Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

gatla » 30. 01. 2010, 18:21

v kůži šmajdy-a co myslíš,kdo bude za rok chodit Šmajdovi na koncerty???Malý holky to nebudou,těm se objeví někdo jiný :o)) Přečti si pár stran zpět(nejlíp aspoň 100) a poznáš,jak to tady myslíme. To víš,mládí v pr...do důchodu daleko,nějak si ten život zpříjemnit musíme.:o))

míla » 30. 01. 2010, 18:15

MACYÁŠ: JÁ BYCH SI VZALA SKŮTRA OD TÁTY A BYLA BYCH TAM SKORO ZA 2 HODINY.ON JEZDÍ DENĚ 40KM TEN SKŮTR NA STOPY.BRAMBŮRKY BY NEVYCHLADLI TAM JE TOPENÍ U KOLEN ŘIDIČE.MÍLA

gatla » 30. 01. 2010, 18:10

Macyáš,když vážně,tak úplně si to představit neumím.Ale fakt si myslím,že by to bylo orig. a střecha a komín by bylo jenom naše.:o)))Jen si stejně myslím,že i s ešusy budem muset přešlapovat před WC :o))) Leňa,bude to složité,manžílek jede jen Liliin :o( :o) Ale já aspoň budu bez dohledu :o)) Takže,dámy,jistě nemáte co dělat,tak vyhledejte ,vyzkoumejte a sem opište,jakže se to ty Mirovy oblíbené brambůrky dělají :o)) Zdravím Rous

Macyáš » 30. 01. 2010, 18:08

Mílo - Cvikov - Lužické hory? Pak jedině banány. Než dojedeš na běžkách do Liberce - brambůrky by vystydly. :)

míla » 30. 01. 2010, 17:59

AHOJKY. MIRO SI LETOS ASI MOC NEZALYŽUJE JAKÝ MÁ FRMOL.JÁ BYCH HO VZALA SEBOU NA BĚŽKY HNED I BANÁNY BYCH VZALA.MÍLA

v kůži šmajdy » 30. 01. 2010, 17:57

To co tu píšete je asi myšlené jako legrace. Ale vážně...umíte se vžít do kůže dvacetiletého člověka, jak asi vnímá starší ženy? Co si od takového fandění slibujete? Jako co ho vlastně vnímáte? Jako nějaký sexy idol nebo je to doopravdy jen recese? Ale vydrželo vám to dlouho. Už je to dýl jak měsíc, co superstar skončila. To nemá slovenská hudební scéna žádné starší zpěváky pro vás, střední generaci? Nebojíte se, že na jeho koncertech budete vypadat jako mimozemšťané?

deppholl » 30. 01. 2010, 17:56

Rous - vítej k nám!!!! Pejsek se už vátí na gauči unavený poskakováním v závěji a gaučink je můj druhý nejoblíbenější sport. Směle se zapoj, co bys přinesla Mirovi na autogramiádu :-))))) P. S. nemáme nějaké informace o včerejším koncertu v Čani????

deppholl » 30. 01. 2010, 17:50

Berete mi vítr z plachet, dneska jsem vážně uvažovala co Mirovi přinést jako pozornost při eventuelním střetnutí v Liberci.. Na plyšáky jsme už oba staří a tak jsem skončila u nějakého vtipného balíčku - třeba se sušeným ovocem ( sušené banány někde uvedl jeko druhou nejlepší pochoutku po banánech). Ale na pečené brambory to nemá. Několikrát už mě napadlo, jestli je na to nějaký slovenský speciální recept, v Korzárovi byl článek o tom jak dostává před soutěží východniarký doping v formě právě zmíněných brambor.......

Rous » 30. 01. 2010, 17:47

Zdravím,už pár dnů sleduji vaše diskuze a moc se mi líbí.Mohla bych se občas přidat ? Samo,že i mě se Mirísek líbí,fandím mu,přeji jen to nej,ale to tady všichni,že? Myslím,že nyní to nebude,co se týče diskuze,protože všichni jste sportovně založeni,soudě podle toho,že většina z vás lyžuje,běžkuje,chodí se psem na procházky a tak.Já provozuji akorát gaučink.

Leňa » 30. 01. 2010, 17:39

Macyáš: Já úplně zapomněla, že průzkum bude pod přísným dohledem manžílků...;)

Macyáš » 30. 01. 2010, 17:29

Leňa: a na co tam berou ty svý chlapy ? Ti snad něco poberou, žebřík přidrží, s metrem je naučí zacházet ..... a pak si je štastný a vyšmajdovaný odvezou domů.

Macyáš » 30. 01. 2010, 17:26

gatla :DDD ale vážně, umíš si představit takovou situaci v reálu? Vážně si myslím, že by jste byli jediné, a že by neodmítl.

