Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 17. 02. 2010, 11:24

Holky, teď jen tak tiše mezi námi,aby nás Andrew neslyšel - musíte aspoň na jednu fotku dostal Andrewa. Předpokládám, že se nebude nějak sám aktivně tlačit před objektiv a v případě, že veme svou zrcadlovku , tak se šance snižujou na minimum. Jsem strašně zvědavá jak ten náš kluk šikovná vypadá :D. Ju ?? Pokusíte se pro Macyáška ?? Přeperete ho ?? Přitlačíte ke zdi ?? Přidržíte ?? Vyfotíte ?? Vložíte link ?? Děkuji.

deppholl » 17. 02. 2010, 11:11

Ahojky - hurá Macyáš je zpět!!! A hned se válím smíchy!!! Teď tu byl náš ajťák, podívat se na počítač (nešlo mi tam cosi). Rychle jsem tuto stránku zavřela - ALE - nějak se mi tam kdysi podařilo nastavit, že se vždy po spuštění zapne na stránce na které se vypnul. Takže na milého ajťáka vyskočil Mireček jako živej!!! Kdybyste viděly ten pohled - takže už tu budu jasná úchylná stařena a kvokavá tetka..... no a čo!!!!

gatla » 17. 02. 2010, 11:11

Mě tak napadlo....Včera se mi tu vůbec neobjevil příspěvěk....Koukali jste na klikárnu???? M.CH.na 9.místě!!!!

gatla » 17. 02. 2010, 11:08

Měly mě snad odradit??? :o))) Nevím proč :o) Jj.festiválky....Už aby bylo teplo....

Kaja » 17. 02. 2010, 10:41

Vidíš, už sa ani podpísať neviem, nadpis som napísala miesto podpisu.

Lilie » 17. 02. 2010, 10:39

Macyáš: ty máš někde svoji fotku??? Odkaz!! :-D

Macyáš » 17. 02. 2010, 10:34

gatla, moc děkuji. Btw. a to tě ani mé fotky neodradili ?? :D Já tady doufám, že někdy dojde na osobní setkání. Sešli se tu fakt fajn lidi, a myslím, že by řeč rozhodně nevázla. Ta akce , jak ji teď plánujete, je přesně podle mého gusta - nejdřív si někde sednout, pokecat, a pak jako třešničku na dortu společný Mirův koncík , a poté ještě dohra - ať je možno probrat nabyté zážitky. (jen toho VIP bych se bála). Takže se moc těším na letní festiválky , a tam už snad i já budu aktivnější. kobitka, Leňa děkuji za přivítání. Je to už taková malá závislost, ty naše drby tady. Člověku fakt všichni tady chybíte, když nemá možnost sem delší dobu přijít. Asi jsme fakt divní.

Jarka » 17. 02. 2010, 10:26

Macyáš, jsi úžasná. Pro slzy nevidím a dusím se. Až tohle všechno vydáš knižně, stojím první v řadě na knihu. Navrhují titul "Jak jsme dobývali vrcholu střechy"

gatla » 17. 02. 2010, 10:19

Macyáš.Ráda bych tě poznala osobně :o))

Macyáš » 17. 02. 2010, 10:15

Ani nevieš, aké mi spôsobuješ problémy, ja tu plačem pri počítači, kolegyňa už asi ide volať záchranku :-D

Lilie » 17. 02. 2010, 10:11

Macyáš: :-DDDDDDD Naštěstí jsem doma sama, jinak by mě na tu psychiatrii fakt odvezli :-)))))) Tohle vydat knižně :-DDD kobitka: kdo promluví první - žádný strach, s tím problém nemá, jen té odpovědi se ne a ne dočkat :-)))))

Macyáš » 17. 02. 2010, 09:54

Taky tak, taky tak Kaja. Já nemám problém s komunikací s cizími lidmi, prakticky se v případě nutnosti pobavím s kýmkoliv . Ale pokud už tam je nějaká citová vazba- což z mé strany vůči střapáčovi teda je - tak se taky dostávám do potíží.Ale ono by to přešlo, tak po druhém, třetím setkání. Ráda bych se zúčastnila jen za předpokladu, že můžu být pouhým pozorovatelem. Dokážu si představit, že by to možná i šlo, kdyby se neustále udržovala na samém chvostu výpravy. Ovšem za předpokladu, že jednotlivé šiky senilních bojovnic, nebudou odpadávat v řadách při pohledu do Mirových očích. To by pak bohužel došlo i na mně.

