude kde vystupoval, tak byl vstup od 15, ale když tam přijdou s rodičema, tak je tam pustili. Přijde mi, že rodiče nemají rozum.

Lilie » 03. 02. 2010, 23:42

Néééé....:-((( Ale přímo na stránce klubu je: Vstup do podniku od 15 let! (s občankou) - doufááám, že se toho budou držet.....

deppholl » 03. 02. 2010, 23:38

Loučím se, padají mi víka...... papa zítra!!! Blonďáka v duši (a v uších :-)))))

Bára » 03. 02. 2010, 23:35

Podle reakcí na FB usuzuju, že Miro bude mít největší fofr na Den matek a Den dětí. Alespoń ty rozumnější je nechtějí tahat na ty noční diskotéky do kouře a mezi podnapilé . Vůbec nechápu, proč je do těch klubů poštějí a ty rodiče proč je tam tahají.

LuCCa » 03. 02. 2010, 23:24

Stránku na klikání, sleduji od včerejška a až dneska se chodúrovci začali takhle snažit, mají strach, že se Miro dostane před jejich oblíbence no.

LuCCa » 03. 02. 2010, 23:20

Ještě nemůže hrát svoje věci. Může až 3 měsíce od konce soutěže. Atmosféra :) kdyby tam nebyly davy ječících až hysterických fanynek, bylo by to úžasné. Miro dokáže navodit skvělou atmosféru, ani mi to nepřišlo, že jsem někde na diskotéce, ale vypadalo to tam jak na jeho koncertě. Jeho spolupráce s publikem byla opravdu skvělá. Pořád vyzýval všechny aby s ním zpívali. nechával zpívat fanoušky. Máte se na co těšit na skvělé výkony, ale hlavně na hysterické fanynky. A hlavně bohužel i na opilé závistivé lidi a myslím, že i u nás to bude stejné budou tam i malé děti.

Lilie » 03. 02. 2010, 23:19

kobitka: jestli to nebude tím, že Chodúrovci sem chodí nakukovat a také zvýšili úsilí :-)))))

kobitka » 03. 02. 2010, 23:10

čím víc klikám, tím víc hlasů dostává Chodůr. Kde pak se stala chyba?

deppholl » 03. 02. 2010, 23:09

Teď jsem se dočetla že hlasy starší 5ti dnů zmizí, to by se mohlo po půlnoci pěkně promíchat. Mě to baví, každý den se vyhodnocují tři nejepší, tak dneska holt druzí...Jen až Mirka dostaneme na první příčku aby si nemusel obarvit vlasy na černo :-)))) Právě jsem poslouchla tyto pány: Bryan Adams, Rod Steward a Sting - All For Love. Vždycky se mi to líbilo, co vy na to?

Lilie » 03. 02. 2010, 23:08

LuCCa: dík :-))) (Možná zatím nemůže?) A dál? Např. atmosféra (to má také v každé větě :-))),....atd.? Povídej, ať víme, na co se připravit.....:-)))

LuCCa » 03. 02. 2010, 22:58

Jj, byla jsem v Sabinově, nezpíval svoje písničky, zpíval pouze ze SS. Osvědčené hity- Smoke on the water, Welcome to the jungle, We will rock you, Dream on, Srdce jako kníže rohan, i kousek C´est la vie, Wicked game. Vstoupení trvalo + - hodinu.

mari » 03. 02. 2010, 22:52

iii :presne to mi pri tom videu napadlo :prečo tolko zdrobneniniek??? Pôsobí to zženštilo...cukríčkovo...(na mňa) Ečte raz kliknem,a odchod spinkať,aby som ránko vstankala doružovučka vyspinkaná...dá sa na to zvyknúť...

kobitka » 03. 02. 2010, 22:49

iii :Tak to že se podepisuje Mirko je maličkost. Nejspíš mu tak říkají doma a je na to zvyklý. Já mám známého, který je taky Miroslav a ač mu je 23 tak mu každý říká Mireček. Což je podle mně horší.

ewilyn » 03. 02. 2010, 22:42

Ahojte kocky, dobry vecer.-) vy ste toho zas prebrali...