Leňa » 30. 01. 2010, 17:22

Macyáši, jsem si stoprocentně jistá, že by tvůj plán měl úspěch :D Jenom netuším, jak to holky všechno poberou- ešusy, žebřík na střechu, metr na měření, pepřáky a bazuky, tím spíš jak se s tím budou provádět podrobné výzkumy někde za komínem...;)

gatla » 30. 01. 2010, 17:12

Teda Macyáš :oDD Máš naprostou pravdu :oDD Jedna brambůrky,druhá šalátek

míla » 30. 01. 2010, 17:07

MACYÁŠ: S TĚMA BĚŽKAMA JÁ JSEM TOTIŽ OD FOCHU,TAK MUSÍM NĚJAK DĚLAT REKLAMU.TÁTA PROJÍŽDÍ STOPY NA SKŮTRU.A BRÁCHA PRODÁVÁ LYŽE A KOLA.TAKŽE VIEŠ ČO MIROVY CITÁTY.A MĚ TO BAVÍ,ALE KATKA NAJ.ZE MĚ NIKDY NEBUDE.AHOJKY VŠICHNI.

Macyáš » 30. 01. 2010, 16:52

gatla, s těma banánama si to myslím taky. Hlad je sviňa. Je takový hubeňoučký, chtělo by to trošku dovykrmit. Holky, vzhledem k vašemu věku, by už jste neměli jeho pozornost strhnout pištěním před WC , odhaleným pupíkem s piercingem a vyčuhujícími půlkami , v lepším případě tangy . Šla bych na to chytřeji, od lesa. Využijte své životní zkušenosti a originálně vyčouhněte z davu. Z reportáží jsem vypozorovala , že je vždycky po koncertu vyhladovělý. Nepronásledujte ho s žádostí o fotku či podpis , ale zkuste mu zamávat před nosem kastrůlkem s nějakou voňavou zdravou baštou, vsadila bych na jeho zmiňované oblíbené opečené brambůrky, a jsem si jista, že i bez pepřáku necháte mladé holčiny daleko za sebou. A víte jak to chodí. Přímou úměrou se s uspokojeným chlapským žaludkem zvyšuje šance na vaše vlastní uspokojení a zúročení pracné depilace. Co si myslíte o mém plánu? Určitě tam budete s ešusama k nepřehlédnutí.

gatla » 30. 01. 2010, 16:18

Holky,jedničku z češtiny jsem měla až do maturity,i jsem odmaturovala za jedna,takže "mi" samozřejmě mělo být "MY" Jinak omlouvám mé případné překlepy a nesrozumitelné věty,mějte pochopení-jsem blondýna na 2.mateřské :o))

gatla » 30. 01. 2010, 16:15

Macyáš,ale taky mi chutná i zelenina,takže když ne větev,žebřík na střechu snad nebude mít naříznuté šprucle a když,tak jistě ne všechny.....:o)))Však mi si tam s Lilií nějak pomůžem :o)) Deppholl,já taky večeřím zelenový salát-mňam,ale pak ještě spráskám min.jednu čokoládovou tyčinku.A nemluvím o tom,co do sebe nahrnu při těchto diskuzích....Ale protože to naštěstí na mě není vidět,můžu před WC vyprávět,jak zdravě se stravuju :o)) Mmch-nejsem vyhraněný milovník masa,ale když už mám na něj chuť,tak si dám,co hrdlo ráčí,Já ty stravovací neřesti doháním jinak..:o))Vitariánská příručka by se asi při pohledu na mě celá pomačkala :o))) A stejně si myslím,že Miro ty banány jí,protože má hlad a chybí mu pořádná flákota :o))

deppholl » 30. 01. 2010, 15:55

Teda holky, člověk se chvíli plácá v závějích a už tu není sám. JUCH!!! Nové staré české přísloví je BOMBA. U mě oběd pangasius a večeře zeleninový salát , já mám zase opačné problémy než většina z vás a taky se s tím těžko něco dělá. Ať cvičíš jako blázen, jíš jakž takž jak se má a nakonec tě genetika stejně srazí na kolena....

Macyáš » 30. 01. 2010, 15:07

no, nevím, gatla, tím, že sympatizuje s mými stravovacími návyky a bezesporu sama nepohrdne nějakou tou pečenou kejtou, si podřezala větev vedoucí na Mirovu střechu (gatla víš o jeho vitariánství?). A co se mně týče, já už delší dobu sedím pod stromem , v hubě kost a mastný pysky , závistivě vzhlížejíc vzhůru ke komínu. Jsem s tím však smířená, protože vyměnit Šmajdíka za grilované koleno, je nad mé síly.