Velikou výhodu této výpravy - " Mount Šmajderec 2010"- vidím v tom, že mnohé z žen již mají za sebou první pokusy o zdolání tohoto vrcholu , tudíž můžou vycházet z již nabytých zkušeností z předešlých expedic. 1. expedice bude mít mnohem více členů, takže v případě nesnází či nepřízně okolí, se můžou navzájem podpořit,přidržet, pošoupnout dopředu,popřípadě odšoupnout dozadu a nahradit již umdlévající borce, vytvořit zeď a zabránit tak průniku cizích účastníků, taktéž se droucích na vrchol apod. 2. tentokrát se v rámci příprav a tréninků nezapomnělo vedle fyzické přípravy - která byla upřednostňována při minulé expedici, ani na duševní vyrovnanost a nácviky situací, které nastanou v případě úspěchu. 3. tyto ženy jsou zocelovány, neustálým tlakem různých méně zdatných a méně úspěšných rýpalů a nepřejícníků a jejich vnitřní odhodlanost a soudržnost tím jen nabývá na síle. 4. pochopili, že nejdůležitější součástí úspěšné výpravy je její vůdce. A proto tentrokrát do svých řad nasadili muže - Andrewa -jenž má všechny předpoklady nasměrovat a dovést tuto výpravu do kýženého cíle. Andrew je totiž znalý jak mentálních tak i fyzických schopností svých kolegyň a což považuji za nejdůležitější - nebude upředňostňovat svou osobu před ostatními členy - v dobytí onoho "velikána" .

kobitka » 17. 02. 2010, 09:51

Dobré dopoledne. Macyáš vítej zpátky. Já taky nepotřebuju Mirův podpis na papírek( beztak bych ho ztratila), foto taky ne( škoda kazit jeden krásný záběr) ale kdybych se s ním setkala o samotě(jen já a on a nikdo víc), tak bych možná ze sebe i to ahoj vypotila(přece jenom tupě zírat jeden na druhého a čekat, kdo promluví jako první je divné), ale jinak to mám stejně jako Kája(pouze v kolektivu). Furt se přiblble usmívám, hraju si s hodinkama(nakonec zjistím, že je ani nemám, takže s čím si celou tu dobu hraju nevím) a mozek dávno někde v Dominikánské republice u pana Janečka. Ale do poslední řady bych nešla to bych nic neviděla ani při své žirafí výšce. Rači někde blíž pódia ale zase tak daleko, abych nevypadala jako maminka některé z děvčátek z první řady.

gatla » 17. 02. 2010, 09:45

ufff,jsem teď přečetla ta fun fiction.:o(( Zlatý naše fikce:o)

Lilie » 17. 02. 2010, 09:21

Kaja: jako bys popsala mě - s tím "priblblým vyškieraním" a vypnutým mozkem - přesně :-D Ale jinak to bylo.....hmm :-))) Macyáš: už ti napsala paní Janečková? :-DD

gatla » 17. 02. 2010, 09:21

hezké ráno všem!Tady se toho zas popsalo za tu dobu,co mi stávkovkoval web a nechtěl mi vyplivnout víc než Macyášovo přivítaní. :o)) Uf,uf-snad nemele z posledního :o(( Macyáš,Kája.já s vámi taky souhlasím,ale jen do osobního setkání :o)) Podpis,fotku nepotřebuju-k čemu,že?!Syn už podpis má :o))Možná tak podepsané CD,ale to on ještě nemá :o(( (a to léky neberi:o)) )Ale osobní setkání mě láká.Když je mi někdo tak sympatický,ráda ho poznám osobně.Jen se taky obávám toho,co psala Kaja.Chudák,aby nenabyl dojmu,že se jeho fans sestávají z vřeštících puberťaček a mentálně retardovaných vilných stařen :o))proto nakonec VIP zona,přiblblé výrazy a a kapající sliny si odbudem někde v davu:o)))