K tomu obleceniu- mne sa Miro najviac paci v bielej koseli- zapnutej .-) a rifliach- outfit ako vo WG a ked nosi farby- farebne trika alebo mikiny, hlavne teple farby ho uplne roziaria...ale i ten nedbalo elegantny look v Gottovom kole sa mi pacil tiez, v tych upnutych nohaviciach mal "skvelu ritku":-)

LuCCa: tak ty si bola na koncerte v Sabinove ? Zavidim ...A co tak blizsie info- kolko piesni Mirko spieval, ci spieva uz i nieco svoje- o atmosfere koncertu nepochybujem...

ad hitparady:- aby sme v tej "klikarni" neskoncili ako chodurovci a nenastavovaji budiky:-))..je to sice sranda, ale inak bezvyznamna zalezitost.. ale inak podporujem hlasovanie za Miriska v TyTy..aked uz musite povymyslat ostatne kategorie, prihovaram sa za Adelu...

A este k tomu bulvaru..i ja som si vsimla, ze z Mirka boli tie redaktorky pocas CSS uplne paf..a tiez to nemal vzdy lahke- vytiahli nanho kauzy ako " Otec bezdomovec" " kauzu Zigo", vrtali sa v rozvode rodicov, v jeho intimnom zivote..ale on je velmi otvoreny, neodmietal komunikovat a tym podakovanim po superfinale ich totalne odrovnal..

iii » 03. 02. 2010, 22:37

Aháá, Chodúrovci sa nám poriadne preľakli.. Myslím, že by sme im dnes už mali dať pokoj.. Oni proste hlasovanie v anketách milujú.. My zas koncerty :) Inak, trošku odbočím od témy.. Raz tu bola anketa, že čo sa nám na Mirovi nepáči. Napadlo ma to pri tom videu, na ktoré tu bol dnes odkaz.. Nemám rada niektoré jeho zdrobneniny. Napr. Superstarka, palečky, čauky.. Nehodí sa to k nemu a podľa mňa to mužom nesvedčí.. To isté, čo sa týka toho, keď sa podpisuje Mirko. Ale to je len taká kravina.. Určite by som mu preto neprestala fandiť :)

kobitka » 03. 02. 2010, 22:35

Iva: jsem ráda, že co se týče Michaela v tom nejsem sama, ač taky dávám přednost rocku. A vůbec se nestydím přiznat se, že když jsem se dozvěděla o jeho smrti tak jsem začala brečet a o jeho veřejné rozlučce ani nemluvím(to byly slzy jako hrachy). U žádné jiné celebrity se mi to nestalo a to přitom Matka Tereza a Jan Pavel II byli hodně velké osobnosti. Jinak teď jsem se koukala na Otec XXXL a to byla teda síla. Lidi s takovou obezitou by měli mít vitariánskou stravu příkazem. Nejvíc mě dostala mamina jak krmí 4 měsíční mimino hranolkama a hamburgrem. No prostě hnus. Nevím za co se tady kliká ale běžím se přidat.

Bára » 03. 02. 2010, 22:14

Klikáme doma už dva, nikdy jsme se tolik nenasmáli. Syn má největší radost, jak jsme rozhýbali Chodúrovce. Vzpomínám si na tu anketu ze článku po Superkoncertu, kdy nemohli zkousnout, že Miro je ten, komu by lidé šli na koncert nejvíce a klikají dodnes, až nás překlikali. Sice o málo, ale pro ně to je jako vítězství na olympiádě. Jdu klikat, ale na noc si teda budík nedávám, zítra jedu na služebku a chci se ještě dočkat těch reportů z těch víkendových akcí.