Kaja » 17. 02. 2010, 08:44

Macyáš: konečne niekto z mojej kategórie. Ja ho chcem vidieť, počuť, ale osobne sa s ním nepotrebujem stretnúť, myslím, že by ho to stretnutie nijako neobohatilo, nakoľko ja sa v takej situácii iba priblblo vyškieram (vždy, keď som v rozpakoch, aj pri úplne nevhodných prílažitostiach, mi je do smiechu, ja za to nemôžem, je to porucha), navyše mi vypína mozog a ak by zo mňa niečo vyšlo, bola by to totálna kravina. Rôzne duchaplné odpovede by ma napadli tak o pol hodiny po stretnutí. Takže, keďže mám chlapca úprimne rada, chcela by som ho stretnutia so mnou ušetriť. Aby sa ešte potom nemusel trápiť nad tým, že jeho fans pozostávajú z prevažnej väčšiny z kruhov mentálne retardovaných jedincov. Jeho podpis mi je tiež na 2 veci, nie som fetyšista, takže moju podporu mu dávam pekne z bezpečnej vzdialenosti :-). Na koncert ano (niekam do posledného radu), CD - tešíííím, rada si všetko prečítam, pozriem, zahlasujem v anketách, podporím oficiálny fanklub, to má preňho význam. Tým nechcem povedať, že by som mala niečo proti činnosti tu aktívnejšej skupiny, naopak, fandím im, nech im všetko výde a teším sa, čo porozprávajú, iba ja sa na také necítim (povolaná, vyvolená, vhodná, atd.).

Macyáš » 17. 02. 2010, 08:24

eště som zabudla, ewilyn - ty taky do Liberce ? A kdě ty bývaš ? Až zo Slovenska dojděš ? Asi to není po slovensky, že ?

Macyáš » 17. 02. 2010, 08:17

Lilie, gatla : Liberec určitě né. Nepochybuju ovšem, že to bude velké. Je to suprovní, že se vás tu tolik domluvilo, to bude tah.... ouu Já vám ani nevím, jestli bych ustála osobní setkání. Mé ambice jsou zřejmě na nižších příčkách "žebříku" než ty vaše :D:D Ani bych to tu neměla říkat , mezi tolika šmajdulíny, ale ani o plakátek a ani o podpis nestojím. Léky zjevně zabírají . Mně by stačilo zhlédnout jeho koncert s votevřenou hubou a kapající slinou někde v davu a pak na to s přiblblým výrazem ve tváři několik dní a nocí vzpomínat. Andrew , co se týče Franty Janečků, je pro mně živoucím důkazem, že prachy jsou nejlepší afrodiziakum. Tímto zdravím, mladou a opravdu půvabnou paní Janečkovou, a pokud to tady čte, budu ráda, když se mi ozve na můj mail macyas@seznam.cz a napíše mi 1. jestli to ještě vůbec nějak jde a jak , 2. na čem jede, že je pro ni Franta atraktivní 3. jestli by nešlo něco udělat s tou Frantovou mastnou přehazovačkou na hlavě. Ale božského Káju jsem přiřadila do této kategorie jen vzhledem k věku. Na něj mám ale jiný pohled. Paní Ivanka mi psát na mail nemusí :D Holky a vždyť tady ta naše diskuze je přece taky jedno velký fan-fiction !!!

Leňa » 17. 02. 2010, 07:04

Macyáš se konečně připojila, hned tu bude zase víc veselo...;) Ewilyn: Tu naši fanfiction si nedovedu představit, buď by byla cenzurovaná od začátku až do konce nebo plná dvojsmyslných střech, měření a chutnání... Jinak ještě k tomu duetu v ANNO, řekla bych, že to dopadlo dobře...Z ženských je Marta jako jediná Mirova krevní skupina, z chlapů bych ho potom viděla s Bendem...Každopádně buďme rádi, po skoro dvou měsících absence Mirko zpátky na obrazovce ;)